-
Πες μου τι κάνει 'λίγο';
Δεν είναι γρήγορο; Δεν στρίβει; Δεν πάει εκτός δρόμου; Δεν χωράει 4 άτομα+αποσκευές; Δεν έχει ποιότητα;
-
Δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των οχημάτων. Η μόδα του 2,3,4 σε 1 έχω την εντύπωση ότι είναι φρομ Αμέρικα, είτε μιλάμε για αμάξια είτε μιλάμε για κινητά πχ. Σε θέμα σχεδιασμού είναι περιττό να θυμίσω ότι η όλη τζιπομάνια ξεκίνησε από το Αμέρικα.
Από καθαρά μαρκετινίστικη και προϊοντική άποψη, η Χ6 είναι ο θρίαμβος της αυτοκίνησης και ίσως αυτό να μην γουστάρει καθόλου ο Clarkson και έσπευσε να θάψει πανηγυρικά το συγκεκριμένο. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Πες μου τι κάνει 'λίγο';Δεν είναι γρήγορο; Δεν στρίβει; Δεν πάει εκτός δρόμου; Δεν χωράει 4 άτομα+αποσκευές; Δεν έχει ποιότητα;
το διατύπωσα στραβά λάθος μου
απλά προσπαθώντας να παίξεις δυο ρολους δεν γίνεται να τους κάνεις και τους δυο άριστα
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πες μου τι κάνει 'λίγο';
Δεν είναι γρήγορο; Δεν στρίβει; Δεν πάει εκτός δρόμου; Δεν χωράει 4 άτομα+αποσκευές; Δεν έχει ποιότητα;
το διατύπωσα στραβά λάθος μου
απλά προσπαθώντας να παίξεις δυο ρολους δεν γίνεται να τους κάνεις και τους δυο άριστα
Για το μεγαλύτερο μέρος των οδηγών τα κάνει όλα άριστα.
Και για να είμαστε πιο ακριβείς, το 95% των οδηγών δεν θα αγγίξει ούτε το 30% των δυνατοτήτων του. Και με απόλυτα κριτήρια, όμως, είναι ένα πολύ ικανό αυτοκινήτο.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Για το μεγαλύτερο μέρος των οδηγών τα κάνει όλα άριστα.καλώς να το αγοράσουν τότε
προσωπικά ποιο χρήσιμο θα μου ηταν AIDS και καρκίνος παρά τέτοιου είδους αμάξι
Και για να είμαστε πιο ακριβείς, το 95% των οδηγών δεν θα αγγίξει ούτε το 30% των δυνατοτήτων του. Και με απόλυτα κριτήρια, όμως, είναι ένα πολύ ικανό αυτοκινήτο.
το 95% των οδηγών δεν αγοράζει αυτοκίνητα βάσει των δυνατοτήτων τους (των αυτοκινήτων)
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Υπάρχουν όμως και μερικά SUV που εκτός από εξαιρετικά στην άσφαλτο μπορούν να κάνουν και αγώνες trial με ασφάλτινα λάστιχα.....
Youtube Videoευτυχως η vw ξερει τι κανει
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
καλώς να το αγοράσουν τότεπροσωπικά ποιο χρήσιμο θα μου ηταν AIDS και καρκίνος παρά τέτοιου είδους αμάξι
:
και κάπου εδώ τελειώνουν τα προσωπικά γούστα και αρχίζει η ηλιθιότητα...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Για το μεγαλύτερο μέρος των οδηγών τα κάνει όλα άριστα.
καλώς να το αγοράσουν τότε
προσωπικά ποιο χρήσιμο θα μου ηταν AIDS και καρκίνος παρά τέτοιου είδους αμάξι
ειχα μερες να γελασω τοσο αυθορμητα
-
Εγώ πάντως θα κρατούσα το Ζ, θα έσπρωχνα το ΤΤ και στη θέση του θα έπαιρνα ένα Α4 2.0Τ Quattro Avant (ή sedan)...
Ο συνδυασμός 350Ζ & Α4 2.0TQ μου κάνει απείρως καλύτερος απο το συνδυσαμό ΤΤ 1.8Τ & Χ6 35...
-
Εγω θα συμφωνησω με τον Μορφέα.
Τωρα αν χρειαζεται ο φιλος βοηθεια να διαλέξει αναμεσα σε m3 και χ6 θα του έλεγα απλα πως αφου βαρεθηκε το γκάζι του Ζ350 που δεν ειναι και τιποτα το πολυ σπουδαίο ας παρει το χ6 αλλα να ξερει οτι θα πρεπει να εχει και σακουλες μεσα οταν θα κουβαλάει το παιδί και θελησει να θυμηθεί το νισαν.
Οσο καλο κρατημα εχει αλλο τοσο εμετο θα φερνει στις στροφες λογο υψους.
Αν θελει δηλ να εχει πολύ χωρο κρατημα και σωστη σπορ οδηγηση η λυση ειναι στεισον . -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Εγω θα συμφωνησω με τον Μορφέα.
Τωρα αν χρειαζεται ο φιλος βοηθεια να διαλέξει αναμεσα σε m3 και χ6 θα του έλεγα απλα πως αφου βαρεθηκε το γκάζι του Ζ350 που δεν ειναι και τιποτα το πολυ σπουδαίο ας παρει το χ6 αλλα να ξερει οτι θα πρεπει να εχει και σακουλες μεσα οταν θα κουβαλάει το παιδί και θελησει να θυμηθεί το νισαν.
Οσο καλο κρατημα εχει αλλο τοσο εμετο θα φερνει στις στροφες λογο υψους.
Αν θελει δηλ να εχει πολύ χωρο κρατημα και σωστη σπορ οδηγηση η λυση ειναι στεισον .δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει αλλα εκτος απο την μαρκα αυτα τα δυο αυτοκινητα δεν εχουν και πολλα κοινα νομιζω
-
Ο χρήστης xristaras έγραψε:
Τωρα λοιπον που ερχεται και νεο μελος στην οικογενεια το διθεσιο παει για φουντο...Θα πήγαινα σε μια λύση που συνδυάζει μερικώς όλα τα παραπάνω...
μια 325 ή 330ix station wagon....
- έτσι δεν θα χάσεις το ωραίο στήσιμο που τόσο αγαπάς(τιμόνι, ανάρτηση, ζύγισμα),
- θα κερδίσεις σε ασφάλεια και ηρεμία στους ελληνικούς δρόμους λόγο της εκπληκτικής τετρακίνησης της BMW
- θα έχεις παραπάνω χώρο να βάζεις τα πράγματα του μωρού
- θα έχεις ένα σχετικά φυσιολογικό μέγεθος αυτοκινήτου να κινείς μες την πόλη
- θα έχεις ακόμη περισσότερη ποιότητα από το Nissan
- θα έχεις περισσότερη οικονομία από τα άλλα που σκέφτεσαι
- θα έχεις ένα ήπιο αυτόματο, αν θες... για την γυναίκα σου
- θα είναι κούκλα σε ένα βαθύ μπλε!
κι άλλα πολλά που είμαι σίγουρος ότι θα βρεις από μόνος σου όταν πας να το δεις σε μια αντιπροσωπεία...
αυτά τα ολίγα από μένα... καλές αγορές!
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Πες μου τι κάνει 'λίγο';Δεν είναι γρήγορο; Δεν στρίβει; Δεν πάει εκτός δρόμου; Δεν χωράει 4 άτομα+αποσκευές; Δεν έχει ποιότητα;
dear ΠΑι ΜΕι, τίποτα από αυτά που γράφεις δεν τα κάνει όπως θα έπρεπε για αν αναφερόμαστε σε αυτά σε υπερθετικό ή κι απλά θετικό βαθμο... Με εξαίρεση το τελευταίο την ποιότητα που είναι σίγουρα πολύ καλή...
ΔΕΝ είναι γρήγορο.... ένα οποιοδήποτε απλό, χαμηλό σεντάν με τον κινητήρα αυτόν και ένα καλό στήσιμο θα ήταν πύραυλος σε ευθείες κι στροφές συγκρητικά
ΔΕΝ στρίβουν εύκολα οι 2 τόννοι... όσο κι αν οι δημοσιογράφοι εντυπωσιάζονται με τις δυνατότητές του 'καλού' SUV σίγουρα δεν είναι αυτό που λέμε, ευέλικτο... απλά στρίβει θες καλά, θες πολύ καλά, για αυτό που είναι...
ΔΕΝ πάει εκτός δρόμου.... σίγουρο αυτό... απλά ξέχνα το... ένα τέτοιο crossover όχημα δεν μπορεί να πάει ΕΚΤΟΣ δρόμου... και δεν μιλάμε για χωματόδρομους και πατημένο χιόνι...
ΔΕΝ χωράει τέσσερις ενήλικες... πίσω που κάθισα το κεφάλι μου ακουμπάει στην όμορφη καμπούρα του σχεδιασμού του...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Πες μου τι κάνει 'λίγο';
dear ΠΑι ΜΕι, τίποτα από αυτά που γράφεις δεν τα κάνει όπως θα έπρεπε για αν αναφερόμαστε σε αυτά σε υπερθετικό ή κι απλά θετικό βαθμο... Με εξαίρεση το τελευταίο την ποιότητα που είναι σίγουρα πολύ καλή...
ΔΕΝ είναι γρήγορο.... ένα οποιοδήποτε απλό, χαμηλό σεντάν με τον κινητήρα αυτόν και ένα καλό στήσιμο θα ήταν πύραυλος σε ευθείες κι στροφές συγκρητικά
ΔΕΝ στρίβουν εύκολα οι 2 τόννοι... όσο κι αν οι δημοσιογράφοι εντυπωσιάζονται με τις δυνατότητές του 'καλού' SUV σίγουρα δεν είναι αυτό που λέμε, ευέλικτο... απλά στρίβει θες καλά, θες πολύ καλά, για αυτό που είναι...
ΔΕΝ πάει εκτός δρόμου.... σίγουρο αυτό... απλά ξέχνα το... ένα τέτοιο crossover όχημα δεν μπορεί να πάει ΕΚΤΟΣ δρόμου... και δεν μιλάμε για χωματόδρομους και πατημένο χιόνι...
ΔΕΝ χωράει τέσσερις ενήλικες... πίσω που κάθισα το κεφάλι μου ακουμπάει στην όμορφη καμπούρα του σχεδιασμού του...
σε παρακαλω που θα μιλησεις εσυ για τη bmw αλλοι εχουν παρει το λαθος δρομο , εδω μιλαμε για αυτοκινητο που ειναι τοσο καλο που το βγαζουν και σε Μ
-
Ξέρει κανείς 10 παραλίες στην Ελλάδα που δεν πας με ΙΧ αλλά χρειάζεσαι τους επιπλέον πόντους ενός SUV για να κάνεις τον χωματόδρομο?
Υπάρχουν πάνω από 10 έλληνες με SUV που κουβαλάνε ομπρέλα και ψυγιακι γι αυτές τις παραλίες?
Επιμένω πάρε ότι γουστάρεις αλλά Μ5 RS6 και E55 είναι οι κορυφαίες επιλογές ΙΜΟ
εγώ πάντως σε μια παραλία με χωματόδρομο (στην Πρέβελη) με πήγε μια χαρά η AMG
-
δεν ειναι ετσι...οτα εχεις suv θα ψαχτεις και παραπερα,,,εχω βρει παραλιες με το discovery που δεν ηξερες καν οτι υπαρχουν....καλη η amg αλλα εγω οταν πηγα πηλιο με το ζ οπου παρκαρα εβρισκε τ αμαξι απο κατω...ανηφορουλες,κοτρονες,χιονια,αναχωματα..οπως επισης και στις πηχτρα παραλιες της ελλαδα με το τζιπακι σου μπορεις να βρεις ανετα να παρκαρεις εκει που δεν παει αλλο αυτοκινητο...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ξέρει κανείς 10 παραλίες στην Ελλάδα που δεν πας με ΙΧ αλλά χρειάζεσαι τους επιπλέον πόντους ενός SUV για να κάνεις τον χωματόδρομο?Υπάρχουν πάνω από 10 έλληνες με SUV που κουβαλάνε ομπρέλα και ψυγιακι γι αυτές τις παραλίες?
Επιμένω πάρε ότι γουστάρεις αλλά Μ5 RS6 και E55 είναι οι κορυφαίες επιλογές ΙΜΟ
εγώ πάντως σε μια παραλία με χωματόδρομο (στην Πρέβελη) με πήγε μια χαρά η AMG
σιγα και μην παει ποτε κανεις με Χ6 και λοιπα σουβλακια στην παραλια της μονης πρεβελης να κανει 10+ 10 'δυσκολα' κμ χωματοδρομου
(εχω παει με το smartaki )
-
Ο χρήστης xristaras έγραψε:
δεν ειναι ετσι...οτα εχεις suv θα ψαχτεις και παραπερα,,,εχω βρει παραλιες με το discovery που δεν ηξερες καν οτι υπαρχουν....καλη η amg αλλα εγω οταν πηγα πηλιο με το ζ οπου παρκαρα εβρισκε τ αμαξι απο κατω...ανηφορουλες,κοτρονες,χιονια,αναχωματα..οπως επισης και στις πηχτρα παραλιες της ελλαδα με το τζιπακι σου μπορεις να βρεις ανετα να παρκαρεις εκει που δεν παει αλλο αυτοκινητο...και να ακουμπησει κατω δεν τρεχει τιποτα για αυτο υπαρχουν τα προστατευτικα
ειδικα για τις παραλιες που λες εσυ, εγω πολλες φορες εχει τυχει να παρκαρω μαζι με τα suv
μια φορα με κοιτουσε γεματος απορια ενας ιταλος με ενα suv λεξους καθως σκαρφαλωνα για να παω διπλα του
-
ρε παιδια ειχα 3 τζιπ στο παρελθον μην επιμενετε οτι κανεις τα ιδια πραγματα ειδικα αν φυγεις για ταξιδι,εκδρομη κλπ...προσφατα δουλεψα και 2 χρονια επαρχια και ενιωσα στο πετσι μου ποσο ζημια μπορει να παθει ενα απλο ιχ...η κουβεντα δεν πειραζει αν βρει απο κατω υπαρχουν και τα προστατευτικα ειναι εντελως ακυρη,,,οπως και να χει ειναι ατοπο να πας να παρκαρεις το Μ3,amg σου εκει που παρκαρουν και τα τζιποειδη,,,εμενα στο πηλιο βρηκε το ζ και βρηκε και σε μαρσπιε με αποτελεσμα να ξεκουμπωσει και να καθομαι να κουμπωνω μες στην μεση του δρομου...δεν ειναι το ιδιο ρε παιδια μην λετε οτι θελετε...
-
καλα σιγουρα δεν ειναι το ιδιο , αλλα δεν ζουμε και σε βομβαρδισμενη βαγδατη
αλλα οπως λενε και οι αλλοι , αφου το εχεις παρει αποφαση τι το ψαχνεις?
δε μπορει ολοι να συμφωνουμε και να εχουμε την ιδια αποψη, αλλιως δε θα υπηρχαν τοσα πολα αυτοκινηταπαντως η x6 αν και ογκωδης , θα ελεγα οτι πασχει απο χωρους, να το κοιταξεις αυτο αν εχεις μεγαλη αναγκη απο χωρους
ενα σπορ 4κινητο παντως ειναι ο,τι καλυτερο για την ελλαδα , εγω αυτο πιστευω
Αντιο στο 350Ζ τωρα τι? m3 η Χ6?