-
-
http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=11679798
Η Durex θέλοντας να πείσει τους νέους να χρησιμοποιούν προφυλακτικά και ειδικότερα τα δικά της, δημιούργησε μια εφαρμογή για το iPhone που θυμίζει ένα κλασσικό Tamagotchi.
Η εφαρμογή λειτουργεί ως εξής: διασταυρώνονται δυο iPhone και μέσο του Bluetooth μένει έγκυος, έπειτα είστε υποχρεωμένη να το μεγαλώσετε, να το ταΐσετε να το κοιμίσετε και να κάνετε όλα αυτά τα οποία συνεπάγονται με την γέννηση ενός μωρού. -
Ο χρήστης iant έγραψε:
http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=11679798Η Durex θέλοντας να πείσει τους νέους να χρησιμοποιούν προφυλακτικά και ειδικότερα τα δικά της, δημιούργησε μια εφαρμογή για το iPhone που θυμίζει ένα κλασσικό Tamagotchi.
Η εφαρμογή λειτουργεί ως εξής: διασταυρώνονται δυο iPhone και μέσο του Bluetooth μένει έγκυος, έπειτα είστε υποχρεωμένη να το μεγαλώσετε, να το ταΐσετε να το κοιμίσετε και να κάνετε όλα αυτά τα οποία συνεπάγονται με την γέννηση ενός μωρού.Δηλαδη εχει αρσενικη και θηλυκή εκδοση ;
-
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Sydney restaurant replaces menus with iPadsFB : Chris Lappas has a new favourite eating spot
-
Οσο διαβάζω το παρόν thread, αισθάνομαι πολύ γέρος ....
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Οσο διαβάζω το παρόν thread, αισθάνομαι πολύ γέρος ....Πάρε ένα Mac. Θα ξανανιώσεις! Το εγγυώμαι προσωπικά !
-
Εναλλακτικά, πάρε μια 18χρονη. Θα ξανανιώσεις! Το εγγυώμαι προσωπικά !
-
Nαι με αλλά ένας Μακ είναι πάντοτε ένα 'σοβαρό και εγκεφαλικό άτομο' ενώ ένα πιπίνι μπορεί να έχει τεντωμένο το δέρμα αλλά το ρετιρέ ακατοίκητο!
Δημήτρη, μην τον ακούς! Πάρε ένα Μακ. Είναι 187 καλύτερος από το κάθε πιπίνι!
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Nαι με αλλά ένας Μακ είναι πάντοτε ένα 'σοβαρό και εγκεφαλικό άτομο' ενώ ένα πιπίνι μπορεί να έχει τεντωμένο το δέρμα αλλά το ρετιρέ ακατοίκητο!Δημήτρη, μην τον ακούς! Πάρε ένα Μακ. Είναι 187 καλύτερος από το κάθε πιπίνι!
Το MAC για την δουλειά που το θές χρειάζεται εγκέφαλο...το πιπινι για την δουλειά που το θές αρκεί να έχει το δερμα τεντομένο
-
Είναι και αυτή μια σωστή τοποθέτηση!
Απλά εμένα μου αρέσει λίγη κουβέντα πριν, λίγη μετά (και πολύ βρώμικη στα ενδιάμεσα διαστήματα) οπότε δεν με καλύπτουν τα πιπίνια παρά το τεντωμένο τους δέρμα.
Ενώ οι Μακ δεν προκαλούν πονοκέφαλο με τις κοτσάνες του. Όπως προείπα είναι σοβαρά άτομα αυτοί οι Μακ !
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Το MAC για την δουλειά που το θές χρειάζεται εγκέφαλο...το πιπινι για την δουλειά που το θές αρκεί να έχει το δερμα τεντομένο
Αρκει βεβαια να εχεις και εσυ λιγο δερμα τεντομενο ...
Εναλλακτικά, πάρε μια 18χρονη. Θα ξανανιώσεις! Το εγγυώμαι προσωπικά !
Την 18χρονη πρεπει να την παιρνεις ξανα και ξανα για να ξανανιωσεις, ενω το Mac μια και καλη.
-
Ζητώ συγνώμη απο τους mod και τους λοιπούς ειδήμονες του thread , για το 'μπάχαλο¨' οπου προκάλεσα με το post μου. Boys, keep up the good work!!!
END -
Στα windows όταν έχεις οθόνη με υψηλή ανάλυση μπορείς να ρυθμίσεις τα εικονίδια αλλά και όλες οι γραμματοσειρές του συστήματος να είναι μεγαλύτερα από το κανονικό. Δεν ξέρω αν θα το πω σωστά αλλά έχουν μια 'διανυσματική' δομή και έτσι επιτρέπεται η αυξομείωση τους. Παραστατικά :
Το έχω ψάξει αρκετά και νομίζω ότι αυτό το τόσο απλό δεν υπάρχει στο snow leopard. Ακούγεται αστείο αλλά μάλλον είναι πραγματικότητα. Σε οθόνες πολύ υψηλής ανάλυσης εικονίδια και γραμματοσειρές συστήματος θέλουν προσπάθεια για να τα δεις. Μέχρι το 10.4 (η λίγο πιο πριν) η δυνατότητα αυτή υπήρχε εγγενώς στο σύστημα. Για κάποιο λόγο καταργήθηκε στα μετέπειτα. Μήπως γνωρίζεται κάποια λύση η ακόμη και πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει αυτή την αλλαγή?
-
Finder> View > Show View Options για τα εικονίδια στο desktop
-
Για τα εικονίδια στο desktop αρκεί και ένα απλό pinch to zoom στο touchpad. Λειτουργεί και στο safari.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Finder> View > Show View Options για τα εικονίδια στο desktopAν προσέξεις αυτό αφενός πηγαίνει μόνο μέχρι 16 και δεν 'επιβάλλεται' σε όλο το σύστημα. Ακόμα και στο ίδιο το finder η αριστερή στήλη παραμένει αμετάβλητη.
Μερικά προγράμματα έχουν την επιλογή αυτή. Ψάχνω όμως αφενός μεγαλύτερα του 16 και αφετέρου κάποια ριζική λύση.
Για τα εικονίδια στο desktop αρκεί και ένα απλό pinch to zoom στο touchpad. Λειτουργεί και στο safari.
Τα εικονίδια κακώς τα ανάφερα. Το κείμενο είναι αυτό που με απασχολεί. Θέλω να είναι πιο μεγάλα και για ευκολία/ταχύτητα στην αναγνώριση του τι θέλω αλλά και ευκολία και στο 'κλικ' του ποντικιού.
Έχω ψάξει πολύ στο ίντερνετ και στις μεγάλες αναλύσεις υπάρχει γνωστό 'παράπονο' για τις γραμματοσειρές του συστήματος (π.χ. η γραμματοσειρά της μπάρας πάνω θέλω να είναι πολύ πιο μεγάλα τα γράμματα).
-
-
iPhone OS-4.0
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
iPhone OS-4.0Αυτό πάει πακέτο με την νέα συσκευή. Ευτυχώς κοντά στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα δλδ οι 3GSαδες
Οπότε περνάω το νέο OS και το σπάσιμο της συσκευής μετατοπίζεται οριστικά για το Φθινόπωρο
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...