-
Απορία που έχω και γω τώρα, πόσα Fast and Furius έχουν βγει; Εγώ ξέρω το πρώτο με τον ξανθομπάμπουρα και τον Βιν Ντίζελ που στο τέλος γίνετε το σκηνικό με το 0-400 και το δεύτερο πάλι με τον ξανθομπάμπουρα και τον παλιό κολλητό του κρατούμενο. Πόσα έχουν βγει ακόμη; Κάπου είδα για νο5, ισχύει;
-
ναι το Fast Five, τώρα παίζει
-
Λιγο επειγον, ποση ωρα ειναι το Αθηνα-Κυλληνη??? Ευχαριστω εκ των προτερων
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Λιγο επειγον, ποση ωρα ειναι το Αθηνα-Κυλληνη??? Ευχαριστω εκ των προτερωνΌχι λιγότερο από 3 και μισή ώρες.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Λιγο επειγον, ποση ωρα ειναι το Αθηνα-Κυλληνη??? Ευχαριστω εκ των προτερων
Όχι λιγότερο από 3 και μισή ώρες.
Ευχαριστω , ειναι για μια κηδεια που μαλλον πρεπει να παω και γινεται στην Ζακυνθο. Ειδα οτι το καραβι φευγει στις 17:00 οποτε θα ειναι στις 18:00 στην Ζακυνθο. Γραφω κιολας αυριο δυο μαθηματα οποτε και αεροπορια να το κανω δεν προλαβαινω
-
ε βαλε μια ωρα απο Πατρα αντε μια ωρα και ενα τεταρτο μεχρι το καραβι, τα υπολοιπα υπολιγισε τα...
-
Καλησπερα.
Ειναι μισο μισο το θεμα αλλα θελω να το θεσω να δω αν εχω καποιο φταιξιμο.
Λοιπον.Σημερα το βραδυ ειχα παει για μια μπυριτσα καπου χαλαρα.Ειχα παρκαρει το αυτοκινητο σε ενα παρκινγκ οπου τα αυτοκινητα παρκαρονται μονο καθετα!Λοιπον.Παω 2 η ωρα να παρω το αμαξι να παω σπιτι και βλεπω οτι ειχαν παρκαρει στη μεση και ενα αυτοκινητο ποιο διπλα ηταν ενα τεραστιο αγροτικο.Στα καθετα ισα ισα χωραγα.Τελοσπαντων κανω μια αποπειρα να φυγω και ειδα πως δε χωραγα επειδη ναι μεν ηταν τα αυτοκινητα στη μεση ηταν και το αγροτικο.Με νευρα βουταω το τηλεφωνο και παιρνω την αστυνομια τηλεφωνο λεγοντας πως με εχουν μπλοκαρει στο ταδε σημειο και δε μπορω να βγω.Το λεω γινεται κατι να παρουν τα αυτοκινητα τους απο εδω να τα σηκωσετε να κανετε κατι τελοσπαντων!!!!!Μου λεει δυσκολα και οτι μονο κληση μπορω να τους αφησω.Τελοσπαντων περιμενω ενα τεταρτο αστυνομια πουθενα.Λεω δε ξαναδοκιμαζω???Ξαναδοκιμαζω και μετα απο χιλιες προσπαθειες βγηκα στο τελος.Και ερωτω λοιπον.Αμα πηγε η αστυνομια μετα μπορουν να μου κανουν εμενα κατι???Και καλα πως τους εκανα φαρσα???Παντος περασα μετα απο μιση ωρα παλι απο εκεινο το σημειο και αστυνομια δεν ειδα αλλα τα συγκεκριμενα αυτοκινητα ηταν ακομα εκει στη μεση του παρκινγκ.Γινεται να μου κανουν κατι???Ευχαριστω εκ των προτερων.
Επισης να αναφερω πως δεν εδωσα στοιχεια ποιος ειμαι αλλα εμεινε μονο τηλεφωνο σε αυτους.
-
Αυτο που πιθανον να σου εκαναν -ναι, ηδη!- ηταν να σε ξεχασαν με το που εκλεισε η γραμμη
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Αυτο που πιθανον να σου εκαναν -ναι, ηδη!- ηταν να σε ξεχασαν με το που εκλεισε η γραμμηΠολυ πιθανον.Αμα δεν εβγαινα χτες θα εξασκομουν στο σπασιμο των μεσαιων αυτοκινητων.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Και ερωτω λοιπον.Αμα πηγε η αστυνομια μετα μπορουν να μου κανουν εμενα κατι???Και καλα πως τους εκανα φαρσα???Παντος περασα μετα απο μιση ωρα παλι απο εκεινο το σημειο και αστυνομια δεν ειδα αλλα τα συγκεκριμενα αυτοκινητα ηταν ακομα εκει στη μεση του παρκινγκ.Γινεται να μου κανουν κατι???
Εδώ δεν κάνουν κάτι σε αποδεδειγμένες παραβασείς και λοιπά παραπτώματα και θα έψαχναν εσενά μήπως τους κάνεις φάρσα!
Μεγαλώνοντας θα καταλάβεις το κράτος αναισθησίας που ζεις νεε μου -
Πως κανουμε αναζητηση της πλακετας μιας οθονης???Πχ θελω να βρω την πλακετα της Samsung 2220.
-
Κάπου έχω διαβάσει ότι δεν κάνει να έχεις εκτεθειμένους τους ηλιακούς συλλέκτες, αν
δεν έχεις συνδέσει την παροχή στο ηλιακό θερμοσίφωνα.
Ισχύει αυτό και αν ναί, ξέρουμε τον λόγο; -
Μηπως για να μην βράσει το παραφλού που έχουν μέσα και απο την πίεση τρυπίσει κανένας σωλήνας;
-
εχουν μεσα παραφλου
θανο πως τα φτιαχνεις τα gif που βαζεις στο αβαταρ σου
-
Εμείς στον δικό μας, ο υδραυλικός που είχε έρθει παλιότερα δυο φορές. Είχε βάλει παραφλού.
Δεν τις φτιάχνω ρε συ, τις ψαρευω απο το internet έτοιμες.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εμείς στον δικό μας, ο υδραυλικός που είχε έρθει παλιότερα δυο φορές. Είχε βάλει παραφλού.Δεν τις φτιάχνω ρε συ, τις ψαρευω απο το internet έτοιμες.
Ε αν είναι έτσι θα μου φτιάξεις κι εμένα ένα ;
-
Για συντηρηση-βαψιμο της πολυκατοικιας τα εξοδα τα πληρωνει ο ιδιοκτητης του καθε διαμερισματος η ο ενοικιαστης???
-
Αν εννοείς τους κοινόχρηστους χώρους και τις εξωτερικές επιφάνειες, ... ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ !!!
-
Κοινόχρηστο εννοείς; Ο ιδιόκτητης τότε.
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Nαι κοινοχρηστος χωρος,υποθετω μεσα εξω.
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)