-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Στον πυργετο τι έκαναν;
έβαλαν κατι 'σκαλωσιές' για να μην περναν τα φορτηγά, αλλα την Κυριακή που πέρασα ήταν ξηλωμένα (;)Τι να πω, από τότε που έγινε η παράκαμψη και στρώθηκε/ φτιάχτηκε ο δρόμος υπήρχε η πινακίδα απαγορευτική για οχήματα >10t, πάντα αναρωτιόμουν γιατί δεν εφαρμόζεται. Την Παρασκευή με κατεύθυνση Κατερίνη, στη διασταύρωση (ευθεία προς Πυργετό, δεξιά προς Μεσσάγαλα-παράκαμψη) υπήρχε περιπολικό που εμπόδισε το φορτηγό μπροστά μου να στρίψει δεξιά. Ακριβώς μετά τη διασταύρωση, μέσα στο δρόμο που χρησιμοποιούμε για την παράκαμψη υπήρχε ένα μεταλλικό πλαίσιο που όριζε με δύο μπάρες (αναρτημένες με αλυσίδες από το πλαίσιο) ανώτατο όριο ύψους 2,8 μέτρα. Το ίδιο ακριβώς υπήρχε και στο τέλος του δρόμου πριν τη διασταύρωση στη γέφυρα που πάει προς παραλία. Την Κυριακή με κατεύθυνση προς Λάρισα, συναντώ νταλίκα (δυστυχώς δεν είχα φωτογραφική μηχανή μαζί μου) με alarm μπροστά στο πλαίσιο στη μέση του δρόμου. (Σημειώνω ότι ήταν μέρα και ώρα που απαγορεύεται η διέλευση νταλικών από τον Πλαταμώνα έως τα Τέμπη). Ο τύπος (Σάκης-Κατερίνη έγραφε η νταλίκα) πήγε όλος στο αντίθετο ρεύμα για να περάσει κάτω από το πλαίσιο, γιατί από το αντίθετο ρεύμα έλειπε η μπάρα που οριοθετούσε το ύψος. Πέρασε ξυστά και πολύ σιγά την ώρα που οι απέναντι έρχονταν στο δικό μου ρεύμα πάνω στη στροφή γιατί η νταλίκα έκλεινε το δικό τους. Ευτυχώς είχα σταματήσει και περίμενα γιατί αιφνιδιάστηκα από την νταλίκα μέσα στη μέση. Στη συνέχεια ο νταλικιέρης συνέχισε κανονικά (η δεύτερη μπάρα στην έξοδο του δρόμου είχε κυριολεκτικά ξεριζωθεί). Εννοείται αστυνομία πουθενά. Δεν ξέρω ποιος έβαλε τις μπάρες, φαντάζομαι ποιοι τις ξήλωσαν.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Εδώ μπέρδεψες εμένα που την ξέρω καλά την περιοχή, αυτός που θα πάει πρώτη φορά έχει χαθεί στα σίγουρα!Είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε διευκρίνιση.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Εδώ μπέρδεψες εμένα που την ξέρω καλά την περιοχή, αυτός που θα πάει πρώτη φορά έχει χαθεί στα σίγουρα!
Είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε διευκρίνιση.
ένα από αυτά που δεν κατάλαβα εγώ...'Εαν ξεχαστείς, λίγο πριν τα διόδια υπάρχει ένα μαγαζί, Δίας λεγότανε. Εκεί έχει άνοιγμα απο τη μεριά της εθνικής,στρίβεις
δεξιά και ξανά δεξιά. Όπως πάει ο δρόμος σε βγάζει καρφί στο κόμβο Λιτοχώρου,όπου κάνεις τη συνήθη παράκαμψη.'
εάν κατάλαβα εννοείς με κατεύθυνση προς Λάρισα. Εάν βγούμε δεξιά πριν τα διόδια γιατί να πάμε πίσω στο Λιτόχωρο (πάλι φαντάζομαι ακολουθώντας τον παράδρομο της εθνικής) και να μην βγούμε για Λεπτορκαρυά πάνω από τον κόμβο της Λεπτοκαρυάς και μετά να συνεχίσουμε κατά τα γνωστά για Λάρισα; ή έστω να περάσουμε πάνω από τον κόμβο της πλάκας Λιτοχώρου; -
Με το καλό να πας,με το καλό να επιστρέψειςΣ' ευχαριστώ πολύ!
Έχεις 2 επιλογές :
- Είτε το κόβεις δεξιά στο κόμβο του Λιτοχώρου ,όπου και πας όπως ακριβώς πάει ο δρόμος και θα βγεις.
- Εαν ξεχαστείς, λίγο πριν τα διόδια υπάρχει ένα μαγαζί, Δίας λεγότανε. Εκεί έχει άνοιγμα απο τη μεριά της εθνικής,στρίβεις
δεξιά και ξανά δεξιά. Όπως πάει ο δρόμος σε βγάζει καρφί στο κόμβο Λιτοχώρου,όπου κάνεις τη συνήθη παράκαμψη.
Η συνήθης παράκαμψη για μένα, είναι Πλάκα Λιτοχώρου (Γκρέμια ) , Λεπτοκαρυά και στη προβολή του κόμβου συνεχίζεις
ευθεία και το κόβεις σε μια κατηφορίτσα πλησίον μάντρας αυτοκινήτων ,αριστερά κάτω απο γέφυρα.Αμέσως δεξία,ευθεία
για 2 ακριβώς STOP και βλέπεις φάτσα κάρτα το Κάστρο.Δεξία στην ανηφορική και βγαίνεις μπροστά στο Κάστρο
και άμεσα για εθνική.Προσοχή μεγάλη γιατί διασχίζεις 2 ρεύματα.Υπομονή.Ομολογώ πως μπερδεύτηκα λιγάκι!
Στην 1η επιλογή με το 'όπως ακριβώς πάει ο δρόμος' εννοείς πως παραμένω στην πλευρά της καθόδου και δεν πάω από
την πλευρά της Λεπτοκαρυάς;Στη 2η επιλογή εννοείς πως περνάω ΚΑΙ την καταργημένη έξοδο της Λεπτοκαρυάς; Πάντως αν πρέπει να γυρίσω πίσω στον
κόμβο Λιτοχώρου δεν πολυσυμφέρει...Αν θυμάμαι καλά η στροφή για Πλάκα Λιτοχώρου είναι η ίδια με την έξοδο για Λιτόχωρο, απλώς περνώ από την άλλη μεριά
της ΕΟ, δηλαδή προς θάλασσα. Μετά λογικά πολύ γρήγορα στρίβω δεξιά για Λεπτοκαρυά, την περνάω και συναντώ τον
κόμβο Λεπτοκαρυάς όπου κάναμε παλιά την παράκαμψη. Μετά ξέρω να πάω Πλαταμώνα, έχω κάνει την προέκταση της
παράκαμψης 2-3 φορές το καλοκαίρι φέτος, ακριβώς γιατί φοβόμουν την κατάργηση της εξόδου για Σκοτίνα...
Σωστά τα λέω;Όσο για υπομονή αυτή είναι δεδομένη αφού το ταξίδι είναι πολύ μεγάλο (725 χλμ χωρίς παρακάμψεις...) και πάω πολύ
αργά (110 μαξ για οικονομία). Cruise control, μουσικούλα και Άγιος ο Θεός! -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Με το καλό να πας,με το καλό να επιστρέψεις
Αν θυμάμαι καλά η στροφή για Πλάκα Λιτοχώρου είναι η ίδια με την έξοδο για Λιτόχωρο, απλώς περνώ από την άλλη μεριά
της ΕΟ, δηλαδή προς θάλασσα. Μετά λογικά πολύ γρήγορα στρίβω δεξιά για Λεπτοκαρυά, την περνάω και συναντώ τον
κόμβο Λεπτοκαρυάς όπου κάναμε παλιά την παράκαμψη. Μετά ξέρω να πάω Πλαταμώνα, έχω κάνει την προέκταση της
παράκαμψης 2-3 φορές το καλοκαίρι φέτος, ακριβώς γιατί φοβόμουν την κατάργηση της εξόδου για Σκοτίνα...
Σωστά τα λέω;Η έξοδος για Πλάκα Λιτοχώρου είναι λίγο περίεργη γιατί είναι μίση, δηλαδή μπορείς να βγεις από την εθνική μόνο όταν κινείσαι με κατεύθυνση προς Κατερίνη. Εάν κινείσαι στο ρεύμα προς Λάρισα πρέπει να βγεις από την εθνική στον κόμβο Λιτοχώρου, όπως ακριβώς λένε οι προειδοποιητικές κίτρινες πινακίδες: (Κόμβος Λεπτοκαρυάς κλειστός λόγω έργων, έξοδος για Λεπτοκαρυά από κόμβο Λιτοχώρου). Εάν δεν βγεις στον κόμβο Λιτοχώρου μετά δεν μπορείς να βγεις ούτε στον Κόμβο πλάκα Λιτοχώρου, ούτε στον Λόμβο Λεπτοκαρυάς. Αφού βγεις στον Κόμβο Λιτοχώρου συνεχίζεις προς Λεπτοκαρυά από την παραλιακή οδό και στη συνέχεια μετά το χωριό Λεπτοκαρυά βγαίνεις στις γνωστές σου διαδρομές (όπως είπες), οπότε ξέρεις τη συνέχεια
-
Μην ασχολείστε καθόλου με τον κόμβο της πλάκας.
Στο λιτόχωρο βγαίνουμε δεξιά και κατεβάινουμε στον παραλιακό δρόμο. Διασχίζουμε αρκετά χιλιόμετρα, περνάμε τη Λεπτοκαρυά, συνεχίζουμε βρίσκουμε ένα stop, το περνάμε και στο δεύτερο πάμε δεξιά και αμέσως αριστερά.Στη συνέχεια πάμε ευθεία όπως πάει ο δρόμος και
-
βγαίνουμε στην ανηφόρα που αναφέρθηκε πριν. Στρίβεις αριστερά και είσαι ξανά στην 'εθνική'. Κόβεις το αντίθετο ρεύμα, οπότε προσοχή.
-
Στο πρώτο stop πας δεξιά και ακολουθείς το δρόμο, περνάς κάτω απο το γεφυράκι, στρίβεις αριστερά και είσαι εθνική.
-
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Στον πυργετο τι έκαναν;
έβαλαν κατι 'σκαλωσιές' για να μην περναν τα φορτηγά, αλλα την Κυριακή που πέρασα ήταν ξηλωμένα (;)Τι να πω, από τότε που έγινε η παράκαμψη και στρώθηκε/ φτιάχτηκε ο δρόμος υπήρχε η πινακίδα απαγορευτική για οχήματα >10t, πάντα αναρωτιόμουν γιατί δεν εφαρμόζεται. Την Παρασκευή με κατεύθυνση Κατερίνη, στη διασταύρωση (ευθεία προς Πυργετό, δεξιά προς Μεσσάγαλα-παράκαμψη) υπήρχε περιπολικό που εμπόδισε το φορτηγό μπροστά μου να στρίψει δεξιά. Ακριβώς μετά τη διασταύρωση, μέσα στο δρόμο που χρησιμοποιούμε για την παράκαμψη υπήρχε ένα μεταλλικό πλαίσιο που όριζε με δύο μπάρες (αναρτημένες με αλυσίδες από το πλαίσιο) ανώτατο όριο ύψους 2,8 μέτρα. Το ίδιο ακριβώς υπήρχε και στο τέλος του δρόμου πριν τη διασταύρωση στη γέφυρα που πάει προς παραλία. Την Κυριακή με κατεύθυνση προς Λάρισα, συναντώ νταλίκα (δυστυχώς δεν είχα φωτογραφική μηχανή μαζί μου) με alarm μπροστά στο πλαίσιο στη μέση του δρόμου. (Σημειώνω ότι ήταν μέρα και ώρα που απαγορεύεται η διέλευση νταλικών από τον Πλαταμώνα έως τα Τέμπη). Ο τύπος (Σάκης-Κατερίνη έγραφε η νταλίκα) πήγε όλος στο αντίθετο ρεύμα για να περάσει κάτω από το πλαίσιο, γιατί από το αντίθετο ρεύμα έλειπε η μπάρα που οριοθετούσε το ύψος. Πέρασε ξυστά και πολύ σιγά την ώρα που οι απέναντι έρχονταν στο δικό μου ρεύμα πάνω στη στροφή γιατί η νταλίκα έκλεινε το δικό τους. Ευτυχώς είχα σταματήσει και περίμενα γιατί αιφνιδιάστηκα από την νταλίκα μέσα στη μέση. Στη συνέχεια ο νταλικιέρης συνέχισε κανονικά (η δεύτερη μπάρα στην έξοδο του δρόμου είχε κυριολεκτικά ξεριζωθεί). Εννοείται αστυνομία πουθενά. Δεν ξέρω ποιος έβαλε τις μπάρες, φαντάζομαι ποιοι τις ξήλωσαν.
Πρέπει να γίνει κάτι οπωσδήποτε με τις νταλίκες, γιατί προβλέπω να γίνεται σοβαρό ατύχημα. Σήμερα, στην Παράκαμψη Μοσχοχωρίου, βγήκε μια νταλίκα από μία υπόγεια διάβαση και ο μπροστινός μου πλακώθηκε στα φρένα. Στο παρά ένα γλίτωσε τα χειρότερα, γιατί από την άλλη ερχότανε άλλη νταλίκα και ήταν αδύνατο να κάνει ελιγμό. Ο άνθρωπος είδε το χάρο με τα μάτια. Επίσης, σε κάποια σημεία έχει αρχίσει να ξηλώνεται η πίσσα, αυτή που είχαν ρίξει πέρυσι.
Προσοχή παιδιά. -
Ομολογώ πως μπερδεύτηκα λιγάκι!
Στην 1η επιλογή με το 'όπως ακριβώς πάει ο δρόμος' εννοείς πως παραμένω στην πλευρά της καθόδου και δεν πάω από
την πλευρά της Λεπτοκαρυάς;Στη 2η επιλογή εννοείς πως περνάω ΚΑΙ την καταργημένη έξοδο της Λεπτοκαρυάς; Πάντως αν πρέπει να γυρίσω πίσω στον
κόμβο Λιτοχώρου δεν πολυσυμφέρει...Αν θυμάμαι καλά η στροφή για Πλάκα Λιτοχώρου είναι η ίδια με την έξοδο για Λιτόχωρο, απλώς περνώ από την άλλη μεριά
Σωστά τα λέω;Όσο για υπομονή αυτή είναι δεδομένη αφού το ταξίδι είναι πολύ μεγάλο (725 χλμ χωρίς παρακάμψεις...) και πάω πολύ
αργά (110 μαξ για οικονομία). Cruise control, μουσικούλα και Άγιος ο Θεός!Εθνική->πινακίδα Λιτόχωρο->ανεβαίνεις.
Στο ΣΤΟΠ κάνεις δεξιά και στο τέλος της ευθείας (λίγο πριν κάνεις μπλουμ ) κάνεις δεξιά.
Συνεχίζεις όλο ευθεία,περνάς την Λεπτοκαρυά που την έχεις στα αριστερά σου*,
περνάς και τον κόμβο της Λεπτοκαρυάς (απο κει που ξαναβγαίνει για εθνική δηλαδή).
Λίγα μέτρα πιο κάτω,θα δεις μια μάντρα αυτοκινήτων.Στρίβεις αριστερά σε εκείνο το σημείο
που είναι τσιμεντένια κατηφορίτσα,περνά κάτω απο γέφυρα και με το που βγαίνεις,δεξιά.
Συνεχίζεις όλο ευθεία,1ο στοπ,2ο στοπ και πάλι ευθεία.
Ήδη για σημείο αναφοράς βλέπεις το κάστρο,περνάς απο τα κάμπινγκ και στρίβεις δεξιά σε ανηφόρα (κάνα 1.5χλμ).
Έτσι κι αλλιώς,δεν έχει να πας πουθενά άλλού,λίγα μέτρα παρακάτω είναι η παραλία του Παντελεήμονα.Μετά την ανάβαση,βγαίνεις κάστρο όπου και βλέπεις την εθνική στα δεξιά σου.Εσύ στρίβεις αριστερά.
Σημείο αναφοράς,ευθύς απέναντι απο το ΣΤΟΠ είναι ο Ν.Παντελεήμονας.Υπάρχει και παράκαμψη χωρίς την κατηφορίτσα (όλο ευθεία δηλαδή μετά την μάντρα αυτοκινήτων,αλλά δεν την προτιμώ γιατί εκεί διαδήλωναν τις προάλλες).
Your choice.---Ναι,σε περίπτωση που ξεχαστείς και περάσεις ΚΑΙ την καταργημένη έξοδο της Λεπτοκαρυάς,it's the only way
για να γλυτώσεις τα 2.90.--Διαβάζοντας αναλυτικά αυτά που έγραψες,το ίδιο λέμε.Προσπαθώ να σου δώσω κάνα σημείο αναφοράς περαιτέρω.
- Απο την πόλη της Λεπτοκαρυάς (την λέω πόλη γιατί οι Λιτοχωρινοί τους την σπάνε λέγοντας χωριό,καταυλισμό κλπα )
περνάς απ'έξω,δηλαδή φτάνει ο δρόμος σε ένα σημείο που περνάς απο γέφυρα,στα αριστερά σου βλέπεις άσπρα κάγκελα
και αριστερά έχει δρόμο για να μπείς μέσα σε αυτήν.
*Βενζινάδικο με αυτόματο έχει στην έξοδο της Λεπτοκαρυάς,αλλά απο την κάτω μεριά.
Δηλαδή, μπαίνεις μέσα,στρίβεις δεξιά ένα στενό πριν την θάλασσα και συνεχίζεις ευθεία μέχρι το πρατήριο.Βρίσκεται κοντά
ανισόπεδη διάβαση,κόμβο.Ρωτάς το πολύ πολύ.
- Απο την πόλη της Λεπτοκαρυάς (την λέω πόλη γιατί οι Λιτοχωρινοί τους την σπάνε λέγοντας χωριό,καταυλισμό κλπα )
-
OK κατάλαβα, σας ευχαριστώ όλους! Το βασικό είναι να προλάβεις να βγεις πριν να είναι αργά. Μετά δε με πειράζει τόσο
να πειραματιστώ με τις εξόδους, η περίπτωση 2 πάντως του infinity θέλει κι αυτή προσοχή στην είσοδο στην ΕΟ γιατί εκεί
έχει μόλις στενέψει μετά τα διόδια προς Πλαταμώνα. Άσε που στην έξοδο υπάρχει ένα διφορούμενο σήμα 'απαγορεύεται
προς αριστερά' που θα μπορούσε και να απαγορεύει την είσοδο στην ΕΟ...Νταξ', είναι μερικά χλμ παραπάνω αλλά εδώ κάνω την παράκαμψη της Πελασγίας, στη Λεπτοκαρυά θα κολλήσω;
Ευκαιρία να γνωρίσουμε έστω και από μακριά τον καταυλισμό.Στην έξοδο από Λαμία προς Μπράλο λειτουργούν πλευρικά διόδια και για ΙΧ ή μόνο για φορτηγά;
-
Λίγα μέτρα πιο κάτω,θα δεις μια μάντρα αυτοκινήτων.Στρίβεις αριστερά σε εκείνο το σημείο
που είναι τσιμεντένια κατηφορίτσα,περνά κάτω απο γέφυρα και με το που βγαίνεις,δεξιά.Εδώ μπερδεύεσαι. Αυτό είναι αν βγεί απο λεπτοκαρυά. Στο δρόμο που λες οτι θα βγεί μετά το γεφυράκι, είναι ο δρόμος που ήδη βρίσκεται.
-
OK κατάλαβα, σας ευχαριστώ όλους! Το βασικό είναι να προλάβεις να βγεις πριν να είναι αργά. Μετά δε με πειράζει τόσο
να πειραματιστώ με τις εξόδους, η περίπτωση 2 πάντως του infinity θέλει κι αυτή προσοχή στην είσοδο στην ΕΟ γιατί εκεί
έχει μόλις στενέψει μετά τα διόδια προς Πλαταμώνα. Άσε που στην έξοδο υπάρχει ένα διφορούμενο σήμα 'απαγορεύεται
προς αριστερά' που θα μπορούσε και να απαγορεύει την είσοδο στην ΕΟ...Νταξ', είναι μερικά χλμ παραπάνω αλλά εδώ κάνω την παράκαμψη της Πελασγίας, στη Λεπτοκαρυά θα κολλήσω;
Ευκαιρία να γνωρίσουμε έστω και από μακριά τον καταυλισμό.Στην έξοδο από Λαμία προς Μπράλο λειτουργούν πλευρικά διόδια και για ΙΧ ή μόνο για φορτηγά;
Η περίπτωση 2 είναι η καλύτερη γιατί και καλή ορατότητα έχεις λόγω ευθείας και δεν κόβεις το αντίθετο ρεύμα.
Πλευρικά διόδια στο μπράλο όχι ακόμη. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
που είναι τσιμεντένια κατηφορίτσα,περνά κάτω απο γέφυρα και με το που βγαίνεις,δεξιά.Εδώ μπερδεύεσαι. Αυτό είναι αν βγεί απο λεπτοκαρυά. Στο δρόμο που λες οτι θα βγεί μετά το γεφυράκι, είναι ο δρόμος που ήδη βρίσκεται.
Σωστός, το διορθώνω και συγνώμη για το μπέρδεμα.
Αυτοφαπώνομαι.Δηλαδή φίλτατε thaliarque, με το που περνάς τα άσπρα κάγκελα όλο ευθεία μέχρι τα 2 διαδοχικά ΣΤΟΠ.
Όλα τα υπόλοιπα ισχύουν.
(ο δρόμος που σου είπα με την μάντρα, ισχύει στο 100% έτσι και μπεις στο βενζινάδικο που ανέφερα....)Δεν συμφωνώ με την έξοδο της διαδρομής που προτείνεις.Είναι λίγο επικίνδυνο σημείο (το κεφάλι σου πρέπει να γυρίσει 270 μοίρες για να τσεκάρεις και τι έρχεται απο πίσω σου...) και τελευταία φορά που
πέρασα (αναγκαστικά) , δεν ήταν και πολύ σόι ο δρόμος. -
Εμένα όλα αυτά που λέτε μου φαίνονται αρκετά περίπλοκα και δεν το βλέπω να χαλάω τον ρυθμό μου για να τα ψάχνω. Βέβαια υποθέτω αν μου το έδειχναν μια φορά μετά θα ήταν όλα πιο απλά. Εδώ έμαθα την παράκαμψη Τεμπών από το βουνό πρακτικά μόνος μου στις μία τη νύχτα.... εκεί όμως η εναλλακτική ήταν πολύ χειρότερη.
-
Αν κάποιος θέλει σταθερό ρυθμό, εννοείται δεν πάει απο εκεί.
Εγώ αν έχω και αρκετό χρόνο μπορεί να πάω και απο κάτω απο την παραλία.
Γενικά μου αρέσουν οι εναλλαγές στο δρομολόγιο, αν μάλιστα δεν βγαίνω πολύ εκτός της πορείας μου. Για παράδειγμα στα καμμένα βούρλα, είναι πολύ ωραία να πας και απο τον κάτω δρόμο, ειδικά τώρα που δεν έχει και κίνηση. -
Ο κρατήρας που λέγατε,έχει κλείσει.
Οι παρακάμψεις θα είναι ξανά διαθέσιμες σύντομα στο κόμβο της Λεπτοκαρυάς,αλλά με διόδια για τα φορτηγά πλέον.
Καλημέρα
Για τα φορτηγά?? Τι, τα Ι.Χ. θα περνάνε στο τζαμπέ δηλαδή?
Για διευκρίνισε pleazeP.S. Μήπως είσαι εκπρόσωπος της εταιρείας?
Σορυ για το late reply.
Όχι,δεν είμαι εκπρόσωπος της εταιρίας.
Ότι είπα, είναι η επίσημη ενημέρωση που είχε δοθεί απο την ίδια την εταιρία.
Προς στιγμήν,δεν έχει αλλάξει κάτι.Όντως, τα ΙΧ θα περνούν 'τζαμπέ'
Καλό ακούγεται, αλλά δεν φαίνεται κατι τέτοιο απο την ανακοίνωση της εταιρίας, το αντίθετο θα έλεγα
Η κατασκευή των πλευρικών σταθμών διοδίων στον κόμβο Λεπτοκαρυάς είναι απαραίτητη
γιατί στο συγκεκριμένο σημείο το υφιστάμενο παράπλευρο οδικό δίκτυο χρησιμοποιείται από
τα διερχόμενα οχήματα για την παράκαμψη του μετωπικού σταθμού διοδίων της Λεπτοκαρυάς.
Οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά ώστε τα βαριά κυρίως οχήματα
να πάψουν να χρησιμοποιούν τοπικά το παράπλευρο δίκτυο καταστρέφοντάς το και
αυξάνοντας τον κίνδυνο ατυχημάτων.
Τα πλευρικά διόδια της Λεπτοκαρυάς, όταν αυτά κατασκευαστούν, θα αφορούν όσους κάνουν
χρήση του Αυτοκινητόδρομου. Η χρήση του παράπλευρου οδικού δικτύου παραμένει για όλους
ελεύθερη χωρίς διόδια. -
Η ανακοίνωση που βάζεις είναι αντιφατική και με μπερδεύει ολίγον τι.
Αυτό που είχαν πει οι υπεύθυνοι της εταιρίας στις πρόσφατες διαμαρτυρίες στα εν λόγω διόδια
(έγινε χαμός για αυτό το θέμα και δικαιολογημένα) , ήταν αυτά που ανέφερα.Απο επίσημα χείλη ειπώθηκε,αν τους αρέσουν οι κωλοτούμπες,δεν ξέρω...
-
χωρις σε καμια περιπτωση να αμφισβητώ οτι σας τα είπαν, ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο.
θα φτιαξουν με την ησυχία τους τα πλευρικα και μετα θα πληρωνουν ολοι...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
χωρις σε καμια περιπτωση να αμφισβητώ οτι σας τα είπαν, ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο.θα φτιαξουν με την ησυχία τους τα πλευρικα και μετα θα πληρωνουν ολοι...
Η ανακοίνωση λέει για 5 Οκτώβρη έτσι?
Αυτά που λέμε,ειπώθηκαν κοντά τέλη Οκτώβρη,περίπου 1 εβδομάδα προ εκλογών δηλαδή....
Μακάρι να μην αλλάξει κάτι απο αυτά που ειπώθηκαν ήδη.
-
Σωστά, φαντάσου ο μπροστινός να πατήσει φρένο (είτε άθελα είτε ηθελημένα) και τον χτυπήσεις, τι κάνεις; θα ρίξεις το κεφάλι κάτω και θα πείς συγνώμη; Εύχομαι να μη μου κολλήσει κανάς εξυπνάκιας καμιά φορά στα διόδια....
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Σωστά, φαντάσου ο μπροστινός να πατήσει φρένο (είτε άθελα είτε ηθελημένα) και τον χτυπήσεις, τι κάνεις; θα ρίξεις το κεφάλι κάτω και θα πείς συγνώμη; Εύχομαι να μη μου κολλήσει κανάς εξυπνάκιας καμιά φορά στα διόδια....απο καθαρη περιεργεια,τι ακριβως θα κανεις αμα κανενας¨εξυπνακιας¨ περασει μαζι σου στα διοδια?το ποιο πιθανο ειναι να μηνπαρεις χαμπαρι τιποτα γιατι εκεινη την ωρα εχεις το μυαλο σου αλλο,πως θα επιταχυνεις ωστε να φυγεις απο το σημειο που βρισκεσαι ,και οχι να κοιτας τον καθρεπτη σου για αν δεις τον εξυπνακια που θα περασει μα ζι σου.
ργω επεθδη απο το καλοκαιρι το κανω συνεχεια και εχω και συνοδηγο μαζι μου που παρατηρει τον κεθρεπτη του μπροστινου ποτε μα ποτε δεν εχει παρει χαμπαρι κανεςι τιποτα.
το κολητηρι αφορα απο τηην ωρα που ο μπροστινος θα περασει την μπαρα μεχρι να μπει η δικη μου μουρη κατω απο την μπαρα,μετα αφηνω,δεν υπαρχει λογος εξαλου να ειμαι κολημενος.
Παρακάμψεις σταθμών διοδίων...