-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Με το 100%.
Η κάθε τελευταία κυκλοφορούσε με iphone.
iPhone 5 να ξεβρωμίσει ο τόπος.H μερίδα που είχε iphone χωρίς να καταλαβαίνει που πλεονεκτεί δε θα λείψει σε κανένα
-
Το διορθώνω
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ουτε για τρολαρισμα δεν κανει το 5για παραγγελιες εδω http://www.goophone.hk/
εχει αυτοκ/το μήλου μέσα στην συσκευασία ? γιατί αλλιώς τι να το κάνεις ?
-
-
μονο για Αρειους Ελληνες
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Έχω αποκλειστική φωτογραφία του iphone 6 ( )Πλεμπιάρη... σήκω φυγε απο δω... δεν εισαι ενας απο τους εκλεκτους. Ειρωνα
Περιμένουμε στην γωνία μολις αρχίσετε τις αντιγραφες ολοι οι υπολοιποι, αλλα εννοια σας και την πατησατε. Εχουμε πατενταρει το 16:9 και το 21:9 και ολα τα υπερμακροστενα φορμα -
θα βάλουν άραγε οι κλαμπανοι το σιρι στο 4αρη ?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τις επιδοτήσεις που έπαιζαν παλιότερα ξεχάστε τες.
οι επιδοτησεις ειναι για τους φτωχους
καλύτερα που κοβονται για να μην το πάρει παλι και η πλέμπα... δεν θα αντεξω να το εχουμε πολλοι αυτο το τηλέφωνο.Μα οι φτωχοί με πάγιο 15 ευρώ και λογαριασμό 20 ευρώ το μήνα δεν έχουν καμιά σοβαρή επιδότηση
-
παντρεψου για να πεσει ο λογαριασμος
-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Apple's Steve Jobs: 'no one's going to buy' a big phoneοι δηλώσεις μιας ψυχιατρικής περίπτωσης... νταξ κλαιν... Ευτυχως για την Apple he stepped down
-
Τα είχα βάλει ξανά στο παρελθόν:
This Is Why the iPhone’s Screen Will Always Be 3.5 Inches
Why the Next iPhone Won’t Be 16:9
Ο τύπος έπιασε 2 στα 2
-
Ε, γενικά αυτό είναι κάτι που όλοι πρέπει να έχουν κατά νου:
Πολύ specific τεχνολογικές προβλέψεις συνήθως -
η απλ ζωγραφισε, παλι!
προσωπικα, ειμαι απ αυτους που θεωρουν οτι το καλυτερο (βολικο στο χερι) iPhone ηταν το 3GS.
Τα 4/4S δεν μου αρεσαν στο κρατημα και με ενοχλουσαν οι ακμες που ειχε στα πλαγια!
περα απ αυτο, παρακολουθησε κανεις την παρουσιαση απ το site της apple?
ψαρωσα ασχημα με την παρουσιαση που εκανε η EA και το 'time shift playing'!
πολυ εξυπνο!! -
Steve Jobs λείπεις.... Αυτό μόνο τέλος...
-
-
τι θα θέλατε να έχει δλδ;
[Από πράγματα που να υπήρχε περίπτωση να βάλει η apple, όχι δλδ sd card, usb κλπ] -
.... android?
-
Κάτι που να μας έκανε να πούμε 'ουάου', όπως η ρετίνα οθόνη στο 4 ή ακόμα και ο επαναστατικός σχεδιασμός των κεραιών (που αποδείχθηκε fail).
Κάτι ασυνήθιστο. Ή έστω ρε παιδί μου κάτι κλεμμένο από τους ανταγωνιστές αλλά ρετουσαρισμένο και πλασαρισμένο με την φιλοσοφία και το γούστο της 'επί Jobs' Apple.
Κάτι που να μην μπορούμε να το σκεφτούμε εμείς οι 'απλοί' χρήστες.
Από τα πιο πεζά θέματα τώρα, εγώ ήθελα ας πούμε καλύτερη κάμερα (13 μεγκαπίξελς) και διαφορετικό σχεδιασμό. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Κάτι που να μας έκανε να πούμε 'ουάου', όπως η ρετίνα οθόνη στο 4 ή ακόμα και ο επαναστατικός σχεδιασμός των κεραιών (που αποδείχθηκε fail).
Κάτι ασυνήθιστο. Ή έστω ρε παιδί μου κάτι κλεμμένο από τους ανταγωνιστές αλλά ρετουσαρισμένο και πλασαρισμένο με την φιλοσοφία και το γούστο της 'επί Jobs' Apple.
Κάτι που να μην μπορούμε να το σκεφτούμε εμείς οι 'απλοί' χρήστες.
Από τα πιο πεζά θέματα τώρα, εγώ ήθελα ας πούμε καλύτερη κάμερα (13 μεγκαπίξελς) και διαφορετικό σχεδιασμό.γιατι να μπει σε τοσο κοπο οταν ξερει οτι και παλι θα πουλησει;
περα απο την πλακα, ειναι βελτιωμενο σχεδον σε ολα τα σημεια, απλα δεν εχει κατι που να το κανει να ξεχωριζει. Ηδη πριν καν αρχισει να πωλειται οι ανταγωνιστες του ειναι καλυτεροι στα περισσοτερα σημεια. Αυτο βεβαια ελαχιστα ενδιαφερει τους υποψηφιους αγοραστες του οι οποιοι θα το δουν ως μια φυσιολογικη εξελιξη του 4.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...