-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Morgan σημερα το πρωι στην ηρωων πολυτεχνειου στο κεντρο του πειραια ...Morgan όμορφο περιποιημένο κυπαρισσί βλέπω όποτε θέλω στο γκαράζ γνωστού μου σε βόρειο προάστιο....
Ωραίο να το βλέπεις αλλά υστερεί πολύ σε πρακτικότητα. Το μπες βγες θέλει εκπαίδευση,από χώρους και ανέσεις πάπαλα....
Οπότε λυπάμαι αν σας το απομυθοποιώ αλλά δεν θα το έπαιρνα εύκολα... -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Κι εγώ την Panamera την θεωρώ ατυχήσασα στον αισθητικό τομέα.... ειδικά όταν πρέπει να συγκριθεί με το αντίπαλο 4θέσιο Maserati.
Μια από τα ίδια και για μένα, ειδικά όταν την είδα στην Τσιμισκή πλάι σε αστικό (μονό).
Xθες με ακολουθούσε μια μπλε σκούρα. Μ' αρέσει σκουρόχρωμη. Πολύ χαμηλή, πολύ φαρδιά και πολύ μακρυά, Πολύ όμορφη η πρόσοψη με τα led ημέρας.
Το Σάββατο κάπου μέσα στην πόλη (δεν θυμάμαι που, νομίζω Μητροπολεως) είδα μια πολύ σκονισμένη μαυρη Lambo ανοιχτή (δεν ξεχωρίζω μοντέλα της) παρκαρισμένη σε γωνία διασταυρωσης και πάνω σε διαβαση πεζών!
-
Το κλασσικό ζώο, έχει αναφερθεί πολλάκις στο φόρουμ...
-
Ε τότε, κρίμα στο αμάξι να μην βρίσκεται μόνιμα στο 'Carspotting' και να είναι θέμα στα 'Ζώα'!
-
Ferrari 308(?) με ιστορικες πινακιδες σε ενα παρκινγκ λιγο ποιο κατω απ το Ωραιοκαστρο.Στο ιδιο σημειο τις προαλλες ηταν η ανθρακι Murcielago IMSA.
-
right here right now , στο ουζερι καλυβας στην πειραικη ΛΕΥΚΟ GTR ...O cabala ξερει..
-
-
Lotus Exige στην Αθηνών έτρεχε και είχε Ελληνικές πνακίδες.
-
k παραδιπλα του ferrari 360 μαυρη ..right now ...http://www.youtube.com/watch?v=rMV-fenGP1g
-
http://img11.imageshack.us/i/30032011031.jpg/
κ για του λογου το αληθες ..σορι για την ποιοτητα της φωτο.
-
alfa romeo 156 Q4 την κυριακη το πρωι στα καλαβρυτα!
παρα πολυ ομορφο και σπανιο αυτοκινητο! -
Λίγο παλιό βέβαια το Carspotting μου...
Ιουνιος 2010
Ιουλιος 2009
2010
2009
SL55 AMG την βλεπω σχεδον καθε μερα οταν παω Αλεξπολη...
2009
Με Κυπριακες πινακιδες -
Ένα Supra είχα δει και εγώ στη παραλιακή σε μαύρο με τσέχικες πινακίδες τον Γενάρη. Ferrariκα έχω δει αρκετά. FJ Cruiser έχει ένας στα Άνω Λιόσια. SL65 AMG είναι σπάνιο σαν έκδοση (AMG) όχι και σαν μοντέλο. Focus RS πετυχαίνω συχνά ένα σε ένα βενζινάδικο στη Αθηνών - Κορίνθου. Πέραν αυτών σήμερα το πρωί είδα ένα Lotus Exige με ελληνικές πινακίδες και ένα μπλε Lexus IS200.
-
Supra κοκκινη εχω δει απειρες φορες παρκαρισμενη στη νεα σμυρνη στην ομηρου .
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
...Focus RS πετυχαίνω συχνά ένα σε ένα βενζινάδικο στη Αθηνών - Κορίνθου.
.....
silk oil λεωφόρος Αθηνών , Περιστέρι ;
-
Τι λεει το αυτοκολλητακι στο πισω τζαμι?
(Το εχω πετυχει και γω σ'αυτο το γκαραζ, οποτε κατεβαινω στο χωριο μου! -
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
www.tinypic.comΠαλι βατραχακια βλεπεις???
-
Ναι!!!!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Τι λεει το αυτοκολλητακι στο πισω τζαμι?
(Το εχω πετυχει και γω σ'αυτο το γκαραζ, οποτε κατεβαινω στο χωριο μου!Το εχω πετυχει και εγω αυτο το focus σε γυρισμο σχολικης εκδρομης.Σταματησαμε να βαλουμε πετρελι στο λεωφορειο και για πρωτη φορα στη ζωη μου ειδα αυτο το συγκεκριμενο ΥΠΕΡΟΧΟ RS. Το αυτοκολλητο παντος δε λεει clubford!
Carspotting [#7]