-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ferrari-McLaren παρόμοιο pace. Red Bull μπροστά και Mercedes πίσω. Βγήκαμε κερδισμένοι (από τύχη) σε μια δύσκολη για μας (Ferrari) πίστα φέτος. Ακολουθεί το καταραμένο Monaco όμως... Στην Τουρκία θα ανασάνουμε πάλι. Α και να πει κάποιος στον Massa ότι δεν τρέχει σε track day για το κέφι του!
Παρόμοιο...αλλά η McL ήταν εμπρός...λίγο...αλλά εμπρός και αυτό έχει σημασία. Χρειαζόμαστε δουλειά για να πούμε ότι είμαστε μπροστά. Πάντως, ο Αλόνσο ανέβασε pace μετά το μέσον του αγώνα...κάτι που σημαίνει ότι μάλλον τα πράγματα είναι καλύτερα όταν 'σηκώνεται' λίγο το μονοθέσιο καθώς ελαφραίνει.
Ο Μάσσα έχει θεματάκι...θα δούμε.
Συνολικά στους 5 αυτούς αγώνες οι Ferrari είναι ταχύτερες των McLaren και στα δοκιμαστικά και στον αγώνα. Δεν κρίνω μόνο από έναν αγώνα.
-
Συγχαρητήρια στο Cannbera milk kid....που σήμερα έδωσε ένα μαθηματάκι στο wannabe παγκόσμιο ομόσταυλο μπούλη.
Και μην ξεχνάτε ότι οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν σας καλύπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις:
-πολεμικών συρράξεων
-σεισμών,λοιμών και καταποντισμών
-φαινομένων .... διάσπασης του ατόμου
-όταν ο ο Alonso κυκλοφορεί στη γειτονιά σαςΣυγχαρητήρια και στις ομάδες που ξοδεύουν εκατομύρια ευρώ στην αεροδυναμική....σε μαλακίες τύπου Fduct (που σε αναγκάζουν να οδηγείς με το ένα χέρι μόνο)....και μετά έρχεται ο Massa,ο οποίος με μισό σπασμένο φτεράκι (που θα έπρεπε να κάνει τη διαφορά),πηγαίνει πιο γρήγορα από όσο πριν το σπάσει.....
Μήπως πρέπει να απαγορευθεί η αεροδυναμική εξέλιξη και να απελευθερωθεί αυτή των κινητήρων?????
-
Δηλαδή κάποιοι θέλουν να μας πείσουν, ότι έτσι ξαφνικά κι ενώ όλα πήγαιναν ρολόι για τον Hamilton, έσκασε το ελαστικό του στον τελευταίο γύρο, στη στροφή με την μεγαλύτερη πίεση γι' αυτό.
Αν παραδεχτούν όμως απ' την ομάδα του (που αμφιβάλλω) ότι απλώς το λάστιχό του τέλειωσε, θα παραδεχτούν ότι έκαναν και λάθος διαχείρηση ? Ή κάποιοι που λατρεύουν τον τρόπο οδήγησης του Βρετανού, θα μας εξηγήσουν γιατί δεν κατάλαβε από μόνος του το πρόβλημα στους γύρους που είχαν προηγηθεί, ώστε να προσαρμοστεί σε αυτό ?
Από μένα μπράβο στον Alonso, που παρά το γεγονός ότι δεν είχε κανέναν από πίσω του και στην ουσία καμία ελπίδα μπροστά του, συνέχισε να έχει έναν ανταγωνιστικό ρυθμό (δηλαδή καλοδιατηρημένα ελαστικά) ακόμα κι όταν ανέβηκε στην τρίτη θέση 8 δεύτερα πίσω απ' τον Hamilton. Έτσι δεν άφησε και το Βρετανό να κόψει ρυθμό και ίσως αυτό να έπαιξε και το ρόλο του.
Κατά τ' άλλα, η Red Bull από μένα έχει ήδη το πρωτάθλημα των δοκιμαστικών, αν το θέλει μπορώ να κάνω και την απονομή. Προφανώς όμως χρειάζονται και άλλα για το πραγματικό πρωτάθλημα της F1. Αν αυτά δεν τα έχει, προσωπικά εντυπωσιάζομαι απ' την ταχύτητά τους, όσο κι απ' τις δήθεν poles που έπαιρναν κάποιοι τα περασμένα χρόνια με χαμηλό φορτίο καυσίμου και στον αγώνα μετά βίας έμπαιναν στους βαθμούς.
ΥΓ: Τα βουντού στον Lewis έχουν ΠΑΝΤΑ αποτέλεσμα: http://www.youtube.com/watch?v=JwV33SX-qm8
-
Τελικά ο αγώνας δεν ήταν τόσο φάβα όσο περίμενα. Γενικά πάντως όσο δεν αλλάζουν οι κανόνες για την εμπρός αεροτομή κλάφτα Χαράλαμπε.
Οδηγοί
-
MW Ο Αυστραλός ή Καγκουρώ έβαλε τα γυαλιά στο wannabe red baron τόσο εχθές όσο και σήμερα. Με ένα μονοθέσιο που στα χέρια του τουλάχιστον δεν σπάει βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για να βρεθεί πρωταθλητής.
-
FA. Γκαστόνε. Γιατί ο SV έμεινε από φρένα και γιατί ο LH για μία ακόμα φορά έφθειρε περισσότερο από ότι έπρεπε τα ελαστικά του. Κατά τα άλλα σε μία πίστα που η 3η θέση ήταν ότι καλύτερο για την ομάδα και εχθές η 4η βρέθηκε 2ος.
-
SV. Ας κάνει κανένα ευχέλαιο. Δεν λέω είναι ατσούμπαλος με το μονοθέσιο αλλά φρένα και πλύμνη και ράγισμα της εξαγωγής του κινητήρα σε 5 αγώνες εεε δεν το θέλει και η τύχη.
-
MS. Χράτσα χρούτσα με τη μασελίτσα ο γερό Μιχάλης το έκανε αυτή τη φορά το θαύμα του. Ήταν πιο αργός από τον JB και με το F-duct στα χέρια του τελευταίου εκεί στο τελείωμα της μεγάλης ευθείας δύο ή τρεις φορές δεν μάσησε.
-
JB. 5ος λόγω α) του γεγονότος ότι ο παππούς δεν ήθελε να αφήσει την 4η θέση και β) του γεγονότος ότι στη πίστα της Βαρκελώνης θέλεις ακόμα και αν είσαι 2 δεύτερα πιο γρήγορος 5 γύρους για να προσπεράσεις. Παραμένει πρώτος στο πρωτάθλημα και θέλει όλη τη βοήθεια της McLaren γιατί κακά τα ψέματα ότι αποφασίσει του βγαίνει.
-
FM Άχρωμος άοσμος και άγευστος στο Σ/Κ.
-
AS. Ο Γερμανός ήταν ο πρώτος των rest. Καλή εμφάνιση τηρουμένων των αναλογιών και κράτησε πίσω το RK με τη Renault.
-
RK. Τον περίμενα καλύτερο.
Ομάδες
-
RB. Αυτή η πουτ@να η αξιοπιστία της έχει στοιχίσει ένα προβάδισμα τουλάχιστον 40 βαθμών στο κατασκευαστών. Το 1-3 δεν ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να έχει αλλά το 1 δεύτερο εμπρός από τους υπόλοιπους είναι αρκετό ώστε να επικεντρωθεί στο να φτιάξει ένα μονοθέσιο που να μην σπάει στα χέρια του SV και στο να αποφασίσει ποιος από τους 2 οδηγούς θα παίξει για το οδηγών.
-
Ferrari. Το χάσαμε το κορμί πατριώτη. Κακά τα ψέματα φέτος δεν πάμε για πρωτάθλημα ούτε στο οδηγών ούτε στο κατασκευαστών εκτός και να ο Θεός έχει άλλη άποψη. Οριακά 2η-3η στον αγώνα (το παίζουν με την McLaren) αλλά αυτό δεν φτάνει.
-
McLaren. Ναι. Συνεχίζει να μην μπορεί να ελέγξει τον LH. Ένα LH που έκανε με τα σκληρά τον ταχύτερο γύρο της ημέρας 7 γύρους πριν το τέλος και 5 γύρους πριν φύγει από εμπρός ελαστικό. Έχει τον καλύτερο κινητήρα του grid, έχει τη δική της ηλεκτρονική μονάδα σε όλες τις ομάδες που είναι κακά τα ψέματα 10 αλογάκια παραπάνω για αυτή. Έχει και ένα καλό μονοθέσιο. Δεν έχει αποφασίσει όμως ποιον θα στηρίξει ακόμα για πρωτάθλημα.
-
Merc. Αλλαγές αλλά και πάλι η διαφορά από την κορυφή η ίδια. Απλά άλλαξε το πρώτο βιολί για τον σημερινό αγώνα.
-
Force India. Το θέλει το χτυπά το πρωτάθλημα μεταξύ των υπολοίπων.
-
Renault. Χάλι για μία ομάδα που έπρεπε να πρωταγωνιστεί αλλά τηρουμένου του budget καλά.
Λεμόνι. LH. O Βρετανός ήταν άτυχος. Άλλα μήπως λέω μήπως κάποιος έπρεπε να του εξηγήσει όντας στη 2η θέση ότι αν ριλάξαρε τον ρυθμό του με το F-duct δεν υπήρχε περίπτωση να τον προσπεράσει ο FA. Μήπως λοιπόν λίγο τράβηξε παραπάνω από ότι έπρεπε το σκοινί. Σε κάθε περίπτωση στα χέρια του η McLaren είχε φτερά.
Πορτοκάλι αν και άγουρο. MS. Άγουρο γιατί και πάλι ο Γερμανός δεν έπεισε ότι έχει τη ταχύτητα που απαιτείται. Σίγουρα θα πρέπει να κάνει πολλούς γύρους με kart. Όμως με τα σημερινά δεδομένα και με την απαγόρευση των δοκιμών ο Γερμανός δεν μπορεί να κάνει αυτό που έκανε τη διαφορά τόσα χρόνια. Να γυρνά στη πίστα ως χαρούμενο ηλεκτρόνιο ώστε να στήσει το μονοθέσιο ακριβώς όπως το θέλει. Και αυτό σημαίνει ότι πια τα μαγικά έχουν φτάσει στο τέλος εκτός και αν ο Γερμανός πάει σε κανένα γαλατικό χωριό και του δώσει μαγικό ζωμό ο Πανοραμίξ. Για να δούμε στο Μονακό αν και κακά τα ψέματα δεν έχει το pace για τον ταχύτερο γύρο.
Τι μέλλει γενέσθαι. Στο Μονακό προβλέπω ένα 1-2 της RB με τον LH 3o. Αυτό εφόσον η FIA πάρει τη γενναία απόφαση να θέσει όρο 107% στους χρόνους για τις δοκιμές και ας τρέξουν 18 μονοθέσια. Γιατί με τα 6 αυτά μονοθέσια που είδαμε σήμερα...... προβλέπονται πολλά SC με απρόβλεπτες συνέπειες. Εύχομαι πραγματικά πάντως να μην βρέξει στο Μονακό γιατί ο αγώνας δεν θα τελειώσει ότι και να γίνει.
-
-
περιμενω να δω κατι σαν αυτο...
ειναι αναποφευκτο...
στο Μονακο θα γινει του Αλονσο...
-
@c.d. απόλαυση όπως πάντα!
Πάντως δε του άρεσε του Button η κίνηση από τον Σούμι...έπρεπε μάλλον να τον άφηνε http://www.autosport.com/news/report.php/id/83485
Κάνω τον σταυρό μου και θα τον κάνω κάθε μέρα μέχρι την ερχόμενη Κυριακή μη δούμε κανένα τέτοιο μπαμ στο Μονακό: http://www.youtube.com/watch?v=fazg-VEPDa4
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Εγω Ferrari υποστηριζω αλλα το εχω πει οτι φετος εχω μεγαλο προβλημα. Δεν μπορω να υποστηριξω Alonso. Πολυ ικανος αλλα τρομερα τυχερος. Οφειλω να αναγνωρισω οτι φετος με τα σκασιματα των μοτερ του ηταν και ατυχος αλλα ταυτοχρονα μεσα στην οποια ατυχια του ειναι κωλοφαρδος. Οπως ειπε και ενα αλλο μελος βρωμαει 2005 η δουλεια. Επισης πλην της τυχης εχει το θρασος να πανηγυριζει μονιμως προκλητικα ανεξαρτητα αν νικησε δικαια η κωλοφαρδα. Μακαρι να ειχαμε στη Ferrari το Vettel η το Button που ειναι συμπαθης.
δηλαδή έχεις πρόβλημα να έχει τυχερό πιλότο η ομάδα σου. Ok......
Ναι γιατι σου φαινεται περιεργο; Θελω η ομαδα να εχει μια οδηγαρα (ο Alonso ειναι οδηγαρα) που δεν θα ειναι ουτε καραγκαντεμης, ουτε καρακωλοφαρδος και δευτερον οταν παιρνει καλο αποτελεσμα να μην ειναι προκλητικος γενικα και ειδικα οταν επωφελειται απο την τυχη. Οταν υποστηριζω κατι δεν χαιρομαι με την τυχη του αλλα με την αγνη ικανοτητα του.
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Εγω Ferrari υποστηριζω αλλα το εχω πει οτι φετος εχω μεγαλο προβλημα. Δεν μπορω να υποστηριξω Alonso. Πολυ ικανος αλλα τρομερα τυχερος. Οφειλω να αναγνωρισω οτι φετος με τα σκασιματα των μοτερ του ηταν και ατυχος αλλα ταυτοχρονα μεσα στην οποια ατυχια του ειναι κωλοφαρδος. Οπως ειπε και ενα αλλο μελος βρωμαει 2005 η δουλεια. Επισης πλην της τυχης εχει το θρασος να πανηγυριζει μονιμως προκλητικα ανεξαρτητα αν νικησε δικαια η κωλοφαρδα. Μακαρι να ειχαμε στη Ferrari το Vettel η το Button που ειναι συμπαθης.
Ναι γιατι σου φαινεται περιεργο; Θελω η ομαδα να εχει μια οδηγαρα (ο Alonso ειναι οδηγαρα) που δεν θα ειναι ουτε καραγκαντεμης, ουτε καρακωλοφαρδος και δευτερον οταν παιρνει καλο αποτελεσμα να μην ειναι προκλητικος γενικα και ειδικα οταν επωφελειται απο την τυχη. Οταν υποστηριζω κατι δεν χαιρομαι με την τυχη του αλλα με την αγνη ικανοτητα του.
Ο Σούμι ήταν όλα αυτά που λες...ΚΑΙ τυχερός. ...δεν τον υποστήριζες?
-
Live your myth in 4tF
-
Ουτε εγω ειμαι μεγαλος fan του Alonso >Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Προτιμας να ειχαμε συμπαθης οδηγους που δεν φερνουν πρωταθληματα η αντιπαθης που φερνουν? Προσωπικα ουτε εγω ειμαι μεγαλος fan του Alonso αλλα απο την στιγμη που παει πολυ καλα και δεν προκαλει προβλημα στην ομαδα δεν μ ενδιαφερει καθολου αν ειναι προκλητικος προς τους υπολοιπους. Εμενα μ ενδιαφερει το well being της ομαδας μου και μεχρι τωρα μια χαρα ειναι.
Σχετικα με το 107% θα διαφωνησω. Αν αυτες οι ομαδες δεν τρεξουν δεν θα εχουν αρκετα δεδομενα ωστε να βελτιωσουν τα μονοθεσια τους και θα ειναι παντα τοσο αργοι! Το θεμα ειναι να γινουν ταχυτεροι, οχι να μην τρεχουν. Και σχετικα με το Monaco, αν τα δοκιμαστικα ειναι normal αυτες οι ομαδες θα ειναι τελευταιες οποτε δεν θα υπαρξει προβλημα.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ο Σούμι ήταν όλα αυτά που λες...ΚΑΙ τυχερός. ...δεν τον υποστήριζες?
Κοιταξε Νικο υπαρχει η τυχη υπαρχει και ο Αλονσο και τι θελω να πω. Ο Σουμαχερ το 1998 ηταν ατυχος σε μια μαγικη χρονια με ενα μονοθεσιο πολυ πισω απο τη Mclaren, Το 1999 εσπασε το ποδι. Το 2000 στην αρχη της σεζον ηταν τυχερος στη συνεχεια ομως εγκατελειψε στο Μονακο απο προβλημα στη αναρτηση, απο μοτερ στη Γαλλια και απο τρακαρισματα σε Αυστρια-Γερμανια χωρις καμια δικια του ευθυνη. Ο Χακινεν εκεινη τη χρονια εκτος των δυο πρωτων εγκαταληψεων, ειχε μονο αλλη μια με σπασμενο μοτερ στις ΗΠΑ. Κοινως το 2000 που η μαχη με τη Mclaren ηταν πολυ κοντινη πηρε το πρωταθλημα στα ισια και με περισσοτερη ατυχια απο τους αντιπαλους του. Τα 2001-2002 ηταν τοσο μπροστα που αν και ειχε τυχη σε μερικους αγωνες ηταν τοσο μπροστα το μονοθεσιο που δεν ειχε σημασια η τυχη. Το 2003 το πηρε οριακα εχοντας λιγοτερες εγκαταλειψεις αλλα στον τελευταιο αγωνα απο ατυχια στα δοκιμαστικα (αναγκαστικα τοτε επρεπε να βγει συγκεκριμενη χρονικη στιγμη) επιασε βροχη ξεκινησε απο πολυ πισω τον τρακαρε και ο Σατο αλλα τελικα καταφερε να ανακαμψει και να βγει 8ος, οποτε δεν ειχε αναγκη τη νικη του Μπαρικελο. Το 2004 το μονοθεσιο ηταν παλι απο αλλο πλανητη. Το 2005 τα λαστιχα τους εριξαν παρα πολυ πισω ενω το 2006 θεωρω πως ηταν ατυχος σε μια πολυ ωραια μαχη με τον Αλονσο. Αλλο λοιπον μια σωστη κατανομη αναμεσα σε τυχη και ατυχια και αλλο Αλονσο!!! Με καταλαβαινεις τωρα;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Live your myth in 4tF
Αλαζονικε τυπε τα σχολια τετοιου τυπου στην συμβια σου, οχι σε μενα. Εχω τη γνωμη μου και μπορω να την υποστηριξω, αν δεν συμφωνεις δικαιωμα σου, η ειρωνεια αλλου!!!
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Ουτε εγω ειμαι μεγαλος fan του Alonso >>>Εγω Ferrari υποστηριζω αλλα το εχω πει οτι φετος εχω μεγαλο προβλημα. Δεν μπορω να υποστηριξω Alonso. Πολυ ικανος αλλα τρομερα τυχερος. Οφειλω να αναγνωρισω οτι φετος με τα σκασιματα των μοτερ του ηταν και ατυχος αλλα ταυτοχρονα μεσα στην οποια ατυχια του ειναι κωλοφαρδος. Οπως ειπε και ενα αλλο μελος βρωμαει 2005 η δουλεια. Επισης πλην της τυχης εχει το θρασος να πανηγυριζει μονιμως προκλητικα ανεξαρτητα αν νικησε δικαια η κωλοφαρδα. Μακαρι να ειχαμε στη Ferrari το Vettel η το Button που ειναι συμπαθης.δηλαδή έχεις πρόβλημα να έχει τυχερό πιλότο η ομάδα σου. Ok......
Προτιμας να ειχαμε συμπαθης οδηγους που δεν φερνουν πρωταθληματα η αντιπαθης που φερνουν? Προσωπικα ουτε εγω ειμαι μεγαλος fan του Alonso αλλα απο την στιγμη που παει πολυ καλα και δεν προκαλει προβλημα στην ομαδα δεν μ ενδιαφερει καθολου αν ειναι προκλητικος προς τους υπολοιπους. Εμενα μ ενδιαφερει το well being της ομαδας μου και μεχρι τωρα μια χαρα ειναι.
Σχετικα με το 107% θα διαφωνησω. Αν αυτες οι ομαδες δεν τρεξουν δεν θα εχουν αρκετα δεδομενα ωστε να βελτιωσουν τα μονοθεσια τους και θα ειναι παντα τοσο αργοι! Το θεμα ειναι να γινουν ταχυτεροι, οχι να μην τρεχουν. Και σχετικα με το Monaco, αν τα δοκιμαστικα ειναι normal αυτες οι ομαδες θα ειναι τελευταιες οποτε δεν θα υπαρξει προβλημα.
Προτιμω να μην εχω τοσο αντιπαθη οδηγο τοσο οσο θεωρω πως ειναι ο Αλονσο. Δεν μπορω να τον εχω στην ομαδα δυστυχως. Για παραδειγμα και ο Μοντογια ηταν αντιπαθης αλλα οχι τοσο, θα τον αντεχα στη Ferrari, μονο που αυτος δεν ειναι τοσο οδηγαρα οσο ο Αλονσο.
-
Live your myth in 4tF
Αλαζονικε τυπε τα σχολια τετοιου τυπου στην συμβια σου, οχι σε μενα. Εχω τη γνωμη μου και μπορω να την υποστηριξω, αν δεν συμφωνεις δικαιωμα σου, η ειρωνεια αλλου!!!
Εχεις την απαντηση που σου αξιζει, λυπαμαι αλλα ετσι ειναι...
Στην Μελβουρνη φερ'ειπειν ηταν τυχερος ή ατυχος ο Αλονσο; (ετσι για να γελασουμε λιγο)
-
Πάντως παίδες όλη αυτή η κουβέντα περί 'κακώς δεν προσέχει τα ελαστικά του' και 'πρέπει να πηγαίνει πιό μυαλωμένα' οδηγεί σε αυτό που τόσα χρόνια προσπαθούμε να αποφύγουμε: οδηγούς-κοτούλες που πάνε με το τσούκου τσούκου να κλέψουν αποτελέσματα.
Αν πιστεύει κανείς ότι όταν ο Hamilton αντάλλαζε 1-2 δέκατα το πολύ με τον Vettel για 40 γύρους και ανταγωνιζόμενος μονοθέσιο που του ρίχνει 1 δευτερόλεπτο στα δοκιμαστικά είχε τη δυνατότητα να πάει πιό φυλαγμένα, πάω πάσο και περιμένω να μου εξηγήσει πρώτον πώς θα γινόταν και δεύτερον αν θα ήθελε να δει κάτι τέτοιο.
Ο Hamilton και ο Schumacher είχαν τους δυσκολότερους αγώνες απ'όλους, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Σε τέτοιες καταστάσεις είναι κάπως άδικο να κατηγορούμε οδηγούς για 'πίεση' του μονοθεσίου τους... -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Live your myth in 4tF
Στην Μελβουρνη φερ'ειπειν ηταν τυχερος ή ατυχος ο Αλονσο; (ετσι για να γελασουμε λιγο)
Ειπα και πριν οτι φετος ειχε και ατυχιες οπως τα σπασμενα μοτερ και σαφεστατα και δεχομαι οτι και στην Αυστραλια ηταν ατυχος, δεν ειμαι τοσο καφρος για να μην το παραδεχομαι αυτο. ΑΠΛΑ μια ατυχια στην Αυστραλια και αλλη μια στη Μαλαισια κατευθειαν ακυρωνονται με τις δυο κωλοφαρδιες σε Μπαχρειν και Καταλωνια. Επισης δεν θα κριθει η κωλοφαρδια και η προκλητικοτητα του Ισπανου απο τους πεντε φετινους αγωνες αλλα απο την καριερα του συνολικα μεχρι τωρα!!! Την πηρες την απαντησουλα σου τωρα;
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Πάντως παίδες όλη αυτή η κουβέντα περί 'κακώς δεν προσέχει τα ελαστικά του' και 'πρέπει να πηγαίνει πιό μυαλωμένα' οδηγεί σε αυτό που τόσα χρόνια προσπαθούμε να αποφύγουμε: οδηγούς-κοτούλες που πάνε με το τσούκου τσούκου να κλέψουν αποτελέσματα.Ποιοι προσπαθούμε να το αποφύγουμε;
Η συντρηπτική πλειοψηφία των κανονισμών τα τελευταία χρόνια ευνοεί το τσούκου-τσούκου μπολ.
Το ίδιο και οι φετινοί κανονισμοι και από ότι καταλαβαίνω οι περισσοτεροι εδώ μέσα είναι υπέρ. -
Live your myth in 4tF
Ειπα και πριν οτι φετος ειχε και ατυχιες οπως τα σπασμενα μοτερ και σαφεστατα και δεχομαι οτι και στην Αυστραλια ηταν ατυχος, δεν ειμαι τοσο καφρος για να μην το παραδεχομαι αυτο. ΑΠΛΑ μια ατυχια στην Αυστραλια και αλλη μια στη Μαλαισια κατευθειαν ακυρωνονται με τις δυο κωλοφαρδιες σε Μπαχρειν και Καταλωνια. Επισης δεν θα κριθει η κωλοφαρδια και η προκλητικοτητα του Ισπανου απο τους πεντε φετινους αγωνες αλλα απο την καριερα του συνολικα μεχρι τωρα!!! Την πηρες την απαντησουλα σου τωρα;
Kαι ;;;
δεν χρειάζεσαι τύχη στο σπορ ;
έλεος με αυτή την καραμέλα....κατάντησε αηδία.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Αν πιστεύει κανείς ότι όταν ο Hamilton αντάλλαζε 1-2 δέκατα το πολύ με τον Vettel για 40 γύρους και ανταγωνιζόμενος μονοθέσιο που του ρίχνει 1 δευτερόλεπτο στα δοκιμαστικά είχε τη δυνατότητα να πάει πιό φυλαγμένα, πάω πάσο και περιμένω να μου εξηγήσει πρώτον πώς θα γινόταν και δεύτερον αν θα ήθελε να δει κάτι τέτοιο.Εγω παντως δεν ειπα οτι μπορουσε να παει πιο χαλαρα, αλλα οτι η πραγματικη του θεση του σημερα δεν θα ηταν η 2η, αλλα αυτη που θα επαιρνε με ενα πιτστοπ επιπλεον, που θα επρεπε να κανει. Επαιξε οριακα και την πληρωσε. Αν δηλαδη κατεβαινε με μισο ρεζερβουαρ, ηταν ο πιο γρηγορος και εμενε απο βενζινη, θα λεγαμε 'κριμα, ατυχια, ειχε καλο pace, δεν θα μπορουσε να παει πιο αργα γιατι τον πιεζαν';
Γιατι εκανε ταχυτερο γυρο 7 γυρους πριν το τελος;Πάντως παίδες όλη αυτή η κουβέντα περί 'κακώς δεν προσέχει τα ελαστικά του' και 'πρέπει να πηγαίνει πιό μυαλωμένα' οδηγεί σε αυτό που τόσα χρόνια προσπαθούμε να αποφύγουμε: οδηγούς-κοτούλες που πάνε με το τσούκου τσούκου να κλέψουν αποτελέσματα.
Κοιτα, για μας ειναι ωραιο να εχουμε εναν οδηγο που οδηγει και προσπερναει οπως αυτος, για τον ιδιο, με τους νεους κανονισμους, ειναι προβλημα.
Δεν αρκει να ειναι γρηγορος, αν δεν προσαρμοστει θα μεινει πολυ πισω και θα πρεπει να σπρωξουν τον Μπατον. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Το ίδιο και οι φετινοί κανονισμοι και από ότι καταλαβαίνω οι περισσοτεροι εδώ μέσα είναι υπέρ.Δεν ειναι οτι ειμαι/ειμαστε υπερ, αλλα αν ΑΥΤΟΙ ειναι οι κανονισμοι, θα πρεπει οι οδηγοι να προσαρμοστουν αναλογως. Μακαρι να αλλαξουν οι κανονισμοι, μεχρι τοτε θα νικαν οι πιο προσεκτικοι και εξυπνοι.
2010 Gran Premio de España