-
Δεν ηξερα που να το βαλω .
Ζευγαρι που φευγει για επαρχια χαριζει μικροεπιπλα .Περισσοτερες λεπτομερειες με πμ -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Και σαν χαρτί τί είδους χαρτί πρέπει να κόψουν; Έχουν άλλο μπλοκάκι για να παίρνουν και άλλο για να δίνουν;; Πώς το ονομάζουν αυτό;;Ορίστε εάν το θες από μπλοκάκι
http://www.union.gr/images/stories/m_361.jpg
Κανονικά όμως είναι μηχανογραφημένο με προτυπωμένη τη φίρμα και τα φορoλογικά στοιχεία της εταιρείας κι από κάτω τα στοιχεία του ιδιώτη.
Παραθέτω και μια δικη μου απόδειξη για να γίνει καλύτερα αντιληπτό.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
θελω την γνωμη σας για αυτην εδω την lcdLG 32LD350
Αν δε σου κανει κοπο κάνε ένα λογαριασμο εδώhttp://avclub.gr/forum/profile.php?do=updatepassword θα μάθεις τα πάντα για αυτό που προκειται να επιλεξεις
Υ.Γ.αν την βρηκες στο eshop δεν παρεχει εγγυηση Ελληνικης Αντιπροσωπιας -
την βρηκα οκ ειναι (για τα λεφτα της..)
τωρα:
ξερει κανεις καπου στην αθηνα που να πουλανε αθλητικα παπουτσια φτηνα (20-40 ευρω)? και με σχετικα καλη ποιοτητα -
την βρηκα οκ ειναι (για τα λεφτα της..)τωρα:
ξερει κανεις καπου στην αθηνα που να πουλανε αθλητικα παπουτσια φτηνα (20-40 ευρω)? και με σχετικα καλη ποιοτηταΣτο στοκατζιδικο του αεροδρομιου (factory outlet) θα βρεις οσα κ οτι θελεις .
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
τωρα:
ξερει κανεις καπου στην αθηνα που να πουλανε αθλητικα παπουτσια φτηνα (20-40 ευρω)? και με σχετικα καλη ποιοτηταΣτο στοκατζιδικο του αεροδρομιου (factory outlet) θα βρεις οσα κ οτι θελεις .
ειναι φτηνα 100%? δεν θελω να δωσω πολλα γιατι θα χαλασουν ετσι και αλλιως για την χρηση που τα θελω
-
τωρα:
ειναι φτηνα 100%? δεν θελω να δωσω πολλα γιατι θα χαλασουν ετσι και αλλιως για την χρηση που τα θελω
Για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω αγορασει αθλητικα ,για τα camper ,sebago που ψαχνω τα βρισκω κατω απο την μιση τιμη .Θελει ψαξιμο ομως κ ειναι λιγο κουραστικο ,ασε που κανεις πολλα χλμ κ πληρωνεις κ διοδια στην αττικη οδο .
Αξιζει ,οταν πας αποφασισμενος για να αγορασεις οτι καλο βρεις σε καλη τιμη .Ενδεικτικα σου λεω οτι αγορασα λευκο πανελονι valentino 30é απο 280 αρχικη τιμη . -
τωρα:
Για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω αγορασει αθλητικα ,για τα camper ,sebago που ψαχνω τα βρισκω κατω απο την μιση τιμη .Θελει ψαξιμο ομως κ ειναι λιγο κουραστικο ,ασε που κανεις πολλα χλμ κ πληρωνεις κ διοδια στην αττικη οδο .
Αξιζει ,οταν πας αποφασισμενος για να αγορασεις οτι καλο βρεις σε καλη τιμη .Ενδεικτικα σου λεω οτι αγορασα λευκο πανελονι valentino 30é απο 280 αρχικη τιμη .Υπαρχει factory outlet και στο Φαληρο διπλα απο την Ελαΐς
-
ε στο αεροδρομιο παμε και για planespotting
(που ακριβως στο aia ειναι ?) -
Οταν φτασεις στο αεροδρομιο θα το δεις στα αριστερα σου ,αμεσως βγαινεις δεξια ανεβαινεις στη γεφυρα κ περνας απεναντι διπλα στον κωτσοβολο
-
Μετακομιζει ενα φιλικο μας ζευγαρι στα Χανια ,εχετε να προτεινετε καμια καλη μεταφορικη εταιρια .
Ευχαριστω .
-
Μετακομιζει ενα φιλικο μας ζευγαρι στα Χανια ,εχετε να προτεινετε καμια καλη μεταφορικη εταιρια .Όπως διαπίστωσα πρόσφατα μπορεί να συμφέρει μεταφορική εταιρεία και μετά τοπικό φορτηγάκι παρά μετακομισάς all the way.
-
Μηπως ξερει κανεις εαν ισχυει ακομα η επεκταση λειτουργιας του μετρο μεχρι τις 2 παρασκευη κ σαββατο??? Ευχαριστω πολυ!!!
-
Την απαντησα μονος μου τελικα στην πραξη, κανονικα ισχυει
-
Επιτρέπεται από πλευράς εκκλησίας και πολιτείας, ανήλικος, συγκεκριμένα 8χρονος, να επιτελέσει καθήκοντα νονού; Δηλαδή μπορεί να γραφτεί αυτός στα χαρτιά ή όχι ή γράφεται με τον γονιό του;
-
Η πολιτεία δεν εμπλέκεται πουθενά σε αυτό. Απλώς πάς στο Ληξιαρχείο και δηλώνεις το όνομα του παιδιού. Δεν υφίσταται νομικά ο νονός.
Στην εκκλησία τώρα, εγώ έχω πετύχει νονούς/νονές μέχρι την εφηβεία. Οι καθολικοί έχουν όριο τα 16. Δεν ξέρω πόσο είναι -και αν υπάρχει- το όριο για τους ορθόδοξους. Αν σκεφτείς όμως το ρόλο του νονού, το ότι επειδή το βρέφος δεν είναι σε θέση να συναινέσει ακόμα ή να καταλάβει οτιδήποτε από τη διαδικασία, ο νονός αναλαμβάνει εκ μέρους του παιδιού να δεχτεί και στη συνέχεια να εκπαιδεύσει το παιδί. Αυτός είναι ο ουσιαστικός ρόλος του νονού, άσχετα αν εμείς το έχουμε αναγάγει απλώς σε κοινωνική σχέση-υποχρέωση.
-
Εγώ έγινα νονός στα δώδεκα
-
ξέρετα απο μια εταιρία μεταφορών αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα η dpd? http://www.dpd.com.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ξέρετα απο μια εταιρία μεταφορών αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα η dpd? http://www.dpd.com.Μπορει να κανω λαθος, αλλα εχω την εντυπωση απο την ACS
-
βάζω tracking nr στην acs αλλά τίποτα.
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)