-
Θυσιαζεται ομως η απολαυση του unboxing?
-
για καμιά 500ευρά διαφορά χου γκιβς ε φακ?
-
O φίλος λογικά θα επιστρέψει με ανταπόκριση από άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Εκεί ελέγχουν δειγματοληπτικά.
Στην Ελλάδα δεν κάνουν έλεγχο γιατί θα είναι πτήση εντός σενγκεν, αρα αν τη φας θα είναι στο εξωτερικό.
Αυτό με τις αποσκευές είναι σωστό, αλλά κανείς δεν το εφαρμόζει.Αφού θα πετάξει το κουτί δε θα έχει πρόβλημα. Ο φορτιστής είναι US, αλλά δουλεύει με αντάπτορα.
Εγώ έφερα ένα iPad mini πριν λίγο καιρό και κανένα πρόβλημα.εδιτ: Το iPad ήρθε με το κουτί του.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
O φίλος λογικά θα επιστρέψει με ανταπόκριση από άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Εκεί ελέγχουν δειγματοληπτικά.
Στην Ελλάδα δεν κάνουν έλεγχο γιατί θα είναι πτήση εντός σενγκεν, αρα αν τη φας θα είναι στο εξωτερικό.
Αυτό με τις αποσκευές είναι σωστό, αλλά κανείς δεν το εφαρμόζει.Αφού θα πετάξει το κουτί δε θα έχει πρόβλημα. Ο φορτιστής είναι US, αλλά δουλεύει με αντάπτορα.
Εγώ έφερα ένα iPad mini πριν λίγο καιρό και κανένα πρόβλημα.εδιτ: Το iPad ήρθε με το κουτί του.
πλέον για τους έχοντες η καταρ πετάει απευθείας...
φίλος που πετάγαμε μαζί έφερε μακμπουκ ανοιγμένο σε χειραποσκευή, τον τσεκάρανε στο ντε γκολ και όλα οκ...
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Καλησπερα παιδια, συγνωμη εκ΄των προτερων για την ερωτηση που θα κανω μιας και ειμαι σιγουρος οτι εχουν απαντηθει ολα αυτα μεσα στο παρον τοπικ παλαιοτερα.Εχω αποφασισει να αντικαταστησω το λευκο MacBook μου με ενα πιο συγχρονο Pro. Kοιταω για μεταχειρισμενα i5-i7 σε 13 και 15 ιντσες, θελω να εχει 8gb RAM και με τον σκληρο δεν εχω προβλημα μιας και εχω καβατζα εναν 500αρη απ'το λευκο, ασε που μπορει να κοιταξω και για κανεναν SSD.
To θεμα ειναι οτι στις τιμες που βρισκω μεταχειρισμενα pro στην Ελλαδα, μπορω να παρω καινουριο απο US. Φευγει ενας φιλος για ΝΥ σε λιγο καιρο και βλεποντας το σite της Β&Η ειδα οτι μπορω να χτυπησω 13αρι pro με retina (δεν ξερω αν αξιζει) με 1169€.
Αυτο λοιπον που θελω να μου πειτε, ειναι το τι γινεται σχετικα με το τελωνειο. Ακουσα οτι τις αποσκευες μεγαλης αξιας πρεπει να τις δηλωσεις φευγοντας απο Ελλαδα και να τις ξανα-δηλωσεις γυρνωντας. Ισχυει κατι τετοιο ; Η μπορει απλα να μου αγορασει ο φιλος το λαπτοπ, να το βγαλει απο το κουτι του και να το φορτωσει στην βαλιτσα του χωρις να τον ρωτησει κανεις το παραμικρο ;
Γενικοτερα, φανταζομαι οτι δεν αλλαζει κατι στα χαρακτηριστικα του λαπτοπ (φορτιστες-inputs κτλ) επειδη θα προερχεται απο Αμερικη ;
Τα φωτα σας
To MBP μου το έφερε ο θείος απο το αμερικα με απευθείας πτήση.
Λες στο φίλο να το βάλει σε χειραποσκευή και να το πλασάρει ως δικο του αν τον ρωτήσει κάποιος.
Φορτιστής/ρεύμα είναι ο ίδιος, απλα θα χρειαστείς ανταπτορακι. Εγω άλλαξα τη πρίζα και όλα καλα.
Sent from a mobile device
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Άρχισε η πτήση; Πότε;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Άρχισε η πτήση; Πότε;
έτσι μου είπε ο ξαδεφος μου που το έψαχνε, δεν το έχω τσεκάρει...
-
Άρχισε η πτήση; Πότε;
έτσι μου είπε ο ξαδεφος μου που το έψαχνε, δεν το έχω τσεκάρει...
μπα...
-
Ευχαριστω παρα πολυ για ολες τις απαντησεις
Εχω αλλα 2 MacBook σπιτι, δεν μπορω να χρησιμοποιησω τα τροφοδοτικα αυτων ;
http://www.bhphotovideo.com/c/search?at ... 4293918139
Για ποιο απ'τα 2 λετε ; Αξιζει το retina display ? Το αλλο ομως ειναι i7 ...
-
Το απολυτο best seller παντως απ'οτι βλεπω ειναι αυτο --> http://www.bhphotovideo.com/c/product/8 ... ebook.html
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Ευχαριστω παρα πολυ για ολες τις απαντησειςΕχω αλλα 2 MacBook σπιτι, δεν μπορω να χρησιμοποιησω τα τροφοδοτικα αυτων ;
http://www.bhphotovideo.com/c/search?at ... 4293918139
Για ποιο απ'τα 2 λετε ; Αξιζει το retina display ? Το αλλο ομως ειναι i7 ...
τα Ρετινα εχουν αλλους φορτιστες αρα δεν μπορεις μου φαινεται να χρησιμοποιησεις τον παλιο.
Εμενα πχ μου ειπαν να μην τον χρησιμοποιησω στο Retina.
-
Σιγά τις καινοτομίες η την διάφορα σε ταχύτητα που έχει σε σχέση με ένα 4ςΈλα ντε. Καμία διαφορά.
Μα τι λες μωρέ? Δεν είναι απλά ένα facelift, εντελώς άλλο τηλέφωνο είναι. Από την μισή ίντσα παραπάνω οθόνης να βάλω? Κατασκευή και βάρος θες? Το lightining pin? Τη θύρα ακουστικών? Το 4G? Την διπλάσια RAM? Το μόνο ίδιο είναι το iOS αλλά αυτό δεν παίρνει μεγάλες αλλαγές και το ξέρεις.Τα earpods είναι τα καλύτερα ακουστικά που μπορείς να βρεις σε κινητό μέσα σε κουτί.
Συγκριτικά με τα αντίστοιχα από άλλους κατασκευαστές δεν μπορώ να γνωρίζω, γενικά όμως τα συγκεκριμένα δεν λένε απολύτως τίποτα.
http://www.digitalversus.com/headphones/apple-earpods-p14450/test.html
Με 30-50 ευρώ μπορεί κάποιος να αγοράσει σαφώς πιο αξιόλογα ακουστικά.
Προφανώς αναφέρεσαι στην ακουστική τους ενώ εγώ στο πως κάθονται στα αυτιά. Με όσους έχω μιλήσει και τους ρώτησα για τα earpods, μου είπαν όλοι πως είναι πολύ καλύτερα από τα προηγούμενα εκτός του Νίκου320 που δεν του αρέσουν.
Το ότι μπορείς να αγοράσεις καλύτερα aftermarket είναι έτερον εκάτερον. Στο τι προσφέρει εντός του κουτιού η Apple όμως, δεν πιστεύω να υπάρχει κάτι καλύτερο. Κάποτε η Nokia πρόσφερε τρομερά ακουστικά αλλά αν δεις από την εποχή των Windows Phone τι φθήνιες βάζει μέσα στα κουτιά, ειδικά των top smartphone της, θα αρχίσεις τον κλαυσίγελο. -
Συνυπογραφω για τα ακουστικά της απλ...
Δεν ξέρω τι μπάλα παίζουν σε επαγγελματικά γηπεδα, αλλά σαν ευκολία στη χρήση τα βρίσκω εξαιρετικά -
Εγώ πάλι σκυλομετάνιωσα τα €89 που έδωσα για τα in-ear της apple. Ο ήχος τους είναι αξιοπρεπής (ομολογώ ότι δεν έχω μουσικό αυτί), αλλά με το κράνος με πονάνε τα αυτιά μου και δεν ακούω καθόλου τους άλλους.
Αποτυχημένη αγορά.
-
Με 89 ευρω επαιρνες τρομερα ακουστικα αλλων εταιριων παντως.Επρεπε να το ψαξεις
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εγώ πάλι σκυλομετάνιωσα τα €89 που έδωσα για τα in-ear της apple. Ο ήχος τους είναι αξιοπρεπής (ομολογώ ότι δεν έχω μουσικό αυτί), αλλά με το κράνος με πονάνε τα αυτιά μου και δεν ακούω καθόλου τους άλλους.Αποτυχημένη αγορά.
λυπαμαι που στο λεω αλλα εδω επεσες θυμα του μαρκετινγκ
-
Δεν καταλάβατε. Δεν μετανιώνω που δεν αγόρασα κάποια άλλα in-ear με την ίδια τιμή αλλά καλύτερη απόδοση. Μετανιώνω που δεν αγόρασα τα ίδια με αυτά που είχα που δεν με ενοχλούσαν όταν φορούσα το κράνος και που μου επέτρεπαν να ακούω τους ήχους του περιβάλλοντος γύρω μου.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν καταλάβατε. Δεν μετανιώνω που δεν αγόρασα κάποια άλλα in-ear με την ίδια τιμή αλλά καλύτερη απόδοση. Μετανιώνω που δεν αγόρασα τα ίδια με αυτά που είχα που δεν με ενοχλούσαν όταν φορούσα το κράνος και που μου επέτρεπαν να ακούω τους ήχους του περιβάλλοντος γύρω μου.Α!και ποια ηταν αυτα;
inviato da un cellulare
-
Αυτά που είχε το iPhone όταν το αγόρασα!
Το ζητούμενο εδώ δεν είναι καλή ηχητική απόδοση, αλλά η δυνατότητα να ακούω μουσική και να απαντάω σε τηλεφωνήματα χωρίς να βγάζω το τηλέφωνο από την τσέπη, γάντια κλπ, όταν είμαι στο βουνό. Επίσης, είναι σημαντικό να ακούς τι γίνεται γύρω σου (πρόσεχεεεεεεεεεε, έχει πάγο το λούκιιιιιιιιιιι).
-
Εχει bug το iOS 6.1.2 όταν το κλειδώνεις με την φωτεινότητα;Μόλις το ξεκλειδωνω ειναι χαμηλά και πρέπει να την ξύπνησω από τις ρυθμίσεις του sb για να επανέλθει
Οντως εχει θέμα
http://apple.stackexchange.com/question ... with-an-ip
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...