-
Να ρωτήσω κάτι . Το 'MSN' είναι το Windows Live Messenger?
-
Ναι κααααποτε λεγοταν 'msn messenger'
-
Μάιστα! Ότι πείτε!
-
πως μπορω να βαλω ΜΕΣΑ σε μια ταινια υποτιτλους? (οχι ξεχωριστο .srt)
nevermind το βρηκα delete it -
Ο πάτέρας μου έκανε αίτηση αλλάγης του ονόματος στην ΔΕΗ (πριν ήταν στο όνομα του ενοικιαστη) και του ζητούν σχέδιο το όποιο ο ηλεκτρολόγος του το χρεώνει 120 ευρώ και επιπλέον τον υποχρεώνουν να προβει σε αγορά ρελέ ηλεκτροπληξίας συμπλήρωματικό κόστος άλλα 60 ευρώ.
Επίσης κάτι έχω ακούσει ότι τα σπίτια μας για την ηλεκτρολογική εγκατάσταση θα περνουν κάθε δεκετία νομίζω ένα είδους ΚΤΕΟ για το ορθόν της εγκαταστάσεως
Μπορεί κάποιος γνώστης να τοποθετηθεί? -
σε εμας δεν ζητησαν τιποτα παντως αν και μας χρεωσαν τον κοινοχρηστο σε εμας..βεβαια παει πολυς καιρος.. 10+χρονια
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Ο πάτέρας μου έκανε αίτηση αλλάγης του ονόματος στην ΔΕΗ (πριν ήταν στο όνομα του ενοικιαστη) και του ζητούν σχέδιο το όποιο ο ηλεκτρολόγος του το χρεώνει 120 ευρώ και επιπλέον τον υποχρεώνουν να προβει σε αγορά ρελέ ηλεκτροπληξίας συμπλήρωματικό κόστος άλλα 60 ευρώ.
Επίσης κάτι έχω ακούσει ότι τα σπίτια μας για την ηλεκτρολογική εγκατάσταση θα περνουν κάθε δεκετία νομίζω ένα είδους ΚΤΕΟ για το ορθόν της εγκαταστάσεως
Μπορεί κάποιος γνώστης να τοποθετηθεί?Για αλλαγη ονοματος χρειαζεται σχεδιο και πιστοποιητικο αν εχουν περασει καποια χρονια απο την προηγουμενη αλλαγη (νομιζω 12). Τα 120Ε που ζηταει ο μαστορας ειναι πολλα, γυρω στα 80 ειναι το φυσιολογικο, βρες αλλον.
Ρελε διαφυγης να βαλεις, εκτος του οτι ειναι υποχρεωτικο απο τον κανονισμο, προσφερει μεγαλη ασφαλεια και αν γινει η στραβη σωζει ζωες. -
Το ξυστό, υπάρχει ακόμα;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Το ξυστό, υπάρχει ακόμα;Οχι ,εχεις φαγουρα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το ξυστό, υπάρχει ακόμα;
Οχι ,εχεις φαγουρα;
Οχι, μια διαφωνία με την μητέρα μου αν υπάρχει ακόμα ή οχι... εγω ελεγα πως υπάρχει...
Κατι ήξερε παραπανω απο εμενα -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Το ξυστό, υπάρχει ακόμα;
Οχι ,εχεις φαγουρα;
Οχι, μια διαφωνία με την μητέρα μου αν υπάρχει ακόμα ή οχι... εγω ελεγα πως υπάρχει...
Κατι ήξερε παραπανω απο εμενανομιζω σταματησε οταν ειμασταν ακομη στις δραχμες
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Το ξυστό, υπάρχει ακόμα;
Οχι ,εχεις φαγουρα;
Ήξερα οτι είχα ενα delay... αλλά δεν περίμενα να ήταν και τόσο μεγάλο!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Το ξυστό, υπάρχει ακόμα;
Οχι ,εχεις φαγουρα;
Το ξυστό κυκλοφόρησε στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 1993 και σταμάτησε την κυκλοφορία του τον Δεκέμβριο του 1999.
http://perierga.gr/2010/12/ξυ ... %AF%CE%BF/ -
Οκέικ...
-
Μπαταχτσης ενοικιαστης επαγγελματικης στεγης, περα απ το μεγαλο φεσι που αφησε, ειχε κανει μεταφορα σε ιδιωτικο παροχο ηλεκτρικης ενεργειας, χωρις να ρωτησει κανενα φυσικα, και αφησε και εκει αρκετους λογαριασμους απληρωτους.
Τωρα που προσπαθω ως ιδιοκτητης να κανω αποσυνδεση αντιμετωπιζω τα εξης ευτραπελα. Απο τη ΔΕΗ μου λενε οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα απ τη στιγμη που το ρευμα το παρεχει πια αλλη εταιρια, αλλιως η διαδικασια θα ηταν πολυ απλη διακοπη/επανασυνδεση και θα κυνηγουσαν αυτοι τον αλλο για τα χρωστουμενα. Στην ιδιωτικη εταιρια τωρα το παιζουνε μακακες και δεν μπορουν λενε να κανουν διακοπη αν δεν πληρωθουν τα οφειλωμενα χωρις να τους νοιαζει ποιος θα τα πληρωσει!!!
Ποια ειναι η γνωμη σας για την κατασταση γιατι εχω φτασει στα ορια μου. Υπαρχει αραγε καποια λυση πριν οδηγηθουμε στα δικαστηρια. Ειναι δυνατον η ιδιωτικη εταιρια να αρνειται να διακοψει τη συνδεση μετα απο απαιτηση του ιδιοκτητη και να κυνηγησει τον μπαταχτση ενοικιαστη? Αυτα... ευχαριστω... -
Το ρολοι δεν ηταν στο ονομα του κατα τη διαρκεια της ενοικιασης?? Αν ναι, αυτον πρεπει να κυνηγησουν.
-
Φυσικα και ηταν στο ονομα του γι αυτο και μπορεσε να κανει τη μεταφορα στην ιδιωτικη εταιρια. Ελα ομως που την εταιρια δεν την νοιαζει ποιος θα πληρωσει τωρα. Επισης λενε οτι δεν τους εχει ξανατυχει τετοια περιπτωση και οτι θα το κοιταξουν και αλλα τετοια ωραια αλλα λυση δεν μου δινουν. Ειχαμε τη ΔΕΗ τοσα χρονια να βριζουμε αλλα οι ιδιωτικες μετα απ 'αυτα που ειδα μου φενονται εντελως αναξιοπιστες.
-
Ο χρήστης Vreel έγραψε:
Φυσικα και ηταν στο ονομα του γι αυτο και μπορεσε να κανει τη μεταφορα στην ιδιωτικη εταιρια. Ελα ομως που την εταιρια δεν την νοιαζει ποιος θα πληρωσει τωρα. Επισης λενε οτι δεν τους εχει ξανατυχει τετοια περιπτωση και οτι θα το κοιταξουν και αλλα τετοια ωραια αλλα λυση δεν μου δινουν. Ειχαμε τη ΔΕΗ τοσα χρονια να βριζουμε αλλα οι ιδιωτικες μετα απ 'αυτα που ειδα μου φενονται εντελως αναξιοπιστες.μιλα με την http://www.ekpizo.gr/ εχουν εμπειρια σε τετοιου ειδους κλεφτες
-
Οι οφειλές δεν είναι στο όνομα του; Από εκεί και πέρα εσύ απλά τον κυνηγάς για διαφυγόντα κέρδη καθώς δεν μπορείς λόγω των χρεών που έχει αφήσει να εκμεταλλευθείς την περιουσία σου. Εδώ μάλλον χρειάζεται βοήθεια νομικού για το τι μπορείς να κάνεις ώστε να μην σε κυνηγά ο Α ή ο Β πάροχος για τις μαλακίες άλλων.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Οι οφειλές δεν είναι στο όνομα του; Από εκεί και πέρα εσύ απλά τον κυνηγάς για διαφυγόντα κέρδη καθώς δεν μπορείς λόγω των χρεών που έχει αφήσει να εκμεταλλευθείς την περιουσία σου. Εδώ μάλλον χρειάζεται βοήθεια νομικού για το τι μπορείς να κάνεις ώστε να μην σε κυνηγά ο Α ή ο Β πάροχος για τις μαλακίες άλλων.Ετσι ειναι, οι οφειλες ειναι στο ονομα του, απλα η ΔΕΗ σε προστατευει ως ιδιοκτητη, απο οτι ξερω, σε τετοιες περιπτωσεις και κυνηγαει τον πραγματικο οφειλετη. Με την ιδιωτικη ειναι που εχει μπλεχτει το πραγμα και επειδη δεν βλεπω να προχωραει το πραμα θα δοκιμασω αλλη μια φορα με το καλο και μετα μαλλον θα ακολουθησω την συμβουλη σου για νομικη βοηθεια.
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)