-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ακόμα και οι φωτογράφοι δεν επιζητούν την πιστότητα στα χρώματα πάντα.
Δεν επεξεργάζονται συνεχώς με φοτοσόπια και λαιτρούμια για να κάνουν τα χρώματα πιο 'ζωντανα';Πιστά σε σχέση με αυτό που δημιούργησαν.
Ακριβώς επειδή κάθονται και τρώνε ώρες στη χρωματική επεξεργασία, μια οθόνη που τα δείχνει 'αλλιώς' θα μπορούσε να καταστρέψει την όλη απόδοση. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ακόμα και οι φωτογράφοι δεν επιζητούν την πιστότητα στα χρώματα πάντα.
Δεν επεξεργάζονται συνεχώς με φοτοσόπια και λαιτρούμια για να κάνουν τα χρώματα πιο 'ζωντανα';Yes but NO
-
Η πιστότητα είναι σημαντική όταν θέλεις να τυπώσεις κάτι, δηλαδή τα χρώματα στην οθόνη να είναι τα ίδια με αυτά που θα βγούν στο χαρτί.
Αυτό είναι και το πιό δύσκολο να πετύχεις γιατι το χαρτί και η οθόνη χρησιμοποιούν διαφορετικό color space και τα χρώματα μπορούν να φαίνονται τελείως διαφορετικά, πχ αυτό που φαίνεται πρασινο εντονο φωσφοριζέ στην οθόνη, στο χαρτί να βγεί πράσινο μουντό σκούρο.
Όταν συγκρίνεις οθόνες μεταξύ τους δέν έχουν φοβερές διαφορές στα χρώματα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Είναι καταπληκτική. Και μόνο το μέγεθος εντυπωσιάζει. Απλά δεν θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα το κουβαλάει!Αν το είχα όμως στο cockpit του parapente ως GPS και Vario (θυμάστε για ένα σένσορα που έχουν κάποια android και είχα αναφέρει στο forum? ), δεν με χαλούσε κα-θό-λου.
Δεν θα μπορουσες να δεις τπτ γιατι η οθονη του Ες3 εχει χαμηλη φωτινοτητα και στους εξωτερικους χωρους δεν αποδιδει.
-
Οντως πασχει ακριβως κατω απο τον ηλιο η samoled
τερμα φωτεινοτητα και κανα γυαλι ηλιου επιβαλλεται το καλοκαιρι για να βγει ακρη
αν υπαρχει και η παραμικρη σκια βεβαια εισαι μια χαραεμενα εκει ειναι που με χαλασε ιδιαιτερα σε σχεση με το onex
οριστε και ενα συγκριτικο
-
Έτσι. Στα αυτιά λέμε. Μπράβο στην apple για την κινητάρα!
-
in the meantime...
πρακτορες της samsung σαμποταρουν τα iphone στα μαγαζια
https://www.youtube.com/watch?v=GxFx3xktAbQ&feature=player_embedded#!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
:hahaiv:in the meantime...
πρακτορες της samsung σαμποταρουν τα iphone στα μαγαζια
https://www.youtube.com/watch?v=GxFx3xktAbQ&feature=player_embedded#!
Υπαρχει και ο Wolverine για πιο γρηγορα αποτελεσματα!
-
on a funnier note:
http://gizmodo.com/5946806/17-people-wh ... apple-maps
Καποιος να τους πεις πως ειναι 18!!! Ξεχάσανε τον Χρήστο μας... -
H οθόνη του note έδειχνε αρκετά καλά κάτω από τον ήλιο στην παραλία (σε full φωτεινότητα). Δεν είναι ίδια με του S3;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
H οθόνη του note έδειχνε αρκετά καλά κάτω από τον ήλιο στην παραλία (σε full φωτεινότητα). Δεν είναι ίδια με του S3;super amoled ειναι και το δικο σου , αρα πρεπει να ειναι μια απο τα ιδια με το 3 και το δικο μου
ενταξει βλεπεις, απλα υπαρχουν και καλυτερες περιπτωσεις
-
Γενικά αν δεν το έβαζα στο full μια δυσκολία την είχε για να δεις. Ευτυχώς όλα αυτά θα ξεχαστούν με το jesus phone.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
on a funnier note:http://gizmodo.com/5946806/17-people-wh ... apple-maps
Καποιος να τους πεις πως ειναι 18!!! Ξεχάσανε τον Χρήστο μας...Το πρώτο πράγμα που είδα ήταν ο Παρνασσός σε υψηλή ανάλυση και πραγματικά ενθουσιάστηκα γιατί επιτέλους μπορώ να σχεδιάσω επί χάρτου κάποιες διαδρομούλες που πάντα ήθελα να κάνω.
Μετά είδα ότι πάααααααααρα πολλά μέρη είναι ασπρόμαυρα και συνολικά η κάλυψη έχει πολλά καρβέλια μπροστά της μέχρι να φτάσει το google. Όμως, όπως έγραψα και στο androithread, κάποια μέρη είναι όντως καλύτερα καταγεγγραμένα και πλέον έχουμε και αυτή την επιλογή.
Θα ήταν καλύτερα ασφαλώς αν η apple είχε δώσει χρόνο στην google να φτιάξει την δική της εφαρμογή και την είχε διαθέσιμη παράλληλα με τους apple maps. Αλλά με το app του google earth και πρόσβαση στο google maps μέσω safari, δεν νιώθω ότι ξαφνικά μου λείπει κάτι. Για την Ελλάδα τουλάχιστον.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Πιστά σε σχέση με αυτό που δημιούργησαν.
Ακριβώς επειδή κάθονται και τρώνε ώρες στη χρωματική επεξεργασία, μια οθόνη που τα δείχνει 'αλλιώς' θα μπορούσε να καταστρέψει την όλη απόδοση.Η πιστότητα είναι σημαντική όταν θέλεις να τυπώσεις κάτι, δηλαδή τα χρώματα στην οθόνη να είναι τα ίδια με αυτά που θα βγούν στο χαρτί.
Σωστός και σωστότερος. Το σκέφτηκα μόνο από την πλευρά του πως φαίνεται στην οθόνη.
H οθόνη του note έδειχνε αρκετά καλά κάτω από τον ήλιο στην παραλία (σε full φωτεινότητα). Δεν είναι ίδια με του S3;
Επειδή τα έχω δει στον ήλιο δίπλα δίπλα, καμία σχέση.
Του Note είναι πολύ πιο φωτεινή, παρότι ίδιας τεχνολογίας. -
-
-
Μερικοί iphone users χρειάζονται macro για να φωτογραφίσουν το πουλί τους
-
Οι γνώσεις σου με εντυπωσιάζουν!
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Επειδή τα έχω δει στον ήλιο δίπλα δίπλα, καμία σχέση.
Του Note είναι πολύ πιο φωτεινή, παρότι ίδιας τεχνολογίας.εχεις δικιο μου φαινεται
-
Η οθόνη του Note είναι ανώτερη τόσο σε σχέση με την οθόνη το S2 όσο και του S3.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...