-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Απλη συγκυρια, αυτο λεω. Υπο ΚΣ το πιο πιαθνο ηταν οτι και παλι δε θα τα καταφερνε. Και πως θα μπορουσε αφου και παλι, παρα τις σαφεις οδηγιες της ομαδας, παλι πιεσε στους πρωτους γυρους του σετ. Αυτο το παιδι πραγματικα οταν πιανει τιμονι κλεινει το διακοπτη του εγκεφαλου του.Για αυτό τον γουστάρουμε ρε τακτικολάτρη σουποφάγε εραστή της βαρεμάρας.
Τι στο καλό, σπίτι σου τα παίρνεις τα λάστιχα μετα και στεναχωριέσαι που είναι φθαρμένα;
Και φυσικά δεν ήταν μόνο του Lewis φθαρμένα. Ούτε καν τα χειρότερα.
Ο Κομπραγιάσις πχ με τα λινά τερμάτισε. -
Ο Μαρκο είναι το δεξί χέρι του Μάτεσιτς και θα έπαιρνα τα λόγια του πολύ σοβαρά...
Σε οτι αφορα το driver development ναι ειναι. Ως εκει.
Edit: τι ψευτης θεε μου
Q: Why was Sebastian so much quicker than Mark so suddenly?
HM: I think it was in the tyres.Ασταδιαλα νουμερο
Ορίστε και η άποψη του Χόρνερ:
Many observers laid the blame squarely at Vettel’s door for prematurely moving across on Webber when he had not completed the pass.
But Horner did not see the incident that way, pointing out that Vettel was faster than Webber at that stage of the race and that the Australian had given him very little racing room by squeezing him to the far inside of the straight.
However he also reckoned Vettel had misjudged his manoeuvre by drifting across the track before he had pulled clear of Webber’s car.“Sebastian had a clear run and he was quicker at that point of the race,” he noted.
“Mark kept him on the dirty line and Sebastian came over arguably a bit too early.”
He added: “You could see on the previous lap that Mark was looking like he was starting to struggle on that set of prime tyres, and Sebastian was very, very close to him.
“He had a little bit of a look the previous lap and then got a very good run out of turn nine, got into his slipstream, and was actually three-quarters of the way past when they made contact.
“I’m annoyed that they both got themselves into that situation. They are both at fault.http://www.itv-f1.com/News_Article.aspx?id=48543
Είναι προφανές πως εμμέσως πλην σαφώς ρίχνει το φταίξιμο στον Αυστραλό.
-
Πολυ απογοητευτικος αγωνας για την Ferrari. Απλα δεν ειμασταν αρκετα γρηγοροι και γιναμε μαρτυρες του ποσο γρηγορα αλλαζουν τα πραγματα στην F1. Ελπιζω να καταφερουμε να καλυψουμε την αποσταση στον επομενο αγωνα... Σχετικα με τους οδηγους μας ειμαι και απο τους 2 ευχαριστημενος. Κατα τ αλλα, το συμβαν με τις RBR ειχε πολυ γελιο. Πιστευω πως εφταιγαν και οι 2. Ο Vettel γιατι εκοψε αποτομα δεξια και ο Webber γιατι δεν του εδωσε αρκετο χωρο. Οι McLaren ηταν εκει και το εκμεταλλεύτηκαν αν και πιστευω πως μετα την αποτυχημενη προσπαθεια του Button επεσε team order. Παντως εχουν πλησιασει πολυ την RBR οπως και απ οτι φαινεται τελικα ο Hamilton δεν εχει κανενα προβλημα διαχειρισης ελαστικων. Επισης, ο MS πολυ καλος, ο Kubica σταθερα εκει και η ευχαριστη εκπληξη ο Kobayashi. Ανυπομονω για Καναδα τωρα! Μου χει λειψει αυτη η πιστα.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Και φυσικά δεν ήταν μόνο του Lewis φθαρμένα. Ούτε καν τα χειρότερα.
Ο Κομπραγιάσις πχ με τα λινά τερμάτισε.Ε τωρα, επιασες και εσυ ενα τυχαιο παραδειγμα
-
Ο χρήστης Τσιφ οφ ντιζαστερ, Μαϊκ Χορνερ έγραψε:
“Mark kept him on the dirty line and Sebastian came over arguably a bit too early.”arguably ε;
Παντως μου αρεσει η λογικη Μαρκο και Χορνερ, αν η μυτη σου ειναι μπροστα εχεις δικαιωμα να στριψεις το τιμονι πανω στον αντιπαλο σου. Ε ρε πτησεις που εχουμε να δουμε
-
παιδια... οι ομαδες οκ..... τι να λεμε...
ολοι ματια εχουμε...
-
Μια χαρα μου φαινεται η κινηση εμενα. Σιγα το αποτομα δεξια, η επαφη ηταν που εκανε τον Βεττελ να πεσει αποτομα στον Γουεμπερ. H επαφη ειναι λιγο πριν τα 150 μετρα και στα 100 πατανε φρενα. Πολυ στριμοκωλα το παλεψε ο Αυστραλος με τοση διαφορα τελικης.
-
“Mark kept him on the dirty line and Sebastian came over arguably a bit too early.”
arguably ε;
Παντως μου αρεσει η λογικη Μαρκο και Χορνερ, αν η μυτη σου ειναι μπροστα εχεις δικαιωμα να στριψεις το τιμονι πανω στον αντιπαλο σου. Ε ρε πτησεις που εχουμε να δουμε
Τα 3/4 με 4/5 του μονοθεσιου του Αυστραλου τα εχει περασει. Σιγα μη βαλει και αισθητηρα παρκινγκ.
-
Ποτε μη βαλει, μονιμη θεση στα χορταρια θα εχει να κλαιει την μοιρα του.
-
Ποτε μη βαλει, μονιμη θεση στα χορταρια θα εχει να κλαιει την μοιρα του.Μπα... ο Γουέμπερ θα ακούσει κατσάδα απόψε και δε βλέπω να κάνει ξανά τα ίδια...
-
Γιατι ντε και καλα να τους ακουσει, νομιζεις αν βγει στην αγορα για συμβολαιο θα δυσκολευτει να ντυθει στα κοκκινα ας πουμε;
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Youtube VideoΜια χαρα μου φαινεται η κινηση εμενα. Σιγα το αποτομα δεξια, η επαφη ηταν που εκανε τον Βεττελ να πεσει αποτομα στον Γουεμπερ. H επαφη ειναι λιγο πριν τα 150 μετρα και στα 100 πατανε φρενα. Πολυ στριμοκωλα το παλεψε ο Αυστραλος με τοση διαφορα τελικης.
Εντωμεταξυ μετα τις σβουρες που κανει ο Vettel και ειναι εξω απο την πιστα και οι δυο παραλιγο να ξαναχτυπησουν.. Στο 00:11...
-
-
νομιζεις αν βγει στην αγορα για συμβολαιο θα δυσκολευτει να ντυθει στα κοκκινα ας πουμε;Ναι.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Εντωμεταξυ μετα τις σβουρες που κανει ο Vettel και ειναι εξω απο την πιστα και οι δυο παραλιγο να ξαναχτυπησουν.. Στο 00:11...Πραγματι...
Θα ξεπερνουσαν τον εαυτο τους. -
Δια δεν νομιζω, τετοιες ευκαιριες ουτε το Μαρανελο δεν τις αφηνει. Τεσπα, ο James Allen εχει ενα πολυ ενδιαφερον κομματι εδω:
http://www.jamesallenonf1.com/2010/05/so-is-vettel-the-favoured-son-at-red-bull/ -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Youtube VideoΜια χαρα μου φαινεται η κινηση εμενα. Σιγα το αποτομα δεξια, η επαφη ηταν που εκανε τον Βεττελ να πεσει αποτομα στον Γουεμπερ. H επαφη ειναι λιγο πριν τα 150 μετρα και στα 100 πατανε φρενα. Πολυ στριμοκωλα το παλεψε ο Αυστραλος με τοση διαφορα τελικης.
Δεν εκανε αποτομα δεξια, εστριψε γλυκα για να παρει σωστη γραμμη για την επομενη στροφη. Μονο που εκει υπηρχε αλλο μονοθεσιο...
-
arguably ε;
Δλδ εσυ υποστηριζεις οτι ο Vettel εκοψε το τιμονι δεξια για να βγαλει εκτος τον Webber ρισκαροντας να χασει ο ιδιος την 1η θεση? Ελπιζω οχι! O Vettel πηγαινε να μπει στην αγωνιστικη γραμμη παλι για να παρει την επομενη στροφη.
-
O Vettel έκανε δεξιά γιατί αν έμενε αριστερά θα τον πέρναγε ο Webber στην επόμενη στροφή μιας και θα είχε καλύτερη γραμμή ακόμα και αν έμενε πίσω. Ο Vettel ρίσκαρε να πέσει επάνω στον Webber για να βρεθεί εμπρός.
Έτσι όπως το είδα έχουν και οι δύο μερίδιο της ευθύνης αλλά όχι εξ'ίσου, κύριος (και με διαφορά) υπαίτιος ήταν ο vettel.
-
Αλλος ενας αγωνας για πολλες συζητησεις!!! Κατα τη γνωμη μου η επαφη μεταξυ των Red Bull ειναι ευθυνη του Vettel, λαθος εκτιμηση της θεσης του μονοθεσιου. Κρινω ομως οτι ο Webber θα μπορουσε να του αφησει λιγο παραπανω χωρο και να μη ρισκαρει θεσεις και βαθμους. Οπως και να εχει ομως ο Vettel ευθυνεται και μου φαινεται πως ο μικρος ειναι νευρικος τον τελευταιο καιρο. Οι Mclaren πολυ καλες και πολυ κοντα στις Red Bull, θεωρω ομως πως ο Button πρεπει να εφαγε παντοφλα γι'αυτο δεν ξαναεκανε αποπειρα να πλησιασει και να προσπερασει το Hamilton. Σαν να του ειπαν εκανες μια αποπειρα, απετυχες, π@υλο!!! Οσον αφορα για τις Mercedes θα διαφωνησω παλι με τον Go_For_Pole. Ποτε φετος δεν ειχαν την ταχυτητα οποτε απο τη Βαρκελωνη και μετα που το μονοθεσιο βολευει ΚΑΙ τον Schumacher η Mercedes εχει δυο πιλοτους να μαχονται για καλα πλασαρισματα, πριν ειχε μονο εναν. Δεν ειναι λοιπον οτι εχασε σε ταχυτητα ο Rosberg αλλα κερδισε ο παππους. Μην ξεγελιομαστε απο τα καλα αρχικα πλασαρισματα του Rosberg στα πρωτα gp γιατι ηταν υπο πολυ ιδιαιτερες συνθηκες. Αλλωστε σε αυτο τον αγωνα η Mercedes ηταν ταχυτερη απο τη Ferrari!!! Μια που ανεφερα την αγαπημενη μου ομαδα να πω οτι ειδικα σημερα ηταν τραγικη, θελει πολυ δουλεια παιδες. Επισης απορω γιατι η Ferrari δεν ξεκινησε τον Alonso με τη σκληρη γομα , μιας που ξεκινουσε 12ος και να αλλαξει στους τελευταιους γυρους σε μαλακη ωστε οντας ελαφρυς απο καυσιμα να διεκδικησει κατι καλυτερο. Η Renault ηταν παρα πολυ καλη, ταχυτερη απο τους κοκκινους και πολυ κοντα στις Mercedes!!! Αν δεν κανει μεγαλη προοδο η Ferrari θεωρω πως ο Button ειναι αυτος που μπορει να χτυπησει τους ταυρους περισσοτερο απο καθε αλλον.
2010 Turkish Grand Prix