-
Ουτε ποσοστα να επαιρνες βρε Γιωργο προτεινοντας συνεχεια φορντ.Σαν τα spam bots .
-
To skoda yeti 1.2T το οποίο έχει και πανεύκολο μηχανισμό ρήξης καθισμάτων είναι super
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
.... ford....ford....forf....To transit κοστίζει 3 φορές πάνω από το dacia... Ο άνθρωπος δεν έγραψε καν τι ποσό διαθέτει...
Για τη συγκεκριμένη δουλειά μου κάνει μια χαρά το dacia πάντως, αν τα λεφτά είναι περιορισμένα...
BTW, έχεις διαβάσει το Brave New World του Huxley;;;
-
Εκτός του Logan και του Kangoo θέλω να προσθέσω και το Qubo, αν και νομίζω ότι έχει λίγο πιο μικρό χώρο αποσκευών από τα προαναφερθέντα. Πάντως το βρίσκω πολύ τίμια πρόταση για το λόγο που το χρειάζεται ο συμφορουμάς.
Τώρα, όσον αφορά κάτι ποστς πιο πάνω, τα οποία κάνουν λόγο για Transit και Sprinter, τι να πω... απλά να διαβάζετε καλύτερα το πρώτο ποστ.
-
Οντως τα ατομα δεν τα προσεξα. Τοτε το dacia πιστευω ειναι πολυ καλη επιλογη αφου κανει μονο 12.000Ε καινουριο το logan.Diesel να το αγορασεις.
Θα ελεγα το tourneo connect αλλα παει πολλα σαν τιμη... Το εχεις και ενα μπαρμπαδι μου και ειναι κατευχαριστημενος με το συγκεκριμενο οχημα.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Οντως τα ατομα δεν τα προσεξα. Τοτε το dacia πιστευω ειναι πολυ καλη επιλογη αφου κανει μονο 12.000Ε καινουριο το logan.Diesel να το αγορασεις.Και εγώ το πρώτο που σκέφτηκα διαβάζοντας το αρχικό ποστ ήταν το 7θέσιο Logan 1,5 diesel.
Επόμενες επιλογές αυτά που χρησιμοποιούν πολλές μικρές ξενοδοχιακές επιχηρήσεις τα τύπου Kangoo, Doblo κλπ. -
Εκεί που βρίσκεται το ξενοδοχείο, μπορεί η περιοχή να προσφέρει αξιόπιστο σέρβις σε ένα πετρελαιοκίνητο μοντέλο, και μάλιστα νέο και αδοκίμαστο στην ελληνική αγορά σαν το Ντάτσια?
-
πολυ καλη λυση και ομορφο ειναι το νεο fiat doblo
αλλα ευχομαι να μην συνοδευεται απο τα προβληματα του punto
επισης 7θεσιο qasqai,corolla verso,mazda 5,peugeot 3008 -
Κάθε άλλο παρά αδοκίμαστο το λες φίλε dstou, οι κινητήρες της Renault είναι, δόξα τω Θεώ, πλειστάκις δοκιμασμένοι στην Ελλάδα, ανταλλακτικά βρίσκεις και στο περίπτερο, που λέει ο λόγος. Ειδικά αν πάει για το βενζινοκίνητο μοντέλο είναι απίθανο να μη βρεθεί ΕΝΑΣ που να ξέρει τις ιδιαιτερότητες του κινητήρα.
-
Aν πάει σε βενζίνα, ΟΚ ότι κι' αν διαλέξει. Αν πάει σε πετρέλαιο, έχω κάποιες επιφυλάξεις για νέα μοντέλα της αγοράς που δεν έχουν τρέξει πολύ.
-
Dacia logan το 7θεσιο το ντιζελ και απο μενα..Αυτο για το αδοκιμαστο δε το καταλαβα.. Ενα εργαλειο δουλειας θελει ο ανθρωπος εντωμεταξυ με οσο το δυνατον μικροτερο κοστος για ενα μικρο ξενοδοχειο και οχι το hilton..
Ο αλλος λεει vito γιατι το παιρνουν ολοι και αρα θα ειναι το καλυτερο..Μαλιστα πολυ ωραια λογικη.. Ο αλλος καλα σαλταρισε, βλεπει ford και στον υπνο του..Ακου 32 χιλιαρικα για transit και για αυτη τη δουλεια.. -
Η αξιοπιστία των Ντάτσια μέχρι στιγμής έχει αποδειχτεί τραγική, σε όποιον σχετικό πίνακα και να έχω διαβάσει (autobild, autocar, edmounds).
Ειδικά αν το ξενοδοχείο είναι σε κάποιο μικρό νησί, θα ήμουν πολύ διστακτικός για μοντέλο που δεν έχει κυκλοφορήσει πολύ στην αγορά, άρα η διαθεσιμότητα ανταλλακτικών είναι ντε φάκτο μικρή, μπορεί και σχεδόν ανύπαρκτη και μάλλον δεν γνωρίζουμε τα όποια κουσούρια του.
Αλήθεια έχετε δει πολλά 7θέσια Λόγκαν και μάλιστα ντίζελ? Εγώ ποτέ κανένα.
Ένα Γκραν Βιτάρα βενζίνη π.χ., και μάλιστα μετάχειρο από κάποιον που έφαγε της χρονιάς του από την εφορία, ίσως να είναι πολύ καλύτερη ιδέα.
Είπαμε τη δουλειά μας θέλουμε να κάνουμε, όχι να ψάχνουμε το κοντινότερο νησί ή στεριά που να ξέρει από Ντάτσια/Ρενώ και μάλιστα ντίζελ, και να έχει και αντιπρόσωπο. -
Καλά, αν πεις ότι πάει σε μτχ οι επιλογές είναι πάμπολλες. Μέχρι 159 Sportwagon μπορεί να βρει σε τιμή ξεφτίλα... Όχι, περίμενε... είπαμε ότι θέλει χώρο αποσκευών...
Πέραν απ' την πλάκα βέβαια, ο συμφορουμάς δεν έχει δώσει και ταβάνι χρημάτων ούτε έχει αναλύσει λίγο περισσότερο τι ακριβώς περιμένει από το αυτοκίνητο.
Να συνεχίσω και με τις προτάσεις-αναλαμπές: Skoda Roomster.
-
Το αμαξι φοραει οτι φοραγε σχεδον το clio II και παραδοσιακα οπου και να κοιταξεις αμαξια με δοκισμενα συνολα δεν εχουνε θεματα..Το ιδιο το μοτερ επισης το φορανε και μοντελα της renault..
Οσο για τους πινακες και τα σχετικα...ασχολιαστο...Φυσικα υπαρχουν και αλλες επιλογες αλλα οχι και 32 χιλιαρικα ή mercedes για αυτη τη δουλεια..
-
Ας πει ο άνθρωπος τι λεφτά δίνει, τι δρόμους έχει να αντιμετωπίσει στην περιοχή του, που βρίσκεται η έδρα του και τι καλύψεις έχει σε τοπικό επίπεδο από συνεργεία, αν θέλει ντίζελ, αν ενδιαφέρεται για μετάχειρο, αν θέλει τετρακίνηση, και αμέσως θα ξεχωρίσουν τα πράγματα.
Είναι απλό, με τα μόνα που έχει πει μέχρι στιγμής εγώ μόνο δύο πράγματα συμπεραίνω ότι θέλει οπωσδήποτε : χαμηλά κοστολόγια και αξιοπιστία. Ας πει και τι άλλο, αν υπάρχει. -
Για μαζεμένο μέγεθος έβγαινε, δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα και μάρκα δεν θυμάμαι, μικρό βανάκι ιαπωνικής προέλευσης και είχε και έκδοση με τετρακίνηση. Υπήρχε και με υπερυψωμένη οροφή κλπ.
Στα πλεονεκτήματα το πολύ μαζεμένο μήκος και πλάτος. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Για μαζεμένο μέγεθος έβγαινε, δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα και μάρκα δεν θυμάμαι, μικρό βανάκι ιαπωνικής προέλευσης και είχε και έκδοση με τετρακίνηση. Υπήρχε και με υπερυψωμένη οροφή κλπ.
Στα πλεονεκτήματα το πολύ μαζεμένο μήκος και πλάτος.Subaru Libero / Daihatsu Hijet / Piaggio Porter. Το μικρό τους μήκος σημαίνει χώρο αποσκευών που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες 4 ατόμων.
-
golf με DSG
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
golf με DSGfocus..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
golf με DSG
focus..
Fiesta και ας τους φορτωσει στν οροφη
επιλογή μοντέλου για μικρό ξενοδοχείο?