-
Να φανταστω ομως οτι τα βιντεακια που βλεπω με τα ολογραμματα κτλ ειναι φουμαρα ετσι ;
Εχουμε καμια ρεαλιστικη εικονα για τα specs του ; Μην μου τα πεις πολυ περιεργα ομως γιατι δεν σκαμπαζω και πολλα απο τεχνολογια.
Αν το εχουν πανακριβο και χρειαστει να συμπληρωσω τεραστιο ποσο μαζι με την επιδοτηση, οποτε δεν θα μπορω να ανταπεξελθω ... σε τι συσκευη θα προτεινατε να κοιταξω εχοντας μαθει με μηλοφωνο εδω και 2+ χρονια ;
-
Ναι, παπαριές είναι.
Δε ξέρουμε τίποτα ακόμα, εκτός του ότι θα έχει 4 ιντσες οθόνη. Και γι αυτό δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά.
Για specs δεν έχει ακουστεί κάτι παρά μόνο η δήλωση του CEO της Foxconn: 'Το iPhone 5 θα κάνει το Galaxy S3 να «κοκκινίσει»'Κυκλοφορεί μια φήμη ότι θα παρουσιαστεί στις 7 Αυγούστου. Να δούμε.
Σε ότι αφορά την τιμή του, μην περιμένεις ευρώ κάτω από τα 6,5 κατοστάρικα.Αν μπορείς, περιμένεις την παρουσίαση, αλλιώς πας για android που ή θα πάρεις κάποια από τις ναυαρχίδες περίπου στα 6 κατοστάρικα ή θα ψάξεις κάτι φθηνότερο από την τεράστια γκάμα των android phones.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Για specs δεν έχει ακουστεί κάτι παρά μόνο η δήλωση του CEO της Foxconn: 'Το iPhone 5 θα κάνει το Galaxy S3 να «κοκκινίσει»'
Από το γέλιο;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Για specs δεν έχει ακουστεί κάτι παρά μόνο η δήλωση του CEO της Foxconn: 'Το iPhone 5 θα κάνει το Galaxy S3 να «κοκκινίσει»'
Από το γέλιο;
Ξέρω γω; Βασικά είναι λίγο έως πολύ καραγκιοζάκος αυτός...
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=326012 -
Οποτε ειτε παω σε μηλοφωνο #5 ειτε σε αντιστοιχα καλο android παντα παιζουμε κοντα στα 6 κατοσταρικα λιγο πολυ. Αρα δεν υπαρχει λογος να κοιταξω για android αν η διαφορα εξακολουθει να ειναι τοσο χαωτικη σε τεχνολογικο επιπεδο ...
Κριμα που πεθαναν οι παλιες καλες επιδοτησεις ομως, γιατι δεν με βλεπω να το παιρνω τσαμπα οπως ειχα παρει το 3GS οταν ειχε πρωτο-βγει. Ειμαι πελατης απ'το 97' με μονιμως 3 γραμμες και συνεπεια στην πληρωμη ως επι το πλειστον υπερογκων λογαριασμων. Απ'οτι εχω καταλαβει ομως η επιδοτηση μου φετος θα ειναι στα 3,5-4 κατοσταρικα
Λειτουργει ακομα η τεχνικη απειλης μεσω αιτησης αλλαγης φορητοτητας η θα με γραψουν στα @@ τους ;
-
παντα πιανει η επειλη οτι θα φυγεις!
επισης, για καποιο λογο, η επιδοτηση σε περιπτωση που κανεις κουβεντα για μηλοφωνο, ειναι μεγαλυτερη
Η αδερφη μου, πριν απο λιγο καιρο και με λογαριασμους της ταξης των 70Ε, εδωσε για το 4ς γυρω στα 100Ε, στην Βοντα!
Η ολη κουβεντα εγινε μολις λαβανε στα κεντρικα, την αιτηση φορητοτητας για κοσμο που ειχε υποβαλει μια μερα πριν (οταν της καναν το βαρυ πεπονι). -
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Λειτουργει ακομα η τεχνικη απειλης μεσω αιτησης αλλαγης φορητοτητας η θα με γραψουν στα @@ τους ;
και βεβαια πιανει, εγω αφου απετυχα στις αρχικες διαπραγματευσεις (εγω δε θελω επιδοτηση για συσκευη και μαλακιες , μονο για το λογαριασμο, αν παρεις συσκευη απο αλλου μονος σου ετσι κι αλλιως γλιτωνεις χρημα απο τη φανταστικη 'εκπτωση' των επιδοτησεων) τραβαω μια αιτηση φορητοτητας στην ιδια μεν εταιρεια, αλλα για να το γυρισω σε καρτοκινητο
το αποτελεσμα: με πηραν τηλεφωνο μεσα σε 2 μερες και το παγιο μου επεσε στο μισο
ακομα καλυτερα δηλαδη απο την εκπτωση που αρχικα ειχα ζητησειομως δε πρεπει απλα να απειλησεις με λογια, αλλα με εργα , δηλαδη αιτηση φορητοτητας ωστε να καταλαβουν οτι το εννοεις και να σου κανουν καλη αντιπροσφορα
Αρα δεν υπαρχει λογος να κοιταξω για android αν η διαφορα εξακολουθει να ειναι τοσο χαωτικη σε τεχνολογικο επιπεδο ...
εδω σε χανω λιγο, αλλα τελοσπαντων..
πρεπει να ξανακοιταξεις λιγο περισσοτερο το 'τεχνολογικο επιπεδο' των υπολοιπων -
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Οποτε ειτε παω σε μηλοφωνο #5 ειτε σε αντιστοιχα καλο android παντα παιζουμε κοντα στα 6 κατοσταρικα λιγο πολυ. Αρα δεν υπαρχει λογος να κοιταξω για android αν η διαφορα εξακολουθει να ειναι τοσο χαωτικη σε τεχνολογικο επιπεδο ...Καλά, αυτό μην το πείς παραέξω γιατί θα γελάει ο κόσμος..
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
παντα πιανει η επειλη οτι θα φυγεις!
επισης, για καποιο λογο, η επιδοτηση σε περιπτωση που κανεις κουβεντα για μηλοφωνο, ειναι μεγαλυτερη
Η αδερφη μου, πριν απο λιγο καιρο και με λογαριασμους της ταξης των 70Ε, εδωσε για το 4ς γυρω στα 100Ε, στην Βοντα!
Η ολη κουβεντα εγινε μολις λαβανε στα κεντρικα, την αιτηση φορητοτητας για κοσμο που ειχε υποβαλει μια μερα πριν (οταν της καναν το βαρυ πεπονι).Ακριβώς όπως το πες. Χαοτική υπέρ του μήλου.
Θα κλάψουν μανούλες με το 5άρι. Μην βιαστείς και πας σε crapdroid. Δες λίγο στο thread τους τι γίνεται. Της ανωμαλίας από προβλήματα. -
νομίζω ότι βιάζεστε. το ίδιο έργο έχει ξαναπαιχτεί και σε 4s και σε ipad new.
-
μα επειδή έχει ξαναπαιχτεί
in other news:
Apple To Release Mountain Lion On July 25
According to Apple’s Q3 filing, OS X Mountain Lion will be released to the public tomorrow, July 25. The OS improves on the current version, Lion, by adding iOS-like notifications as well as improvements like Game Center and tweaks to the Mail app.Apple CEO Tim Cook wrote: “We’re thrilled with record sales of 17 million iPads in the June quarter. We’ve also just updated the entire MacBook line, will release Mountain Lion tomorrow and will be launching iOS 6 this Fall. We are also really looking forward to the amazing new products we’ve got in the pipeline.”
Mountain Lion upgrades will come free to Mac users who purchased a Mac on or after June 11. 2012 [ ]. You can vist Apple’s website for the upgrade. Other users will pay $19.99 in the App Store.
Also of note: the upgrade may not work on some older Macs with 32-bit graphics drivers including 1,1 Mac Pros.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ακριβώς όπως το πες. Χαοτική υπέρ του μήλου.
Θα κλάψουν μανούλες με το 5άρι. Μην βιαστείς και πας σε crapdroid. Δες λίγο στο thread τους τι γίνεται. Της ανωμαλίας από προβλήματα.Ναι χαμός από προβλήματα
Έχω βαρεθεί να βλέπω άτομα με γιωτόφωνα να μην έχουν τι να πουν μόλις δουλεύουν λίγο το κινητό μου
Μόνο τα γκομενάκια παραδέχονται άμεσα την ανωτερότητα ,άμα χάσει η apple και αυτά , φούντος !
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
μα επειδή έχει ξαναπαιχτείin other news:
Apple To Release Mountain Lion On July 25
According to Apple’s Q3 filing, OS X Mountain Lion will be released to the public tomorrow, July 25. The OS improves on the current version, Lion, by adding iOS-like notifications as well as improvements like Game Center and tweaks to the Mail app.Apple CEO Tim Cook wrote: “We’re thrilled with record sales of 17 million iPads in the June quarter. We’ve also just updated the entire MacBook line, will release Mountain Lion tomorrow and will be launching iOS 6 this Fall. We are also really looking forward to the amazing new products we’ve got in the pipeline.”
Mountain Lion upgrades will come free to Mac users who purchased a Mac on or after June 11. 2012 [ ]. You can vist Apple’s website for the upgrade. Other users will pay $19.99 in the App Store.
Also of note: the upgrade may not work on some older Macs with 32-bit graphics drivers including 1,1 Mac Pros.
Υπαρχει καποιο ειδικο τμημα στην Απλ που ασχολειται με την ονομασια των αναβαθμισεων;
-
Έκανα ένα συγχρονισμό μεταξύ ipad και imac με αποτέλεσμα οι εφαρμογές που είχα στο ipad να ... εξαφανιστούν . Την πατήσαμε ή υπάρχει τρόπος να ανακτηθούν;
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Έκανα ένα συγχρονισμό μεταξύ ipad και imac με αποτέλεσμα οι εφαρμογές που είχα στο ipad να ... εξαφανιστούν . Την πατήσαμε ή υπάρχει τρόπος να ανακτηθούν;Δεν έχουν χαθεί. Υπάρχουν στο App Store.
-
Το σχολιακι περι τεχνολογικου χαους το εγραψα περισσοτερο τρολαροντας γιατι ειδα οτι τρωγεστε λιγακι με τα ρουχα σας.
Οσον αφορα τις επιδοτησεις παντως χαιρομαι πολυ με τα σχολια σας, καθως με ειχαν ενημερωσει πως δεν ψαρωνουν οι εταιρειες πλεον με το συγκεκριμενο κολπο. Παιζει να ψαρωσουν δηλαδη ακομα και με αιτηση για καρτοκινητο ; Η αναγκαστηκα πρεπει να κινηθω προς αλλη εταιρεια ;
Το καλο ειναι οτι υπαρχουν 3 γραμμες με οικογενειακο πακετο και αν κανουμε αιτηση αλλαγης φορητοτητας, θα το κανουμε και για τις 3, οποτε ελπιζω να εχουμε special treatment στην πορεια.
Ισχυει οντως οτι κανουν περισσοτερες χαρουλες οταν τους αναφερεις οτι ενδιαφερεσαι για μηλοφωνο ; Γιατι συμβαινει αυτο ;
-
γιατι στο μηλοφωνο θα πανε να σε βαλουν σε συμβολαιο για 2 χρονια (βεβαια σε οικογενιακο μπορει να μαζευεις ενα ικανοποιητικο ποσο και σε ενα χρονο)
παντως εγω επειδη βαριομουν να τρεχω σε αλλη εταιρεια εκανα στη wind για καρτα, γιατι οποια αλλη επικοινωνια ειχα με το τμημα προσφορων δεν απεδιδε καρπους
στο μαγαζι ο υπαλληλος δε μπορουσε να κανει κατι , μου προτεινε ομως ο ιδιος να κανω αιτηση για καρτα θεωροντας δεδομενο οτι με αιτηση θα με παρουν τηλεφωνο για αντιπροσφορα (οπως και εγινε)
αυτο βασικα μου το ειχε προτεινει καιρο, αλλα επειδη ημουν στρατο ελεγα 'κατσε μη μεινω χωρις κινητο και μπλεξω με καρτες ' οποτε το εκανα μολις τελειωσα, εννοωντας το ομως στη τελικη για τον εξης λογο :
(δεν απειλουσα δηλαδη, θα το γυρνουσα οντως σε καρτα , το γιατι θα το εξηγησω παρακατωη δικη μου περιπτωση ειχε ως εξης..
ειχα παει στη wind απο κοσμοτε χρησιμοποιωντας μια προσφορα (αιτηση μεσω ιντερνετ) που απο τα 45 ευρω που ειχε το πακετο , μου το αφηναν στα 32 (50 και 37 ευρω τελικη τιμη ουσιαστικα με κατι χαζοφορους)
μολις τελειωσε ο χρονος , αρχισα να βλεπω το λογαριασμο στα 50 και οπως ειναι φυσικο δυσαρεστηθηκα
τους επαιρνα τηλεφωνο να τους εξηγησω οτι δεν εχω ορεξη να το γυρναω σε καρτα και να ξανακανω αιτηση απο ιντερνετ (γιατι η προσφορα ισχυει ακομα, μαλλον παντα ) , τους ελεγα οτι θα φυγω, αλλα με εγραφαν στα @@ τους , η επιδοτηση μου ηταν μολις -5 ευρω το μηναοποτε το ξεκινησα πιο πολυ για καρτα και να ξανακανω αιτηση (με παροτρυνε βεβαια και ο υπαλληλος και μου ειπε οτι ετσι θα τσιμπησουν) και μετα απο 2 μερες σκαει τηλεφωνακι οπου μου εστηναν κωλους και μου το αφησαν 22 το μηνα (πες 27 τελικη τιμη) , δηλαδη ακομα πιο κατω απο αυτο που αρχικα ζητουσα
τωρα τι να πω.. ετσι δουλευουν οι διαδικασιες τους, ας γινει ετσι.. δε με χαλασε
το ρεζουμε ειναι οτι θελουν εργα και οχι λογια/απειλες/παραπονα στον αερα
μακαρι να βρεις ακρη ή να βρεις κανα καλο υπαλληλο να σε κατευθυνει , γιατι εγω επεσα σε πολυ καλο τυπακο που μου τα κανε ολα μονος του για να με εξυπηρετησει , ενω στα κεντρικα της wind τον επαιζαν
-
Η χαζομαρα ειναι οτι επρεπε να εκμεταλευτουμε την επιδοτηση πριν 2 μηνες και υπογραψαμε συμβολαιο με μειωμενο παγιο, εχοντας ομως την οψιον να εκμεταλευτουμε μια επιδοτηση της ταξης των 250€ για οποτε βγει το μηλοφωνο. Οποτε θα αναγκαστω να περιμενω μεχρι του χρονου τον Ιουνιο, μπας και εχει βγει κανενα iPhone 5S και να το παρω τσαμπε οπως εγινε και με το 3GS.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Έκανα ένα συγχρονισμό μεταξύ ipad και imac με αποτέλεσμα οι εφαρμογές που είχα στο ipad να ... εξαφανιστούν . Την πατήσαμε ή υπάρχει τρόπος να ανακτηθούν;
Δεν έχουν χαθεί. Υπάρχουν στο App Store.
Το αρχικό sync έγινε μεταξύ iMac και iPad. Τώρα έχω μαζί μου το iPad και ένα laptop με windows 7 στο οποίο έχω εγκαταστήσει το iTunes. Το iPad δεν συνδέεται με internet (αλλά μπορώ να βρω ένα wi-fi spot κάπου). Στο laptop έχω internet.
Με αυτά ως δεδομένα, μπορώ να τα επαναφέρω; Και πως; -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Δεν έχουν χαθεί. Υπάρχουν στο App Store.
Το αρχικό sync έγινε μεταξύ iMac και iPad. Τώρα έχω μαζί μου το iPad και ένα laptop με windows 7 στο οποίο έχω εγκαταστήσει το iTunes. Το iPad δεν συνδέεται με internet (αλλά μπορώ να βρω ένα wi-fi spot κάπου). Στο laptop έχω internet.
Με αυτά ως δεδομένα, μπορώ να τα επαναφέρω; Και πως;Αν θυμάμαι καλά, μπορείς από τον υπολογιστή να μπεις μέσω του iTunes στο Store (είναι η επιλογή αριστερά 'iTunes Store') και από εκεί μολις κάνεις login έχεις τη δυνατότητα να δεις τα purchases που έχεις κάνει.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...