-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ερώτηση: τα τσουρέκια του Τερκενλή χρειάζονται ψυγείο? τ'αγόρασα από πάνω Σάββατο μεσημέρι και τα έχω ακόμα εκτός (έτσι είπαν οι κοπέλες εκεί). μόνο τα τρίγωνα έχω στο ψυγείο (αν και πιο νόστιμα είναι φρέσκα)Άμα δεν έχουν γλάσσο απο πάνω, δεν έχουν πρόβλημα.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
ερώτηση: τα τσουρέκια του Τερκενλή χρειάζονται ψυγείο? τ'αγόρασα από πάνω Σάββατο μεσημέρι και τα έχω ακόμα εκτός (έτσι είπαν οι κοπέλες εκεί). μόνο τα τρίγωνα έχω στο ψυγείο (αν και πιο νόστιμα είναι φρέσκα)
Άμα δεν έχουν γλάσσο απο πάνω, δεν έχουν πρόβλημα.
το ένα είναι σοκολάτα και το άλλο πραλίνα, άρα έχουν γλάσσο
-
ερώτηση: τα τσουρέκια του Τερκενλή χρειάζονται ψυγείο? τ'αγόρασα από πάνω Σάββατο μεσημέρι και τα έχω ακόμα εκτός (έτσι είπαν οι κοπέλες εκεί). μόνο τα τρίγωνα έχω στο ψυγείο (αν και πιο νόστιμα είναι φρέσκα)
Άμα δεν έχουν γλάσσο απο πάνω, δεν έχουν πρόβλημα.
το ένα είναι σοκολάτα και το άλλο πραλίνα, άρα έχουν γλάσσο
Εάν έχουν επικάλυψη γλάσσου σοκολάτας ή πραλίνας(λευκό) θέλουν κάπου ανήλιαγα και σχετικά χωρίς ζέστη, πχ ένα κλιματιζόμενο δωμάτιο αλλά όχι στο ψυγείο γιατί θα σκληρύνουν.
-
ερώτηση: τα τσουρέκια του Τερκενλή χρειάζονται ψυγείο? τ'αγόρασα από πάνω Σάββατο μεσημέρι και τα έχω ακόμα εκτός (έτσι είπαν οι κοπέλες εκεί). μόνο τα τρίγωνα έχω στο ψυγείο (αν και πιο νόστιμα είναι φρέσκα)Σημερα ειναι Τριτη.Ακομα δεν τα εφαγες;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σημερα ειναι Τριτη.Ακομα δεν τα εφαγες;
Την ιδια σκεψη εκανα...
Εγω θα τα ειχα φαει στο ταξιδι θεσ/νικη - αθηνα αυτα...
-
4 πήρα, 1 για μένα, 2 για φίλους και το άλλο για κεράσματα
-
4 πήρα,** 1 για μένα**, 2 για φίλους και το άλλο για κεράσματαΔεν κανουμε τετοια λαθη με τα τριγωνα γιατι στο τελος το μετανιωνουμε.
-
Να ρωτησω και γω κατι.Μιξερακι για καφε με μπαταριες σε σουπερ μαρκετ μπορω να βρω???
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Να ρωτησω και γω κατι.Μιξερακι για καφε με μπαταριες σε σουπερ μαρκετ μπορω να βρω???Τσου.
Μόνο στα κεντρικά της NASA.
ΤΙ ΡΩΤΑΣ ΜΩΡΕ;;!!
Εκεί είναι η φολιά τους!Α! καλύτερα πάρε με ρευμα, αυτα με την μπαταρία ειναι της λουτσας.
-
Iδεα δεν εχω απο σουπερ μαρκετ,νομιζα μονο σε καταστηματα ηλεκτρικων.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Να ρωτησω και γω κατι.Μιξερακι για καφε με μπαταριες σε σουπερ μαρκετ μπορω να βρω???
Τσου.
Μόνο στα κεντρικά της NASA.
ΤΙ ΡΩΤΑΣ ΜΩΡΕ;;!!
Εκεί είναι η φολιά τους!Α! καλύτερα πάρε με ρευμα, αυτα με την μπαταρία ειναι της λουτσας.
χμμμ, μιξεράκι με turbopump από F-1 του Saturn V
δεν είναι άσχημη ιδέα
-
Τσου τέτοιο καλό μοτέρ πάει χαμένο σε μιξεράκι...
Για σκέψου το σε κανένα τέτοιο
-
+οο στου ρεύματος
αν το θες για εσωτερική σταθερή χρήση καλύτερα πάρε ένα φτηνιάρικο σταθερό με μακρύ κοντάρι παρά το φορητό γιατί τα παίζει σε πηχτούς και βαριούς καφέδες
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αν ειναι για φραπε προτεινω το
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Τσου τέτοιο καλό μοτέρ πάει χαμένο σε μιξεράκι...Για σκέψου το σε κανένα τέτοιο
Tούλα και πάλι τούλα, τι fleshlight και μ@λακίες
(στη χειροτερη υπάρχει και η αγγλιδα )για τη συμβία ένα symbian με καλό μοτέρ ίσως είναι καλή λύση
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
για τη συμβία ένα symbian με καλό μοτέρ ίσως είναι καλή λύση
-
Αμαν, μην κανει καποιος λαθος, αμεσως να τον φατε
Sybian φυσικα, ας οψονται οι παρεμβολες απο τη διπλα παρεα
-
-
Mπορεί να μου πει κάποιος απο Λευκάδα μέχρι Αθήνα πόσα χιλιόμετρα είναι, κ πόσα χιλιόμετρα απο αυτά τα διανυεις σε αυτοκινητόδρομο?
edit: Σορρυ μπερδεύτικα επρεπε να το ποστάρω στο''Διάφορες απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο'' -
Λευκαδα - Αμφιλοχια - Μεσολογγι - Αντιριο/Ριο - Κορινθος - Αθηνα = 371χλμ (5μιση ωρες περιπου)
Μπες στο http://maps.google.com/ πάτησε αριστερά πάνω εκεί που λέει Get Directions και βάλε Α) Lefkada, Greece και Β) Athens, Greece και θα σου βγάλει τη διαδρομή, τις στροφές, τα πάντα όλα και τα κοάλα τίποτα
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)