-
Δεν υπάρχει σωτηρία
-
Μια πανεμορφη SLR στο Λονδινο με αραβικες πινακιδες και κοκκινο εσωτερικο
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Λάθος τόπικ .Στους Αυστραλούς πάει αυτή.Συγγνωμη αλλα ειδα την murcie της imsa και ειπα εδω ειμαστε.........
Μεταξυ μας τωρα την κιτρινη θα επαιρνα.... -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Λάθος τόπικ .Στους Αυστραλούς πάει αυτή.
Συγγνωμη αλλα ειδα την murcie της imsa και ειπα εδω ειμαστε.........
Μεταξυ μας τωρα την κιτρινη θα επαιρνα....Ρε συ sv2, φανταζομαι τι θα λες για τις 2 430 της novitec που εχω στις φωτο μου........
Η λαχανι ειναι ολα τα λεφτα και την εχω πετυχει απο κοντα και σταματημενη και στο δρομο, αθηνα -
sv2 βάψτην και εσύ novitec. Βαρεθήκαμε το κόκκινο.
-
Ο χρήστης MAGNITIS έγραψε:
Η λαχανι ειναι ολα τα λεφτα και την εχω πετυχει απο κοντα και σταματημενη και στο δρομο, αθηνα
Την εχει ανεβασει ο sv2 απο διαφορετικες ληψεις .Για μενα το χει βιασει κανονικα το αυτοκινητο.
-
αν λεμε του γνωστου καγκουρα σαουδαραβα so what? novitec ειναι σαν να λεμε amg
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αν λεμε του γνωστου καγκουρα σαουδαραβα so what? novitec ειναι σαν να λεμε amgΌχι! Σα να λέμε Brabus, καθώς οι AMG είναι εργοστασιακές. Αλλά όπως και να έχει, κατέστρεψε ένα κόσμημα από το Maranello...
-
Πεστε με ''βιαστη'' αλλα εγω μια τετοια θελω να φερω Ελλαδα.
αλλο amg αλλο novitec, μην μπερδευουμε την λουτσα με την βουρτσα
-
Γερμανοί κάγκουρες δεν είναι και οι δύο;
-
Οι AMG εκδοσεις ειναι μακραν οι καλυτερες επεμβασεις που μπορουν να γινουν σε ενα ηδη ωραιο αυτοκινητο.Η διακριτικοτητα των εξαρτηματων και ταυτοχρονα η μεταμορφωση σε κατι πολυ ποιο σπορ θελει πολυ τεχνη για να γινει και σ αυτο τον τομεα η Mercedes το πετυχε.Brabus και Lorinser απλα
-
Η brabus ναι αμα κρινω τα bodykit σε slk κτλ αλλα η novitec ειναι Ο Βελτιωτικος οικος.........
Καγκουρες ειναι τα παλικαρια της hamann.......... -
Αυτό που βλέπω στις φωτό είναι βελτίωση; Πήραν δηλαδή την άσχημη κατακόκκινη Ferrari, την έβαψαν σαν πράσινη αλογόμυγα (έχει και μαυρισμένα πίσω φώτα για μάτια μύγας) και την βελτίωσαν; Και μετά πήραν μια άσπρη 430 και την έβαψαν ΜΠαοκσίδικη; Μπράβο γούστο οι Γερμανοί!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτό που βλέπω στις φωτό είναι βελτίωση; Πήραν δηλαδή την άσχημη κατακόκκινη Ferrari, την έβαψαν σαν πράσινη αλογόμυγα (έχει και μαυρισμένα πίσω φώτα για μάτια μύγας) και την βελτίωσαν; Και μετά πήραν μια άσπρη 430 και την έβαψαν ΜΠαοκσίδικη; Μπράβο γούστο οι Γερμανοί!ΜΠαοκσιδικη με μπεζ εσωτερικο....
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτό που βλέπω στις φωτό είναι βελτίωση; Πήραν δηλαδή την άσχημη κατακόκκινη Ferrari, την έβαψαν σαν πράσινη αλογόμυγα (έχει και μαυρισμένα πίσω φώτα για μάτια μύγας) και την βελτίωσαν; Και μετά πήραν μια άσπρη 430 και την έβαψαν ΜΠαοκσίδικη; Μπράβο γούστο οι Γερμανοί!Φυσικα +10000000000000
Τετοια αυτοκινητα δεν πειραζονται. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αυτό που βλέπω στις φωτό είναι βελτίωση; Πήραν δηλαδή την άσχημη κατακόκκινη Ferrari, την έβαψαν σαν πράσινη αλογόμυγα (έχει και μαυρισμένα πίσω φώτα για μάτια μύγας) και την βελτίωσαν; Και μετά πήραν μια άσπρη 430 και την έβαψαν ΜΠαοκσίδικη; Μπράβο γούστο οι Γερμανοί!
Φυσικα +10000000000000
Τετοια αυτοκινητα δεν πειραζονται.Αναλογως τις ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.
-
Τι παραπανω απαιτησεις μπορει να εχεις απο ενα αυτοκινητο που σου προσφερει 490 αλογα???
-
Αν είσαι κιτς άραβας ή ράππερ, όλο και κανένα στολίδι θα θέλεις παραπάνω Πάνο. Κανένα κιλίμι αντί για πατάκι, σεμεδάκι στο ταμπλώ κλπ...
Τέλος απο εμένα γιατί θα φωνάζει ο SV2 και με το δίκιο του.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τι παραπανω απαιτησεις μπορει να εχεις απο ενα αυτοκινητο που σου προσφερει 490 αλογα???Τις ίδιες για τις οποίες το εργοστάσιο σου προσφέρει scuderia πχ για να καλύψεις; Λέω εγώ τώρα...
-
Έφτιαξα μια novitec στα μέτρα μου!
Carspotting [#7]