-
Ο χρήστης tzortzViper έγραψε:
Ε τοτε επιβαλλεται να μας κανεις την τιμη..
http://www.greekcitroenclub.grΚατοχος zx,xsara II, xantia I ,xantia II σ εσκισα..
Ναι ομως BX και ΧΜ δεν ειχες , ε?
Ειχαμε 2cv, gs,gsa ,cx turbo II , και αλλο ενα zx..
Τρεχα γραψου θα χαρουμε να σε δουμε και σε καμια συναντηση.. Μεχρι ds decapotable εχουμε στο club μας..Βρε τι παθαμε σημερα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ε τοτε επιβαλλεται να μας κανεις την τιμη..
http://www.greekcitroenclub.grΚατοχος zx,xsara II, xantia I ,xantia II σ εσκισα..
Ναι ομως BX και ΧΜ δεν ειχες , ε?
Ειχαμε 2cv, gs,gsa ,cx turbo II , και αλλο ενα zx..
Τρεχα γραψου θα χαρουμε να σε δουμε και σε καμια συναντηση.. Μεχρι ds decapotable εχουμε στο club μας..Βρε τι παθαμε σημερα..
Οκει, θα γραφτω. Κατσε να παω να βγαλω μια φωτο το ECLIPSE με το χαρτι (για τους δυσπιστους)!
-
Αστο Γεώργιε , μας βούλωσες τα στόματα μία φορά τώρα σε πιστεύουμε ...
-
οσοι εκοψαν τις γλωσσες τους, παρακαλω μη τις πεταξουν, εχουν απεργια οι υπαλληλοι καθαριοτητας
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οσοι εκοψαν τις γλωσσες τους, παρακαλω μη τις πεταξουν, εχουν απεργια οι υπαλληλοι καθαριοτηταςΔεν εληξε??
-
-
Λυπάμαι που σας γειώνω λιγάκι μετά το υπεραυτοκίνητο αλλά θα χαρεί ο σιτροενάκιας. Σήμερα μετά από πολύ καιρό είδα 2CV και μάλιστα όχι ένα αλλά δύο μέσα σε μισή ώρα στα ΒΠ. Ένα πορτοκαλί κι ένα κόκκινο, να κινούνται και τα δύο.
-
OMG
-
Προτιμοτερο να ανεβασεις τα αυτοκινητα σου εδω
-
Ωραία μιας και φαίνεσαι πρόθυμος, εγώ θέλω να δω βιντεάκι να το ανοίγεις και να το μαρσάρεις.
Αν πάλι έχεις πρόβλημα με το βιντεάκι, τουλάχιστον πιάσε 4000 σαλ και τράβα μια φώτο.
Αλλιώς και η δικιά μου φώτο με την GT3 αποδεικνύει ότι είναι δικιά μου
-
tzortzviper πολυ ωραιο το Eclipse!!!! (οπως και η Viper και η c6)
Για περνα κι απο δω!!!
viewtopic.php?f=5&t=13423&p=2054764#p2054764edit: με προλαβε ο carfanatic
-
Τον αρπαξατε τον ανθρωπο απο τα μαλλια
Να τα χαιρεσαι -
Ο χρήστης ausfahrt έγραψε:
Ωραία μιας και φαίνεσαι πρόθυμος, εγώ θέλω να δω βιντεάκι να το ανοίγεις και να το μαρσάρεις.Αν πάλι έχεις πρόβλημα με το βιντεάκι, τουλάχιστον πιάσε 4000 σαλ και τράβα μια φώτο.
Για να καταλαβω, δηλαδη δεν πιστευεις ακομα?
-
Ωραία μιας και φαίνεσαι πρόθυμος, εγώ θέλω να δω βιντεάκι να το ανοίγεις και να το μαρσάρεις.Αν πάλι έχεις πρόβλημα με το βιντεάκι, τουλάχιστον πιάσε 4000 σαλ και τράβα μια φώτο.
-
δεν τις ανεβαζεις και σε κανα imageshack η κατι τετοιο?..
-
Νομίζω είδατε όλοι ποιός έχει προτεραιότητα στη βόλτα.
τζορτζβιπερ θα σε βάλω στο πρόγραμμά μου όταν ξανακατέβω Αθήνα. -
Θέλεις να φέρω φώτο από την GT3 και να έχω βάλει πάνω μπεγλέρια, κλειδιά, χαρτάκια, καφεδάρα στην αεροτομή κλπ; Κομμάτι κέικ είναι.
-
Θέλεις να φέρω φώτο από την GT3 και να έχω βάλει πάνω μπεγλέρια, κλειδιά, χαρτάκια, καφεδάρα στην αεροτομή κλπ; Κομμάτι κέικ είναι.Δηλαδη εαν πιασω 4000 στροφες και τραβηξω φωτο θα πειστεις ,ε?
Ενω με το μπεγλερι και τους καφεδες δεν πειθεσαι?Ευτυχως που δεν ζεις στην εποχη του Ιησου γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα ησουν ο πρωτος που θα κοιταγες εαν ειχε πραγματικα τρυπες στα χερια του.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δεν τις ανεβαζεις και σε κανα imageshack η κατι τετοιο?..Θα τις ανεβασω. Γιατι ομως? Το postimage.org δεν ειναι καλο?
-
Δεν είπα ότι λες ψέμματα. Απλά εγώ δεν πιστεύω. Έχει διαφορά.
Ευτυχώς που δε ζω στην εποχή της τηλεμεταφοράς να λες γιατί θα ερχόμουν εκεί επί τόπου να το δω
Τέλος πάντων, αρκετά χαλάστηκε το θέμα. Αυτό με την 6η που δουλεύει σαν overdrive ενός Phantom θα το κοιτάξω λίγο να δω τι παίζει. Αν όντως είναι έτσι, τότε κάτι πάθανε οι Αμερικανοί και κοιτάζουν να βγάζουν πλέον και 'οικονομικά' υπέρ-αυτοκίνητα...
Carspotting [#7]