-
Πράγματι, αλλάζει και η μάσκα με αυτό το κιτ, αλλιώς θα ξεχώριζε η χαρακτηριστική μουσούδα του frogeye.
-
πορτοκαλυ corvette ανοιχτη στην τσιμισκη παρκαρισμενη και 3 λεπτα μετα gt500 νομιζω ηταν ασπρο με μαυρες ριγες.
-
Ο χρήστης valantisalonika έγραψε:
πορτοκαλυ corvette ανοιχτη στην τσιμισκη παρκαρισμενη και 3 λεπτα μετα gt500 νομιζω ηταν ασπρο με μαυρες ριγες. -
Ο χρήστης valantisalonika έγραψε:
πορτοκαλυ corvette ανοιχτη στην τσιμισκη παρκαρισμενη και 3 λεπτα μετα gt500 νομιζω ηταν ασπρο με μαυρες ριγες.Uploaded with ImageShack.us
-
Το GT500 το έχω δει-ακούσει πριν 2 χρόνια...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
πορτοκαλυ corvette ανοιχτη στην τσιμισκη παρκαρισμενη και 3 λεπτα μετα gt500 νομιζω ηταν ασπρο με μαυρες ριγες.
Uploaded with ImageShack.us
Εγω παντως δεν βλεπω κανενα mustang
-
H κίτρινη μουφο GT3 στο υπαίθριο πάρκινγκ της Μητροπόλεως-Νίκης και η F430 Spyder με τις μαύρες ζάντες στην Αγγελάκη.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
πες μου οτι μενεις εκει κοντα που τραβηχτηκε η φωτο?εγω μενω ακριβως απο πισω στο παρκακι...!!
-
Eίναι άτριχος κιόλας...
-
Όχι έμενα πιο κάτω, προς την Όλγας.
-
-
Κοκκινο R8 στην Λ.Νικης.
-
-
Χρυσό logo της Lexus ...
Πολύ κλασικό σχεδιαστικά αλλά το όνομα Lexus ... το εδραίωσε!
-
Ferrari California σε rosso...
-
Στις Σέρρες ένα R8.
Στην Κομοτηνή: Μια vette Ένα Mazda 6 SW , ένα 2CV και ένα Civic coupe... Σαν αυτό.
-
Απίθανο είναι....Toyota Tundra
Uploaded with ImageShack.us
-
Η αντλια που ειναι?
-
Xτες το μεσημέρι είχα βγει για σαφάρι στο τροπικό δάσος της Κηφησίας και σε απόσταση 3-4 χιλιομέτρων είδα 4 διαφορετικούς ιαγουάρους!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Xτες το μεσημέρι είχα βγει για σαφάρι στο τροπικό δάσος της Κηφησίας και σε απόσταση 3-4 χιλιομέτρων είδα 4 διαφορετικούς ιαγουάρους!XKR χθες εδω .(η ταπα της βενζινης εχει μαγνητη για να κολλαει στο πορτακι,δεν το ειχα συναντησει ξανα αυτο το κολπο).Αυτοκολλητο στο πισω τζαμι που εγραφε κατι σαν You cant transplant Hertfield.
Bentley λευκη με Βουλγαρικες πινακιδες (εξι οχτάρια)
Carspotting [#7]