-
δεν εχουν τελειώσει. (νόμιζα ότι τσέκαρες το σιτε)....
08/01/2018 - 15/06/2018 : Αποκλεισμός των κλάδων από/προς Αθήνα στον Κόμβο Κιλελέρ
https://www.aegeanmotorway.gr/grafeio-t ... to-kileler -
Δεν παρακολούθησα, λάθος μου, ήμουν εκτός σύνδεσης για μέρες... είχα δεί ένα παλιότερο για εώς 8/5/18, δεν ήξερα για επ΄κεταση τον Ιούνιο.
Να πάω από Φάρσαλα
Μάλλον από Π.Ε.Ο. Βόλου και ο Θεός βοηθός... -
αν το πιάσεις νωρίς πας και από φάρσαλα...
-
Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας λέει από τη μια πλευρά για κόμβο Μοναστηρίου και από την άλλη για Βελεστίνο. Ξέρει κανείς γιατί η διαφορά ; Γιατί όχι και στις δύο περιπτώσεις από κόμβο Μοναστηρίου ;
έτσι όπως το πάνε θα περιμένω να βάλει ο ΟΣΕ πάλι τραίνα που να μεταφέρουν αυτοκίνητα... και η Ε65 δεν βοηθάει. -
Η νέα κατάσταση στην περιοχή νότια της Λάρισας, μετά τη λειτουργία των παράπλευρων διοδίων στον κόμβο Βελεστίνου και Κιλελέρ, είναι αναλυτικά:
1. Ερχόμενος από Βόλο και θέλοντας να μπεις στη Ε.Ο. από κόμβο Βελεστίνου ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ, πέφτεις πάνω σε καινούργια πλευρικά διόδια στην είσοδο της Ε.Ο. ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ.
2. Ερχόμενος από Βόλο και θέλοντας να μπεις στη Ε.Ο. από κόμβο Βελεστίνου ΠΡΟΣ ΛΑΡΙΣΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, η είσοδος στην Ε.Ο. είναι ελεύθερη (προς το παρόν).
3. Λίγο πιο πάνω, ερχόμενος από Αθήνα και πηγαίνοντας προς Λάρισα, αν θελήσεις να βγεις από κόμβο Κιλελέρ προς τον παράλληλο παράδρομο (για να γλυτώσεις τα μετωπικά διόδια Μοσχοχωρίου), πέφτεις επάνω σε καινούργια πλευρικά διόδια στην κατηφορίτσα προς τον παράδρομο.
**4. **Στον ίδιο κόμβο (Κιλελέρ), όταν έρχεσαι από τη Λάρισα από τον παράδρομο,(έχοντας γλυτώσει τα μετωπικά διόδια Μοσχοχωρίου) και θέλεις να μπεις στην Ε.Ο. με διεύθυνση προς Αθήνα, πέφτεις πάλι σε καινούργια πλευρικά διόδια στην ανηφορίτσα προς Ε.Ο.
Γέμισε ο τόπος από Νταβέληδες. -
Τιμές για το Κιλερέρ δε βλέπω να έχουν ανεβάσει (?)
-
Όχι ακόμη... δεν πρόλαβαν. Αν περάσει κανείς ας κάνει ένα κόπο να μας πει, αν και σύντομα θα μάθουμε.
Τελευταία φορά προς Θεσσαλονίκη βγήκα από Ν. Μοναστήρι και μετά Π.Ε.Ο. μέχρι Λάρισσα. Έχουν κάνει και ασφαλτοστρώσεις σε κάποια άσχημα σημεία. Αν και προσωπικά ψηφίζω Φάρσαλα ερχόμενος από Αθήνα. Αντε σε λίγο Αθήνα - Θεσσαλονίκη όπως παλια 8+ ώρες από γραφικές διαδρομές. Θα θυμηθώ τον πατέρα μου -
**Έκλεισαν και την έξοδο βΕΛΕΣΤΙΝΟΥ από Ε.Ο. προς Βόλο στην άνοδο προς Λάρισα **(προφανώς για να βάλουν και εκεί πλευρικό σταθμό διοδίων). Συνεπώς η έξοδος από κόμβο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ και κατόπιν ΠΕΟ ως Λάρισα είναι πλέον η μόνη λύση κατά την άνοδο.
-
αρα συν δέκα κμ από την παλιά εθνική Βόλου Λάρισας.
ΟΚ είναι το βράδυ ασχημο λόγω των φορτηγών... τη μέρα κάτι πάει κι έρχεται ειδικά όταν πάς προς Βελίκα... γιατί έτσι κι αλλιως στον επαρχιακό καταλήγεις -
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.Τα Φάρσαλα γίνονται ολοένα και πιο ελκυστικά...
-
Ο χρήστης notisjim έγραψε:
**Έκλεισαν και την έξοδο βΕΛΕΣΤΙΝΟΥ από Ε.Ο. προς Βόλο στην άνοδο προς Λάρισα **(προφανώς για να βάλουν και εκεί πλευρικό σταθμό διοδίων). Συνεπώς η έξοδος από κόμβο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ και κατόπιν ΠΕΟ ως Λάρισα είναι πλέον η μόνη λύση κατά την άνοδο.Ενα επιπλεον διοδιο για το Βολο που πηγαινω συχνα, σε περιπτωση που επιλεξουμε το κομβο Βελεστινου. Εναλλακτικα απο Αγχιαλο που δεν ειναι οτι καλυτερο. Τραγικο οπως και να εχει.
-
Τα διόδια Λάρισσας - Βόλου είναι σκανδαλώδη πλέον. Μπορεί βέβαια να το ζήτησαν και οι δύο
Πέραν της πλάκας, η Π.Ε.Ο. γίνεται σχεδόν υποχρεωτική. Από Αθήνα...ακόμη χειρότερα. Κοινώς πάρτε ΚΤΕΛ ή ΟΣΕ. -
για να μη πληρώσεις τα 4 ευρω εχεις την συσκευή του (e go) και πληρώνεις 3.10 νομίζω
-
Για εμένα που πλέον είμαι περιστασιακός χρήστης, το να έχω αρκετά μηχανάκια δεν είναι και πολύ ελκυστικό, δεδομένου ότι , αν κατάλαβα καλά, έκπτωση έχεις μόνο με το μηχανάκι της ίδιας εταιρίας, και Αθήνα - Θεσσαλονίκη έχει 3 εταιρίες... Αν πήγαινα όπως παλιά, ναι.
Πάντως, και 3,10 για το Λάρισσα - Βόλος ΔΕΝ είναι λογικό, όπως και να το δεις. Ούτε είναι λογικό να πάω από Π.Ε.Ο. -
σίγουρα έχεις εκτπωση με το Λάρισας και με της Αττικής οδού όταν είσαι σε δικους τους
Χρειάζεσαι και το μπλέ για να κυκλοφορείς χωρίς έκπτωση
-
βγάλανε τιμή 2,4 στο κιλερέρ, οπότε αν εχεις eway ειναι 3,1 να πας κανονικά στο μοσχοχώρι και να μπεις λάρισα..... ή για να βγεις πιο κάτω
Για μισό ευρώ δεν αξίζει. Μονο αν βγεις το προηγούμενοhttp://www.aegeanmotorway.gr/ypiresies/ ... on-diodion
-
τα πλευρικα στο κιλελερ εχουν υπαλληλο ή αυτόματο;
-
Θα επεκτείνω την ερώτηση : σε πολλά πλευρικά (περνώντας από τον κεντρικό) είδα οτι δεν έχει υπάλληλο, μόνο ηλεκτρονικό ή να ρίξεις χρήματα. Τα χρήματα πρέπει να είναι ακριβώς ή σε ψιλά ή υπάρχει δυνατότητα για χρήση χαρτονομισμάτων και ρέστα ;
Δεδομένης της χρήσης ανέπαφων καρτών, μια λύση θα ήταν και η προσθήκη τέτοιας δυνατότητας... ή έστω μέσω κάρτας με pin.
Άντε σε λίγο πλευρικά και προς Βόλο... -
Ο χρήστης polo2002 έγραψε:
Θα επεκτείνω την ερώτηση : σε πολλά πλευρικά (περνώντας από τον κεντρικό) είδα οτι δεν έχει υπάλληλο, μόνο ηλεκτρονικό ή να ρίξεις χρήματα. Τα χρήματα πρέπει να είναι ακριβώς ή σε ψιλά ή υπάρχει δυνατότητα για χρήση χαρτονομισμάτων και ρέστα ;
Δεδομένης της χρήσης ανέπαφων καρτών, μια λύση θα ήταν και η προσθήκη τέτοιας δυνατότητας... ή έστω μέσω κάρτας με pin.
Άντε σε λίγο πλευρικά και προς Βόλο...Στα του αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου, δέχονται και χαρτονομίσματα και δίνουν ρέστα
-
πάντα υπάρχει υπάλληλος. Δεν εχω δει πουθενά σκέτο....
Εχει δει κάποιος σκέτο?
Παρακάμψεις σταθμών διοδίων...