-
@ mjacob RESPECT!!!
-
-
ξερει κανεις εαν υπαρχει καπου στην ελλαδα τα παρακατω βιβλια?
The Black Magician Trilogy
The Age of the Five Trilogyαπο την Trudi Canavan?
-
Βαζω 2 επαναφορτιζόμενες eneloop πχ και τελειώνει το θέμα?
Στάλθηκε απο το Lenovo K910 Vibe Z μου μέσω Tapatalk.
-
Νομίζω πως ναι
Καινούριο το πήρες; -
Τοσο απλα, ναι!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Νομίζω πως ναι
Καινούριο το πήρες;Όχι, το βρήκα παραπεταμένο σε ενα ντουλάπι και λέω να το αναστησω:P
Στάλθηκε απο το Lenovo K910 Vibe Z μου μέσω Tapatalk.
-
Βαζεις μπαταριουλες λοιπον, βαφεις αυγα και αναβεις λαμπαδα!
Ετοιμος καλη ανασταση!
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Αμα μου βρεί κάποιος λύση για το παρακάτω θα κεράσω μπύρες..Εχω μια τηλεόραση παλιά οπίσθιας προβολής, είναι η παρακάτω:
http://www.bambam.gr/ads/show/115425.aspx
Επειδή ο πιτσιρικάς δεν είχε τι άλλο να κάνει αποφάσισε να μου χαρίσει μερικές γρατσουνιές, επιφανειακές απο ότι φαίνεται
στην οθόνη.
Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να τις ξεφορτωθώ έστω και στο ελάχιστο;
Το azax πάντως δεν λειτουργεί.Αν οι γρατσουνιές έγιναν σε πλαστικό (όχι γυαλί), με αυτό θα βγει άκρη:
www.ebay.com/itm/Polywatch-SCRATCH-REMO ... 2c70c966c2
Αν έχει γυαλί μπροστά, δεν ξερω αν θα δουλέψει.
Στάλθηκε από το σαβουροκινητό μου με χρήση Tapatalk
-
Οι γειτονες αρχισαν παλι, οπως καθε ΣΑΒΚΟ εδω και 25 χρονια
Παιζει μουσικη εδω και ωρα, ηδη εχει παιξει το 'Ντελα μαγκεν ντε Βοτανικ', το 'Κελι 33' και το 'Θα κανω οτι μου αρεσει τελικα'. Τωρα παιζει το 'Σωσε με, δως μου να πιω το δηλητηριο' ... σε ενταση που επιτρεπει σε εμενα να τα ακουω ξεκαθαρα απο απεναντι, όπερ σημαινει οτι οι μαλακες ξεκουφαινονται.Πως θα γλυτωσω? με EMP?
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Παιζει μουσικη εδω και ωρα, ηδη εχει παιξει το 'Ντελα μαγκεν ντε Βοτανικ', το 'Κελι 33' και το 'Θα κανω οτι μου αρεσει τελικα'. Τωρα παιζει το 'Σωσε με, δως μου να πιω το δηλητηριο' ... σε ενταση που επιτρεπει σε εμενα να τα ακουω ξεκαθαρα απο απεναντι, όπερ σημαινει οτι οι μαλακες ξεκουφαινονται.Πως θα γλυτωσω? με EMP?
Μεταφορε μετακομίσεις ο Μπαμπης!!!
-
Lazer , απο αυτά τα ενισχυμένα που έχουν και στα γήπεδα και να τους κάνεις το σπίτι discotek απο το παράθυρο..... Αυτοι θα βάζουν τον ήχο , έσυ το φως και όποιος αντέξει...
Πλάκα πλάκα , συστηματάκι λαζερ που φτιάχνει λέξεις και το κατευθύνεις στον τοίχο τους και να γράφει πχ 'Μαλάκες'
Ενναλακτικά βάζεις προτζεκτορα και τα βράδυα κάνεις τον τοίχο τους κανβά να βλέπεις το μουντομπάσκετ ( και η υπολοιπη γειτονια.....)
-
-
απλη ερωτηση
πως καθαριζω ενα σιδερο (παντου) ?
-
2 τρόποι υπάρχουν:
-
Αν ακούνε ραδιόφωνο, μιά πλακετίτσα που θα τους τρελλάνει στις παρεμβολές, σε άσχετα χρονικά διαστήματα. Αφού βρείς το σταθμό δλδ, δίνεις τροφοδοσία για 10 δευτερόλεπτα, ακούγονται 'χιόνια', πάνω που πάνε να αλλάξουν σταθμό κόβεις τροφοδοσία, περιμένεις 2-3 λεπτά, ξαναβάζεις παρεμβολές για 10-15sec όταν το έχουν δυναμώσει, κλπ κλπ. Κάποια στιγμή θα ξενερώσουν, πού θα πάει...
-
Αν δεν ακούνε ραδιόφωνο, η μόνη λύση που απομένει είναι η ομοιοπαθητική. Δανείζεσαι από φίλο/φίλους ένα σοβαρό ενισχυτή κ 2 σοβαρά ηχεία, τα βάζεις στο σωστό σημείο, και του δίνεις να καταλάβει. Η ιδανική περίπτωση είναι να βρίσκεται ο γείτονας σε απέναντι μπαλκόνι, οπότε με ανοιχτή τη μπαλκονόπορτα και κλειστή κουρτίνα, έχεις 2 ηχειάρες να τον σημαδεύουν.
Όσον αφορά την επιλογή της μουσικής για την ομοιοπαθητική ή τις παρεμβολές, πρέπει να βρείς κάτι τελείως άσχετο. πχ ακούγεται Goa trance από απέναντι; Τους πετάς Μαργαρίτη. Ακούγονται ο μάγκας του βοτανικού; Με λίγη Πασπαλά θα στρώσουν.
-
-
Ευχαριστω για τα σχολια, πιο πολυ να κανω vent ηθελα.
Εχουμε μια παλια πολυκατοικια απεναντι, με 5 διαμερισματα. Ορκιζομαι σε οτι εχω ιερο, σε αρκετες φασεις εχουν παιξει, το ιδιο δυνατα, 3 διαφορετικα διαμερισματα με λαϊκα.
Ο ενας βαζει παλια βαρια, Ζαγοραιους κλπ, μπορει διπλα να παιζει Καζαντζιδης και απο κατω Γλυκερια, οι δε συνδυασμοι ειναι απειροι.
Τελευταια εχει προστεθει στη γειτονια ενας νεος ιδιοκτητης σε οροφοδιαμερισμα και ο τυπος/τυπισσα βαζει 'I want to break free' και καπακι Πάριο 'κοκκινο γαρυφαλλο', το γυρναει σε Κανελλιδου 'Μια περιπετεια, μια αγαπη μικρη' και καπακι Adamo. Εκει καταθετεις οπλα.
Ακουγεται μια χαρα στο σπιτι μου, και ας ειναι το μεθεπομενο σπιτι στην ιδια πλευρα του δρομου, αρα εξ ανακλασεως, φαντασου οι απεναντι του τι ακουν.
Μιλαμε για επικές καταστασεις. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
απλη ερωτησηπως καθαριζω ενα σιδερο (παντου) ?
Ατμοσίδερο? Αν κόλλησε κάτι στην πλάκα, με μια πολυκαιρισμένη βαμβακερή πετσέτα τρίβεις τα σημειά. Αν δεν βγαίνουν τα σημάδια βάλε και λίγο Cif.
-
A ρε γατακι trident!
Οι γειτονες σου ειναι ερασιτεχνες.
Που να δουν τη δικη μου playlist -
bitch please
έχω γράψει για το αμάξι CD μισό iron maiden και μισό Σφακιανάκη. Εννοείται ανακατεμένη η playlist.
Το τι δούλεμα έχω φάει από φίλους δε λέγεται. Ακόμα και εγώ απορώ ΄μετά από τόσα χρόνια, πως διάολο το έκανα αυτό.ειστε και οι δυο παιχνιδιαρικα γατακια ,
το 'χυμα τι να'ναι σε κασετα' το εκανα πριν γεννηθειτε, το θεμα ειναι οτι τα βαζει δυνατα ο βλακαςΤριδεντ ...dear ....
Με ειχαν πιασει κατι εξαψεις την ανοιξη πειραματιζομενος λιγο με σπασαρχιδικο ειδος μουσικης - Vocal DnB ...
Ειχα βρει καποια ωραια ακουσματα... στο equalizer του Hifi που εχω στο σαλονι, boostαρα λιγο το φασμα των 20hz - 60hz.Η ενταση ηταν νορμαλ, τα πριμα και μεσαια ακουγοταν ομορφα ΑΛΛΑ ... οταν εμπαινε το 'βουητο' απο καποια κομματια στο παιχνιδι, οι γειτονες νομιζαν οτι UFΟ βρισκοταν σε τελικη φαση προσγειωσης! Βγηκα να πεταξω τα σκουπιδια (σημ: ΠΟΤΕ σε ωρα κοινης ησυχιας) ... ειχα κλειστα παραθυρα κτλ και οταν αγγιξα τον καδο ετρεμε απο το συντονισμο των χαμηλων!
Αυτο, σε εκδικηση του γειτονα που στη 1 το βραδυ ξαποστελνε 10λιτρους κουβαδες απο το παραθυρο του για πλακα ενω του 'χα ξηγηθει! (με πηραν και τα σκαγια απο την ηλιοροφη καθως περναγα μερικος μηνες μετα, φαντασου τι εγινε!!)
Σε περιπτωσεις ηχορυπανσης που οι γειτονες δεν παιρνουν απο λογια no matter what, τοτε ειμαι της αποψης του να κανεις το ιδιο οχι τοσο για 'αντιδικια' ... αλλα για να καλυψεις τον ενοχλητικο θορυβο με κατι αλλο που σ'αρεσει.
Προσωπικα, οταν τα μογγολακια τους κανουν θορυβο και παιζουν μπαλα εξω αντι να πανε στο σχολειο 300 μετρα πιο κατω ομορφα και ωραια, δε μπαινω καν στον κοπο να ασχοληθω. Το εκανα πολλακις.
Απλα κλεινω παραθυρο, βαζω ερκονδισιον (δεν πειραζει - τι να κανουμε) και εαν ακομα ακουγεται θορυβος, παρτάρω δυναμωνοντας τοσο την ενταση ωστε να καλυπτω τον πανικο απ'εξω.Σχετικα με τα παρακμιακα τραγουδια, πιστευω ειμαι ο μονος στη γειτονια που βαζει στην Playlist Drum n bass, electro house, symphonic metal και στα καπακια εχεις θεματα, ψυχολογικα να λυσεις στα δικα σου ψεμματα δε μπορω να ζωωωωωΩΩωΩΩωω.... ενω αμεσως μετα παιζει Pink Floyd - Time και το 25λεπτο απο τα 9parts του Shine on you crazy diamond
-
Τι παλικάρι είσαι και εσύ τελικά...8-)
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)