-
Καποιος τροπος να ανεβαζω φωτογραφιες απο ipad σε φορουμς, υπαρχει?
-
Ο πιο απλός που έχω βρει εγώ είναι να τα ανεβάζω εδώ http://postimage.org/
-
-
Ρε παιδια ποσο να πουλησω ενα iphone 4 σε αριστη κατασταση;
-
Έδωσα πριν 3 μέρες το iphone 4 (32αρι) που είχα πριν πάρω το iphone 5 για 250 ευρώ περίπου στο ebay στην Αγγλία. Κανα 200αρι ευρώ πιστεύω για Ελλάδα αν είναι φίλος η γνωστός και 250 διαφορετικά πιστεύω είναι μια καλή τιμή....
-
Να σημειώσω ότι η 6,1,3 σέρνεται στο 3Gs.
Πάνω που το είχα δέσει ότι για τηλέφωνο πάμε του χρόνου και αν...
-
φθηνες δικαιολογιες για να πας σε android
-
Downgrade δεν παίζει;
-
Όχι και όχι.
-
εδω εισαι τοτε
http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch ... t_id=52033 -
Όχι. Ίσως όμως αναγκαστώ να πάρω το καινούργιο μόλις βγει.
-
ξεχασα οτι βγαινει το καινουργιο σε 1-2 μηνες!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ξεχασα οτι βγαινει το καινουργιο σε 1-2 μηνες!Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ο Tim Cook δήλωσε πως δεν θα βγει κάτι καινούριο μέχρι τον Οκτώβριο. 10-14 Ιουνίου έχει το event αλλά συνήθως εκεί δεν παρουσιάζουν πρώτα τη νέα έκδοση του iOS, δηλαδή τώρα την 7.0?
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ο Tim Cook δήλωσε πως δεν θα βγει κάτι καινούριο μέχρι τον Οκτώβριο. 10-14 Ιουνίου έχει το event αλλά συνήθως εκεί δεν παρουσιάζουν πρώτα τη νέα έκδοση του iOS, δηλαδή τώρα την 7.0?
ειναι οπως τα λες, αλλα πιστευω οτι ΑΝ ειναι ετοιμοι δεν θα το καθυστερησουν μεχρι τον Οκτωβριο. Υπαρχουν πιεσεις απο μετοχους και απο τον ανταγωνισμο. Δεν υπαρχει η πολυτελεια πλεον για ενα αυστηρο πλανο.
βεβαια αν ειναι απλα να παρουσιασουν ενα 5s, απορω, ποιος θα ενδιαφερθει; Το 5 ειναι μια χαρα συσκευη για το target group που θελουν. Ενα απλα πιο γρηγορο 5 με την ιδια εμφανιση και οθονη, δεν ξερω αν εχει καποιο νοημα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ο Tim Cook δήλωσε πως δεν θα βγει κάτι καινούριο μέχρι τον Οκτώβριο. 10-14 Ιουνίου έχει το event αλλά συνήθως εκεί δεν παρουσιάζουν πρώτα τη νέα έκδοση του iOS, δηλαδή τώρα την 7.0?
ειναι οπως τα λες, αλλα πιστευω οτι ΑΝ ειναι ετοιμοι δεν θα το καθυστερησουν μεχρι τον Οκτωβριο. Υπαρχουν πιεσεις απο μετοχους και απο τον ανταγωνισμο. Δεν υπαρχει η πολυτελεια πλεον για ενα αυστηρο πλανο.
βεβαια αν ειναι απλα να παρουσιασουν ενα 5s, απορω, ποιος θα ενδιαφερθει; Το 5 ειναι μια χαρα συσκευη για το target group που θελουν. Ενα απλα πιο γρηγορο 5 με την ιδια εμφανιση και οθονη, δεν ξερω αν εχει καποιο νοημα.
Κάτι έχει ακουστεί για wireless charge.
Sent from a mobile device
-
πιθανοτατα, ειναι ομως επαρκης λογος να τρεξει καποιος να παρει το 5s?
-
ναι, οι τρελές fan
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όχι. Ίσως όμως αναγκαστώ να πάρω το καινούργιο μόλις βγει.Παρε το 5 τωρα. Γιατι να περιμενεις 6 μηνες;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Να σημειώσω ότι η 6,1,3 σέρνεται στο 3Gs.Πάνω που το είχα δέσει ότι για τηλέφωνο πάμε του χρόνου και αν...
Κάτι γράφει ο busso στο crapdroid topic ότι θα σκοτώσει το 5άρι του για κάποια παντόφλα της samsung.
-
Δεν βιάζομαι. Τηλέφωνα αλλάζω πολύ αραιά και όταν και αν το κάνω θα αγοράσω το καινούργιο μοντέλο, εφόσον μου αρέσει.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...