-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Audi R8 εχτές στην Μεσογείων εχτές.Μετά είδα και το κινέζικο Smart
Και σήμερα μπόρεσα και φωτογράφησα κι αυτό
που το πετυχες το bmw m1?
-
Ο χρήστης georgelam έγραψε:
Audi R8 εχτές στην Μεσογείων εχτές.
Μετά είδα και το κινέζικο Smart
Και σήμερα μπόρεσα και φωτογράφησα κι αυτό
που το πετυχες το bmw m1?
Συνεργείο BMW στην Μεταμόρφωση.
Εκτός από τα κοινά Μ3, Μ5 και τα τοιαύτα, βλέπω εκεί και μια Ζ8. Όταν την ξαναδώ θα τη φωτογραφήσω.
-
και σήμερα εκεί ήταν το απόγευμα. την είδα φεύγοντας απο Praktiker.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Εκτός από τα κοινά Μ3, Μ5 και τα τοιαύτα, βλέπω εκεί και μια Ζ8. Όταν την ξαναδώ θα τη φωτογραφήσω.
Λογικά πρέπει να λες το συνεργείο που είναι απέναντι από το στριπτιτζάδικο....
Η Ζ8 ακόμα εκεί είναι; την είχα πετύχει κι εγώ το καλοκαίρι και είχα ανεβάσει φωτογραφία. -
Ο χρήστης gre έγραψε:
Λογικά πρέπει να λες το συνεργείο που είναι απέναντι από το στριπτιτζάδικο....
Η Ζ8 ακόμα εκεί είναι; την είχα πετύχει κι εγώ το καλοκαίρι και είχα ανεβάσει φωτογραφία.Όχι απλά την πηγαίνει ο ιδιοκτήτης της.
Έχει και πινακίδα σχετική με το Ζ8...
-
-
ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ
Renault Latitude
BMW 5 GT
Cadillac STS
Cadillac DTS (USA PLATES)
Jaguar XJ (2011 model)
Saab 9-5 (το ολοκαίνουριο σε έκδοση Aero)
Lexus LS460
Chrysler 300C Hemi
Dodge Avenger
Dodge Journey
Maserati Quartropotre (είδα ένα και στην Ελλάδα με ιταλικές πινακίδες)
Audi A8 (το ανανεομένο)
Audi A7
Chevrolet Epica (υπήρχαν δεκάδες στους δρόμους)
Holden Commondore (χωρίς πινακίδες)
Jeep Commander (στο κένρτο της Βιέννης με ελληνικές πινακίδες)
Kia Magentis
Hyundai Sonata
Lancia Thesis
VW Phaeton
Subaru Legacy (to neo)
ΑΡΚΕΤΑ από αυτα τα βλέπεις και στην Ελλάδα άλλα πιο σπάνια καθώς εκεί δεν έχουν πρόβλημα με τα κυβικά. Δεν έχω φωτογραφίες για όλα αυτά διότι εκεί απαγορεύεται βάση νόμου να φωτογραφίζεις δημόσια. Υπήρχαν και κάπια πολύ παλιά μεγάλα οχήματα. Άλλα εκεί το VW Passat Tourer κυκλοφορεί στη συχνότητα που κυκλοφορεί εδώ το VW Polo ενώ το Chevrolet Epica πουλάει περισσότερο και άπο το Opel Insignia. Τα station είναι περισσότερα από τα sedan. Τα 4χ4 πολυτελίας είναι λιγότερα από ότι στην Ελλάδα ενώ τα σπορ οχηματα (Lambrghini, Ferrari, Porsche, Lotus) δεν κυκλοφορούν ούτε στο ελάχιστο. Ενώ τα Audi A6, A8 τα βλέπεις και δύο τρία το ένα πίσω από το άλλο. Γενικά πέρνουν παρα πολλά station wagon, sedan πολυτελείας γιατί έχουν τα λεφτά. Τα χάτσμπακ τύπου Clio, Yaris, Polo δεν νομίζω να εισάγοντε καν... Υπάρχουν Smart άλλα από εκεί και πέρα τα μικρότερα οχήματα είναι τα Golf Tourer, Getz 5d, Astra wagon, Octavia. Αξίζει να πάτε γιατί θα χαρείτε λιμουζίνες στο δρόμο. Πρώτο σε πωλήσεις εκεί είναι το Audi A4 Wagon. Ζάντες αλουμίνιου λοίπαν ακόμα και σε BMW 7, Audi A6, Volvo S60, Alfa Romeo 159... To 70% των οχήματων κινούνται με πετρέλαιο. -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
....Δεν έχω φωτογραφίες για όλα αυτά διότι εκεί απαγορεύεται βάση νόμου να φωτογραφίζεις δημόσια.....Περίεργο μου ακούγεται αυτό, είσαι σίγουρος; Γιατί μόνο κοντά σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και σε πρώην ανατολικές χώρες το έχω δει...
Δηλαδή δεν μπορώ να βγάλω φωτό την καλή μου με φόντο κάποια τοπική ομορφιά;; ... ίσως και με κάποιο αυτοκίνητο στο πλάνο;; -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
....Δεν έχω φωτογραφίες για όλα αυτά διότι εκεί απαγορεύεται βάση νόμου να φωτογραφίζεις δημόσια.....
Περίεργο μου ακούγεται αυτό, είσαι σίγουρος; Γιατί μόνο κοντά σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και σε πρώην ανατολικές χώρες το έχω δει...
Δηλαδή δεν μπορώ να βγάλω φωτό την καλή μου με φόντο κάποια τοπική ομορφιά;; ... ίσως και με κάποιο αυτοκίνητο στο πλάνο;;Μηπως τρολλαρει?? Εδω εγραψε στο θεμα με τα εγκατελειμενα αν μπορει να παρει καποιος τηλεφωνο για ενα αμαξι
-
Ορίστε; Μας το είπαν στο ταξιδιωτικό γραφείο. Να αποφύγουμε να τραβάμε φωτο ιδιωτικά πράγματα. Μόνο σε πάρκα και γενικά στη φύση. Και μάλιστα αυτό για να αποφύγουμε να τραβήξουμε την προσοχή. Ετσί μου είπαν. Το άλλο που λες ρε 200Κ που κολλάει; Δεν είναι άσχετο; Άσε που και εδώ στην Έλλαδα φοβάμαι να τραβάω οχήματα φωτογραφίες μη μου ζητήσουν το λόγο. Για σκεφτείτε λίγο σε μια ξένη χώρα που δεν ξέρεις τι γίνεται. Προσπαθώ να δώσω εικόνα με λόγια τώρα. Και μην νομίζετε εμείς οι Έλληνες και γενικά οι νότιοι δεν είμαστε και 100% ευπρόσδεκτοι στην Αυστρία...
-
Δενυπαρχει καμια απαγορευση απο κανεναν σε δημοσιο χωρο να φωτογραφισεις το οτιδηποτε! Εγω δηλαδη αυτη τη στιγμη θα επρεπε να ημουν φυλακη γι ατα οχηματα που εχω φωτογραφισει
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Αυτό σε μπλε, ήταν το πρώτο αυτοκίνητο της οικογένειας μου. Ξεκίνησε 1100 (αγορασμένο το 74, και το 81 έγινε 1300). Πισωκίνητο βέβαια και εκεί έμαθα να οδηγώ από τα 14.... . Μέχρι το 2002 ήταν σε σχεδόν άριστη κατάσταση και είχα στο μυαλό μου να το γυρίσω σε ιστορικό όταν μπορέσω, να κάνω και κανένα αγώνα. Αλλά......μία μπουλντόζα του δήμου είχε άλλη γνώμη. Το εσκορτάκι δεν έφτιαχνε (αφού πατήθηκε όλη η αριστερή πλευρά του + τον κινητήρα) και η ασφαλιστική μας αποζημίωσε προς 500€ . Σίγουρα δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελα.
-
Εντάξει ρε στην Ελλάδα. Άλλα εκεί είναι αλλιώς. Άλλα να σταθώ μες την μέση του δρόμου και απλά να φωτογραφίσω το αποφεύγω και εδώ. Προτιμώ να μη με δουν άσχετα από το τι λέει ο νόμος. Άν σου φωτογράφιζα το αμάξι σου δεν θα σου κακοφενόταν καθόλου;
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Εντάξει ρε στην Ελλάδα. Άλλα εκεί είναι αλλιώς. Άλλα να σταθώ μες την μέση του δρόμου και απλά να φωτογραφίσω το αποφεύγω και εδώ. Προτιμώ να μη με δουν άσχετα από το τι λέει ο νόμος. Άν σου φωτογράφιζα το αμάξι σου δεν θα σου κακοφενόταν καθόλου;Ιταλια-Ελβετια-γερμανια δεν ειχα κανενα προβλημα να φωτογραφισω! Γιατι να μου κακοφανει???
-
Γιατί ας πούμε θα μπορούσα να δημοσιεύσω τη φώτογραφία στο φόρουμ χώρις να σβήσω τον αριθμό κυκλοφορίας. Θα μου πεις ότι δεν υπάρχει κίνδυνος άλλα καλο έιναι να προσέχει κανείς. Δεν είναι υποχρωτικό να ξέρουν όλοι σε ποιον ανήκει το κάθε όχημα μέσα τις φωτογραφίες. Προσωπική άποψη.
-
-
cosco που το πετυχες αυτο?
-
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτό σε μπλε, ήταν το πρώτο αυτοκίνητο της οικογένειας μου. Ξεκίνησε 1100 (αγορασμένο το 74, και το 81 έγινε 1300). Πισωκίνητο βέβαια και εκεί έμαθα να οδηγώ από τα 14.... . Μέχρι το 2002 ήταν σε σχεδόν άριστη κατάσταση και είχα στο μυαλό μου να το γυρίσω σε ιστορικό όταν μπορέσω, να κάνω και κανένα αγώνα. Αλλά......μία μπουλντόζα του δήμου είχε άλλη γνώμη. Το εσκορτάκι δεν έφτιαχνε (αφού πατήθηκε όλη η αριστερή πλευρά του + τον κινητήρα) και η ασφαλιστική μας αποζημίωσε προς 500€ . Σίγουρα δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελα.
Σιγουρα το αμαξι δεν ειχε την καταληξη που ηθελες.Παντος το συγκεκριμενο το εχει γερακος Αιγιωτης.Τον εχω πετυχει να το βαζει κατω στη πυλωτη της πολυκατοικιας που φαινεται ακριβως απο πισω.
-
Σε αυτά τα παλιά γκρί αυτοκίνητα πώς το έχουν πετύχει τέτοιο χρώμα, car wrap πρέπει να έχουν κάνει...
Carspotting [#7]