-
όχι ότι θεωρώ ότι είναι αντίστοιχου επιπέδου το scanner της samsung, αλλά το βίντεο το ανέβασε ο χρήστης: Jailbreak iOS 7.1 - iCrackUriDevice
+
lol -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Τρελό ξύλο τρώει πάλι το android.
Ίσως στο Galaxy 10s να καταφέρουν να πλησιάσουν την υλοποίηση της μεγάλης Apple.Γιατί έχει το android native αναγνώριση αποτυπώματος;
Μία εφαρμογή της Samsung είναι αυτό, ποιος νοιάζεται;
-
OK let me rephrase that.
Τρελό ξύλο τρώει πάλι η Samsung με android.
Ίσως στο Galaxy 10s να καταφέρουν να πλησιάσουν την υλοποίηση της μεγάλης Apple. -
Το s5 είναι αδιάφορο τηλέφωνο έτσι κι αλλιως υπάρχουν τόσα άλλα που αξίζουν περισσότερο τη προσοχή του κόσμου
Το 5s από την άλλη κάνει καλά αυτά που κάνει, αλλά όπως έχουμε πει ξανά και ξανά και δεν είναι αρκετά και είναι και πολύ ακριβά
Για μένα δεν υπάρχει λόγος αυτή τη στιγμή να δώσει κανείς πάνω από 300€ για κινητό, με 300€ κάνεις τα πάντα σε φοβέρα ικανοποιητικό βαθμό τα υπόλοιπα είναι σπατάλη
Αυτοί βέβαια που δεν έχουν τη μαγική ικανότητα να χρησιμοποιούν android γιατί τους φαίνεται προβληματικό ας τα σκασουν, δικά τους είναι τα λεφτά και της τράπεζας
-
Αυτό εδώ λέει τίποτα? Υπάρχει κάποια εναλλακτική που να μπορούμε να βρούμε Ελλάδα γιατί με μία πρόχειρη αναζήτηση στους παρόχους και στο Σκρουτζ δεν βρήκα τίποτα?
-
όντως?
http://www.ebay.com/itm/2200mAh-Externa ... 19e9c48244
http://www.ebay.com/itm/Lenmar-Meridian ... 20e25a73be
-
απαίσιες είναι.
Σου είναι τόσο απαραίτητο;
-
Σε μένα σε καμία περίπτωση. Το θέλει ο CEO γιατί προφανώς δε φτουράει το χάρχαλο το 5S.
Thanks anyway
-
εχω αγορασει μια smart TV σονυ και δυστυχως ΔΕΝ μπορω να δω καμμια ταινια απο τον υπολογιστη με υποτιτλους...
μια χαρα με ολα τα media server βλεπω το υλικο ομως δεν μπορω να δω υποτιτλους...
αυτο γινεται σε mavericks αλλα και σε android με το nexus...
δεν εχω καταλαβει τι γινεται...κατι κανω λαθος.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εχω αγορασει μια smart TV σονυ και δυστυχως ΔΕΝ μπορω να δω καμμια ταινια απο τον υπολογιστη με υποτιτλους...μια χαρα με ολα τα media server βλεπω το υλικο ομως δεν μπορω να δω υποτιτλους...
αυτο γινεται σε mavericks αλλα και σε android με το nexus...
δεν εχω καταλαβει τι γινεται...κατι κανω λαθος.
Δοκίμασε αυτό:
http://www.networkedmediatank.com/download/myihome.htmlΔεν είναι το κορυφαίο, αλλά υπότιτλους δείχνει.
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο κολλητος μου, πηρε ενα Iphone 4s απο το Kaiserstore. Εχει κανεις εμπειρια απο το καταστημα ή θα με παρει αυριο ο κολλητος μου και θα με βριζει??
Γερμανικο μου ειπαν στο μαγαζι οτι ειναι. -
Για αρχή, θα πνίγει στο αιδοιο
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Για αρχή, θα πνίγει στο αιδοιοΚαταλαβα. Θα με βριζει η κοπελα του.
-
Ipad 4
jailbraked.Ποτε δεν καταλαβα γιατι το καναμε οταν το πηρα εξαρχης.Ποτε δεν καταλαβα τι ειναι το cydia κλπ κλπ.
Και νομιζω ηρθε η ωρα να το ξεφορτωθω..(το jailb)
Πως γινεται? Λεω να κατεβασω το itunes στο pc να το συνδεσω, να παρω μπακ απ και μετα update to IOS 7.
Καλο?
-
όχι.
restore και set up as new. Και πέρασμα όλα από την αρχή. -
Να παρω ομως μπακ απ φωτος κλπ αρχεια που εχω.
Ειναι σαν φορματ ,τα σβηνει ολα?
-
σαν να το εβγαλες απο το κουτί του θα είναι.
παρε back up φωτό, επαφές, αρχεια ότι έχεις. ξεχωριστά το καθένα. όχι backup μέσω itunes
και μετά κάνε ριστόρ και σετ απ ας νιου. μην επαναφέρεις το μπακ απ που κρατάει το itunes όταν κάνει sync. -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ipad 4
jailbraked.Ποτε δεν καταλαβα γιατι το καναμε οταν το πηρα εξαρχης.Ποτε δεν καταλαβα τι ειναι το cydia κλπ κλπ.
Και νομιζω ηρθε η ωρα να το ξεφορτωθω..(το jailb)
Πως γινεται? Λεω να κατεβασω το itunes στο pc να το συνδεσω, να παρω μπακ απ και μετα update to IOS 7.
Καλο?
Τότε γιατί το έκανες ξβ?
Είσαι μυρωδίας με τα όλα σου
-
Μα το πηρα το ανοιξα ασχοληθηκα 1-2 μερες και βρεθηκαμε με τον κουμπαρο...Α μου λεει..μαλακια να το εχεις μαμα.
Το πηρε κανα 40λεπτο και μου λεει εισαι τζετ.that was it!!
Ηθελα σε ενα παιχνιδι (HEY DAY) να παιρνω διαμαντια χωρις να πληρωνω.. αλλα ποτε δεν τα καταφερα...
Τεσπα πηγα να κατεβασω 2-3 εφαρμογες πριν 2 μερες και μου ειπε να αναβαθμιστω σε ιος7.Μου εχουν βαλει και ενα alternative κατεβαστηρι εφαρμογων αλλα δεν το χρησιμοποιω.
!!
-
Αυτο με τα διαμαντακια στο hay day δεν το κατάφερα ούτε εγω ..
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...