-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
νόμιζα πως το είχαν παρατήσει το projectΑκούγεται για επαναφορά, αλλα σε ορίζοντα 2ετίας σύμφωνα με αναλυτές του χώρου.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Κάτσε να βγάλει δικό του τηλέφωνο το FB και θα σου πω που θα πάνε οι πωλήσεις του iphone.
Τρελή επιτυχία
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Γιατί ρε, τόσο άδικο έχω; Και στην τελική, και άδικο να έχω και να μην συμφωνείς με την ανάλυση, όλη αυτή η πρεμούρα για την προπαραγγελία του, εμένα δικαιώνει και όχι εσένα: είναι δυνατόν να συνωστίζεσαι να πάρεις κάτι που καλά καλά αγνοείς τα χαρακτηριστικά του; Που δεν έχει κριθεί καν ακόμη σαν προϊόν, που δεν έχει δοκιμαστεί;
Δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται τόσο κακή η ανάλυσή μου... Εμένα μου θυμίζει η όλη φάση τα καραγκιοζιλίκια των δισκογραφικών εταιρειών, που έβγαζε πχ νέο δίσκο η Βίσση ή ο Πλούταρχος και γινόταν χρυσός την ίδια μέρα... Και νόμιζε ο άλλος πως έτρεχε κάποιος στα δισκάδικα να τον αγοράσει...
Ξαναλέω, άλλο πράγμα οι προπαραγγελίες χοντρικής, κι άλλο το retailing. Φυσικά, το iPhone δεν θα μείνει σε κανένα ράφι, όλα θα πουληθούν... Εγώ υπογραμμίζω την διαφορά όμως.
-
επειδή δεν επρόκειτο να συνεννοηθούμε, τα είπαμε μέσω άλλων καναλιών να τελειώνει η υπόθεση
-
-
Ξεκατινιαζεστε στα κρυφα?
-
-
Λοιπον εκανα update στο ιmac και απο τοτε δεν λειτουργει το tethering απο usb. Λειτουργει μονο απο wifi και bluetooth.
Βρηκα αυτο ως λυση αλλα δεν πολυκαταλαβαινω και πολλα
- Delete iPhone configuration utility. Just drop it to the trash
- Run
sudo rm -rf /private/var/db/receipts/com.apple.pkg.iPhoneConfigurationUtility.*
rm -rf ~/Library/Preferences/com.apple.iPhoneConfigurationUtility.plist*
-
Delete the whole folder: /System/Library/Extensions/AppleUSBEthernetHost.kext
-
Reinstall iTunes (just over the previous one)
-
Restart
Προφανως τα παραπανω πρεπει να τα κανω στο μακ αλλα δεν βρισκω καν ποιο ειναι το iphone configuration utility.
Any ideas για το παραπανω η για παρομοια λυση;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Amen.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Λοιπον εκανα update στο ιmac και απο τοτε δεν λειτουργει το tethering απο usb. Λειτουργει μονο απο wifi και bluetooth.Βρηκα αυτο ως λυση αλλα δεν πολυκαταλαβαινω και πολλα
- Delete iPhone configuration utility. Just drop it to the trash
- Run
sudo rm -rf /private/var/db/receipts/com.apple.pkg.iPhoneConfigurationUtility.*
rm -rf ~/Library/Preferences/com.apple.iPhoneConfigurationUtility.plist*
-
Delete the whole folder: /System/Library/Extensions/AppleUSBEthernetHost.kext
-
Reinstall iTunes (just over the previous one)
-
Restart
Προφανως τα παραπανω πρεπει να τα κανω στο μακ αλλα δεν βρισκω καν ποιο ειναι το iphone configuration utility.
Any ideas για το παραπανω η για παρομοια λυση;
Το iphone configuration utility βρίσκεται στα Applications.
Αν δεν το βρίσκεις, προφανώς δεν είναι εγκατεστημένο, οπότε προσπερνάς το βήμα 1.
Για τα βήματα 2-3, θα ανοίξεις ένα terminal (Applications -> Utilities -> Terminal) και θα δώσεις τις εντολές όπως τις βλέπεις (κάνε copy - paste):
2a. ```
sudo rm -rf /private/var/db/receipts/com.apple.pkg.iPhoneConfigurationUtility.*(εδώ θα σου ζητήσει το password σου) 2b. ``` rm -rf ~/Library/Preferences/com.apple.iPhoneConfigurationUtility.plist*
rm - rf /System/Library/Extensions/AppleUSBEthernetHost.kext
-
Σ ευχαριστω Παναγιωτη, θα το δοκιμασω και θα σου πω αποτελεσματα. Στο πρωτο βημα κολλουσα μηπως το εχω καπου και δεν το βρισκω.
Καλα για το 3, μου λεει οτι δεν υπαρχει τετοιος φακλεος
Το itunes εν τω μεταξυ πως το κανω ινσταλ; αφου υπαρχει ηδη..
-
Για το βήμα 3, άκυρο. Δικό μου το λάθος. Δεν είναι φάκελος, αλλά αρχείο. Πήγαινε στον Finder -> Go -> Go To Folder... και γράψε ```
/System/Library/Extensions/Στη συνέχεια σβήσε το αρχείο *AppleUSBEthernetHost.kext*. Για να κάνεις reinstall το iTunes. Υπάρχουν οδηγίες εδώ σχετικά με το πως να το κάνεις πρώτα remove: http://reviews.cnet.com/8301-13727_7-20017359-263.html Μετά μπορείς να το κατεβάσεις από το site της apple: http://www.apple.com/itunes/download/
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
-
Ναι, δεν το έπιασες το νόημα (η φωτο που έβαλες κυκλοφορεί εδώ και μέρες, ενώ η πάνω είναι 'η απάντηση της'), αλλά δεν έχει και σημασία.
Αλήθεια, γιατί νιώθεις την ανάγκη να αποδείξεις ότι κάτι είναι καλύτερο από κάτι άλλο;
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Για το βήμα 3, άκυρο. Δικό μου το λάθος. Δεν είναι φάκελος, αλλά αρχείο. Πήγαινε στον Finder -> Go -> Go To Folder... και γράψε ```
/System/Library/Extensions/>Στη συνέχεια σβήσε το αρχείο *AppleUSBEthernetHost.kext*. > > > >Για να κάνεις reinstall το iTunes. > >Υπάρχουν οδηγίες εδώ σχετικά με το πως να το κάνεις πρώτα remove: >http://reviews.cnet.com/8301-13727_7-20017359-263.html > >Μετά μπορείς να το κατεβάσεις από το site της apple: >http://www.apple.com/itunes/download/ Τα εκανα ολα τα βηματα τελικα δεν βρεθηκε λυση...
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ναι, δεν το έπιασες το νόημα (η φωτο που έβαλες κυκλοφορεί εδώ και μέρες, ενώ η πάνω είναι 'η απάντηση της'), αλλά δεν έχει και σημασία.Αλήθεια, γιατί νιώθεις την ανάγκη να αποδείξεις ότι κάτι είναι καλύτερο από κάτι άλλο;
Ξέρω από πότε κυκλοφορεί η φωτό αλλά έχω την εντύπωση πως δεν μπήκε εδώ μέσα παρά μόνο η απάντησή της.
Δε νιώθω την ανάγκη να αποδείξω κάτι που αποδεδειγμένα ισχύει αλλά ούτε θεωρώ κακό να το αναφέρω. Από κει και πέρα ένας σώφρον άνθρωπος κάνει τις επιλογές του, ο χαζός αναγκαστικά θα πάει εκεί που θα τον κατευθύνουν.
Φυσικά δε λέω χαζό τον οποιονδήποτε παίρνει iphone αλλά αυτόν που δεν ξέρει γιατί το παίρνει...απλά τον πείσαν ότι πρέπει να το πάρει χωρίς κάποιο σοβαρό επιχείρημα. -
Γιατί το κουράζεις με υπονοούμενα ότι οι άλλοι είναι χαζοί και κατευθύνονται; Αν σε κάποιον αρέσει το χ και όχι το ψ εσένα τι σε κόφτει; Αυτό λέει και η εικόνα. Πάρε αυτό που θέλεις εσύ και άσε τους άλλους να πάρουν αυτό που προτιμούν.
-
εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι υπάρχει μια σκιώδης λίστα διάκρισης σε σοβαρά και ασόβαρα επιχειρήματα που κρίνουν τελικά τον αγοραστή.
Έχω σταχυολογήσει μερικά, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ στο σχολιασμό της γιατί καθώς φαίνεται ό,τι γράφω μεταφράζεται κάπως περίεργα ότι θέλω να πείσω ότι όσοι αγοράζουν iPhone είναι γαμώ τα παιδιά και γνώστες, άσε που έχω και υστερόβουλο ενδιαφέρον για το ζήτημα (παρ' ότι τελικά σε όσους με έχουν ρωτήσει έχω πει να μην πάρουν iPhone )
-
να πουμε την αληθεια?
ναι...ΙΣΧΥΕΙ αναλογικα οι πιο ασχετοι αγοραζουν Αιφον.
Πχ στην Ιταλια αν δεν εχεις Αιφον κ μιλησεις επικριτικα γι αυτο σε περνανε για φτωχομπινε...ε δεν εχουν τον θεο τους καποιοι...το παιζουν ελιτ ενω δεν ξερουν καμμια εφαρμογη ή δεν εχουν κανει ΠΟΤΕ συνκ με 64αρια Αιφον....ναι λοιπον..οι ασχετοι αγοραζουν το πιο ακριβο κ μοδατο...ΝΟΜΟΣ...
τωρα αν καποιοι σαν εμας ξερουν για τι το αγοραζουν...δυστυχως μας οαιρνανε κ εμας ετσισαν να λεμε οσοι εχουν μπεμπες ειναι γυφτοι ψωνια κλπ....
sent from my Nexus
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...