-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Οι Λαμποργιναιοι ολοι γιατι παρκαρουν παντα τοσο χαλια και στο ιδιο σημειο???γιατι ειανι μαλακες καφροι....
-
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Τί είναι αυτό?
-
Hyundai Genesis
-
To Hyundai Genesis
@Sinanai με πρόλαβες
-
Οι δουλειές αυγατίζουν φαίνεται, η στοιχειώδης κοινωνική συμπεριφορά πάλι, είναι σε έλλειψη. [/quote]
εχω δει και ανθρωπους με σαραβαλα να παρκαρουν και πιο χαλια..οποτε ειναι στον ανθρωπο και οχι στην τσεπη..
εγω για παραδειγμα αν και ΑΜΕΑ δεν παρκαρω στα σημια για ΑΜΕΑ γιατι ξερω οτι μπορει να υπαρχει καποιος που να ειναι σε καροτσακι και να εχει περισοτερη αναγκη το θεση. -
Ο χρήστης ast έγραψε:
Η Murcielago μάλλον είναι η 'νέα άφιξη' που είδαμε πριν μερικές μέρες στο τόπικ.Οι δουλειές αυγατίζουν φαίνεται, η στοιχειώδης κοινωνική συμπεριφορά πάλι, είναι σε έλλειψη.
εχω δει και ανθρωπους με σαραβαλα να παρκαρουν και πιο χαλια..οποτε ειναι στον ανθρωπο και οχι στην τσεπη..
εγω για παραδειγμα αν και ΑΜΕΑ δεν παρκαρω στα σημια για ΑΜΕΑ γιατι ξερω οτι μπορει να υπαρχει καποιος που να ειναι σε καροτσακι και να εχει περισοτερη αναγκη το θεση. -
Από τα πιο ασυνήθιστα camper που έχω δει. Iveco φορτηγάκι 4Χ4
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Hyundai GenesisΑχα..... Πάντως το σηματάκι δεν είναι το κλασικό της Hyundai.
-
Uploaded with ImageShack.us
-
-
-
Ναι αυτή ήταν
-
Την έχω δει μερικές φορές και στο Θησείο αυτήν. Πολύ εντυπωσιακή από κοντά και τεράστια!
send from a galaxy far far away
-
Λογικα ειναι αυτη της οποιας ειχαν ανεβει φωτογραφιες που της στοκαραν το πισω φτερο στο πεζοδρομιο φανοποιειου επι της Παπανικολη..
Την εχω πετυχει ενα απογευμα εν κινησει στο Σταυρο Αγιας Παρασκευης. -
-
-
Eπιτέλους!!!
-
Love her
-
Τελικά δεν είμαι μόνος!
Carspotting [#7]