-
Δεν υπάρχει όριο επιλογών!
-
-
-
σε σχέση με το τωρινό μας αμάξι τι επιπλέον θέλουμε να έχει ή...γενικά τι θα θέλαμε απαρραίτητα να έχει?
Γιατί αν θεωρήσουμε δεδομένο το τι έχει το αμάξι μας σήμερα (κι ότι προσπαθούμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από το σημερινό μας αμάξι), τότε πάμε οι επιλογές αλλάζουν.
ΥΓ:nice poll though.
-
ESP, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, ΜΡ3φωνο, μεγαλύτερους χώρους για τους πίσω, μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, κινητήρα-φορολογικό 'ατού', μικρότερη κατανάλωση, συμμαζεμμένες διαστάσεις ...
Μάλλον μόλις 'φωτογράφισα' το Honda Jazz !! -
να καιει λιγοτερο
να εχει καλυτερα καθισματα (καλυτερη πλευρικη στηριξη)
ισως καλυτερη ηχομωνωση (αλλα νταξ, θα το φτιαξουμε αυτο)
λιιιιγο καλυτερο γκαζισε ολα τα αλλα ειναι τελειο....
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
σε σχέση με το τωρινό μας αμάξι τι επιπλέον θέλουμε να έχει ή...γενικά τι θα θέλαμε απαρραίτητα να έχει?Γιατί αν θεωρήσουμε δεδομένο το τι έχει το αμάξι μας σήμερα (κι ότι προσπαθούμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από το σημερινό μας αμάξι), τότε πάμε οι επιλογές αλλάζουν.
ΥΓ:nice poll though.
Γενικά τι θέλετε απαραίτητα να έχει. Στοιχεία που αν δεν τα έχει, δεν το αγοράζετε.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
πως θα το φτιαξεις αυτο?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πως θα το φτιαξεις αυτο?
dynamat....
-
καλυτερη ηχομωνωση
+1, Punto εχεις και εσυ?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
καλυτερη ηχομωνωση
+1, Punto εχεις και εσυ?
ουτε για 5ο αυτοκινητο δεν θα ειχα πουντο...
-
Με μια σφήνα απο ένα μεγάλο SUV που είχα για 2 χρόνια απο το πρώτο αυτοκίνητο έως τώρα όλο και κάτι επιπλέον είχε το επόμενο σε σχέση με το προηγούμενο. Με 6 αερόσακους, Esp, φιμέ τζάμια, χαμηλά τέλη, ικανοποιητικούς χώρους, ζάντες/φωτα ομίχλης/mp3 και τα λοιπά αυτονόητα τώρα ... το μόνο που θα ήθελα στην πραγματικότητα είναι μια 4κίνηση και λίγη απόσταση απο το έδαφος στο υπάρχον αυτοκίνητο, στο Splash.
Αλλά ουσιαστικά θα ήθελα ένα 4κίνητο Qashqai με τα εμφανησιακά και τεχνικά χαρακτηριστικά μιας BMW 116i στη τιμή ενός Ibiza 1,2 με ανοιγόμενη οροφή σαν το Eos με οδική συμπεριφορά ιταλικού, με κιβώτιο DSG, καταναλωση απο Cuore και με aftersales από Toyota ... και να το κρατήσω τα επόμενα 20 χρόνια!
-
καλυτερη ηχομωνωση
+1, Punto εχεις και εσυ?
ουτε για 5ο αυτοκινητο δεν θα ειχα πουντο...
-1
-
Ψήφισα τα εξής:
Να μην καίει πολύ: αν σκεφτείτε ότι με το τωρινό μου έχω σταθερά πάνω από 11l/100km εντός πόλης και γύρω στα 7.5l/100km στην ΕΟ τότε προφανώς και θέλω το επόμενο να μην είναι τόσο βενζινοβόρο.
Να έχει καλύτερες επιδόσεις: για την ακρίβεια να έχει ΠΟΛΥ καλύτερες επιδόσεις από ό,τι οδηγώ τώρα.
Να είναι συγκεκριμένης χώρας: κατά παράδοση προτιμώ τα ιταλικά αλλά δε θα πω όχι και σε κάτι εκτός Ιταλίας αλλά εντός Ευρώπης.
Να έχει ευκολίες: θέλω να έχει τα πάντα που στο μυαλό μου φαντάζουν απαραίτητα (πχ ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες και ηλεκτρικά παράθυρα πίσω σε τετράπορτο) αλλά ανησυχώ για το κόστος επισκευής σε περίπτωση βλάβης.
Λίγα κυβικά: μέχρι 1600, κυρίως λόγω budget που περιορίζει τις επιλογές για πιο πάνω.
Μικρό μέγεθος: μέχρι 4.35m και μέχρι 1.80m πλάτος λόγω ηλίθιας κατασκευής θέσης γκαράζ αλλά θα βολευόμουν και με κάτι μικρότερο, στα πλαίσια του Duna, ώστε να μπορώ να παρκάρω ευκολότερα σε μεγαλύτερο αριθμό θέσεων.
Άλλο: αυτόματο κλιματισμό, πανοραμική ηλιοροφή.
-
Πολύ πιο ελαφρύ - ανοιχτή οροφή.
-
να ειναι ελαφρη
να εχει 6ταχυτο
να εχει abs esp ,ηλεκτρικα παραθυρα -κλειδαριες(οι υπολοιπες ηλεκτρικες ευκολιες δεν με ενδιαφερουν)
καλυτερη ηχομονωση
και ενα καλο radio cd mp3 με 4 ηχεια -
μια κινεζα για μασαζ
-
αυτοματο κιβωτιο, κατι μεταξυ dsg & dsg
πιο γρηγορο
οικονομικο
με καλο εξοπλισμο
καλη εγγυηση -
Καλύτερες επιδόσεις, ικανοποιητική τουλάχιστον εγγύηση, κατανάλωση έως αυτή του τρέχοντος.
Κατώτερο εξοπλισμό, ηχομόνωση, ποιότητα κύλισης και χώρους απο το τρέχον ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να έχει -
-Πακέτο Driving Assistance (περιλαμβάνει DISTRONIC PLUS, BRAKE ASSIST PLUS, PRE-SAFE
Brake, Lane Keeping Assist και Blind Spot Assist) που είχε μια Ε350 που νοίκιασα στην Γενεύη
-μνήμες σε καθίσματα και καθρέπτες γιατι η γυναίκα μου τα αλλάζει όλα και πολυετή εγγύηση.Αν αλλάζα τώρα αμάξι θα έπαιρνα RS6 Avant ή Ε500 4MATIC
Τι θέλετε απαραίτητα να έχει το επόμενό σας αυτοκίνητο?