-
-
Θα ξέρουμε σε λίγο καιρό αν είναι πραγματικά αποτελεσματικό, ή ένας συμβιβασμός ανάμεσα στην ανάγκη για περιορισμό του όγκου και στην λειτουργικότητα. Δεν θα με χαλούσε καθόλου πάντως ένα iPad με τις σημερινές προδιαγραφές οθόνης, επεξεργαστή κλπ, αλλά λεπτότερο, με το στενό πλαίσιο του iPad μίνι και με μικρότερο βάρος. (ναι, πως το θέλω; )
-
Στο πρώτο γκρουπ έχουν βάλει σλοβενία, σλοβακία, βουλγαρία και η πρώην οθωμανική κτήση της ελλάδας πουθενά.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
2 ή 3 έχεις ?το 2.
@ΧΛ εγώ θα ήθελα καλύτερο ηχείο...
-
Ναι, και αυτό.
-
Σκέφτομαι για mac mini το παρακάτω configuration.
Την RAM θα την αντικαταστήσω με δικιά μου 2x8GB.
-
τα 100$ για το 2.3->2.6 δεν είναι λίγο άχρηστα;
-
Ο hdd αλλάζει εύκολα στο mini; Αν ναι, θα έλεγα να μη δώσεις τόσα χρήματα για το fusion.
btw και ο δικός μου κάπως έτσι υποτίθεται δουλεύει, αλλά το ssd κομμάτι πρέπει να είναι πολύ πιο μικρό. -
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
τα 100$ για το 2.3->2.6 δεν είναι λίγο άχρηστα;Σωστή παρατήρηση.
Ο hdd αλλάζει εύκολα στο mini; Αν ναι, θα έλεγα να μη δώσεις τόσα χρήματα για το fusion.
btw και ο δικός μου κάπως έτσι υποτίθεται δουλεύει, αλλά το ssd κομμάτι πρέπει να είναι πολύ πιο μικρό.Στο προηγούμενο (Mid 2011) η διαδικασία ήταν αυτή:
Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει τον κόπο.
-
-
http://www.vodafone.gr/portal/client/fo ... ormId=1121
-
Και ο οτε λέει ότι θα το διαθέσει σήμερα
-
Διαβάζοντας λίγο το documentation της Apple (αν και ανεπαρκές προς το παρόν) σχετικά με το Fusion Drive (καθώς και διάφορα άλλα άρθρα όπως αυτό), αποφάσισα τελικά να μην το ρισκάρω να τοποθετήσω κάτι από μόνος μου.
http://support.apple.com/kb/HT5446?viewlocale=en_US
Οπότε, λαμβάνοντας υπόψη και το σχόλιο του mjacob σχετικά με τον επεξεργαστή, το configuration θα είναι αυτό:
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
H Ram σίγουρα αλλάζει στο mini? Γιατί στα MacBook Pro δυστυχώς δεν μπορείς (πλέον).Στο Mid 2011 που έχει ο αδερφός μου, την άλλαξε μόνος του. Υποθέτω ότι και σ' αυτό δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Θα το τσεκάρω πάντως.
-
Καλοσύνδετο
-
Απαξ και δαγκωσεις τον λωτο δεν εχει γυρισμο
-
τσάμπα το μηχάνημα λέμε
μα γιατί ΤΟΣΟ διαφορά; -
Κρίση σου λέει μετα
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Κρίση σου λέει μεταΝα χαίρεσαι που υπάρχει κόσμος ακόμα να ξοδεύει αυτά τα ποσά και οποιοδήποτε ποσό γιατί κρατάνε την δουλειά τους κάποια άλλα άτομα τα οποία και αυτά θα χρειαστεί να ξοδέψουν κάπου τα λεφτά τους και πάει λέγοντας...
-
Ψαχνω μια βαση αυτοκινητου για το 3GS μου ...
Ειχα μια απο αυτες που πιανουν στους αεραγωγους με ελατηριακια και απο κατω εχουν ποδαρακι για να το φερνεις στην γωνια που θες. Το θεμα ειναι πως οποτε το εβαζα στο MR2 γινοταν το ελα να δεις.
1ον. Το αυτοκινητο κοπαναει σαν τρελο, οποτε εφευγε το ποδαρακι, εφευγε και το κινητο απ'την βαση, μπλεκοντουσαν τα καλωδια στον λεβιε και γενικα τραγελαφικες καταστασεις. Μετα απο πολλες πατεντες με ταινιες διπλης οψης-tie wrap κτλ, αποφασισα να την καταργησω και να βαζω το κινητο σε θηκουλα του αυτοκινητου.
2ον. Δεν μάρεσουν οι βασεις που ειναι με βεντουζα στο παρμπριζ, καθως λογω γωνιας του κρυσταλλου μου θα πρεπει να εχει μισο μετρο πλαστικουρα ωστε να ερχεται στο υψος του ταμπλο το κινητο.
Με λιγα λογια θελουμε κατι που να εχει παρα πολυ καλο grip στο κινητο και να μην κουνηθει απ'την θεση του ακομα κι αν φερω τουμπες. Μονη προυποθεση, να υπαρχει χωρος απο πανω για να βαζω καλωδιο aux, η θυρα φορτιστη δεν με πειραζει.
Για να σας δω
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...