-
Μπορει καποιο καλο παιδι να μου πει πως θα αναζητησω στα αγγλικα αυτο το παπαρι που μπαινει μπροστα στο πληκτρολογιο και σου ξεκουραζει τα χερια?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μπορει καποιο καλο παιδι να μου πει πως θα αναζητησω στα αγγλικα αυτο το παπαρι που μπαινει μπροστα στο πληκτρολογιο και σου ξεκουραζει τα χερια?Αυτό; http://www.amazon.com/Comp-Gel-Keyboard ... B001AJJEIY
-
Γκουγκλαρε 'Θελω παπαρι'
-
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μπορει καποιο καλο παιδι να μου πει πως θα αναζητησω στα αγγλικα αυτο το παπαρι που μπαινει μπροστα στο πληκτρολογιο και σου ξεκουραζει τα χερια?αυτό το παπάρι σου κάνει ?
-
-
Δεν μου το δειχνει απο την δουλεια .!.
Να μου το περιγραψεις!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Δεν μου το δειχνει απο την δουλεια .!.Να μου το περιγραψεις!!!
είναι μεγάλο και μαλλιαρό...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μπορει καποιο καλο παιδι να μου πει πως θα αναζητησω στα αγγλικα αυτο το παπαρι που μπαινει μπροστα στο πληκτρολογιο και σου ξεκουραζει τα χερια?Hot chick massage ψαξε! Ξεκουραζει ολο το κορμι και αυτο
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Μπορει καποιο καλο παιδι να μου πει πως θα αναζητησω στα αγγλικα αυτο το παπαρι που μπαινει μπροστα στο πληκτρολογιο και σου ξεκουραζει τα χερια?
Hot chick massage ψαξε! Ξεκουραζει ολο το κορμι και αυτο
Keyboard hand rest By the way ... λογικα κατι θα σου βρει.
Γιατί του το λες;Να πληκτρολογεί ξεκούραστα τα 'ανέκδοτα' ;
-
ΩΧ, λες ?!?!!
θα κανω edit μπας και το προλαβουμε!
-
ερωτηση
θελω να βρω κατι συγγενεις στην νορβηγια αλλα απο το Internet ειναι καπως δυσκολο καθως δεν εχω ιδεα καποιο Siteξερει κανεις εαν υπαρχει καποια υπηρεσια στην νορβηγια οπου μπορω να στειλω ενα email ?
-
-
θελω να βρω συγγενεις στην νορβηγια απο το Net δεν βρηκα καπου και ρωταω ξερει κανεις καποια υπηρεσια στην νορβηγια που να μπορω να στειλω ενα email Να ρωτησω?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
θελω να βρω συγγενεις στην νορβηγια απο το Net δεν βρηκα καπου και ρωταω ξερει κανεις καποια υπηρεσια στην νορβηγια που να μπορω να στειλω ενα email Να ρωτησω?Για παρόμοιο θέμα είχα παει στο προξενείο.
-
Στείλε πακέτο
Sent from my iPad using Tapatalk
-
μαλιστα το σκεφτηκα αλλα κρινωντας απο αλλες 'πρεσβειες' πιστευω οτι θα ειναι χασιμο χρονου αλλα θα παω να δοκιμασω
@geof1 ποιος σε αφησε αλυτο απο τα ανεκδοτα?
-
Μην μπερδευεις την Πρεσβεια με το Προξενείο.
Δεν χάνεις τίποτα -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Στείλε πακέτοSent from my iPad using Tapatalk
-
Αμα μου βρεί κάποιος λύση για το παρακάτω θα κεράσω μπύρες..
Εχω μια τηλεόραση παλιά οπίσθιας προβολής, είναι η παρακάτω:
http://www.bambam.gr/ads/show/115425.aspx
Επειδή ο πιτσιρικάς δεν είχε τι άλλο να κάνει αποφάσισε να μου χαρίσει μερικές γρατσουνιές, επιφανειακές απο ότι φαίνεται
στην οθόνη.
Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να τις ξεφορτωθώ έστω και στο ελάχιστο;
Το azax πάντως δεν λειτουργεί.
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)