-
Έχει αλλάξει τώρα. Έχει βάλει μια γαμάτη με διάφανη πλάτη και φαίνεται το πρίμιουμ σήμα σε όλο του το μεγαλείο. Οι pouch είναι για πτωχούς που δεν έχουν λεφτά να το αντικαταστήσουν αν πέσει!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
απίστευτη θήκη ...
Του μπούσο μοιάζει βγαλμένη από λεύκωμα του Φλωρινιώτη...http://www.limsdesign.com/2012/12/03/li ... r-iphone5/
Ο Busso έχει μια τέτοια σε μαύρη εδώ και καιρό.
Κατά τα άλλα η θήκη του Thanos γαμεί και θέλω να μου δώκει info.
-
Άστο τώρα δεν το σώνεις. Το Λαποlike προφίλ σου υπέστει σοβαρό πλήγμα. Δε σε ξαναπάω Κολωνάκι. Τουρκοβούνια και πολύ σου είναι από δω και πέρα!
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
απίστευτη θήκη ...
Του μπούσο μοιάζει βγαλμένη από λεύκωμα του Φλωρινιώτη...http://www.limsdesign.com/2012/12/03/li ... r-iphone5/
Ο Busso έχει μια τέτοια σε μαύρη εδώ και καιρό.
Κατά τα άλλα η θήκη του Thanos γαμεί και θέλω να μου δώκει info.
εύγε νέε μου...
χαζεύοντας είδα αυτήν...
πόσο βλαμμένος μπορεί να είναι κανείς για να αγοράσει θήκη με το ημερολόγιο ζωής του τζομπς...
-
τώρα είδα πόσο τις πουλάνε...
-
Ρε αυτός έχει πιει? Μόνος του μιλάει, μόνος τους γελάει
-
Ρε αυτός έχει πιει? Μόνος του μιλάει, μόνος τους γελάειόχι, δα ... πριν δω την τιμή του μπαμπερ ήμουν σοβαρός...
-
όχι, δα ... πριν δω την τιμή του μπαμπερ ήμουν σοβαρός...
Δεν παρακολουθείς καλά το forum νεαρέ
viewtopic.php?p=2731817#p2731817 -
απίστευτη θήκη ...
Του μπούσο μοιάζει βγαλμένη από λεύκωμα του Φλωρινιώτη...Τη μπερδεύεις με τη δική μου!
-
όχι, δα ... πριν δω την τιμή του μπαμπερ ήμουν σοβαρός...
Δεν παρακολουθείς καλά το forum νεαρέ
viewtopic.php?p=2731817#p2731817ιν δατ κεις , ιτς οκ...
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
απίστευτη θήκη ...
Του μπούσο μοιάζει βγαλμένη από λεύκωμα του Φλωρινιώτη...Τη μπερδεύεις με τη δική μου!
όπα ναι... σόρρυ μπούσο δεν ήθελα να θίξω το γούστο σου...
ινφιτινι είσαι καρακιτσαριό....
-
Το μπάμπερ σαν του Busso αλλα σε πορτοκαλί, μου άρεσε όταν φυγει ο φόβος μην το γρατζουνίσω κτλ ίσως το πάρω.
Λοιπόν η θήκη είναι της DCI MOBILE για iphone 5 και βγαίνει και σε μαυρο (λογικό), είναι απο γνήσιο δέρμα και το κινητό μπαίνει και κουμπώνει μέσα της. Στην επάνω μεριά έχει μαγνητάκι για να κρατάει κλειστό το εμπρός κάλυμμα.
Τα +
Τρελή ποιότητα κατασκευής
Γνήσιο δέρμα (οκ το λευκό λερώνει απλά για πλάκα!)
Δεν μεγαλώνει το κινητό
Μοιάζει με πορτοφολάκι / αξεσουάρ, παρά για θήκη.Τα -
Ενώ έχει τρύπα για τα ακουστικά δεν έχει για το καλώδιο σύνδεσης για να φορτίζει, άρα πρέπει να την έχεις ανοικτεί τότε.
Η τιμή της.Την βρήκα στην Vodafon της Κηφισιάς και η τιμή της είναι 49.90€ (εγώ την πήρα αρκετά πιο κάτω όμως )
Και ναι είναι φετιχ αυτή η θήκη!
-
Θάνε...τι λέει το λευκό φίλε? Το σκέφτομαι γιατί μαύρο 32άρι δεν υπάρχει πουθενά
-
Με θυμάσαι εμένα ποτε με μαύρο;
3gs λευκό, 4αρι λευκό, 5αρι λευκό, iPad λευκό, 207 λευκό, Berlingo λευκό, 320 λευκό
Και η πλάκα είναι ότι δεν έχω ούτε ένα ζευγάρι λευκές κάλτσες!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Με θυμάσαι εμένα ποτε με μαύρο;3gs λευκό, 4αρι λευκό, 5αρι λευκό, iPad λευκό, 207 λευκό, Berlingo λευκό, 320 λευκό
Και η πλάκα είναι ότι δεν έχω ούτε ένα ζευγάρι λευκές κάλτσες!
Ναι, όντως.
Αντικειμενικά ρε παιδί μου (όσο μπορείς ) είναι ωραίο?
Με ξενερώνει λίγο η διχρωμία μπροστά με τη μαύρη οθόνη, αλλά μ'αρέσει πίσω.
Κι οι μαλάκες 32άρι μαύρο δε ξέρουν πότε κι αν θα φέρουν.
Άσε που λένε ότι ξεβάφει στο μαύρο το πλαίσιο, αν και στον αδερφό μου και σε ένα συνάδελφο δεν έχει πάθει κάτι.
-
Λευκά σώβρακα;
Στο public το δείχνει διαθέσιμο στο site το μαύρο. http://www.public.gr/product/tilefonia/ ... 3060014pp/ -
Ούτε απο αυτα!
Εμένα μου αρέσει περισσότερο σε λευκο, δίνει ένα άλλο τόνο απο τα χιλιάδες αλλα μαύρα κινητά.
Τι και αν κάνει διαφορά η μαύρη οθόνη; -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Λευκά σώβρακα;
Στο public το δείχνει διαθέσιμο στο site το μαύρο. http://www.public.gr/product/tilefonia/ ... 3060014pp/Ναι αλλά δεν κάνουν επιδότηση Cosmote, μόνο Wind.
Αλλά μάλλον θα το πάρω λευκό για αλλαγή.
-
Ξεκάθαρα μαύρο
Μην γίνεις σαν τους κατόχους σιροκο
-
Το 16αρη ιπαδ μίνι ειναι ακόμα εξαντλημενο στα περισσότερα μαγαζιά ... Κρίση
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...