-
http://www.ebay.com/itm/High-Quality-IN ... 338dcbbfe6
έχει κανείς ανάλογη εμπειρία?
-
Μην ασχολείσαι. Η μπαταρία για να ανέβει σε χωρητικότητα, θα ανέβει και σε όγκο. Δεν γίνεται αλλιώς. Να περιμένεις το 6αρι.
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εγω κάπως έτσι το είχα στο μυαλό μου αλλα έχει θετικοτατο φιντμπακ...
Και αυτο ειναι κατα τη γνωμη μου το μεγαλύτερο πλην την κινητών με μη αποσπώμενη μπαταρία... Στο s4 πχ βάζεις στην θεση της εργοστασιακής και του πλαστικού καπακιου ενα κτήνος και κρατάει άνετα όλη μερα ...
-
monster, κάτω στην περιγραφή λέει ότι έχει κάνει λάθος και στην πραγματικότητα είναι 1400mah η μπαταρία, σαν την κανονική δηλαδή
-
Πιο μικρή απο την ΟΕΜ δηλαδή ...
Ενιγουει, χτύπησα ΟΕΜ απο τον εγγλεζο που αγοράζω ανταλλακτικά για μηλοφωνα... Θενκς
-
http://www.apple.com/apple-events/june-2014/
Apple WWDC 2014 Keynote Streaming -
Για να φτιάξω την οθόνη του 3GS που έχει σπάσει σε χίλια κομμάτια είμαι οκ με κάτι τέτοιο;
http://www.ebay.com/itm/Replacement-Ful ... 1e7d8c641c -
Απ' ότι διαβάζω, το iPad 2 θα είναι συμβατό με το iOS 8.
Δεν βρίσκω όμως πουθενά αν θα είναι και το MacBook Pro μου
με το Yosemite
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Απ' ότι διαβάζω, το iPad 2 θα είναι συμβατό με το iOS 8.Δεν βρίσκω όμως πουθενά αν θα είναι και το MacBook Pro μου
με το Yosemite
Χρηστο.... το κρασι, δεν μας πειράζει οταν ειναι παλιο. Αντιθετα γινεται και καλύτερο. Το αυτό δεν ισχύει για τα PC ομως. Κάνε κάτι να μην ξαναδώ αυτο το Core 2 Duo... μου βγαλες το μάτι!
-
Χιχιχι
Note 3 and Tapatalk
-
Σωστά. Κάνε κάτι. Στείλ' του το IBAN σου.
-
Μακάρι να μπορούσα να το αλλάξω, αλλά αυτό δεν είναι ούτε καν όνειρο για την ώρα. Ευτυχώς το δικό μου δουλεύει μια χαρά.
-
Άσχετο με τα παραπάνω αλλά είδα στα MediaMarkt πως έχουν 40 άτοκες στα προϊόντα Apple.
Δεν ξέρω από τιμές τι λένε αλλά αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορεί να το κοιτάξει. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Άσχετο με τα παραπάνω αλλά είδα στα MediaMarkt πως έχουν 40 άτοκες στα προϊόντα Apple.
Δεν ξέρω από τιμές τι λένε αλλά αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορεί να το κοιτάξει.Σου βγάζουν πιστοτική για αυτό και πρέπει να βγάζεις πάνω απο 13.000€ τον χρόνο.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Απ' ότι διαβάζω, το iPad 2 θα είναι συμβατό με το iOS 8.
Δεν βρίσκω όμως πουθενά αν θα είναι και το MacBook Pro μου
με το Yosemite
Χρηστο.... το κρασι, δεν μας πειράζει οταν ειναι παλιο. Αντιθετα γινεται και καλύτερο. Το αυτό δεν ισχύει για τα PC ομως. Κάνε κάτι να μην ξαναδώ αυτο το Core 2 Duo... μου βγαλες το μάτι!
Αν δεν τρέχεις παραλες είναι κάτι παραπάνω από μια χαρά, μην κοιτάς τα παράθυρα που ζορίζονται και με ι3...
-
Foxconn confirms 4.7' and 5.5' Apple iPhones
Βλέπω αντίχειρες να μεγαλώνουν ξαφνικά και η φύση να αλλάζει...
-
Αν ταιριάζει στο χέρι μου άνετα αγοράζω το 4,7 όπως άνετα αγόραζα και το ν4 , αν δεν, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...
-
Υπάρχει iPhone 4S 16GB Black σε άριστη κατάσταση για όποιον ενδιαφέρεται Δεν έχω βάλει ακόμα αγγελία.
-
Εν τω μεταξύ, το Dock στο Yosemite είναι όπως ήταν πριν 7 χρόνια στο tiger!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Foxconn confirms 4.7' and 5.5' Apple iPhonesΒλέπω αντίχειρες να μεγαλώνουν ξαφνικά και η φύση να αλλάζει...
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...