-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Κράτηση έχω κάνει σε cosmote shop και περιμένω, 18-19 μου είπε θα το έχω. Λευκό 32άρι.
18 αποκλείεται καθώς η Apple παρουσιάζει προϊόντα Τετάρτες και κυκλοφορούν στην αγορά Παρασκευές.
Έχουμε παραγγείλει και εμείς ένα λευκό 16άρι στη Voda.Και εγώ έχω παραγγείλει 2 από Voda. και μου είπαν μέχρι τέλος του μήνα.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά είπε 16 εισαγωγή στα κεντρικά και 18 (ή 19; ) θα είναι στο κατάστημα.
Φαντάζομαι και εσύ κράτηση έκανες γιατί παραγγελίες δε δέχονται ακόμη.Ναι κράτηση ήθελα να πω.
Βασικά αν δεις ότι αυτή την Παρασκευή δεν ξεκινούν οι διαφημίσεις τότε χλωμό για την Παρασκευή 19 Οκτώβρη. -
Αν θυμάμαι καλά είπε 16 εισαγωγή στα κεντρικά και 18 (ή 19; ) θα είναι στο κατάστημα.
Φαντάζομαι και εσύ κράτηση έκανες γιατί παραγγελίες δε δέχονται ακόμη.ποσο το μαλλι??
η εχεις και επιδοτηση -
αντε να δουμε και ενα αντικειμενικο review γιατι οι αλλοι που εχουμε χρησιμοποιησει 100 λειτουργικα συστηματα ειμαστε ασχετοι...
εδω ακουμε οτι με την 6.0 το 3gs παει καλα...
ωρες ωρες απορω αν τα κινητα τα χρησιμοποιουν η τα κοιταζουν....εκτος αν κανουμε 3 πραγματακια και ειναι οκ...contenti loro...
-
Δεν ξέρουμε ακόμη τιμές. Επιδότηση δεν πρέπει να έχω, αλλά γενικότερα οι μεγάλες επιδοτήσεις έχουν κοπεί.
-
Αναρωτιέμαι πόσοι άνθρωποι μένουν αναίτια σε παλαιότερες εκδόσεις του λογισμικού γιατί έχουν γνωστό/γείτονα/χρήστη forum που είχε ο ίδιος ή άκουσε κάπου ότι υπάρχουν προβλήματα. Αν ψάξει κανείς με κέφι τα fora, βάζω στοίχημα ότι για οποιοδήποτε λογισμικό, ακόμα και αυτά που θεωρούνται βράχοι σταθερότητας, θα βρει σημαντικά προβλήματα.
Μπορεί οι διαφορές της 5 με την 6 να είναι μικρές, αλλά είναι υπαρκτές και κάνουν την συσκευή πιο εύχρηστη.
Όσο για το δικό μου 3Gs, ναι, πηγαίνει σαφώς καλύτερα από ότι με την 5. Πλέον έχουν περάσει αρκετές μέρες χρήσης για να έχω παγιωμένη άποψη.
-
pik. σαν απότιστη κάνεις τον τελευταίο καιρό. Και εγώ δεν έχω iPhone, αλλά δεν κάνω έτσι.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αναρωτιέμαι πόσοι άνθρωποι μένουν αναίτια σε παλαιότερες εκδόσεις του λογισμικού γιατί έχουν γνωστό/γείτονα/χρήστη forum που είχε ο ίδιος ή άκουσε κάπου ότι υπάρχουν προβλήματα. Αν ψάξει κανείς με κέφι τα fora, βάζω στοίχημα ότι για οποιοδήποτε λογισμικό, ακόμα και αυτά που θεωρούνται βράχοι σταθερότητας, θα βρει σημαντικά προβλήματα.Μπορεί οι διαφορές της 5 με την 6 να είναι μικρές, αλλά είναι υπαρκτές και κάνουν την συσκευή πιο εύχρηστη.
Όσο για το δικό μου 3Gs, ναι, πηγαίνει σαφώς καλύτερα από ότι με την 5. Πλέον έχουν περάσει αρκετές μέρες χρήσης για να έχω παγιωμένη άποψη.
εγω προσωπικα παντα στο android περναγα τις αναβαθμισεις με το που βγαινανε,απλα επειδη ειμαι νεος στο ios σε συμβουλευτηκα
Και οντως σε καμια πλατφορμα οταν βγαινει major αναβαθμιση, δεν ειναι τελεια.
Παντα θα υπαρχουν bugs τα οποια στην πορεια διορθωνονται με μικρα updates -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
εγω προσωπικα παντα στο android περναγα τις αναβαθμισεις με το που βγαινανε,απλα επειδη ειμαι νεος στο ios σε συμβουλευτηκα
Και οντως σε καμια πλατφορμα οταν βγαινει major αναβαθμιση, δεν ειναι τελεια.
Παντα θα υπαρχουν bugs τα οποια στην πορεια διορθωνονται με μικρα updatesΚαι εγώ όλες τις major τις περνάω αμέσως γιατί συνήθως έχουν χαρακτηριστικά που λείπουν.
-
Αναρωτιέμαι πόσοι άνθρωποι μένουν αναίτια σε παλαιότερες εκδόσεις του λογισμικού γιατί έχουν γνωστό/γείτονα/χρήστη forum που είχε ο ίδιος ή άκουσε κάπου ότι υπάρχουν προβλήματα.μα εγραψε ο ανθρωπος οτι το δοκιμασε, αφου αγορασε το Ι5 δεν το ακουσε
εσυ αν το, εβρισκες κακο δε θα επρεπε να σε πιστεψει κανεις?
-
Για ποιον μιλάς; Εγώ λέω για τον Αχιλλέα που αναρωτιόταν αν θα έπρεπε να αναβαθμίσει όπως τον προτρέπει η εταιρία.
-
pik. σαν απότιστη κάνεις τον τελευταίο καιρό. Και εγώ δεν έχω iPhone, αλλά δεν κάνω έτσι.δεν εχουμε τοση οικειοτητα για να μιλαμε ετσι...
Ποσο μαλλον οταν δεν ξερεις τι εχω χρησιμοποιησει και τι χρησιμοποιω...
Δεν συνεχιζω.
Δεν εχει νοημα
Σου απαντησε ο qsis >Αναρωτιέμαι πόσοι άνθρωποι μένουν αναίτια σε παλαιότερες εκδόσεις του λογισμικού γιατί έχουν γνωστό/γείτονα/χρήστη forum που είχε ο ίδιος ή άκουσε κάπου ότι υπάρχουν προβλήματα. Αν ψάξει κανείς με κέφι τα fora, βάζω στοίχημα ότι για οποιοδήποτε λογισμικό, ακόμα και αυτά που θεωρούνται βράχοι σταθερότητας, θα βρει σημαντικά προβλήματα.Μπορεί οι διαφορές της 5 με την 6 να είναι μικρές, αλλά είναι υπαρκτές και κάνουν την συσκευή πιο εύχρηστη.
ενταξει.Προφανως εγω κατι εκανα λαθος ...
ΥΓ.αυτη η υπεροψια των χρηστων των μηλων ωρες ωρες με κανει και αναρωτιεμαι...οι περισσοτεροι δεν εχουν πιασει στα χερια τους πανω απο 2 λειτουργικα και εχουν αποψη...ενω σχεδον ολοι δεν εχουν προβληματα πουθενα...
Ολα τελεια λοιπον στο Κατω ΚουπερτινοΥΓ2.Μιλαω γενικα οχι συγκεκριμενα...
παω να ποτιστω τωρα...
-
Άλλος κίκιζας μας βρήκε.
-
ωχ ωχ μισο επανερχομαι.....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ΥΓ.αυτη η υπεροψια των χρηστων των μηλων ωρες ωρες με κανει και αναρωτιεμαι...οι περισσοτεροι δεν εχουν πιασει στα χερια τους πανω απο 2 λειτουργικα και εχουν αποψη...ενω σχεδον ολοι δεν εχουν προβληματα πουθενα...
Ολα τελεια λοιπον στο Κατω ΚουπερτινοΥΓ2.Μιλαω γενικα οχι συγκεκριμενα...
Ποια υπεροψία ρε συ pik? Εγώ σου λέω κάτι πολύ απλό. Το δικό μου 3Gs και το δικό μου iPad 2 πηγαίνουν καλύτερα με την iOS 6. Γενικά στο internet δεν ακούω για προβλήματα ευρείας κλίμακας.
Γιατί πρέπει να δοκιμάσω άλλες πλατφόρμες πριν τολμήσω να πω ότι το δικό μου τηλέφωνο πηγαίνει πιο γρήγορα από πριν;
-
Καλά σε 5 ζωές που θα έχεις δοκιμάσει τα λειτουργικά του πικ. έλα να μας ξαναπείς τη γνώμη σου.
-
σε αυτες τις περιπτωσεις στα φορουμ το γυριζω στο καλαμπουρι να αποφορτισω λιγο...γιατι σεβομαι τον χωρο που με φιλοξενει...
κανε το και εσυ...κανε μου την χαρη...τερμα τελειωσε...
-
Για ποιον μιλάς; Εγώ λέω για τον Αχιλλέα που αναρωτιόταν αν θα έπρεπε να αναβαθμίσει όπως τον προτρέπει η εταιρία.Ναι το κατάλαβα για ποιον μιλάς , απλά και ο άλλος κατέθεσε μια εμπειρία και βρήκε κάποια προβλήματα κατά την άποψή του
Αυτό δεν θα πρεπε να έχει καμία απολύτως βαρύτητα, επειδή τον προτρέπει να αναβαθμίσει η εταιρεία ?
Η ιστορία έχει πολλές φορές δείξει ότι οι αναβαθμίσεις δεν έχουν πάντα καλά αποτελέσματα.
Δεν αμφισβητώ τη γνώμη σου ότι μπορεί να είναι όλα μια χαρά , απλά αναρωτιέμαι πώς θα αντιδρούσες αν διαπιστωνες κάποια προβλήματα , τα ανέφερες σε ένα φόρουμ και οι υπόλοιποι μείωναν τη σημασία της γνώμης σου επειδή η εταιρεία προτρέπει να αναβαθμίσουν
-
Είπα εγώ ότι δεν πρέπει να έχει βαρύτητα; Την προσωπική μου εμπειρία καταθέτω για συγκεκριμένες συσκευές.
-
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν πρέπει τελικά να αποτελεί κριτήριο( αρα και να έχει ιδιαιτερη βαρύτητα ) για το αν θα αναβαθμίσει ο άλλος ή όχι
Το ποιος από τους 2 σας έχει δίκιο δεν έχει σημασία , εκτός και αν χρησιμοποίησες το επιχείρημα 'σε προτρέπει η εταιρεία , αυτή ξέρει ' για να ενισχύσεις τη δική σου διαπίστωση/άποψη σχετικά με το θέμα
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...