-
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Έχω μια φιάλη υγραερίου '3-κιλη' (7 λίτρων, δλδ), σαν και αυτή:
...την οποία γέμιζα στο βενζινάδικο/γκαζάδικο.
Χτες, όταν πήγα να τη γεμίσω, μου είπαν ότι αυτή η διαδικασία απαγορεύτηκε.
Τι μπορώ να κάνω?Να πας σε αυτούς που εμπορεύονται υγραέριο, να στη γεμίσουν.
Βασικα ουτε αυτοι την γεμιζουν. Τους πας την αδεια και σου δινουν μια γεματη και πληρωνεις μονο το περιεχωμενο.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Το ξέρω, αυτό κάνουμε 20 χρόνια εμείς για 3 φιάλες
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έχω μια φιάλη υγραερίου '3-κιλη' (7 λίτρων, δλδ), σαν και αυτή:
...την οποία γέμιζα στο βενζινάδικο/γκαζάδικο.
Χτες, όταν πήγα να τη γεμίσω, μου είπαν ότι αυτή η διαδικασία απαγορεύτηκε.
Τι μπορώ να κάνω?Να πας σε αυτούς που εμπορεύονται υγραέριο, να στη γεμίσουν.
Βασικα ουτε αυτοι την γεμιζουν. Τους πας την αδεια και σου δινουν μια γεματη και πληρωνεις μονο το περιεχωμενο.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Ισχύει. Μόνο που μέχρι σήμερα το γέμισμα μου κόστιζε όσο και τα λίτρα που έβαζα (γύρω στο τάληρο δηλαδή), ενώ τώρα με την ανταλλαγή χρεώνομαι 12-13 ευροπούλια!
-
Καλημερα!
Μια ερωτηση! Θελω να παρω κατι απο ebay. Κυκλοφορουν στα περιπτερα κατι καρτες paypal. Με αυτες τις καρτες τι κανεις φορτωνεις τον υπαρχον λογαριασμο σου paypal η απλα κανεις αγορα στο ebay και μετα βαζεις τον κωδικο της καρτας?Εχει κανεις καμια ιδεα?
-
Καρτες paysafe εννοεις.
Νομιζω μπορεις να προσθεσεις πολλες paysafe σε καθε αγορα, μεχρι να φτασεις στο νουμερο που θες για την αγορα. -
Γινεται αυτο? Νομιζα πως υπηρχαν (βασικα μου ειπαν δεν ειναι δικια μου η αγορα) οτι υπαρχουν και καρτες paypal αλλα μαλλον λαθος θα εκαναν. Να φορτωσεις τον λογαριασμο σου paypal ομως με paysafe γινεται?
-
Δε γίνεται με paysafe
-
Δεν ξερω αν υπαρχουν καρτες paypal ή κατι τετοιο, δεν νομιζω ομως.
Τον paypal απο οσο θυμαμαι δεν τον φορτωνεις με paysafe, υπαρχουν κατι site που θεωρητικα το κανουν αυτο αλλα δεν θα τα εμπιστευομουν για κανεναν λογο.
Οταν πας να κανεις την αγορα, δεν σου εχει επιλογη να πληρωσεις με paysafe απευθειας; -
Το eBay δε νομίζω να δέχεται πληρωμές πλην του PayPal.
Στάλθηκε από το ST21i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Οκ ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
-
μια φιλη εχει ενα 'καλο' αμαξι μισιακο με την αδελφουλα της..
το πηρε η μικρη με το γκομενο για 4ημερο Μονεμβασια..
στο ερωτημα που το παρκαρε και αν το προσεχει, η μικρη απαντησε 'δεν θυμαμαι ...καπου πιο εξω..και αν το σπασουν-κλεψουν το εκαναν, τι να γινει...'
τουρμπο η αλλη στο τσακ να κατεβει με ΚΤΕΛ και να την κανει μαυρη στο ξυλο...last resort...μπορουμε να τηλεφωνησουμε αστυνομια και να πουμε οτι να δουν αν και που εχει παρκαρει το ΧΧ 6969 λεμε τωρα...
καταφευγω σε εσας γιατι οπως καταλαβαινετε ΕΜΕΝΑ θελει να βαλει να κανω το τηλρφωνο..
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
μια φιλη εχει ενα 'καλο' αμαξι μισιακο με την αδελφουλα της..
το πηρε η μικρη με το γκομενο για 4ημερο Μονεμβασια..
στο ερωτημα που το παρκαρε και αν το προσεχει, η μικρη απαντησε 'δεν θυμαμαι ...καπου πιο εξω..και αν το σπασουν-κλεψουν το εκαναν, τι να γινει...'
τουρμπο η αλλη στο τσακ να κατεβει με ΚΤΕΛ και να την κανει μαυρη στο ξυλο...last resort...μπορουμε να τηλεφωνησουμε αστυνομια και να πουμε οτι να δουν αν και που εχει παρκαρει το ΧΧ 6969 λεμε τωρα...
καταφευγω σε εσας γιατι οπως καταλαβαινετε ΕΜΕΝΑ θελει να βαλει να κανω το τηλρφωνο..
Nα κάνει τι ακριβώς η αστυνομία;
Το να της απαντησε έτσι η μικρή επειδή η μεγάλη της τα έπρηξε το αποκλείουμε;
Μισιακό αυτοκίνητο; -
Δε θυμάται που το πάρκαρε??
Μην πάρεις εσύ την αστυνομία και τους τα πεις αυτά, ρεζίλι θα γίνεις! -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δε θυμάται που το πάρκαρε??
Μην πάρεις εσύ την αστυνομία και τους τα πεις αυτά, ρεζίλι θα γίνεις!
Ποσο δύσκολο να βρεις ενα αμάξι; -
το 'δεν θυμαται' ειναι 'ποιητικη αδεια'...
με την εννοια οτι το εβαλε 'εξω απο την πολη', αλλα δεν κοιταξε εαν ειναι κατω απο δεντρο, διπλα σε κοπαδι με κατσικια, το βαραει το κυμα κτλ...γενικα το ζευγαρακι απο υπευθυνοτητα ειναι γαμησε τα...
κοινως εαν πουμε στην αστυνομια ρε παιδια ειναι στο δημοτικο;; παρκινγκ αυτο το αμαξι υπαρχει περιπτωση να ριξουν μια βολτα απο εκει, ή θα γελασει και το παρδαλο κατσικι;;
οχι τιποτα αλλο μην νομισουν οτι τους κανουμε και πλακα... -
Η αστυνομία τι ακριβώς θέλεις να κάνει; Να ψάξει να βρει το αμάξι; Με ποιάν αιτιολογία;
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
το 'δεν θυμαται' ειναι 'ποιητικη αδεια'...
με την εννοια οτι το εβαλε 'εξω απο την πολη', αλλα δεν κοιταξε εαν ειναι κατω απο δεντρο, διπλα σε κοπαδι με κατσικια, το βαραει το κυμα κτλ...γενικα το ζευγαρακι απο υπευθυνοτητα ειναι γαμησε τα...
κοινως εαν πουμε στην αστυνομια ρε παιδια ειναι στο δημοτικο;; παρκινγκ αυτο το αμαξι υπαρχει περιπτωση να ριξουν μια βολτα απο εκει, ή θα γελασει και το παρδαλο κατσικι;;
οχι τιποτα αλλο μην νομισουν οτι τους κανουμε και πλακα...Δεν παθαίνει τίποτα το αμάξι,πες της να μην τρελαίνεται .Μια σταλιά τόπος είναι η Μονεμβασιά .
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η αστυνομία τι ακριβώς θέλεις να κάνει; Να ψάξει να βρει το αμάξι; Με ποιάν αιτιολογία;αν καταφερεις να βρεις μυαλο και λογικη στο συγκεκριμενο πλασμα πες και σε μενα...
καλο και γλυκο κοριτσι αλλα αμα κολλησει σε κατι...γαματα..
παλι καλα που δεν ειπε να στειλουμε και τα ΕΚΑΜ.. -
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)