-
Οι UV λάμπες είναι extra?
-
Αντέγραψαν στο κουτάκι της κοκα κόλα, έβαλαν 5 τσιπάκια μέσα και μια τρύπα πάνω και αυτό το λένε υπολογιστή!
-
Screenshots του iOS 7:
www.iphonehellas.gr/45480/ios_7-screens ... creenshots
-
φανταστικο!
οταν βγει, θα με αναγκασει να αναβαθμιστω σε καινουριο αηφονι! -
Πολύ χειρότερο σχεδιαστικά (τα γραφικά). Πισωγύρισμα το flat design.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Πολύ χειρότερο σχεδιαστικά (τα γραφικά). Πισωγύρισμα το flat design.Ίσως θέλει συνήθεια.
-
Το 5αρι μια χαρα ειναι η μπαταρια του τα χαλαει
Θα δω μηπως κερδισε κ αν ειναι παιζει να το παρω.Πολυ ομορφο που σε καθε folder βαζεις απεριοριστες εφαρμογες και εχεις πλεον σελιδες στο folder
scritto con un Xiaomi!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
θα ηθελα επισης να δω με ποιο τροπο ακριβως ψυχεται αυτο το πραγμα σιγουρα θα παρακολουθησω καποιο unboxingΣτο site της apple εξηγεί πως ψύχεται. Είναι κούφιο στο κέντρο και τραβάει αερα απο κάτω προς τα πάνω με ανεμιστήρα στην κορυφή.
Καλό μηχανάκι. Λογικά θα βγάλουν και κάνα 4K μόνιτορ για σύνοδο.
-
Πραγματικα πανεμορφο μηχανημα οντως.
Τερας.
Και το macbook air ομως μια χαραscritto con un Xiaomi!
-
Αυτό που λείπει από το control center είναι το data toggle. Θα μας ρίξουν πάλι στο ncsettings/sbsettings μου φαίνεται.
-
Ios.
Και να μην το αλλαζανε, εγω μια χαρα εκανα τη δουλεια μου.
Γρηγορα ευκολα και χωρις κολληματα.
Ηθελα να ¨ξεκλειδωσουν¨ μερικες δυνατοτητες αλλα δεν το καναν. Αλλωστε και η φιλοσοφια της εταιριας βασιζεται και σε αυτες τις ιδιαιτεροτητες...
Παντως δειχνει ποιο φρεσκο και νεο και οπως ειπε καποιος τωρα εγινε ενα εναλλακτικο ανδροιντ σε εμφανιση. Κατι νεο εξω απο τη πεπατημενη δεν εφερε να ταραξει τα νερα. Εχει μελλον ακομη ομως. -
-
το αρχικο live wallpaper θυμιζει αρκετα το phase beam σε πιο ανοικτο
http://i1098.photobucket.com/albums/g37 ... 309c3d.png
-
Είμαι περίεργος να δω την υλοποίηση του 7 στο iPad. Tο gesture swipe left/right για εμπρός πίσω θα έπρεπε να υπάρχει από το πρώτο iPhone. Για εμένα που έχω συνηθίσει έτσι στο Mac OS-X, φαίνεται αδιανόητο που δεν υποστηριζόταν στις συσκευές iOS.
Ευτυχώς το MacBook Pro παίρνει την αναβάθμιση σε Mavericks.
-
-
-
αυτη η ασπριλα τα μενου του, το μονο που με χαλαει
Κατα τ'αλλα απλα πηρε ακομα 5 πραγματα που επρεπε να εχει απο το 2009.
Τουλαχιστον ειναι πιο ανταγωνιστικο με το android πια.Να παιξουν και πανω απο τις 4.5 ιντσες κ ετοιμο -
Αν βγάλει 4.5' το πήρα αύριο. Κι αυτό είναι δέσμευση!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αν βγάλει 4.5' το πήρα αύριο. Κι αυτό είναι δέσμευση!Mαλλον κ εγω
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Γ-Α-Μ-Α-Τ-Ο
Τα σπάει!
Που μπορώ να κατεβάσω καμιά beta να τη δοκιμάσω?
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...