-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Απ' ό,τι βλέπω, οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) στο macrumors που αντιμετωπίζουν αυτό το θέμα, έχουν iMac (όπως κι εγώ). Mjacob κι εσύ iMac έχεις;
Ένα-δυο ακόμη εκνευριστικά με το mountain lion είναι ότι δεν υπάρχει πια η επιλογή 'automatically reduce brightness before display goes to sleep'. Επίσης, όταν έχει σβήσει η οθόνη, δεν αρκεί ένα swipe στο touchpad για να επανέλθει αλλά πρέπει να πατηθεί κάποιο πλήκτρο (είτε από το touchpad, είτε από το πληκτρολόγιο)...air
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ξεκάθαρα μαύροΜην γίνεις σαν τους κατόχους σιροκο
Νταξ μωρε...ωρα για αλλαγη.
Sent via mobile device
-
Σπύρο, ρίξε μια ματιά και σ' αυτό:
Intel-based Macs: Resetting the System Management Controller (SMC)
Summary
In some situations, you may need to reset your computer's SMC. Learn how to identify these conditions and reset the SMC.[...]
After performing normal troubleshooting, these symptoms may indicate that an SMC reset may be necessary:
[...]
Power
The computer doesn't respond to the power button when pressed.
A portable Mac doesn't appear to respond properly when you close or open the lid.
The computer sleeps or shuts down unexpectedly.
The battery does not appear to be charging properly.
The MagSafe power adaptor LED doesn't appear to indicate the correct activity.[...]
Resetting the System Management Controller (SMC)
[...]
Resetting the SMC for Mac Pro, Intel-based iMac, Intel-based Mac mini, or Intel-based Xserve
Shut down the computer.
Unplug the computer's power cord.
Wait fifteen seconds.
Attach the computer's power cord.
Wait five seconds, then press the power button to turn on the computer.[...]
-
Το 16αρη ιπαδ μίνι ειναι ακόμα εξαντλημενο στα περισσότερα μαγαζιά ... ΚρίσηΉταν εξαντλημένο μέχρι και στην Αμερική, τώρα τελευταία υπάρχει διαθεσιμότητα. Έχει πολύ μεγάλη ζήτηση σε όλο τον κόσμο.
Εγώ ήθελα το μαύρο, αλλά δεν υπήρχε και κατέληξα με το λευκό. -
Ινφινιτυ παρε θεση. Μινι or μαξι
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ινφινιτυ παρε θεση. Μινι or μαξιθα αλλάξεις τελικά?
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Το 16αρη ιπαδ μίνι ειναι ακόμα εξαντλημενο στα περισσότερα μαγαζιά ... Κρίση
Ήταν εξαντλημένο μέχρι και στην Αμερική, τώρα τελευταία υπάρχει διαθεσιμότητα. Έχει πολύ μεγάλη ζήτηση σε όλο τον κόσμο.
Εγώ ήθελα το μαύρο, αλλά δεν υπήρχε και κατέληξα με το λευκό.στο Μόναχο είχε όλες τις εκδόσεις και όλα τα χρώματα διαθέσιμα...
-
Από iPad 2 σε iPad mini, νομίζω ότι πρόκειται για τρελό downgrade.
http://news.cnet.com/8301-13579_3-57544899-37/ipad-mini-vs-ipad-4-a-glance-at-raw-benchmarks/
http://www.informationweek.com/hardware/handheld/apple-ipad-mini-vs-ipad-4-which-to-buy/240009585
http://www.iphonehellas.gr/40271/ipad-mini-reviews/
Εξαρτάται και από τη χρήση βέβαια. Προσωπικά ψηφίζω iPad 4.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Από iPad 2 σε iPad mini, νομίζω ότι πρόκειται για τρελό downgrade.http://news.cnet.com/8301-13579_3-57544899-37/ipad-mini-vs-ipad-4-a-glance-at-raw-benchmarks/
http://www.informationweek.com/hardware/handheld/apple-ipad-mini-vs-ipad-4-which-to-buy/240009585
http://www.iphonehellas.gr/40271/ipad-mini-reviews/
Εξαρτάται και από τη χρήση βέβαια. Προσωπικά ψηφίζω iPad 4.
καλά σίγουρα το 4αρη είναι σε δικιά του λίγκα, αλλά από την άλλη η μεταφερσιμότητα του μινι είναι επική...
-
Αν ψάχνει κάποιος για 4άρι...
viewtopic.php?f=9&t=53407
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ινφινιτυ παρε θεση. Μινι or μαξιΒρες κάπου να τα έχουν και τα 2. Μόλις τα πιάσεις για 2 λεπτά θα έχεις αποφασίσει.
Είναι και ποιο μοντέλο θα πάρεις βέβαια. 680 για το 64αρι δεν θα έδινα ποτέ για το μίνι.
Επίσης θεωρώ πολύ μεγαλύτερο πλεονέκτημα τη φορητότητά από τη retina. -
Από iPad2 σε Mini μόνο downgrade δεν είναι!
Όποιος διαβάζει αρκετά και το θέλει μαζί του καθημερινά θα το λατρέψει!
Όποιος τη βρίσκει με ταινίες και αράζει σπίτι ας πάει για το maxi!
Εγώ και καμιά ταινία θα δω, μπόλικο surf και αρκετό διάβασμα και το βρίσκω ιδανικό
Ναι θα ήταν καλύτερα με retina αλλά από iPad2 πήγα στο mini, οπότε τι είχες Γιάννη, τι είχα πάνταΣχετικά με το Wifi και το Cellular, στο ίδιο δίλημμα ήμουν και κατέληξα στο Cellular! Βολικό το hotspot μέσω iPhone εάν κουβαλάς βέβαια φορτιστή και υπάρχει πρίζα διαθέσιμη γιατί η μπαταρία κυριολεκτικά αποφορτίζεται σε ελάχιστο χρόνο, οπότε για λίγο δεν πειράζει αλλά σε κάθε άλλη περίπτωση το Wifi το χρειάζεσαι και μη ξεχνάμε πως χωρίς Cellular ξεχνάς το GPS (τιμημένη apple)
-
Θεωρω πως αν τιθεται θεμα φορητοτητας το ιδανικο setup θα ηταν ενα nexus 7(αρκετα φθηνοτερο του Ipad mini,αρα δε θα το λυπασαι και τοσο να το χεις σε τσαντακι παντου εξω) και για μεγαλυτετο ενα Ipad 4
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Θεωρω πως αν τιθεται θεμα φορητοτητας το ιδανικο setup θα ηταν ενα nexus 7(αρκετα φθηνοτερο του Ipad mini,αρα δε θα το λυπασαι και τοσο να το χεις σε τσαντακι παντου εξω) και για μεγαλυτετο ενα Ipad 4λυπάσαι τα 350 και δεν λυπάσαι τα 280 ?
έπειτα η διαφορά στο μέγεθος της οθόνης είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι αφήνουν οι προδιαγραφές να φανούν...(οθόνη + φύση του αντροιντ) εμφανίζει σχεδόν μισό περιεχόμενο... και νομίζω το κατάλαβε και η σαμσουνγκ και έβγαλε άμεσα το 8αρη...
-
Το nexus το 7αρι μεχρι πριν λιγες μερες το ειχε 224 το media markt .Για την οθονη εχοντας παιξει και με τα δυο,συμφωνω,αλλα για καθημερινη χρηση στα γρηγορα δεν ειναι απαραιτητα κακο δεδομενου οτι και σαν διαστασεις το νεξους ειναι μικροτερο οριακα.Βασικα νταξει,αποψεις ειναι αυτα.
-
Το Cellular είναι αυτό που παίρνει sim ;
-
Το nexus το 7αρι μεχρι πριν λιγες μερες το ειχε 224 το media markt .Για την οθονη εχοντας παιξει και με τα δυο,συμφωνω,αλλα για καθημερινη χρηση στα γρηγορα δεν ειναι απαραιτητα κακο δεδομενου οτι και σαν διαστασεις το νεξους ειναι μικροτερο οριακα.Βασικα νταξει,αποψεις ειναι αυτα.το είχε , ΕΙΧΕ ή το είχε όπως το είχε και ο γερμανός στα 220 αλλά είχε εξαντληθεί από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας... και μάντεψε... δεν ξαναφέραν...
το αν το λυπάσαι η όχι είναι κάτι προσωπικό... προσωπικά και 40ευρά να είχε θα το πρόσεχα...
και σε ταχύτητα πάσχει το νέξους...
από την άλλη έχει τρομερά καλύτερη συνδεσιμότητα και χωράει παντού
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Το Cellular είναι αυτό που παίρνει sim ;γιατί στο χωρίο σου πως το λένε το simσοφόρο ?
-
Το nexus το 7αρι μεχρι πριν λιγες μερες το ειχε 224 το media markt .Για την οθονη εχοντας παιξει και με τα δυο,συμφωνω,αλλα για καθημερινη χρηση στα γρηγορα δεν ειναι απαραιτητα κακο δεδομενου οτι και σαν διαστασεις το νεξους ειναι μικροτερο οριακα.Βασικα νταξει,αποψεις ειναι αυτα.
το είχε , ΕΙΧΕ ή το είχε όπως το είχε και ο γερμανός στα 220 αλλά είχε εξαντληθεί από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας... και μάντεψε... δεν ξαναφέραν...
το αν το λυπάσαι η όχι είναι κάτι προσωπικό... προσωπικά και 40ευρά να είχε θα το πρόσεχα...
Το ειχε και μαλιστα σε σχετικα καλα αποθεματα για Ελλαδα,δηλαδη το πηρε κοσμος κ αν δε κανω λαθος ηταν διαθεσιμο για αρκετες μερες,καμια σχεση με τα καραγκιοζιλικια των αλλων.Παντως εχουν 100 ευρω διαφορα στην καλυτερη,που σε ποσα 200-300 ευρω ειναι μεγαλο νουμερο.Aν βαλω και το μικροτερο μεγεθος του νεξους πιστευω αυτο θα προτιμουσα σαν εργαλειο.Παντως κ εγω και τζαμπα να μου το διναν θα το προσεχα,οπως προσεχω οποιαδηποτε ηλεκτρονικη συσκευη πεσει στα χερια μου
-
το είχε , ΕΙΧΕ ή το είχε όπως το είχε και ο γερμανός στα 220 αλλά είχε εξαντληθεί από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας... και μάντεψε... δεν ξαναφέραν...
Το ειχε και μαλιστα σε σχετικα καλα αποθεματα για Ελλαδα,δηλαδη το πηρε κοσμος κ αν δε κανω λαθος ηταν διαθεσιμο για αρκετες μερες,καμια σχεση με τα καραγκιοζιλικια των αλλων.Παντως εχουν 100 ευρω διαφορα στην καλυτερη,που σε ποσα 200-300 ευρω ειναι μεγαλο νουμερο.Aν βαλω και το μικροτερο μεγεθος του νεξους πιστευω αυτο θα προτιμουσα σαν εργαλειο.Παντως κ εγω και τζαμπα να μου το διναν θα το προσεχα,οπως προσεχω οποιαδηποτε ηλεκτρονικη συσκευη πεσει στα χερια μου
αν το είχε, και πλήρωνα εγώ αυτό θα χτύπαγα... η διαφορά είναι όντως σεβαστότατη...
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...