-
' Τα διοδια αγιων θεοδωρων λειτουργουνε ολη μερα;η πρεπει να παω απο κινετα για να αποφυγω τα διοδια του ισθμου; '
Μπαινεις απο Κινετα, τα διοδια Αγιων Θεοδωρων όποτε εχω περασει, ειδα οτι λειτουργουσαν.
Η παρακαμψη αυτη συστηνεται χειμωνα-καλοκαιρι: ειναι ωραια διαδρομη και βγαζεις και 3.20ευρω, διαφορά σε χρονο 10' (τι σημασια εχει πλεον ο χρονος ???)
-
Αθηνα- Κομοτηνη σημερα και παρεκαμψα διοδια Θηβας, Μοσχοχωριου και Λεπτοκαρυας
Για το Μοσχοχωρι, ταλαιπωρηθηκα (παλι ) διοτι καποια στιγμη στον παραδρομο, βγαινει μπροστα μου ενα αγροτικο μηχανημα το οποια επιανε και τις 2 λωριδες! Μετα στο τελος παλι μπερδευτηκα στον κομβο και νομιζα οτι πηγαινα προς Αθηνα ενω τελικα πηγαινα σωστα και κει εχασα κανα δεκαλεπτο
Επισης της Λεπτοκαρυας, μακραν η ευκολοτερη παρακαμψη! Βγαινω στο χωρισμα πριν ξαναγινει καλος ο δρομος, λεω θα παω κι ελπιζω να μη χαθω... Ηταν τοσο ευκολη κι οταν εφτασα στον κομβο της Λεπτοκαρυας, αρχισα να πανηγυριζω... μεχρι που ειδα τα πλευρικα διοδια και ξενερωσα.. Φτανω εκει, κι εκει που ετοιμαζομαι να δωσω το 3€, μου λεει ο τυπος, 'περνατε ελευθερα!'
Τα της Πελασγιας δεν προκειται να τα αποφυγω διοτι εκει εργαζεται μια milfιτσα με Fiesta σαν και το δικο μου (και μου ειχε μιλησει καποτε! )
-
Ναι ρε φόκουσμαν, το έχουμε πει τα αμάξια περνάνε τζαμπέ. Κρατάνε απλά πινακίδα και σε αφήνουν να περάσεις. Τα φορτηγά έχω την εντύπωση πληρώνουν μόνο
-
Ναι. Η πινακίδα με τις τιμές δείχνει μόνο αντίτιμο για τα φορτηγά. Όχι για τ' αμάξια.
Focusman91 και στον Πυργετό είναι πολύ εύκολο να τα αποφύγεις (δες τις προηγούμενες σελίδες). -
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Ναι ρε φόκουσμαν, το έχουμε πει τα αμάξια περνάνε τζαμπέ. Κρατάνε απλά πινακίδα και σε αφήνουν να περάσεις.Γιατί κρατάνε πινακίδα;
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Ναι ρε φόκουσμαν, το έχουμε πει τα αμάξια περνάνε τζαμπέ. Κρατάνε απλά πινακίδα και σε αφήνουν να περάσεις.
Γιατί κρατάνε πινακίδα;
+1
-
Ο διοδιατζής είναι ξάδερφος του Thaliarque και ενημερώνει το σχετικό τοπικό
Για πείτε ιδέες; Αναδρομική χρέωση στο επόμενο εκκαθαριστικό;
-
Μας φακελώνουν. Ξεκίνησαν με την καταγραφή πινακίδων, θα συνεχίσουν με τις νέες ταυτότητες τύπου πιστωτικής και στο τέλος θα μας εμφυτεύσουν τσιπ!
-
ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Αυτα και αλλα πολλα στο 2310 521010.
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
Ναι ρε φόκουσμαν, το έχουμε πει τα αμάξια περνάνε τζαμπέ. Κρατάνε απλά πινακίδα και σε αφήνουν να περάσεις.
Γιατί κρατάνε πινακίδα;
+1
To ρώτησα μία φορά σε έναν υπάλληλο και μου απάντησε: «τίποτα, τίποτα είναι τυπικό για εσάς, απλώς μετράμε…». Βέβαια άλλο μετράω ή καταγράφω κατηγορία οχήματος και άλλο πινακίδες. Σε κάθε περίπτωση από τότε που άρχισαν να καταγράφουν πινακίδα έχω περάσει (και καταγραφεί) περισσότερες από 70 φορές, χωρίς κάτι μέχρι στιγμής…
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Αθηνα- Κομοτηνη σημερα και παρεκαμψα διοδια Θηβας, Μοσχοχωριου και ΛεπτοκαρυαςΓια το Μοσχοχωρι, ταλαιπωρηθηκα (παλι ) διοτι καποια στιγμη στον παραδρομο, βγαινει μπροστα μου ενα αγροτικο μηχανημα το οποια επιανε και τις 2 λωριδες!
Για τον λόγο αυτό ακριβώς υπάρχουν οι παράδρομοι της εθνικής.
Μετα στο τελος παλι μπερδευτηκα στον κομβο και νομιζα οτι πηγαινα προς Αθηνα ενω τελικα πηγαινα σωστα και κει εχασα κανα δεκαλεπτοΕπισης της Λεπτοκαρυας, μακραν η ευκολοτερη παρακαμψη! Βγαινω στο χωρισμα πριν ξαναγινει καλος ο δρομος, λεω θα παω κι ελπιζω να μη χαθω... Ηταν τοσο ευκολη κι οταν εφτασα στον κομβο της Λεπτοκαρυας, αρχισα να πανηγυριζω... μεχρι που ειδα τα πλευρικα διοδια και ξενερωσα.. Φτανω εκει, κι εκει που ετοιμαζομαι να δωσω το 3€, μου λεει ο τυπος, 'περνατε ελευθερα!'
Η παράκαμψη του Μοσχοχωρίου είναι πιο εύκολη από αυτή της Λεπτοκαρυάς, με τη διαφορά της απόστασης (είναι περίπου 16χλμ). Και εννοώ πιο εύκολη, γιατί έχει πινακίδες με σαφή σήμανση και περνάς πάντα από κανονικό δρόμο με άσφαλτο και σήμανση, ενώ μπαίνεις και βγαίνεις μόνο από επίσημους κανονικούς κόμβους κι όχι από χωματόδρομο-παραείσοδο, όπως π.χ. στην Λεπτοκαρυά, είσοδος στην ΠΑΘΕ με κατεύθυνση Λάρισα.
Απορώ πως μπερδεύτηκες καθώς και στους 2 κόμβους Νίκαιας-Κιλελέρ έχει πράσινες πινακίδες με σαφή σήμανση. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μας φακελώνουν. Ξεκίνησαν με την καταγραφή πινακίδων, θα συνεχίσουν με τις νέες ταυτότητες τύπου πιστωτικής και στο τέλος θα μας εμφυτεύσουν τσιπ! -
pasparogatos
-
Τι διόδια παίζουν στην Ιόνια Οδό; Και στο κατέβασμα και στο ανέβασμα (αν είναι διαφορετικά).
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Τι διόδια παίζουν στην Ιόνια Οδό; Και στο κατέβασμα και στο ανέβασμα (αν είναι διαφορετικά).Δεν εχει κατι απο οτι γνωριζω . ΕΤσι κι αλλιως δεν εχει και δρομο ,βεβαια θα μου πεις πληρωνουμε στην Κορινθου-Πατρων 3,20€
-
Μάλιστα. Γιατί έφαγα το google και δεν έβρισκα τίποτα, παρά μόνο άκυρες ειδήσεις ότι ΘΑ βάλουν κάποτε...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τι διόδια παίζουν στην Ιόνια Οδό; Και στο κατέβασμα και στο ανέβασμα (αν είναι διαφορετικά).
Δεν εχει κατι απο οτι γνωριζω . ΕΤσι κι αλλιως δεν εχει και δρομο ,βεβαια θα μου πεις πληρωνουμε στην Κορινθου-Πατρων 3,20€
Εμ ρώτησες πως να πας... Δε ρώτησες πως να τα παρακάμψεις...
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Μάλιστα. Γιατί έφαγα το google και δεν έβρισκα τίποτα, παρά μόνο άκυρες ειδήσεις ότι ΘΑ βάλουν κάποτε...Δεν έχει, ακόμα, τίποτα, παρά μόνο τα 3 ευρώ στη ζεύξη Άκτιο-Πρέβεζα.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Δεν εχει κατι απο οτι γνωριζω . ΕΤσι κι αλλιως δεν εχει και δρομο ,βεβαια θα μου πεις πληρωνουμε στην Κορινθου-Πατρων 3,20€
Εμ ρώτησες πως να πας... Δε ρώτησες πως να τα παρακάμψεις...
Η απαντηση ειναι καπου στις προηγουμενες σελιδες
Παρακάμψεις σταθμών διοδίων...