-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Λευκή GT2 RS γερμανικών πινακίδων με πέρασε με πάνω από 250χαω στην Αττική Οδό στο ύψος Κορωπίου προς αεροδρόμιο! Από τη στιγμή που την είδα στον καθρέφτη μέχρι να κάνω δεξιά δεν πρέπει να πέρασαν πάνω από 3'. Και πήγαινα ήδη εγώ με 210...
Σίγουρα RS?
Πόσο μ΄αρές!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Λευκή GT2 RS γερμανικών πινακίδων με πέρασε με πάνω από 250χαω στην Αττική Οδό στο ύψος Κορωπίου προς αεροδρόμιο! Από τη στιγμή που την είδα στον καθρέφτη μέχρι να κάνω δεξιά δεν πρέπει να πέρασαν πάνω από 3'. Και πήγαινα ήδη εγώ με 210...
Σίγουρα RS?
Ναι ναι! Πρώτη φορά κι εγώ είδα. Πρόλαβα να το δω όπως με πέρναγε, είχα δει πρόσφατα και το βιντεάκι με την 458 και φαινόταν κιόλας από την αεροτομή και τις εξατμίσεις. Από τη στιγμή που ήταν και με ξένες πινακίδες λογικά ήταν ορτιτζιναλ κατάσταση.
Ίδια με αυτή:
και βάζω επίτηδες τη φώτο γιατί κυρίως αυτό το σημείο πρόλαβα να δω...
-
Eχθές είδα για πρώτη φορά (πολύ πιθανόν και τελευταία) exeo, ήταν μπροστά μου στον Πλαταμώνα, και έλεγα να
μην βάλω την φωτογραφική στη βαλίτσα πρίν φύγω. -
Λευκό Μ6 με καινούργιες πινακίδες της πόλης μου.
-
Ford Taunus (κίτρινο) δεκάετιας 70 αν δεν κάνω λάθος στο κέντρο της Πάτρας!!
Πρώτη φορά είδα!!! -
Jaguar στέισον με μεγάλο άσπρο σκύλο! Προχθές στα Γλυκά Νερά.
Ferrari μαύρη μπροστομήχανη με γυναίκα οδηγό! Σήμερα στο Ψυχικό. -
Το jaguar τι χρώμα ήταν; Για να δώ αν έκανε αντίθεση με τον σκύλο
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Jaguar στέισον με μεγάλο άσπρο σκύλο! Προχθές στα Γλυκά Νερά.Σε κυνήγι αλεπούς ήταν? Πολύ ... εγγλέζικος ο συνδυασμός! Δεν ξέρω αν φορούσε και ο οδηγός καρό σακάκι!
-
Είδα σήμερα μια chevrolet camaro και έμεινα με το στόμα ανοιχτό,τι κουκλάρα είναι αυτή??????
-
ειδα σημερα σε ενα viale periferico στην Μπολωνια την κυρια
(η φωτο ειναι απο το ιντερνετ μια και δεν προλαβα να βγαλω φωτο,περασε γρηγορα ενω ημουν στο φαναρι)ηταν ομορφη μου αρεσε και ο ηχος κλασσικος Μαζερατι...
-
Λολ δεν ηξερα οτι βγαινει η quattroporte σε station wagon:P
-
Kαι γω πρωτη φορα το βλεπω!!!
ΙΚΕ του αξιζει μια θεση εδω η οχι???
-
Ξανά ferrari cabrio με πινακίδες ΙΗΜ κόκκινη στον πειραιά... καλά πόσες ferrari κυκλοφορούν εδώ στην ελλάδα? τώρα τελευταία πολλές βλέπω στον δρόμο (αν και παλιές)
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Ξανά ferrari cabrio με πινακίδες ΙΗΜ κόκκινη στον πειραιά... καλά πόσες ferrari κυκλοφορούν εδώ στην ελλάδα? τώρα τελευταία πολλές βλέπω στον δρόμο (αν και παλιές)Περίπου 500....
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ξανά ferrari cabrio με πινακίδες ΙΗΜ κόκκινη στον πειραιά... καλά πόσες ferrari κυκλοφορούν εδώ στην ελλάδα? τώρα τελευταία πολλές βλέπω στον δρόμο (αν και παλιές)
Περίπου 500....
πριν τον εκσυγχρονισμο ποσες ηταν ;
πω πω δουλιτσες με κρατικες και οργανισμους....
-
Sent from my MB525 using a gezellig dutch cow
-
Ετσι οπως καθομασταν στην Ν.Μακρη ειδαμε μια Mercedes Benz C 63 AMG και μια Corvette Z06
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αδιάφορο για μένα το πορτοκαλί που για αναγνώριση χρειάζεται την αυτοκόλλητη επιγραφή στο πλάι της. Το MG όμως ...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ετσι οπως καθομασταν στην Ν.Μακρη ειδαμε μια Mercedes Benz C 63 AMG και μια Corvette Z06C63 needs more love
Sent from my MB860 using smoke signals.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Sent from my MB525 using a gezellig dutch cow
MG μακαρι να τα βλεπαμε πιο συχνα τα MG
Ετσι οπως καθομασταν στην Ν.Μακρη ειδαμε μια Mercedes Benz C 63 AMG και μια Corvette Z06
C 63 AMG
Carspotting [#7]