-
Εγώ πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι το καλύτερο iPhone για το μέσο χρήστη παραμένει το 4. Δεν του λείπει τίποτα (για iPhone πάντα), έχει τον ίδιο πολύ όμορφο σχεδιασμό και το αναγνωρίζουν και οι πέτρες. Τώρα δε που θα πέσουν παραδοσιακά οι τιμές του (έχει ακόμα 550€ στα 8GB όσο πήρα το S3) θα είναι super περίπτωση για κάποιον που απλά θέλει iPhone.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Κάτι που να μας έκανε να πούμε 'ουάου', όπως η ρετίνα οθόνη στο 4 ή ακόμα και ο επαναστατικός σχεδιασμός των κεραιών (που αποδείχθηκε fail).
Κάτι ασυνήθιστο. Ή έστω ρε παιδί μου κάτι κλεμμένο από τους ανταγωνιστές αλλά ρετουσαρισμένο και πλασαρισμένο με την φιλοσοφία και το γούστο της 'επί Jobs' Apple.
Κάτι που να μην μπορούμε να το σκεφτούμε εμείς οι 'απλοί' χρήστες.
Από τα πιο πεζά θέματα τώρα, εγώ ήθελα ας πούμε καλύτερη κάμερα (13 μεγκαπίξελς) και διαφορετικό σχεδιασμό.γιατι να μπει σε τοσο κοπο οταν ξερει οτι και παλι θα πουλησει;
περα απο την πλακα, ειναι βελτιωμενο σχεδον σε ολα τα σημεια, απλα δεν εχει κατι που να το κανει να ξεχωριζει. Ηδη πριν καν αρχισει να πωλειται οι ανταγωνιστες του ειναι καλυτεροι στα περισσοτερα σημεια. Αυτο βεβαια ελαχιστα ενδιαφερει τους υποψηφιους αγοραστες του οι οποιοι θα το δουν ως μια φυσιολογικη εξελιξη του 4.
Δε ξέρω πόσο θα πουλήσει και δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι θα έχεις τις πωλήσεις των προκατόχων του. Όταν βγήκε το 4 ο ανταγωνισμός ήταν σχεδόν της πλάκας (bring it on crapdroid fanboys ), τώρα υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός.
Νέοι χρήστες σίγουρα θα υπάρξουν αλλά δεν βλέπω το λόγο εγω να πάρω το 5, όπως δεν έβλεπα τον λόγο να πάρω το 4s και είμαι ακόμα με το 4άρι.
Όταν σκας σχεδόν 700ευρά σε μια συσκευή πρεπει τουλάχιστον να ξεχωρίζει, όπως τότε το 4αρι. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Κάτι που να μας έκανε να πούμε 'ουάου', όπως η ρετίνα οθόνη στο 4 ή ακόμα και ο επαναστατικός σχεδιασμός των κεραιών (που αποδείχθηκε fail).
Κάτι ασυνήθιστο. Ή έστω ρε παιδί μου κάτι κλεμμένο από τους ανταγωνιστές αλλά ρετουσαρισμένο και πλασαρισμένο με την φιλοσοφία και το γούστο της 'επί Jobs' Apple.
Από τα πιο πεζά θέματα τώρα, εγώ ήθελα ας πούμε καλύτερη κάμερα (13 μεγκαπίξελς) και διαφορετικό σχεδιασμό.γιατι να μπει σε τοσο κοπο οταν ξερει οτι και παλι θα πουλησει;
περα απο την πλακα, ειναι βελτιωμενο σχεδον σε ολα τα σημεια, απλα δεν εχει κατι που να το κανει να ξεχωριζει. Ηδη πριν καν αρχισει να πωλειται οι ανταγωνιστες του ειναι καλυτεροι στα περισσοτερα σημεια. Αυτο βεβαια ελαχιστα ενδιαφερει τους υποψηφιους αγοραστες του οι οποιοι θα το δουν ως μια φυσιολογικη εξελιξη του 4.
Δε ξέρω πόσο θα πουλήσει και δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι θα έχεις τις πωλήσεις των προκατόχων του. Όταν βγήκε το 4 ο ανταγωνισμός ήταν σχεδόν της πλάκας (bring it on crapdroid fanboys ), τώρα υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός.
Νέοι χρήστες σίγουρα θα υπάρξουν αλλά δεν βλέπω το λόγο εγω να πάρω το 5, όπως δεν έβλεπα τον λόγο να πάρω το 4s και είμαι ακόμα με το 4άρι.
Όταν σκας σχεδόν 700ευρά σε μια συσκευή πρεπει τουλάχιστον να ξεχωρίζει, όπως τότε το 4αρι.αυτοι που μπαινουν σε διλημμα S3 Vs iphone eiναι πολυ λιγοι. Συνηθως πανε 'καρφι' για το ενα ή το αλλο. Οι Αμερικανοι που ληγει το 2ετες συμβολαιο τους τωρα και ειχαν παρει το 4, πανε για το 5.
παρομοιες πωλησεις θα κανει με το 4/4ς. Τεραστιο ατου πωλησεων ο γυναικειος πληθυσμος που μπορει να δουλεψει ανετα στην 4'' οθονη.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Όταν σκας σχεδόν 700ευρά σε μια συσκευή πρεπει τουλάχιστον να ξεχωρίζει, όπως τότε το 4αρι.αυτοι που μπαινουν σε διλημμα S3 Vs iphone eiναι πολυ λιγοι. Συνηθως πανε 'καρφι' για το ενα ή το αλλο. Οι Αμερικανοι που ληγει το 2ετες συμβολαιο τους τωρα και ειχαν παρει το 4, πανε για το 5.
παρομοιες πωλησεις θα κανει με το 4/4ς. Τεραστιο ατου πωλησεων ο γυναικειος πληθυσμος που μπορει να δουλεψει ανετα στην 4'' οθονη.
ΟΚ. Μάλλον έχεις δίκιο για τις πωλήσεις...
Δεν ξέρω βέβαια πόσοι είναι αυτοί που αλλάζουν συσκευή λόγω επιδότησης σε σχέση με αυτούς που αλλάζουν γιατί απλά θέλουν (για διαφόρους λόγους) να αλλάξουν και την πληρώνουν από την τσέπη τους... Πάντως θεωρώ ότι ελάχιστοι χρήστες 4/4ς (που δεν έχουν επιδοτήσεις) θα μπουν στη σκέψη να αγοράσουν το 5άρι.
Εμένα πάντως με βλέπω να μένω με το 4αρι μου. Δεν βλέπω τον λόγο να δώσω τόσα λεφτά ούτε για το iphone5 ούτε για το S3... -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Από τα πιο πεζά θέματα τώρα, εγώ ήθελα ας πούμε καλύτερη κάμερα (13 μεγκαπίξελς) και διαφορετικό σχεδιασμό.για να απογοητευτηκες κι εσυ δε τα βλεπω καλα τα πραγματα
αυτοι που μπαινουν σε διλημμα S3 Vs iphone eiναι πολυ λιγοι. Συνηθως πανε 'καρφι' για το ενα ή το αλλο. Οι Αμερικανοι που ληγει το 2ετες συμβολαιο τους τωρα και ειχαν παρει το 4, πανε για το 5.
διαφωνω αγαπητε φιλε γιατι αν το καλοσκευτεις ο αριθμος κατοχων galaxy ολο και αυξανεται απο γενια σε γενια..
πολλοι απο αυτους προηλθαν απο τη δεξαμενη κατοχων iphone , οπως ο stefanσιγουρα θα πουλησει πολυ και σιγουρα δε θα παει απατο, αυτη τη φορα η απειλη της samsung ειναι μεγαλυτερη απο ποτε
οσο για τις κοπελες διαφωνω.. βλεπω ολο και πιο συχνα κοπελες γυρω μου με γκουμουτσες μαλιστα μια μου ελεγε οτι θελει να παρει και note γενικα οι γκομενες γουσταρουν τα μπιχλιμπιδια και περα απο τη 'πολυτελεια' υλικων που δε τη καταλαβαινουν και ιδιαιτερα μπορει να εντυπωσιαστουν πολυ πιο ευκολα απο ενα τεραστιο τηλεφωνο στο οποιο θα βλεπουν πιο ευκολα τις φωτο στο fb και θα μπορουν να πληκτρολογουν πιο ευκολα με τα 2 δαχτυλα
ακομα και διαφορες κοπελες με iphone που ειδαν μεχρι και το gnex εντυπωσιαζονταν μονο απο την οθονη και μαλιστα λογω αυτης νομιζαν οτι εβγαζε και καλυτερες φωτογραφιεςαυτες καθονται στο iphone λογω μοδας, αλλα οι μοδες αλλαζουν
-
-
http://www.pestaola.gr/iphone-5-greece/
Μέχρι και η apple μας υποβάθμισε...που οδεύουμε κύριοι...να χει πάει Χριστούγεννα και να μην έχουμε iPhone 5...
-
@mjaboc
@qsis, να αλλαξεις στεκια ή κυκλο γυναικων!
προφανως κατι πηγαινει πολυ λαθος με καποιο απ τα δυο! -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
διαφωνω αγαπητε φιλε γιατι αν το καλοσκευτεις ο αριθμος κατοχων galaxy ολο και αυξανεται απο γενια σε γενια..
πολλοι απο αυτους προηλθαν απο τη δεξαμενη κατοχων iphone , οπως ο stefanΚαλά ο Stefan πήγε από alfa σε Audi, απορώ πόσο πιο χαμηλά θα φτάσει ακόμη.
Εγώ δε βλέπω την ώρα να επιστρέψω. -
εσυ τι συσκευη android εχεις ? (ασχετο, αλλα δε θυμαμαι)
-
Τη μεγαλύτερη.
-
-
η απλ πλέον έχει γίνει η βαγκ των κινητών ... μετά το 5αρη γκολφ το χάος...
γενικά είναι όπως το περίμενα... βελτιωμένο παντού (θα έχει ράδιο ????) αλλά όχι για το 2012-2013... με βάση τον ανταγωνισμό αυτά τα χαρ θα έπρεπε να τα έχει πέρσυ...
από την άλλη μάλλον έχουμε γίνει λίγο υπερβολικοί... μάλλον περιμεναμε να αρχίζει τα τσιμπουκι@ μόλις βγεί από το κουτί
οβερολ... το 4αρη δεν αλλάζω...
-
οχι ραδιο θα εχουν τα ipod
αυτο παντως απο οτι φαινεται θα ειναι διπυρηνο
απλα θα εχει 2 Α-15 επεξεργαστες (ενας Α-15 ειναι εως 40% πιο γρηγορος λενε απο εναν Α-9) κοντρα στο gs3 που εχει 4 Α-9
οποτε ενδεχεται να μην υστερει σε επιδοσεις (σε συνδυασμο με το ελαφρυ λειτουργικο)η καρτα γραφικων λενε οτι ειναι ιδια με του ipad3 , οποτε ειναι (αποδεδειγμενα) πιο δυνατη απο αυτη του gs3
-
μόνο το ράδιο μου λείπει, κατά τα άλλα είμαι σουπερ ακόμα με το 4αρη που είχα πάρει τσαμπα με εταιρική επιδότηση
-
Οι περισσότεροι αλλάζουν το iPhone τους, όχι επειδή το καινούριο έχει κάτι το επαναστατικό, αλλά γιατί θέλουν να δείχνουν στους υπόλοιπους πως έχουν το καινούριο.
Αυτό αφορά την μεγάλη πλειοψηφία όσων αλλάζουν αμέσως το iPhone.Όσοι δεν το αλλάξουν αμέσως, θα χρειαστούν μερικούς μήνες ακόμη: όταν δουν πως ο κύκλος τους έχει προχωρήσει στην αλλαγή, το ίδιο θα κάνουν κι αυτοί.
Γενικώς, βρίσκω την όλη κουβέντα για τα χαρακτηριστικά του εντελώς άκυρη. Αν διάλεγαν κινητό οι αγοραστές του σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά, δεν θα αγόραζαν κανένα από τα τελευταία iPhone. Κοιτάς το S3 και μετά το iPhone5 και δεν έχουν επαφή πουθενά.
-
http://www.iphonehellas.gr/39089/a6-cortex-a15/
βρες λες να ειναι 4απλό?
-
@red
Τι να το κάνεις και το ράδιο? Σάμπως έχουμε και τίποτα σοβαρούς σταθμούς? Εκτός κι αν είσαι από αυτούς που ακούνε εκείνα τα μπουζουκοτσιφτετέλια οπότε πάω πάσο.Πάντως σωστά εμίλησες. Η VAG της τεχνολογίας, κουτσοί στραβοί στον Αγ. Παντελεήμονα. Αν και τα υπόλοιπα προϊόντα τους, πλην iPhone, είναι αξιολογότατα.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Οι περισσότεροι αλλάζουν το iPhone τους, όχι επειδή το καινούριο έχει κάτι το επαναστατικό, αλλά γιατί θέλουν να δείχνουν στους υπόλοιπους πως έχουν το καινούριο.
Αυτό αφορά την μεγάλη πλειοψηφία όσων αλλάζουν αμέσως το iPhone.Όσοι δεν το αλλάξουν αμέσως, θα χρειαστούν μερικούς μήνες ακόμη: όταν δουν πως ο κύκλος τους έχει προχωρήσει στην αλλαγή, το ίδιο θα κάνουν κι αυτοί.
Γενικώς, βρίσκω την όλη κουβέντα για τα χαρακτηριστικά του εντελώς άκυρη. Αν διάλεγαν κινητό οι αγοραστές του σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά, δεν θα αγόραζαν κανένα από τα τελευταία iPhone. Κοιτάς το S3 και μετά το iPhone5 και δεν έχουν επαφή πουθενά.
κάνεις άλλη μια φορά τραγικές γενικεύσεις..
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
http://www.iphonehellas.gr/39089/a6-cortex-a15/βρες λες να ειναι 4απλό?
Η κάρτα γραφικών έχει 4 πυρήνες.
Η CPU έχει 2.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...