-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
το scirocco R πανεμορφο αυτοκινητο! Eιδα opel speedster στην Αλεξανδρουπολη χθες ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ μου φανηκε!Λες το Vauxhall με τις Βρετανικές πινακίδες; Στην Λεοφώρο Δημοκρατίας δεν το πέτυχες;
Εμένα μ' αρέσει τρελλά... Πολύ πιο όμορφο απ το Opel GT...
-
Δεν προσεξα πολυ! Αν ηταν vauxhall ή opel, ουτε πινακιδες ειδα γιατι ημουν πανω στο αυτοκινητο! Ασημενιο ηταν!
-
Λογικά το ίδιο λέμε...
-
Ασημί Golf VI GTI με αυτοκόλλητο των 4Τ πίσω δεξιά στο παρ-πριζ, σήμερα το πρωί κατά τις 9:30 στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στο ύψος του mall.
Κανένας από εδώ?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ασημί Golf VI GTI με αυτοκόλλητο των 4Τ πίσω δεξιά στο παρ-πριζ, σήμερα το πρωί κατά τις 9:30 στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στο ύψος του mall.Κανένας από εδώ?
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ασημί Golf VI GTI με αυτοκόλλητο των 4Τ πίσω δεξιά στο παρ-πριζ, σήμερα το πρωί κατά τις 9:30 στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στο ύψος του mall.
Κανένας από εδώ?
Για πες, για πες.
Στη δεξιά ήμουν με το τρέιλερ, του έπαιξα τα φώτα, δε ξέρω αν με κατάλαβε.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κανένας από εδώ?
Για πες, για πες.
Στη δεξιά ήμουν με το τρέιλερ, του έπαιξα τα φώτα, δε ξέρω αν με κατάλαβε.
Δεν είδα φώτα από τους καθρέπτες, ήμουν απασχολημένος με το πώς αλλάζεις ταχύτητες στη χειροκίνητη ρύθμιση.
-
Να πουμε καλοταξιδο???
-
Ε ναι, μετά τον Πάσχο είχα εγώ σειρά για το «γρήγορο άρμα».
-
του πασχου ειναι???!!! Παει, ηρθε το τελος
-
Στο παρκινγ του Διονυσου στην τελετη εναρξης του Ακροπολις ενα Ζ1!!! νομιζω ειναι το σκουρο πρασινο που εχω ξαναδει αλλα ηταν σκοταδι πλεον... και ετσι φωτο... γιοκ
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ε ναι, μετά τον Πάσχο είχα εγώ σειρά για το «γρήγορο άρμα».Ποιανού ήταν τελικά?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ποιανού ήταν τελικά?
Η απάντηση είναι εύκολη νομίζω
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ποιανού ήταν τελικά?
Κανενός
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ποιανού ήταν τελικά?
Κανενός
Ε ναι ρε, δεν ήμουν εγώ. Εκείνη την ώρα βρισκόμουν ήδη στη δουλειά. Μάλλον ο Πάσχος ήταν.
-
TVR Cerbera χτες στο Λουτράκι!
-
Ορεστιαδα σημερα ενω ημουν πανω στο ποδηλατο πεταγεται μπροστα μου ενα Audi S3 sportback! Γκρι χρωμα aftermarket εξατμηση! Και ζαντες aftermarket σε χρυσαφι! Ο τυπος εχει γουστο! Δυστηχως δεν μπορεσα να βγαλω φωτο! Tο πιο ωραιο s3 που χω δει!
-
Αυτοκινητοχορηγός των special olympics προφανώς είναι η BMW. Και ποιο μοντέλο της σε ασημοειδές/γκρι είδα σήμερα στην Κηφισίας με τα ανάλογα αυτοκόλλητα;; Την GT 535i. Η οποία μπορεί να είναι τεράστια αλλά θέλω να προσθέσω ότι έχει πολύ μικρό πίσω παράθυρο, πάρα πολύ μικρό. η ορατότητα από μέσα πρέπει να είναι τραγική.
-
Peugeot 304.Το πετυχα χτες το ειχε ενας γερακος σε αριστη κατασταση.Ελεγε diesel απο πισω αν και δε μου εκανε και τοσο ο θορυβος του για πετρελαιο.
-
Χθες εθεάθη Infiniti FX50S. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι το κόκκινο Viper SRT10 (με Γερμανικές πινακίδες) που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πλυντήριο αυτοκινήτων στο Μαρούσι. Μόνο 8,4 λίτρα κινητήρας. Η χαρά του βενζινά
Carspotting [#7]