-
ευχαριστω παιδια ,αψογοι , επαθε πλακα
-
Αλίμονο, στην υπηρεσία της ανθρωπότητας.
-
Kαι το εννοεί. Κάθε έφηβη που γλυτώνουμε από τα νύχια των 1D είναι μια ψυχή που σώζεται από τη μουσική κόλαση.
-
Εντάξει και μεις μικροί ακούγαμε New Kids On the Block, η επόμενη γενιά Backstreet Boys, η μεθεπόμενη Bieber (εικονίδιο ξερατού εδώ) και τώρα 1D.
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
εγω παλι θελω να παραγγελω ποτηρια χαρτινα ''κενου''
Ξερει κανεις απο που θα παραγγειλω? και οχι 2500 τεμαχια μιν με εκτυπωση.Θέλω να παραγγελω το πολυ καμια 200αρια για οικιακη χρησηΚενου οταν λεμε?? Αν εννοειες αυτα που ειναι για ζεστο καφε, σε μαγαζια με χαρτικα τα πουλανε ανα 50 και τα καπακια τους ανα 100, κανα 5-7€ βγαινουν ολα μαζι.
Kενου εννοω τα διπλα χαρτινα που αναμεσα στην διπλη επίστρωση δημιουργειτε ενα υποτυπώδες ισοθερμικο κενο.
Θα επισκευθω ενα κατάστημα χαρτικων θενκς! -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Vacuum λενε και τα ποτήρια foam-φελιζολ http://www.e-pack.gr/potiri-felizol-coffee-drinks.html
Αυτά είναι φτιαγμένα από διογκωμένη πολυστερίνη, οπότε εκεί μπορεί να κολλάει το όνομα 'κενού' από το τρόπο κατασκευής. Υποψιάζομαι ότι ο tractioner εννοεί τα χάρτινα ποτήρια που το τοίχωμα αποτελείται από 2 στρώματα με αέρα να παρεμβάλλεται μεταξύ τους (όχι φυσικά κενό, όπως τα δοχεία dewar που ανέφερε ο Κυρ, δεν μπορείς να φτιάξεις κάτι τέτοιο με χαρτί).
Δατς εκζακτλι, για αυτο στο κενο εβαλα και '' ''
-
Τι σημαίνει το 'περαστή';
-
Τι σημαίνει το 'περαστή';
-
Την πέρασαν με οδοστρωτήρα
-
Γενικά, περαστά=λιωμένα;
-
Περαστή ντομάτα (passata di pomodoro ιταλιστί) στο χειροκίνητο μύλο παλιότερα ή και στο μπλέντερ σήμερα.
ΒΤW: Υπάρχει πλέον και 'σύγχρονος μύλος'. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Γενικά, περαστά=λιωμένα;χωρις σπόρια και φλούδες .
-
που θα βρω φοινικελαιο;
(δεν το 'χει παρει το ματι μου σε μαρκετ) -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
που θα βρω φοινικελαιο;
(δεν το 'χει παρει το ματι μου σε μαρκετ)Αν θυμαμαι καλα, σε αντιθεσημε αλλα σπορελαια, αυτο ειναι στερεο σε ΚΣ, οποτε μπορει να ειναι και σε κουτι, μη ψχνεις απαραιτητα μπουκαλι.
Για σαπουνι το θες? αν ναι, σε αρωματαδικα ισως.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
που θα βρω φοινικελαιο;
(δεν το 'χει παρει το ματι μου σε μαρκετ)Αν θυμαμαι καλα, σε αντιθεσημε αλλα σπορελαια, αυτο ειναι στερεο σε ΚΣ, οποτε μπορει να ειναι και σε κουτι, μη ψχνεις απαραιτητα μπουκαλι.
Σαν βούτυρο δεν είναι;Το θυμάμαι σε κομμάτια στα goodys να το ρίχνουν στις φριτέζες .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
που θα βρω φοινικελαιο;
Σαν βούτυρο δεν είναι;Το θυμάμαι σε κομμάτια στα goodys να το ρίχνουν στις φριτέζες .
ακριβως, κατι παιζεται με το ιξωδες του σε ΚΣ και τη συνεπακολουθη συμπεριφορα του σε πολλαπλα τηγανισματα γι αυτο το χρησιμοποιουν. Κανας χημικος τροφιμων θα μας κατατοπισει καλυτερα.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
που θα βρω φοινικελαιο;
ναι, στερεο ειναι.
πηγα σε 5 αρωματαδικα κει στην φραγκων αλλα ολοι μου δειξαν τα σηκωμενα τους φρυδια.
ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΦΟΙΝΙΚΕΛΑΙΑ;!edit: νταξει, βρηκα ενα καλλυντικαδικο στην Γερμανου που ειχε ο,τι απαραιτητο.
-
Με κάλεσε στο κινητό μου ένα νούμερο 2104848200 χωρίς να προλάβω να το σηκώσω.Καλώντας πάλι πίσω δεν απαντάνε και ψάχνωντας λίγο στο ίντερνετ βλέπω ότι είναι από εισπρακτική εταιρία (Εθνική).Τί παίζει με δαύτο?
Εντιτ: Κάποιος τους έστειλε λάθος νούμερο.
-
Βεβαιώσεις γέννησης/οικογενειακής κατάστασης/κτλ που παίρνουμε από τη διαδικτυακή πύλη Ermis έχουν ισχύ με μια απλή εκτύπωσή τους; Ή απαιτείται και κάποια υπογραφή σε ΚΕΠ;
-
τελικα καταργηθηκαν οι βεβαιωσεις γνησιωτητας για τι φωτοτυπιες??? οπως ειπαν?? εαν ναι και καποια υπηρεσια δεν το δεχεται τι κανει καποιος εκτος απο το να βαλει τις φωνες και να απειλησει διευθυνταδες κ.λ.π??
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)