-
Με αφορμή την έκλυση του συφορουμιστη stam69 για την δημιουργία τόπικ με απορίες εκτός αυτοκίνησης, ανοίγω αυτό το τόπικ επιδή πολύ συχνά ποστάρουμε απορίες στο ''περί αυτοκίνησης''
(Αν ήρθα δεύτερος σόρρυ αλλά δεν βρήκα αντίστοιχο)
Ξεκινάω κ με την απορία μου:
Γνωρίζει κάποιος ποια είναι η ιδανική απόσταση θέασης από την ΤV ? Αναλογικά με τις ιντζες φυσικά. -
Με αφορμή την έκλυση του συφορουμιστη stam69 για την δημιουργία τόπικ με απορίες εκτός αυτοκίνησης, ανοίγω αυτό το τόπικ επιδή πολύ συχνά ποστάρουμε απορίες στο ''περί αυτοκίνησης''
Γνωρίζει κάποιος ποια είναι η ιδανική απόσταση θέασης από την ΤV ? Αναλογικά με τις ιντζες φυσικά. -
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Ευχαριστω!
-
Σε κάποιους ποδοσφαιρικούς αγώνες υπάρχει στατιστικό στοιχείο που δείχνει πόσα χλμ έχει διανύσει ένας ποδοσφαιριστής. Πως ακριβώς γίνεται αυτή η μέτρηση;
Jacob
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Σε κάποιους ποδοσφαιρικούς αγώνες υπάρχει στατιστικό στοιχείο που δείχνει πόσα χλμ έχει διανύσει ένας ποδοσφαιριστής. Πως ακριβώς γίνεται αυτή η μέτρηση;Jacob
http://answers.yahoo.com/question/index ... 421AAtHU7y
-
Ευχαριστώ.
Jacob -
Εδω και 3 χρονια ψαχνω να αγορασω χαβανεζικο πουκαμισο και δεν βρισκω , γνωριζει κανενας κανενα καταστημα? Μεχρι και στο Μοναστηρακι πηγα και δεν βρηκα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εδω και 3 χρονια ψαχνω να αγορασω χαβανεζικο πουκαμισο και δεν βρισκω , γνωριζει κανενας κανενα καταστημα? Μεχρι και στο Μοναστηρακι πηγα και δεν βρηκαΔοκίμασε εδώ. Θα βρεις σίγουρα!
-
-
Πεφτει λιγακι μακρια
-
Εχω 2 και είμαι πιο κοντά από την Χαβάη
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εχω 2 και είμαι πιο κοντά από την ΧαβάηΠεφτεις θεσ/νικη ομως
Κανα μαγαζι καποιος?? Τωρα που σφιζουν οι ζεστες. -
θα ηθελα να ρωτησω κατι οποιος ξερει....ειχα ακουσει οτι το διπλωμα αυτοκινητου μπορει καποιος να το βγαλει και στα 17.......!ισχυει?μαλλον στο ιντερνετ το ειδα...
-
Οχι, δεν ισχυει. Αυτο που ειδες μηπως ηταν απο σαιτ σχολης οδηγων που αναφερει μια συζητηση που ειχει γινει στο ευρωκοινοβουλιο για αυτο το θεμα???? Δλδ διπλωμα στα 16 αλλα οδηγηση μονο υπο την επιβλεψη γονεα???
Κατι τετοιο στην Ελλαδα δεν υφισταται παντως, τουλαχιστον οχι ακομα.
-
eixe ginei sizitisi kai apofasistike na mporeis na pareis diplwma me upografi kai twn 2 gonewn nomizw.....den isxuei telika?
-
Τι να σου πω φιλε μου, πρωτη φορα το ακουω αυτο, τωρα. Περνα παντως απο μια σχολη οδηγων κ ρωτα το, αυτοι θα ξερουν σιγουρα!!!
Κ κατι αλλο καλυτερα να γραφεις με ελληνικα γιατι τα γκρικλισ απαγορευονται στο φορουμ!!
-
οκ ευχαριστω...
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)