-
Καταργήθηκε η εφαρμογή της apple στο iOS 6. Υπάρχει νέα εφαρμογή youtube στο app store από την google, αλλά προς το παρόν μόνο για iphone.
-
ευχαριστω!
την κατεβασα!
το iOS6, ζοριζει αρκετα το 3GS μου! -
Βαλε PID και μανομετρο μηπως φτιαξει!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Βαλε PID και μανομετρο μηπως φτιαξει!Δεν χρειάζονται τέτοια, είναι Apple, it just (doesn't) works!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Το jailbreak είναι ΠΟΛΥ πιο εύκολο από το root.
Ένα κουμπί είχα πατήσει για να κάνω root.
Πόσο πιο εύκολο είναι το jb;Αυτό έπιανε στις παλιές εκδόσεις ios. Εδώ και καιρό jailbreak μόνο με tool όπως του redsnow.
-
Οι παλιές εκδόσεις του ios αντιστοιχούν στις σημερινές του android.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Βαλε PID και μανομετρο μηπως φτιαξει!
Δεν χρειάζονται τέτοια, είναι Apple, it just (doesn't) works!
εεετσι! και χωρις ρελε!
-
βρηκα ενα ενδιαφερον θεμα σε αλλο φορουμ, σχετικα με τοποθετηση σκληρου ssd σε mac
επειδη ο ts δεν μπορει ή ενδεχομενως δε θελει να να επεμβει μονος του απευθυνθηκε στη document και του εστειλαν το 'τιμοκαταλογο' ο οποιος ομολογουμενως εχει αρκετα ενδιαφερουσες τιμες , οπως ssd 128 GB στα 200 ευρω (ενω κανονικα δεν κανουν πανω απο 120 ακομα και οι πλεον high end ) , bracket και καλωδια στα 60 (ενω αυτα στο εμποριο παντα δε κοστιζουν πανω απο 15) και φυσικα τα εργατικα του 'επιστημονα' τα οποια κοστιζουν οσο η επισκεψη σε πανεπιστημιακο χειρουργο (true story)
και φυσικα ολο το ποσο μπροστατζα δουλεψει δε δουλεψει
'Το κόστος για την προσθήκη SSD δίσκου στο μηχάνημά σας είναι:
Α. Κόστος του δίσκου:
SSD 128 GB SATA3, 199,00 €
SSD 256 GB SATA3, 390,00 €B. Παρελκόμενα (που τοποθετούνται στο μηχάνημα και έρχονται από το Service) καλώδια,βάσεις κλπ…
Κόστος 59,00 €Γ. Παροχή Υπηρεσίας (όταν γίνεται στον χώρο του Τεχνικού τμήματος – ΧΩΡΙΣ να μπορεί να υπάρχει η παρουσία του Πελάτη
Κόστος 60,00 €Η μόνη εναλλακτική που μπορεί να υπάρξει είναι να γίνει η εγκατάσταση στον χώρο σας, από Τεχνικό της Εταιρείας μας.
Το κόστος της παροχής Υπηρεσίας, όμως, σε αυτήν την περίπτωση, θα είναι 190,00 €Αν σας ενδιαφέρει μπορούμε να το προγραμματίσουμε.
Σε αυτήν την περίπτωση γίνεται κατάθεση του συνολικού ποσού σε Λογαριασμό Όψεως της Εταιρείας μας (κόστος δίσκου+παρελκόμενα+Παροχή Υπηρεσίας) και η επίσκεψη πογραμματίζεται εργάσιμες ώρες εντός 2 ημερών. 'απο εδω
http://www.insomnia.gr/topic/459293-� ... try4967912αυτη ειναι πραγματικη premium εξυπηρετηση που απευθυνεται σε ανθρωπους που ξερουν , αλλα πανω απο ολα δε θελουν να ασχολουνται με τετοια ανουσια ζητηματα, οποτε δεν εχουν και κανενα προβλημα να δωσουν οσο δινω service στο s3 για να βαλουν απλα ενα δισκο
-
- document apple
- Υπάρχει και το ενδεχόμενο κάποιος να μην έχει τις γνώσεις για να βάλει ssd
Ειλικρινά και χωρίς διάθεση να αντιπαρατεθώ μαζί σου, με τόση εμπάθεια που δείχνεις, έχεις καταντήσει γραφικός. Και δεν φτάνει αυτό, μας κάνεις και υποδείξεις για το τι είναι καλύτερο/σωστότερο κιόλας.
Τουλάχιστον οι υπόλοιποι συνομιλητές που διαφωνούν κρατούν τα προσχήματα. Γιατί δεν ανοίγεις ένα blog να τα χώνεις στην apple μπας και ξεχαρμανιάσεις;
-
H έλλειψη applestore στην Ελλάδα βλάπτει τον καταναλωτή. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, το ξέραμε!
BTW, θέλεις να μας πεις πόσο παραπάνω πληρώνεις το service του audi σε σχέση με άλλες μάρκες στην Karenta; Και μην μου πεις ότι δεν το πας εκεί, γιατί θα σου πω και εγώ ότι δεν υπάρχει λόγος να βάλεις ένα SSD στην Document.
Για την ώρα, έχω να παρατηρήσω ότι το iOS 6 έχει κάνει το 3Gs κατά πολύ ταχύτερο.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
BTW, θέλεις να μας πεις πόσο παραπάνω πληρώνεις το service του audi σε σχέση με άλλες μάρκες στην Karenta; Και μην μου πεις ότι δεν το πας εκεί, γιατί θα σου πω και εγώ ότι δεν υπάρχει λόγος να βάλεις ένα SSD στην Document.
ναι το παω στη καρεντα και η ολη διαφορα ειναι ειναι ενα 2ευρο περιπου παραπανω (την ωρα) στα εργατικα σε σχεση με τα vw
τα ανταλλακτικα τα πληρωνω οσο ακριβως τα πληρωνουν και τα vw
(μονο κατα την αγορα πληρωνεις τα εξτρα πιο ακριβα, οχι στο service)θεωρουσα παντως οτι αυτη ειναι σταθερη ταριφα γενικα, δεν φανταζομουν οτι αποτελει ελληνικο προβλημα, λογω μη υπαρξης επισημης αντιπροσωπειας
οπως και να χει ειναι φοβεροι μπραβο τους
- document apple
Ειλικρινά και χωρίς διάθεση να αντιπαρατεθώ μαζί σου, με τόση εμπάθεια που δείχνεις, έχεις καταντήσει γραφικός. Και δεν φτάνει αυτό, μας κάνεις και υποδείξεις για το τι είναι καλύτερο/σωστότερο κιόλας.
Τουλάχιστον οι υπόλοιποι συνομιλητές που διαφωνούν κρατούν τα προσχήματα. Γιατί δεν ανοίγεις ένα blog να τα χώνεις στην apple μπας και ξεχαρμανιάσεις;
νομιζω οτι εισαι αρκετα υπερβολικος μαζι μου , αλλα το χω συνηθισει
οπως με βλεπεις εσυ γραφικο, ετσι βλεπω κι εγω καποιες αλλες καταστασεις γραφικες , ειναι λογικη συνεπεια οταν υπαρχουν αντιθετες αποψεις και εμμονες με καποια πραγματα
το μεγαλο σου λαθος παντως σε ο,τι αφορα το ατομο μου ειναι οτι θεωρεις πως εγω ειμαι αυτος που προσπαθει να υποδειξει στους αλλους τι να παρουν και φυσικα οτι με θεωρεις ανενδοτο, ενω ειμαι απο τα πλεον συζητησιμα ατομα στο φορουμ
ΥΓ ευχαριστω , αλλα δε μου αρεσουν τα blog.. προτιμω το διαλογο ακομα και με ατομα που διαφωνω
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
υπαρχει εφαρμογη που να κανει αυτοματα εγγραφη συνομιλιας κατα την κληση;κανενας;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
υπαρχει εφαρμογη που να κανει αυτοματα εγγραφη συνομιλιας κατα την κληση;
κανενας;
http://itunes.apple.com/us/app/call-rec ... 16456?mt=8
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
κανενας;
http://itunes.apple.com/us/app/call-rec ... 16456?mt=8
λεω απο καποιον που το εχει δοκιμασει, να ψαξω ξερω και γω
-
ε δοκιμασε το και πες μας
εκτος αν αμφισβητεις τη ποιότητα του appstore και θες να το κανουμε android οπου πρεπει να ελεγχεις τι βαζεις
ΥΓ αν θες σου στελνω λινκ με εφαρμογη που παγωνει το κινητο μας μολις τη τρεξεις
(βγαζεις μπαταριες και τα ρεστα ) -
Qsis ξεκόλλα με το μίσος για ότι έχει να κάνει με apple, καταντά κουραστικό.
Σπύρο δεν έχω κάτι υπόψη, δυστυχώς.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κανενας;
Δε νομίζω να υπάρχει... Αλλά θα ψάξω...
-
ε δοκιμασε το και πες μαςεκτος αν αμφισβητεις τη ποιότητα του appstore και θες να το κανουμε android οπου πρεπει να ελεγχεις τι βαζεις
ΥΓ αν θες σου στελνω λινκ με εφαρμογη που παγωνει το κινητο μας μολις τη τρεξεις
(βγαζεις μπαταριες και τα ρεστα )αμα μπορουσα να το δοκιμασω, θα ρωτουσα;
-
- document apple
νομιζω οτι εισαι αρκετα υπερβολικος μαζι μου , αλλα το χω συνηθισει
οπως με βλεπεις εσυ γραφικο, ετσι βλεπω κι εγω καποιες αλλες καταστασεις γραφικες , ειναι λογικη συνεπεια οταν υπαρχουν αντιθετες αποψεις και εμμονες με καποια πραγματα
το μεγαλο σου λαθος παντως σε ο,τι αφορα το ατομο μου ειναι οτι θεωρεις πως εγω ειμαι αυτος που προσπαθει να υποδειξει στους αλλους τι να παρουν και φυσικα οτι με θεωρεις ανενδοτο, ενω ειμαι απο τα πλεον συζητησιμα ατομα στο φορουμ
ΥΓ ευχαριστω , αλλα δε μου αρεσουν τα blog.. προτιμω το διαλογο ακομα και με ατομα που διαφωνω
Τρίχες κατσαρές.
δεν υπαρχει καλυτερη λυση απο κουτι-pc .-
δε μπορω να επιχειρηματολογησω αλλο υπερ αυτου , απλα δεν υπαρχει
ειναι το μονο πραγμα που ξερω οτι θα δουλεψει τελικα τελεια ο,τι και να συμβει(και φυσικα οπως λεει και ο angel εχω αναγκη τις επιδοσεις του για αυτο που μου αρεσει να κανω, κανενα all in one pc δε μπορει να τα κανει αυτα )
viewtopic.php?f=13&t=49220&start=4335#p2612470
Μα δεν είπα ότι είναι τέλεια λύση , είναι απλά η καλύτερη λύση
Τα προβλήματα αυτά δεν είναι το σύνηθες
viewtopic.php?f=13&t=49220&start=4365#p2613036
Λοιπόν, αυτή είναι η ακροδεξιά/ακροαριστερή ρητορική σου και άσε τα σάπια περί διαλόγου.
PC + Windows δοκιμάσαμε και δεν θα ξαναπάρουμε. Έχεις κάποιο πρόβλημα με τις προσωπικές μου επιλογές; Άντε, πάρε τώρα το κουβαδάκι σου και πήγαινε στη διπλανή παραλία να παίξεις.
-
Πάντως εννοείται ότι δε ξαναγοράζω PC!
Mac και πάλι mac!!!!
Ούτε ζωγραφιστά δε θέλω να βλέπω τα windows. Στο γραφειο που έχω 7αρια συχτηρίζω...
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...