-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Έλα ντε;
Πως το βλέπουμε αυτο;Αν είναι read-only λογικά είναι NTFS.
Πρέπει να τον κάνεις format σε FAT32.
Thanks και πως το κάνουμε αυτό;
Ε, δεξί click, format λογικά.
-
δεν εχει κατι τετοιο
-
Οκ το εφτιαξα
-
Γράψε στο spotlight disk utility.
Επέλεξε από την εφαρμογή τον δίσκο που θέλεις να κάνεις format και στα δεξιά στην καρτέλα erase διάλεξε το σωστό φορμάτ.
Δεν σε πρόλαβα. Μεγιές!
-
χεχε ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Thank you!
δες και τον Pro...
πιστευω ειναι καλυτερος.
τον εχω σε ενα MBP και δουλευει τελεια.ειχα και εναν Kingston αλλα τον πουλησα.
συμφωνα με αυτα τα παιδια εδω...
http://www.macrumors.com/2014/05/02/iph ... galaxy-s5/
το νεο μηλο μαλλον θα ειναι σε διαστασεις οπως πρεπει,επιτελους...
Κριμα που δεν μου αρεσει αισθητικα...αν ειναι ετσι...
Ωραία παντόφλα...
-
Μπλε δοντι ipad με μπλε δοντι Σαμσουνγκ S2 δεν μπορει να συνεργαστουν για ανταλλαγη δεδομενων??
20 λεπτα το παλευα χθες. Τι ζευγη τι απο δω τι απο κει τπτ..Τελικα εστειλα την φωτο με μειλ..
-
Δεν υποστηρίζει μεταφορά αρχείων το iOS με Bluetooth, τσάμπα παιδευόσουν....
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μπλε δοντι ipad με μπλε δοντι Σαμσουνγκ S2 δεν μπορει να συνεργαστουν για ανταλλαγη δεδομενων??20 λεπτα το παλευα χθες. Τι ζευγη τι απο δω τι απο κει τπτ..Τελικα εστειλα την φωτο με μειλ..
το μπλέ δόντι είναι για τους νουμπάδες
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μπλε δοντι ipad με μπλε δοντι Σαμσουνγκ S2 δεν μπορει να συνεργαστουν για ανταλλαγη δεδομενων??20 λεπτα το παλευα χθες. Τι ζευγη τι απο δω τι απο κει τπτ..Τελικα εστειλα την φωτο με μειλ..
δεν συνεργαζονται αυτα τα δυο απο οταν μαλωσαν.
-
Ειμαι νουμπας και είμαι καλά.
Note 3 and Tapatalk
-
-
restore σε 7.1.1 & set up as new.
-
Μπορει να το εχω ξαναρωτησει δεν θυμαμαι βρε Μπαγερ αλλα αν κανεις set up as new χανεις τα παντα? Ειναι σαν φορματ?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μπορει να το εχω ξαναρωτησει δεν θυμαμαι βρε Μπαγερ αλλα αν κανεις set up as new χανεις τα παντα? Ειναι σαν φορματ?Ναι. Μετά βέβαια μπορείς να επαναφέρεις τα βασικά. Επαφές ας πούμε, με ένα sync.
Και μη ξεχνάς το Ν από το νικ μου. -
οκ Μπαγε
Thnx
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Τελευταία μου κάνει κάτι κολλήματα το 4S (ios 6.1).
πχ ο Safari κρασάρει όταν ανοίγω μια αναζήτηση στο skroutz, πχ αυτή ή ανοίγω αυτήτη σελίδα.
Το θέμα είναι ότι κρασάρει και ο Chrome οπότε το μυαλό μου πάει στο ότι δεν αντέχει τα javascripts/jquery των συγκεκριμένων σελίδων.με την αρχική 7άρα, σχεδόν γεμάτο με φωτογραφίες βίδεο και εφαρμογές δεν έχω καθόλου κολλήματα... βέβαια 2 φορές την εβδομάδα βαράω ένα χομ + ον/οφ μπάτον για ρισταρτ ...
-
Προσοχή μην κάνεις κατα λάθος reset
http://support.apple.com/kb/ht1430 -
Για τους Φορμουλιαρηδες iphone users!!!
-
Μαγκες τη πατησα σαν νεος . Ηρθε μαιλ και καλα απο υη ipad οτι ο λογαριασμος κου απενεργοποιηθηκε και ζηταγε κωδικους κλπ. Εδωσα το κωδικο μου και ζζηταγε σε επομενη σελιδς ονοματα στοιχεια καρτας κλπ και εκει ξυπνησα μες τη ζαλη μου. Πως αλλαζω το κωδικο τωρα?
Edit: το αλλαξα το id
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...