-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
2 σελίδες τώρα μιλάτε για βυζιά, πόσο ρηχοί είστε τέλοσπάντων;Το θέμα είναι ο Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision. Δεν λέγεται Euroβυζion...
Oh wait...
-
υπάρχουν τα βυζιά και υπάρχουν και τα ακανόνιστα λιπαρά σακούλια που εξέχουν στον υπόλοιπο λιπαρό σώμα...
μάθαιτε να τα ξεχωρίζετε? -
Νομίζω ότι τα βυζιά Μαντούς είναι uber φάση.
Γμτω δε βρήκα Μητσικώστα να κάνει Μαντώ...
Και θυμήθηκα και αυτό...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ο vengas φταίει!!! Έχει περάσει στο υποσυνείδητο όλων πως τα βυζιά έχουν μέγεθος πεπονιού!!!+1000!
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Δεν έχω παρακολουθήσει τη πορεία της.
Πάντως κοντή, είναι.
Ποιά πορεία της!!!!
Πάντως κοντή είναι .οκ θα την κρατησω για τραπεζακι μπυρας.....
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
2 σελίδες τώρα μιλάτε για βυζιά, πόσο ρηχοί είστε τέλοσπάντων;
Το θέμα είναι ο Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision. Δεν λέγεται Euroβυζion...Δε βρίσκω το βιντεάκι του Ψάλτη με το Euroβίζιον
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
2 σελίδες τώρα μιλάτε για βυζιά, πόσο ρηχοί είστε τέλοσπάντων;
Το θέμα είναι ο Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision. Δεν λέγεται Euroβυζion...Δε βρίσκω το βιντεάκι του Ψάλτη με το Euroβίζιον
Στο 1:30
-
-
sweden
azerbaijan -
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
Δεν έχω παρακολουθήσει τη πορεία της.
Πάντως κοντή, είναι.
Ποιά πορεία της!!!!
Πάντως κοντή είναι .οκ θα την κρατησω για τραπεζακι μπυρας.....
Μιά χαρά πουτσομεζές είναι...!
-
Καλα, κέρδισε τραγούδι που το λένε ΕΦΟΡΙΑ?
Πανε να μας στείλουν κάποιο μήνυμα, ε?
Γαμώ!
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Καλά μωρέ,οι γιαγιάδες πάνω από το Σέρβο?Ακούστηκε λίγο περίεργα αυτο
-
Καλό το Euphoria της Loreen...
-
- Το τραγουδι της Σουηδιας συνουσιαζει
- Κατι ειχε η φωνη της Ηβης
3)Δεν περιμενα τοσο χαμηλα την Ελλαδα... Τουλαχιστον μες την δεκαδα πιστευα θα ηταν..
-
Εγω την περίμενα πιο χαμηλά με αυτό το χαζοτράγουδο που είχαμε παλι φέτος.....Αντίθετα, της Κύπρου υπολόγιζα, για τα στανταρ της ευρωβυζιών, να είναι μεσα στη δεκάδα....
Για τα αλλα κράτη δεν ξέρω...Δεν τα εχω ακουσει τα κομματια τους....
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Εγω την περίμενα πιο χαμηλά με αυτό το χαζοτράγουδο που είχαμε παλι φέτος.....Αντίθετα, της Κύπρου υπολόγιζα, για τα στανταρ της ευρωβυζιών, να είναι μεσα στη δεκάδα....Για τα αλλα κράτη δεν ξέρω...Δεν τα εχω ακουσει τα κομματια τους....
Εγώ τους περίμενα χαμηλά και δεν διαψεύστηκα. Δύο κομμάτια αδιάφορα, τα οποία θα παιζόντουσαν σε ένα κλαμπ μετά τις 03.30 το πρωί όταν οι θαμώνες από το πολύ αλκοόλ θα θεωρούσαν ακόμα και τις αγριοφωνάρες του εκπαιδευτή τους στο στρατό ως κελάηδισμα αηδονιού.
-
http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash ... 91524.html
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
- Το τραγουδι της Σουηδιας συνουσιαζει
- Κατι ειχε η φωνη της Ηβης
3)Δεν περιμενα τοσο χαμηλα την Ελλαδα... Τουλαχιστον μες την δεκαδα πιστευα θα ηταν..
Η φωνη της Ηβη ειχε οτι ηταν η δικια της.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/watchlist/h-eurovision-enos-46arh.1791524.htmlΕνδιαφέρον άρθρο. Προσωπικά θα πρόσθετα το Volare και τους Lordi.
-
Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015