-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Και με μπουζούκι 9/10 τραγούδια σαβούρες που γράφτηκαν στο πόδι είναι.
ειδικα τα τελευταια χρονια μονο σαβουροτραγουδα βγαζουμε, τα λεγομενα σουξε.
Και τα παλια χρονια κυριως σαβουροτραγουδα βγαζαμε italakia
για ποια χρονια μιλας;
-
50, 60, 70, 80 διαλεξε και παρε. Λιγη ποιοτητα χαμενη σε τονους σαβουρας. Το ιδιο γινεται και τωρα και παντα θα γινεται δηλαδη.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
50, 60, 70, 80 διαλεξε και παρε. Λιγη ποιοτητα χαμενη σε τονους σαβουρας. Το ιδιο γινεται και τωρα και παντα θα γινεται δηλαδη.ποια ειναι αυτη η λιγη ποιοτητα, το εντεχνο λαικο, το απλο λαικο ;
-
Μεμονωμενοι δημιουργοι ή δημιουργηματα, δε μου λενε τιποτα τα ειδη που λες κι ο διαχωρισμος που κανεις.
Ολα ξεκινανε απο τον στιχο, βεβαια. -
δεν σου λενε τιποτα τα ειδη και ο διαχωρισμος αλλα λες οτι εχουμε σαβουρα μουσικη.
ενταξει εχουμε σαβουρα ,το χω παραδεχτει απο πριν.
εγω σαβουρα βλεπω τα σκυλοτραγουδα ,εσυ; -
Κάθε εποχή είχε τα σουξέ της. Εμείς ακούμε σήμερα τα καλύτερα κάθε δεκαετίας ξεχνώντας τα υπόλοιπα και μας φαίνεται ότι τότε άκουγαν μόνο ποιοτική ελληνική μουσική.
Όπως και με τις ταινίες. 100+ ελληνικές ταινίες παίζονταν κάθε χρόνο στους κινηματογράφους τις δεκαετίες 60-70 (άσε τις βιντεοτανίες του 80...). Από αυτές εμείς 'κρατήσαμε' καμιά 30ριά συνολικά και τις παίζουμε συνέχεια στην ΤιΒι λέγοντας 'ααα, τι ωραίες ταινίες που γύριζαν τότεςςςςς....'. -
δεν θα προχωρησω αλλο γιατι αμα ξεκινησω να γραφω θα φανω φανατισμενος.
-
Κοίτα ιταλάκια κι εγώ πιστεύω ότι ο αράπης του ζαμπέτα είναι ένα αριστούργημα μπροστά στο bohemian rhapsody ή το dark side of the moon, αλλά όπως λες κι εσύ δεν θέλω να φανώ φανατισμένος.
Για να μην πάμε σε ταινίες... Συγκρίνεται η 'Περιφρόνηση' (La Mepris) με το Κλωτσοσκούφι; Μα είναι σοβαροί οι άνθρωποι; Κομπλεξάρες ξενόφιλοι... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάθε εποχή είχε τα σουξέ της. Εμείς ακούμε σήμερα τα καλύτερα κάθε δεκαετίας ξεχνώντας τα υπόλοιπα και μας φαίνεται ότι τότε άκουγαν μόνο ποιοτική ελληνική μουσική.
Όπως και με τις ταινίες. 100+ ελληνικές ταινίες παίζονταν κάθε χρόνο στους κινηματογράφους τις δεκαετίες 60-70 (άσε τις βιντεοτανίες του 80...). Από αυτές εμείς 'κρατήσαμε' καμιά 30ριά συνολικά και τις παίζουμε συνέχεια στην ΤιΒι λέγοντας 'ααα, τι ωραίες ταινίες που γύριζαν τότεςςςςς....'.Δηλαδη αν καταλαβα καλα ,αρνεισαι τον ορο χρυση εποχη .
Αρνεισαι οτι μια πλειαδα εκλεκτων (κορυφαιων) μουσικων ,αρχιζουν να μελοποιουν ποιητες κ να γραφουν εξαιρετικους στιχους σχεδον ολοι την ιδια δεκαετια . -
με το συμπάθειο μεγάλε, αλλά ξέρεις τί ακούγανε κατα κύριο λόγο στο 60?
ποσο μ αρέσει ο τροπος που μ αγαπάς
τρελοκόριτσο
όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο
αν πάμε και παλιότερα, στα ρεμπετικα που τόσο αγαπάς, αυτά τα άκουγε μειοψηφία, οι περισσότεροι άκουγαν το αγκαλιά εγώ κι εσύ στο αμπαζούρ το θαλασσί απο κάτω μ ένα τσιγαράκι απλό μυρωδάτο.
άντε πια με την εκθείαση του παρελθόντος και του κάθε παρελθόντος
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Όπως και με τις ταινίες. 100+ ελληνικές ταινίες παίζονταν κάθε χρόνο στους κινηματογράφους τις δεκαετίες 60-70 (άσε τις βιντεοτανίες του 80...). Από αυτές εμείς 'κρατήσαμε' καμιά 30ριά συνολικά και τις παίζουμε συνέχεια στην ΤιΒι λέγοντας 'ααα, τι ωραίες ταινίες που γύριζαν τότεςςςςς....'.Δηλαδη αν καταλαβα καλα ,αρνεισαι τον ορο χρυση εποχη .
Αρνεισαι οτι μια πλειαδα εκλεκτων (κορυφαιων) μουσικων ,αρχιζουν να μελοποιουν ποιητες κ να γραφουν εξαιρετικους στιχους σχεδον ολοι την ιδια δεκαετια .όχι, αλλά δεν ήταν σουξέ.
κάθε εποχή έχει το δικό της στίγμα με πολλή σαβούρα και καλά δείγματα.
καλά τα λέει ο μάνος
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κοίτα ιταλάκια κι εγώ πιστεύω ότι ο αράπης του ζαμπέτα είναι ένα αριστούργημα μπροστά στο **bohemian rhapsody **ή το dark side of the moon, αλλά όπως λες κι εσύ δεν θέλω να φανώ φανατισμένος.
Για να μην πάμε σε ταινίες... Συγκρίνεται η 'Περιφρόνηση' (La Mepris) με το Κλωτσοσκούφι; Μα είναι σοβαροί οι άνθρωποι; Κομπλεξάρες ξενόφιλοι...ρε παρε την αδερφη απο δω χαμω ρε.
ου ου ου ου ουυυυυυυ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αρνεισαι οτι μια πλειαδα εκλεκτων (κορυφαιων) μουσικων ,αρχιζουν να μελοποιουν ποιητες κ να γραφουν εξαιρετικους στιχους σχεδον ολοι την ιδια δεκαετια .όχι, αλλά δεν ήταν σουξέ.
κάθε εποχή έχει το δικό της στίγμα με πολλή σαβούρα και καλά δείγματα.
καλά τα λέει ο μάνος
Εγω δεν μιλησα για σουξε .Απο ποτε το σουξε σημαινει ντε κ καλα ποιοτητα .
-
-
Έρε προβλήματα που έχει ο κόσμος...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
με το συμπάθειο μεγάλε, αλλά ξέρεις τί ακούγανε κατα κύριο λόγο στο 60?ποσο μ αρέσει ο τροπος που μ αγαπάς
τρελοκόριτσο
αν πάμε και παλιότερα, στα ρεμπετικα που τόσο αγαπάς, αυτά τα άκουγε μειοψηφία, οι περισσότεροι άκουγαν το αγκαλιά εγώ κι εσύ στο αμπαζούρ το θαλασσί απο κάτω μ ένα τσιγαράκι απλό μυρωδάτο.
ασε μιλα καλυτερα για την ολλανδικη κρεμα γαλακτος γιατι στην ελλαδα ειδικα το 60 καζαντζιδης ηταν ο θεος και αυτος ακουγοταν πιο πολυ απολους
χαζοτραγουδα ακουγαν και τοτε αλλα τα ακουγαν κατι φλωρια σαν αυτα που ακουνε και σημερα ροκ και π@υτσ@ς μπλε.
ο πειραιας ακουγε ολος ρεμπετικα γιατι οι συνθηκες ζωης δεν τους αφηναν περιθωριο να ακουνε αδελφες ποπ ροκ ν ρολ
-
Κάθε εποχή είχε τα σουξέ της.
Ακολουθεί ευτράπελο από γάμο που είχα παρευρεθεί. Κάποια στιγμή ο ντιτζέις έβαλε κάτι σε βαλς/ταγκό και χόρευαν κάτι ραμολί, και ένα παιδάκι ρωτάει τον παππού του γιατί οι γέροι χορεύουν μόνο αυτά τα τραγούδια.
'Κάθε εποχή έχει τα σουξέ της' η απάντησή του, και αμέσως μια μεγαλύτερη ανηψιά προσθέτει 'δηλαδή ρε παππού όταν εμείς γίνουμε 80 χρονών θα χορεύουμε μπρέικ ντανς?' -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Εγω δεν μιλησα για σουξε .Απο ποτε το σουξε σημαινει ντε κ καλα ποιοτητα .
Aπο ποτε η μουσικη απαιτει ποιοτητα?
Και τι σημαινει ποιοτητα, μπορει να οριστει? -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
με το συμπάθειο μεγάλε, αλλά ξέρεις τί ακούγανε κατα κύριο λόγο στο 60?
ποσο μ αρέσει ο τροπος που μ αγαπάς
τρελοκόριτσο
ασε μιλα καλυτερα για την ολλανδικη κρεμα γαλακτος γιατι στην ελλαδα ειδικα το 60 καζαντζιδης ηταν ο θεος και αυτος ακουγοταν πιο πολυ απολους
χαζοτραγουδα ακουγαν και τοτε αλλα τα ακουγαν κατι φλωρια σαν αυτα που ακουνε και σημερα ροκ και π@υτσ@ς μπλε.
ο πειραιας ακουγε ολος ρεμπετικα γιατι οι συνθηκες ζωης δεν τους αφηναν περιθωριο να ακουνε αδελφες ποπ ροκ ν ρολ
Nα μιλήσει καλύτερα για γκούντα και ένταμ μια και φτιάχνω κάτι τοστάκια τώρα
Το άλλο ρε συ με τον Πειραιά που ακούγανε μόνο ρεμπέτικα που το βρήκες γραμμένο;
-
χεσε με τωρα ρε BEAMS ,θα σου φερω χαρτι που το βρηκα γραμμενο.
πανε ψαξε μονος σου να βρεις.
Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015