-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
@red
Τι να το κάνεις και το ράδιο? Σάμπως έχουμε και τίποτα σοβαρούς σταθμούς? Εκτός κι αν είσαι από αυτούς που ακούνε εκείνα τα μπουζουκοτσιφτετέλια οπότε πάω πάσο.Πάντως σωστά εμίλησες. Η VAG της τεχνολογίας, κουτσοί στραβοί στον Αγ. Παντελεήμονα. Αν και τα υπόλοιπα προϊόντα τους, πλην iPhone, είναι αξιολογότατα.
βασικά σπάνια ακούω mp3 και cd... δεν μπορώ τις λούπες ...
είμαι και του μπουζουκιού , θέλω να ακούω που και που και ειδήσεις ... για εμενα σοβαρή έλλειψη -
@hifi
μα δεν ηταν ποτε low end τα iphone , παντα ειχαν καλα χαρακτηριστικα σε σχεση με τον ανταγωνισμο
το μονο μεγα αρνητικο ηταν η μικρουλα οθονηακομα και για αυτους που κοιτουν τα χαρακτηριστικα , το μεγαλο προβλημα παντα ηταν το ios (και απο ενα σημειο κα μετα η οθονη) οχι τα ιδια τα χαρακτηριστικα
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
http://www.iphonehellas.gr/39089/a6-cortex-a15/
βρες λες να ειναι 4απλό?
Η κάρτα γραφικών έχει 4 πυρήνες.
Η CPU έχει 2.ακριβως η καρτα γραφικων ειναι η 4πυρηνη του ipad που ειναι οτι πιο καλο κυκλοφορει
η cpu μενει να δουμε τι ακριβως θα ειναι
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
http://www.iphonehellas.gr/39089/a6-cortex-a15/
βρες λες να ειναι 4απλό?
Η κάρτα γραφικών έχει 4 πυρήνες.
Η CPU έχει 2.πρακτικά τι σημαίνει αυτό? μέχρι τώρα οι κάρτες γραφικών πόσους είχαν?
-
Εκτός των άλλων τα android έχουν πολύ πλαστικούρα. Καμία σχέση με iPhone στην ποιότητα.
Το note μου έχει πίσω ένα απαράδεκτο πλαστικό καπάκι. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@hifiμα δεν ηταν ποτε low end τα iphone , παντα ειχαν καλα χαρακτηριστικα σε σχεση με τον ανταγωνισμο
το μονο μεγα αρνητικο ηταν η μικρουλα οθονηακομα και για αυτους που κοιτουν τα χαρακτηριστικα , το μεγαλο προβλημα παντα ηταν το ios (και απο ενα σημειο κα μετα η οθονη) οχι τα ιδια τα χαρακτηριστικα
Δεν είπα ποτέ πως ήταν low end ή δεν ήταν καλά τηλέφωνα. Και προσεγμένα ήταν και πέρα από τις αγκυλώσεις της Apple δεν τους έλειπε κάτι... Αλλά οι περισσότεροι τ' αγόραζαν και τ' αγοράζουν για εντελώς διαφορετικά πράγματα από το τι hardware έχουν.
Έχω γνωρίσει αρκετούς που δεν έχουν καν κάποιο account στο iTunes/Appstore και το έχουν απλώς σαν τηλέφωνο ή για να μπαίνουν στο Internet (και το δεύτερο με τα χίλια ζόρια...).Άρα, ποιος ο λόγος να νοιάζονται για τα υπόλοιπα features που έχει το καινούριο iPhone5 ;
-
ασε ποσους ειχαν (και της nvidia εχει 73477423734207342 πυρηνες) , ειναι η καλυτερη καρτα γραφικων στην αγορα αυτη της apple (ασχετα βεβαια αν δε χρειαζεται αυτη τη στιγμη κατι τετοιο )
η καμερα ειναι απο τι καλες.. ο επεξεργαστης παραμενει μυστηριο αν και σιγουρα θα ειναι γρηγορος και η μπαταρια μια απο τα ιδια με αυτη που εχεις εσυ (μενει να δοκιμαστει στη πραξη)
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Εκτός των άλλων τα android έχουν πολύ πλαστικούρα. Καμία σχέση με iPhone στην ποιότητα.
Το note μου έχει πίσω ένα απαράδεκτο πλαστικό καπάκι.Ναι ε; Δεν το έχω παρατηρήσει, είναι που 9/10 iPhone είναι τυλιγμένα σε θήκη γιατί ραγίζουν με το κοίταγμα!
Και το δικό μου Defy έχει άθλια πλαστικά, μιλάμε κάθε φορά που το πιάνω μια αηδία την νιώθω...
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Το note μου έχει πίσω ένα απαράδεκτο πλαστικό καπάκι.Το οποίο δεν σπάει όμως ή και να σπάσει το αντικαθιστάς με 20€.
-
Ενώ όσοι αγοράζουν αντροιντ το ρουταρουν μέρα νύχτα ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ενώ όσοι αγοράζουν αντροιντ το ρουταρουν μέρα νύχτα ...Είναι το ίδιο πράγμα;
Android χωρίς εφαρμογές και PlayStore είναι μέγιστη χαζομάρα, το ίδιο είναι και iPhone χωρίς iTunes Account.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ενώ όσοι αγοράζουν αντροιντ το ρουταρουν μέρα νύχτα ...οπως εξηγουσα στο Λαππα μια μερα, ΕΣΥ πχ εχεις αναγκη να κανεις jail break για να κανεις καποια βασικα πραγματα
εγω απο την αλλη δεν εχω καμια αναγκη να κανω root και να ασχολουμαι με ρομ
δεν αναφεροσουν βεβαια σε αυτο , αλλα καλο ειναι να το ξεκαθαρισουμε
το μεγαλο συν και μειον των iphone ειναι ηταν και θα ειναι το ios και αυτο δε προκειται να αλλαξει ποτε
-
Και το κοστομαιζεσιον με τα άπειρα περιφερειακά , θήκες κλπ
Και το νοουχαου, υπάρχουν τα πάντα απο ανταλλακτικα και τα πάντα απο τρόπους αντικατάστασης
Και η συνεχής υποστήριξη της εταιρίας
Και η τιμή μεταπωλησης η οποία αν το έχεις αγοράσει με ειδικά (και μόνο για μηλοφωνο )επιδοτούμενο προγράμματα γίνεται καλύτερη
Και η ολοκληρωτική αντικατάσταση αν πάθει οτιδήποτε στον χρόνο...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
καταλαβατε τωρα γιατι δεν χρειαζεται να αλλαξουν πολλα πραγματα, αρκει να τους πει οτι τα αλλαξαν!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Οι περισσότεροι αλλάζουν το iPhone τους, όχι επειδή το καινούριο έχει κάτι το επαναστατικό, αλλά γιατί θέλουν να δείχνουν στους υπόλοιπους πως έχουν το καινούριο.
Αυτό αφορά την μεγάλη πλειοψηφία όσων αλλάζουν αμέσως το iPhone.ναι, ενώ στα craproid βλέπουμε πόσο δεν συμβαίνει αυτό NOT
Τέσπα, έλεγα να γράψω τπτ ακόμη, αλλά αφού μπήκε ο HiFi στη συζήτηση νομίζω ότι σταματάει να έχει νόημα
-
Το note μου έχει πίσω ένα απαράδεκτο πλαστικό καπάκι.Ναι ε; Δεν το έχω παρατηρήσει, είναι που 9/10 iPhone είναι τυλιγμένα σε θήκη γιατί ραγίζουν με το κοίταγμα!
Και το δικό μου Defy έχει άθλια πλαστικά, μιλάμε κάθε φορά που το πιάνω μια αηδία την νιώθω...
Έχεις δίκιο σε αυτό και είναι βλακεία να το χώνεις σε θήκη. Εγώ το 4 για 1 χρόνο το άφηνα όπου έβρισκα και δεν έπαθε απολύτως τίποτα. (ίσως είχε καμιά ελαφριά γρατζουνιά που δε φαινόταν)
Το μεταλλικό φοβάμαι ότι θα είναι πιο ευαίσθητο στις επαφές, ειδικά σε μαύρο χρώμα. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Οι περισσότεροι αλλάζουν το iPhone τους, όχι επειδή το καινούριο έχει κάτι το επαναστατικό, αλλά γιατί θέλουν να δείχνουν στους υπόλοιπους πως έχουν το καινούριο.
Αυτό αφορά την μεγάλη πλειοψηφία όσων αλλάζουν αμέσως το iPhone.ναι, ενώ στα craproid βλέπουμε πόσο δεν συμβαίνει αυτό NOT
Τέσπα, έλεγα να γράψω τπτ ακόμη, αλλά αφού μπήκε ο HiFi στη συζήτηση νομίζω ότι σταματάει να έχει νόημα
Ρε θα με τρελάνεις; Ποιος αλλάζει Android στο χρόνο επάνω επειδή βγήκε απλώς το καινούριο;
Και ποιο είναι αυτό το 'καινούριο' δηλαδή; Εγώ κοντεύω 2 χρόνια με το δικό μου και όσοι ξέρω, έχουν κρατήσει τα Android κινητά τους το λιγότερο 1.5 με 2 χρόνια. Και μιλάμε πως πολλά από αυτά ήταν και κάτι ZTE και το κακό συναπάντημα τότε, φτηνά κινητά δηλαδή με χάλια hardware.Πέρα από κάποιους υπέρ άνετους εδώ μέσα που έδωσαν το SII για χάρη του SIII, δεν ξέρω κανέναν ν' ακολουθεί το trend της αλλαγής γιατί... έτσι!
Κι εγώ εδώ και καιρό ψήνω τον εαυτό μου να πάω σε μεγαλύτερη οθόνη, αλλά δεν το κάνω.
Επιπλέον, μέσα στο γενικότερο χαμό των Android, περνάς απαρατήρητος. Όταν είχα πάρει το Defy, σε παρέα είχα ακούσει το αμίμητο:
ΓΚ (γκόμενα, για το iPhone του γκόμενού της): Είναι φοβερό, μπαίνει και στο Internet.
HF (φτηνιάρης, με Android): Και το δικό μου.
ΓΚ: Ναι, αλλά δεν κάνει ό,τι και το iPhone!
HF: Όχι, δεν κάνει ό,τι και το iPhone, κάνει αρκετά παραπάνω είναι η αλήθεια...
ΓΚ: ΟΚ, αλλά iPhone ΔΕΝ είναι!Case closed.
Κατάλαβες τώρα; iPhone ΔΕΝ είναι και τελείωσε! Σαν την άλλη που ήθελε να πάρει iPhone για να έχει GPS. Όταν της είπα πως από δαύτο έχουν ΟΛΕΣ οι συσκευές που λέγονται Smartphones πλέον και ειδικά για Android υπάρχουν μια χαρά προγράμματα, η απάντηση ήταν πως αφού θα το πληρώσει ο μπαμπάς της, θα πάρει iPhone γιατί είναι καλύτερο!
Κατάλαβες Μγιάκοβε παιδί μου;
-
Μπορεί να ήθελε tomtom για gps.
-
mjacobε μια και ασχολείσαι με το ζμπορ.
Έριξες καμιά ματιά στο BB10 και στο Mer/Tizen/Οπωςσκατάτοονομάσουν;
-
ΓΚ (γκόμενα, για το iPhone του γκόμενού της): Είναι φοβερό, μπαίνει και στο Internet.
ΓΚ: ΟΚ, αλλά iPhone ΔΕΝ είναι!Είπε ο Κικιζας τετοια πράγματα?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ΓΚ: ΟΚ, αλλά iPhone ΔΕΝ είναι!Είπε ο Κικιζας τετοια πράγματα?
Ευτυχώς, δεν έχει άποψη ακόμη για τα smartphones, είναι ήδη τεταμένο το κλίμα μετά την παρουσίασει του 5αριού!
ΓΚ= γκόμενα.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...