-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μας φακελώνουν. Ξεκίνησαν με την καταγραφή πινακίδων, θα συνεχίσουν με τις νέες ταυτότητες τύπου πιστωτικής και στο τέλος θα μας εμφυτεύσουν τσιπ! -
pasparogatos
-
Τι διόδια παίζουν στην Ιόνια Οδό; Και στο κατέβασμα και στο ανέβασμα (αν είναι διαφορετικά).
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Τι διόδια παίζουν στην Ιόνια Οδό; Και στο κατέβασμα και στο ανέβασμα (αν είναι διαφορετικά).Δεν εχει κατι απο οτι γνωριζω . ΕΤσι κι αλλιως δεν εχει και δρομο ,βεβαια θα μου πεις πληρωνουμε στην Κορινθου-Πατρων 3,20€
-
Μάλιστα. Γιατί έφαγα το google και δεν έβρισκα τίποτα, παρά μόνο άκυρες ειδήσεις ότι ΘΑ βάλουν κάποτε...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τι διόδια παίζουν στην Ιόνια Οδό; Και στο κατέβασμα και στο ανέβασμα (αν είναι διαφορετικά).
Δεν εχει κατι απο οτι γνωριζω . ΕΤσι κι αλλιως δεν εχει και δρομο ,βεβαια θα μου πεις πληρωνουμε στην Κορινθου-Πατρων 3,20€
Εμ ρώτησες πως να πας... Δε ρώτησες πως να τα παρακάμψεις...
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Μάλιστα. Γιατί έφαγα το google και δεν έβρισκα τίποτα, παρά μόνο άκυρες ειδήσεις ότι ΘΑ βάλουν κάποτε...Δεν έχει, ακόμα, τίποτα, παρά μόνο τα 3 ευρώ στη ζεύξη Άκτιο-Πρέβεζα.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Δεν εχει κατι απο οτι γνωριζω . ΕΤσι κι αλλιως δεν εχει και δρομο ,βεβαια θα μου πεις πληρωνουμε στην Κορινθου-Πατρων 3,20€
Εμ ρώτησες πως να πας... Δε ρώτησες πως να τα παρακάμψεις...
Η απαντηση ειναι καπου στις προηγουμενες σελιδες
-
Ο χρήστης kounoupis έγραψε:
H παρακαμψη των διοδιων της θηβας προς λαμια μεσω του βενζιαναδικου στο 90 χλμ που υπαρχει στον παραδρομο ισχυει;Ισχύουν κανονικά και προς τις 2 κατευθύνσεις (Αθήνα-Λαμία και Λαμία-Αθήνα)
-
Πλευρικά διόδια Λεπτοκαρυάς προς Θεσσαλονίκη ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ
Πλευρικά διόδια Λεπτοκαρυάς προς Αθήνα ΕΛΕΥΘΕΡΑ
-
Ο χρήστης kounoupis έγραψε:
Για παρακαμψη των διοδιων των αφιδνων προς λαμια ισχυει η παρακαμψη μεσα απο το σειριο;Να μπεις μεσα στο σειριο απο το παραδρομο προς αθηνα και μετα μεσα απο το σειριο να βγεις προς λαμια.
Φανταζομαι οτι αυτη η παρακαμψη μπορει να χρησιμοποιηθει και ως εξοδος της εθνικης στο ρευμα προς αθηνα για να βγεις στον παραδρομοΣε ευχαριστώ και εγώ από τη μεριά μου για την πληροφορία, είναι πάρα πολύ χρήσιμη!!!!
-
Τελευταία ενημέρωση χαρτών και links 20 Μαρτίου 2013
Διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη με επιστροφή από παρακαμπτηρίους οδούς (προτεινόμενη)
Αθήνα-Θεσσαλονίκη με Μπλε
Θεσσαλονίκη-Αθήνα με ΠράσινοΜπορείτε να το δείτε 'live' στο Google Maps εδώ:
http://maps.google.com/maps?q=https:%2F ... 72&t=h&z=8Με 'πινέζες' είναι και οι θέσεις των διοδίων για να βλέπετε τι παρακάμπτετε κάθε φορά.
Όπου μπορούμε, ξαναμπαίνουμε εννοείται στην εθνική οδόΑπό εδώ μπορείτε να την κατεβάσετε: Athens-Salonika_ale_retour_xoris_diodia_2013-03-20.rar (να πω εδώ ότι το προηγούμενο αρχείο έχει 'κατέβει' από 1044 χρήστες!!! )
Το αρχείο είναι συμπιεσμένο (rar αρχείο) και όταν το αποσυμπιέσετε, θα βρείτε 3 αρχεία:- σε μορφή gdb (σε μορφή tracks σε Latin και σε Ελληνικούς χαρακτήρες)-για GPS Garmin
- σε μορφή gdb (σε μορφή routes με Latin χαρακτήρες για απ' ευθείας upload κάθε τμήματος ή και όλων στο GPS Garmin σας), τις έχω ήδη δοκιμάσει στο Garmin μου (Nuvi1490)
- σε μορφή kmz (με ενσωματωμένες και τις θέσεις των διοδίων)
-Παρακάμπτονται ΟΛΑ τα διόδια, ιδιαίτερη βαρύτητα να δώσετε στης Πελασγίας μετά την Λαμία όπου και έχω επιλέξει χωματόδρομο
-Οι διαδρομές έχουν φτιαχτεί με τον AutodriveHellas που είχε τους περισσότερους παρακαμπτηρίους δρόμους
-Της Αγίας Τριάδας έχει γίνει με την Ανάβαση (στο 'κατέβα') και τον CityNavigator (στο 'ανέβα') - θέλει λίγη προσοχή καθώς ο δρόμος για 500m έχει χάλια ποιότητα με πολλές μικρές λακούβες επίτηδες για να περνάνε το δυνατόν λιγότερα αυτοκίνητα
-Στο Σείριο έχει γίνει με τον CityNavigatorΠερισσότερα μπορείτε να διαβάσετε και εδώ: http://www.mygarminsatnav.net/t235-topic#260
Ευχαριστώ τα υπόλοιπα μέλη του 4tforum.gr που δίνουν πολλές και καλές οδηγίες και συμβάλουν με τον τρόπο τους!
-
Εύγε! Ευχαριστούμε!
-
Με πολύ πρόχειρους υπολογισμούς που είχαμε κάνει, η παράκαμψη Αιγινίου σχεδόν δε συμφέρει λόγω των πολλών εξτρά χλμ, ενώ και η παράκαμψη Μαλγάρων με 1,20 πλέον είναι στα όρια του συμφέροντος (χάνεις περίπου 5' κερδίζεις μισό ευρώ). Την παρακαμψη ανόδου για Λεπτοκαρυά την είχα κάνει μία φορά μόλις είχαν ανοίξει τα πλευρικά για νταλίκες να δω αν συμφέρει. Ήταν καλοκαίρι και είχα φτύσει το γάλα της μάνας μου
-
Στις ράχες είδα ότι ετοιμάζουν δρόμο παράλληλα στην εθνική.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Την παρακαμψη ανόδου για Λεπτοκαρυά την είχα κάνει μία φορά μόλις είχαν ανοίξει τα πλευρικά για νταλίκες να δω αν συμφέρει. Ήταν καλοκαίρι και είχα φτύσει το γάλα της μάνας μουΕίναι πολύ εύκολη, αρκεί να βρεθείς από την κάτω πλευρά των γραμμών του τρένου από την αρχή της διαδρομής και δε στρίβεις πουθενά. Αν μπεις λεπτοκαρυά είναι εύκολο να μπερδευτείς αν δεν ξέρεις το μέρος.
-
Δεν είπα ότι είναι δύσκολη. Πας όπως πάει το τρένο. Είπα ότι το καλοκαίρι συναντάς κάθε καρυδιάς φουντούκι, τουρίστες, ούγγρους, τσιγγάνους, 'επαγγελματίες', διπλοπαρκαρισμένους με αλάρμ και άλλα τέτοια άγρια θηρία της ελληνικής φύσης.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Εύγε! Ευχαριστούμε!+1
μήπως υπάρχει κάτι αντιστοιχο ολοκληρωμένο και για αθηνα-πατρα και επιστροφή!?
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
Εύγε! Ευχαριστούμε!
+1
μήπως υπάρχει κάτι αντιστοιχο ολοκληρωμένο και για αθηνα-πατρα και επιστροφή!?
Οχι φίλε μου, δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί με αυτόν το παλιόδρομο ..... (ακόμα.... )
-
Ο χρήστης panoshm έγραψε:
Από εδώ μπορείτε να την κατεβάσετε: Athens-Salonika_ale_retour_xoris_diodia_2013-03-20.rar (να πω εδώ ότι το προηγούμενο αρχείο έχει 'κατέβει' από 1044 χρήστες!!! )
Σ΄ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου! Το παραπάνω αρχείο εγώ το κατέβασα 2 φορές και σου χαλάω τα σταστιστικά
Παρακάμψεις σταθμών διοδίων...