-
φιλοι μου.
1ον) οποιος προτηνει yaris χιλιαρι (ιδιαιτερα το καινουργιο ειναι ασχετος απο αυτοκινηση - ,Συγνωμη φιλοι μου αν διαβαζομαι αγενης αλλα αυτη ειναι η αληθεια ..πρεπει να εισαι ασχετος για να παρεις ενα τοσο κακο σε ενεργητικη ασφαλεια αυτοκινητο το οποιο εχει και αλλο στησιμο απο ενα 1,3 οταν με τα ιδια λεφτα παιρνεις παρα πολυ καλα αυτοκινητα και οικονομικα...να μιλουσαμε για το 1,3 εκει ναι το δεχομαι αξιζει σαν αυτοκινητο υπο διαφορετικο πρισμα)2ον) ακουω χαζομαρες για αυτοκινητα παλια που το 0-100 τους ειναι ετσι και αλλιως ..δεν ξερω κατα ποσο τα οδηγησατε η λετε βλακειες αλλα ειληκρινα βγαινουν για προσπεραση και δεν κρεμανε και ειναι χιλιαρια και οικονομικοτατα ,φυσικα και το βαρος αυξηθηκε ησμερα καθως και η ασφαλεια αλλα οι κινητηρες εμειναν ιδιοι και για να τσιμπατε σας προσφερουν και νικελ με λεντ και χαιρομαστε ολοι για τα αυτοκινητα μας , και μετα βγαινουν και λενε με προσπερασε μια πολυ παλια xm!! Μα πως?? αφου εχω καινουργιο αυτοκινητο και διαφορα τετοια ( αυτη ειναι η ενσταση μου για τα αδυναμα αυτοκινητα που οδηγησατε...προφανος δεν ξερετε τα γαλλικα μικρα στα οποια αναφερομαι ,δεν παει να τα ειχε ολη η οικογενεια , απλα δεν τα οδηγουσατε η δεν ξερατε να τα οδηγησετε με τον τροπο που επρεπε..)
ΠΡΟΣΟΧΗ δεν λεω για κοντρες απλα λεω οτι με τα ιδια λεφτα παιρνεις ασφαλες αυτοκινητο το οποιο μαλιστα καει και λιγοτερο μιας και δεν πιεζεται καθολου.3ον) Το IQ στην πολη καιει απο 7 με 9 ...δεν με ενδιαφερει αν ειναι 50% εξω απο την πολη...σαν ΙQ θα κινητε μεσα στην πολη και εξω για να κινηθει με ανεση σε αυτοκινητοδρομους η επαρχιακους δρομους ο κινητηρας πιεζεται αρκετα....θελει τα 1,3 λιτρα για να πεις οτι ειναι ολοκληρομενο
Mπορω με την ιδια λογικη και 2000 κ.εκ να γραψω 8 λιτρα με 50-50 μεσα εξω διαδρομες τι παει να πει αυτο??
κα να πηγαινω με 90 χλμ στον αυτοκινητοδρομο συνεχεια4ον) Δεν υποστηριζω καμια εταιρεια...
Μπορουσα ανετα να πω ενα psa μοντελο (που μ αρεσουν για λογους εμφανισης και στησιματος) αλλα στα 13,000 καλυτερο ειναι το twingo gt πως να το κανουμε δηλ???
Αφου ειναι!!!!!!!!!!!!!!!
μαλλον καποιοι δεν βλεπουν το πραγματικο και προσπαθουν να μου την πουν επειδη ετυχε το αυτοκινητο να ειναι γαλλικο ...αν ηταν γερμανικο?????
Λοιπον
ΙQ 80-110 με 3η ....11,0( κοντα στο gt στα ιδια χρηματα με την overdrive ( 5η) ) με 4η 18,3 με 5η 20,3
φοβαμαι να σκεφτω για το yaris 1,0
οταν για μη αστικες κινησεις στους σημερινους γρηγορους δρομους ειναι επικυνδυνο ακομα και τα 8'' . Πού ειναι η ενεργητικη ασφαλεια οταν πληρωνεις τοσα πολλα χρηματα για ενα μικρο αυτοκινητο?(μιλαμε για αρκετα μετρα ξεκρεμαστος...αυτο σημαινει κινδυνο για ολους )
υ.γ τι σχεση εχουν οι φιλολογιες και ολα τα αλλα με ενα 106 rallye ....
εδω μιλαμε για το καλυτερο αυτοκινητο στα 13,000 € για την πολη και για εξω....
οι χωροι , η πολυμορφικοτητα, οι ποιοτητα, η δυναμη στις προσεπρασεις, η καταναλωση, τα ανταλκτικα, το μηκος, η αισθηση, η στιβαροτητα και ασφαλεια της αναρτησης ειναι πολυ καλυτερα απο οποιο iq 1.0 η yaris 1.0 ....καθως και απο ολα τα αυτοκινητα της κατηγοριας.
Ειναι γεγονος και παρακαλω μην πετατε οτι θελετεσεβομαι τα χρηματα του αλλου και προσπαθω να του προτεινω το καλυτερο στα λεφτα αυτα.
**Δεν πιεζω για αγορα επειδη αρεσει σε εμενα απλα τα μεγαλα μου ποστ ειναι για λογους απαντησης σε καποιους που χωρις σοβαρα επιχειρηματα μπορουν να οδηγησουν σε μια κακη αγορα **π.χ ενα γρηγορο τεστ του αυτοκινητου που βρηκα στο ιντερνετ ...βαλτε διπλα σε αυτην την κατηγορια οποιο αυτοκινητο θλετε στα 13,000 http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=3235
http://www.autocar.co.uk/CarReviews/FirstDrives/Renault-Twingo-1.2-TCe-100-GT/226096/
ζητω συγνωμη για το σεντονι και απο τα νευρα ολων των φιλων εδω . -
ρε δεν τον ενδιαφερουν τα 0-100.......το ξεκαθαρισε το παλικαρι,για κοπελα ειναι να κανει την δουλεια της μεσα στην πολη
οποτε το γιαρις μια χαρα ειναι στα 1,0λ
αληθεια τοσα 1,0 που κυκλοφορουν ολα ειναι αγορασμενα απο ασχετους;;;;; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ρε δεν τον ενδιαφερουν τα 0-100....... τι σημαινει ενεργητικη ασφαλεια ξερεις?
αληθεια τοσα 1,0 που κυκλοφορουν ολα ειναι αγορασμενα απο ασχετους;;;;; Φυσικα και ναιεχετε πλακα παντως... δηλαδη δινεται 13,000+ € για 1000 κ εκ. επειδη ειναι yaris ?
-
Στην πόλη πρέπει να κάνεις γρήγορα προσπεράσματα, για να μην μένεις πολύ ώρα στο αντίθετο ρεύμα.
-
Καλα ο καθενας τα κανει οτι θελει τα λεφτακια του αλλα οταν με τα ιδια χρηματα παιρνεις ενα καλυτερο σε πολλους τομεις αυτοκινητο δεν εχεις λογο να παρεις yaris 1.0..
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ρε δεν τον ενδιαφερουν τα 0-100....... τι σημαινει ενεργητικη ασφαλεια ξερεις?
αληθεια τοσα 1,0 που κυκλοφορουν ολα ειναι αγορασμενα απο ασχετους;;;;; Φυσικα και ναιεχετε πλακα παντως... δηλαδη δινεται 13,000+ € για 1000 κ εκ. επειδη ειναι yaris ?
ενω αν δωσεις 20-30 κ για BMW VW MERCEDES (στην ιδια η παρομοια κατηγορια) εισαι εξυπνος?
διαβαζα με απορεια την αναλυση περι επιταχυνσεων και επιδοσεων...μου θυμιζε εμενα πριν απο 15 χρονια πριν παρω διπλωμα που συγκρινα τα αυτοκινητα απο τα νουμερα στα χαρτια και στα περιοδικα lol
δεν θα αναφερθω στο βασικο μου αυτοκινητο (γιατι δεν εχει νοημα η συγκριση) αλλα στο 2ο που εχω
ενα μαμα σμαρτακι με 100.000κμ
θελεις να παρεις εσυ το κουβαδακι σου (η ενα twingo gt για test drive)και εγω το δικο μου κουβαδακι να μου δειξεις σε συνθηκες κινησης πολης που μπορεις εσυ να πας πιο γρηγορα απο μενα?
ο χαμενος κερναει βαφλα στο waffle house... μεσα στην συγκριση θα μετρησουμε εκτος απο το ποιος θα φτασει απο το σημειο Α στο σημειο Β πιο γρηγορα, την καταναλωση και το παρκαρισμα...δεν πιστευω να φοβασαι ενα σμαρτακι 60 αλογα με 0-100 σε 16 δευτερολεπτα και τελικη 135κμ
ετσι απλα για να ζησεις στην πραξη και να βγεις λιγο απο to playstation...περα απο την πλακα σου επιστρεφω ολους τους προσβλητικους χαρακτηρισμους που εχεις κανει εσυ και καποια αλλα μαγκακια του πληκτρολογιου (ασχετος απο αυτοκινηση lol, χαζομαρες, βλακειες, ασοβαρη επιχειρηματολογια κλπ κλπ)
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Στην πόλη πρέπει να κάνεις γρήγορα προσπεράσματα, για να μην μένεις πολύ ώρα στο αντίθετο ρεύμα.γιατι εσυ μεσα στην πολη κανεις προσπερασματα στο αντιθετο ρευμα;
αλλα και να κανεις ,με τοσο χαμηλες ταχυτητες που κινουμαστε ολοι μες την πολη ακομα και με χιλιαρακι κανεις προσπεραση ανετα.γιαρις απο μενα γιατι ειναι το πιο ομορφο ,οικονομικο,αξιοπιστο οτι χρειαζεται ενα αμαξι πολης ειδικα σε μια κοπελα της παει καλυτερα .
-
Όχι άλλες κοπέλες με γιαρις και κόρσα!
-
Kαλά είδα προχθές μία με 1.4 Corsa που ήταν (!!!)
Στο θέμα μας τώρα:Εγώ θα πρότεινα το i10.Εξαιρετικό αυτοκινητάκι,με καλούς χώρους,αποδεκτές επιδόσεις και πάνω από όλα πάτημα που δεν το περιμένεις! -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Στην πόλη πρέπει να κάνεις γρήγορα προσπεράσματα, για να μην μένεις πολύ ώρα στο αντίθετο ρεύμα.
γιατι εσυ μεσα στην πολη κανεις προσπερασματα στο αντιθετο ρευμα;
αλλα και να κανεις ,με τοσο χαμηλες ταχυτητες που κινουμαστε ολοι μες την πολη ακομα και με χιλιαρακι κανεις προσπεραση ανετα.γιαρις απο μενα γιατι ειναι το πιο ομορφο ,οικονομικο,αξιοπιστο οτι χρειαζεται ενα αμαξι πολης ειδικα σε μια κοπελα της παει καλυτερα .
αστιευεται.....
-
Mazda 2 γιατι εχουμε γεμισει με γυναικες που οδηγανε corsa,Yarris.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Mazda 2 γιατι ......τού'χω μιαν αδυναμία του άτιμου!
Ειδικά, όποιο μπορεί να κάνει την 'υπέρβαση' και το πάρει σε 1.5 ...ε ρε γλέντια!
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
2ον) **ακουω χαζομαρες **για αυτοκινητα παλια που το 0-100 τους ειναι ετσι και αλλιως ..δεν ξερω κατα ποσο τα οδηγησατε **η λετε βλακειες **αλλα ειληκρινα βγαινουν για προσπεραση και δεν κρεμανε και ειναι χιλιαρια και οικονομικοτατα ,φυσικα και το βαρος αυξηθηκε ησμερα καθως και η ασφαλεια **αλλα οι κινητηρες εμειναν ιδιοι και για να τσιμπατε σας προσφερουν και νικελ με λεντ ** μετα βγαινουν και λενε με προσπερασε μια πολυ παλια xm!!
Ξέρεις πόσες κοπελίτσες,σαν για αυτήν που συζητάμε , μου το λένε αυτό καθημερινά?
Με προσπέρασε μια Citroen και θα το πω
στο μπαμπά μου?Οι κινητήρες ίδιοι? Βεβαίως, ολόιδιος ο 3κυλινδρος κινητήρας της χρονιάς για κάνα 3άρι χρόνια στα 1000 κυβικά με αυτόν μιας 20ετίας πίσω.
Τώρα για nickel και για led, έτσι είναι , γι αυτό τα παίρνουμε.
Όχι γιατί αριστεύουν στο Ncap, χαμηλές καταναλώσεις, ευκολία στο παρκάρισμα , αξιοπιστία
και εξυπηρετικότατη αντιπροσωπεία.απλα δεν τα οδηγουσατε η δεν ξερατε να τα οδηγησετε με τον τροπο που επρεπε..)
Άμπαλο το forum απο οδήγηση. Αν δεν πάρεις αμαξάκι για μύτη τακούνι είσαι λίγος πλέον.
Το IQ στην πολη καιει απο 7 με 9
period, αξίωμα.Στο Μηχανολογικό του ΑΠΘ ξεκινάν απο τέτοια αξιώματα.
Το καημένο το IQ σκέφτομαι πιο πολύ...Δεν υποστηριζω καμια εταιρεια...
Ποιος τα λέει αυτά? Ανυποστατα πράγματα, ούτε το nick ούτε αυτά που γράφεις συνήθως εμπεριέχουν κάτι σχετικό
υ.γ τι σχεση εχουν οι φιλολογιες και ολα τα αλλα με ενα 106 rallye ....
εδω μιλαμε για το καλυτερο αυτοκινητο στα 13,000 € για την πολη και για εξω....
οι χωροι , η πολυμορφικοτητα, οι ποιοτητα, η δυναμη στις προσεπρασεις, η καταναλωση, τα ανταλκτικα, το μηκος, η αισθηση, η στιβαροτητα και ασφαλεια της αναρτησης ειναι πολυ καλυτερα απο οποιο iq 1.0 η yaris 1.0 ....καθως και απο ολα τα αυτοκινητα της κατηγοριας.
Ειναι γεγονος και παρακαλω μην πετατε οτι θελετεΠάλι καλά που οι 'φιλολογίες' μένουν φίλτατε, οπότε όποιος ανατρέξει στο
Smart Fortwo Coupe vs Toyota IQ Multidrive thread βρίσκει άνετα τι έχεις γράψει και το αν υποστηρίζεις τίποτα. Στο γραψα και παραπάνω, να μην εκτίθεσαι τζάμπα αλλά πιστεύεις οτι γράφουμε ανοησίες οπότε suit yourself.To οτι όλα τα παραπάνω είναι ενα Twingo και ενα IQ δεν είναι , είναι ανάξιο σχολιασμού πλέον.
Όπως είπα και πιο πάνω , για την μελλοντική ιδιοκτήτρια, καλοτάξιδο ότι και να πάρει και μέγιστη
προσοχή τώρα το καλοκαιράκι.ΥΓ Και κάτι ακόμα, εγώ δεν σε προσέβαλλα παρόλο που βρίσκω extreme τις απόψεις σου.
Απαιτώ το ίδιο.Keep rockin' -
Την επιθεση στον 106 αδυνατω να την καταλαβω αμα με λεγανε zx αντι nono δλδ θα ημουν και αυτοματα κολλημενος ετσι?
Καλο θα ηταν καποιοι να διαβασουν λιγο τον αλλον πριν εκφερουν αποψη..Αν τωρα ορισμενοι θελουν ενα αμαξι για να πηγαινουν στο supermarket και τη λαικη (σωστο ειναι αυτο δε το λεω αρνητικα) μια χαρα ειναι τo iq 1.0 αλλα μεχρι εκει..
Η αθηνα και η θεσσ/νικη ομως εχουν και περιφερειακους ,υπαρχει και η συγγρου και η κηφισιας και η αττικη οδος..Ετσι σα το βλακα καθομαι και τα γραφω.. Σιγουρα λοιπον μια στοιχειωδη δυναμη τη χρειαζεσαι..Τη δυναμη τη χρειαζεσαι γενικοτερα για να εισαι ασφαλης σε περιπτωση που κατι συμβει..
Οταν λοιπον ενα iq 1.0 ειναι πανακριβο στην ιδια την αγορα του αφου στα 13+ ειναι το iq 1.0 και το twingo gt , εχει το διπλασσιο service απο το aygo εχει περιορισμενους χωρους σε σχεση με ενα twingo και τις οποιες φορες θα χρειαστω λιγη δυναμη θα πρεπει να το στιψω και τοτε θα καψει σιγουρα δε βλεπω καποιον λογο να το προτιμησει κανεις και μιλαω για το 1.0 παντα οπως και για το yaris 1.0..
Επειδη λοιπον προσπαθω σαν ατομο να αγοραζω οσο περισσοτερο μπορω στα λεφτα που εχω το twingo gt ειναι πολλα περισσοτερα σα πακετο απο τα iq και yaris 1.0..
Θες σε επιδοσεις, θες σε χωρους (twingo-iq) ,θες σε τιμη ,θες σε κοστος συντηρησης ακομα και σε καταναλωση αφου με το τουρμπακι πας πολυ πιο ξεκουραστα και με λιγοτερες στροφες οταν κινησε εκτος πολης..Ε πως να το κανουμε τωρα..Δε μπορεσα ποτε επισης να καταλαβω τη λογικη ορισμενων οτι οποιο πουλαει ειναι και καλυτερο..Μαλλον καλυτερα προμοταρισμενο ειναι..χωρις να αποκλειω και ορισμενα παραδειγματα πραγματικα καλων αυτοκινητων που επιασαν.
Τελειως φιλικα ολα αυτα.
-
Η ουσία παραμένει μία και ο μπακλαβάς γωνία.
Ήρθε η ώρα αντικατάστασης από μία κοπέλα ενός Ματίζ 800 κυβικών που κινείται στην Αθήνα, και οι αρχικοί υποψήφιοι είναι : ΙQ, Γιάρις και Πόλο 1.200 το απλούν. Στην τριπλέτα αυτή βέβαια χωράνε και άλλα ΙΧ σύμφωνα με αυτό το σενάριο, αλλά και ανάλογα με τις λοιπές ιδιαίτερες προτιμήσεις του υποψήφιου, αν έχει κι' άλλες.Η άποψη ότι το Τουίγκο Τζιτί (και το κάθε πόλης της αυτής αναλογίας βάρους-ίππων) είναι ασφαλέστερο στο Αθηναικό περιβάλλον διότι είναι πιο γρήγορο από το Γιάρις και το κάθε Γιάρις, είναι πολύ λάιτ. Ο μέσος οδηγός είναι εξαιρετικά ασφαλής όταν τηρεί τα όρια, και τα δικά του, και του αυτοκινήτου και του δρόμου, και των αποστάσεων που πρέπει να αφήνει, και δεν τα ξεπερνά.
Στην Αττική οδό, όπως και σε κάθε άλλο γρήγορο δρόμο της Αθήνας, βρίσκεις σε όλη τη διάρκεια της ημέρας χιλιάδες τουτού, φορτηγά και λεωφορεία, να κινούνται ασφαλέστατα, και κατά τεκμήριο πολύ αργότερα του κάθε Γιάρις 1.000 που βρίσκεται γύρω τους, και να εξυπηρετούνται ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ.Άποψή μου είναι ότι και τα τρία αρχικά ΙΧ είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ στην Αθήνα, και η επιλογή του πιθανού αγοραστή είναι εύκολη αν είναι μόνο αυτά τα 3 στη λίστα του διότι, και οικονομική διαφορά υπάρχει στα προαναφερθέντα, και διαστάσεων, και χαρακτήρα.
Έχω Γιάρις 1.000 εδώ και 11 χρόνια , με 120.000 χλμ στην πλάτη του, όλα εντός Αθηνών και μόνο, αλλά δεν τα γράφω αυτά επειδή θίχτηκα για τη ρόδα μου (έλεος δηλαδή αν ασχολιόμουνα με τέτοια ). Ποτέ δεν ένιωσα ότι κινδυνεύω με αυτό στην Αθήνα , επειδή δεν μπορώ να κάνω ένα προσπέρασμα τόσο γρήγορα όσο με ένα μικρό ΙΧ των 100 αλόγατων.
Έχω όλα τα διπλώματα, από Α και μέχρι Ε κατηγορίας, και πάνω από 600.000 χλμ. σε 25 χρόνια Ελλάδα και εξωτερικό, χωρίς σοβαρό ατύχημα ή κλήση. -
Αυτο που εγω προσπαθω να πω ειναι οτι στα χρηματα που πηρες το yaris 1.0 τοτε θα μπορουσες να εχεις παρει κατι με +15 αλογα και να κανεις τη δουλεια σου και αυτα τα 120000km πολυ πιο ξεκουραστα.. Και οντως απο το matiz 800 ειναι αναβαθμιση ενα yaris 1.0 ή iq 1.0 αλλα αφου στα ιδια χρηματα μπορεις να παρεις κατι πιο ολοκληρωμενο χωρις να βαρυνει η τσεπη σου επειτα γιατι αυτα ειναι το πιο σημαντικο γιατι να μην το κανεις??
Υ.Γ.
Η κουβεντα προφανως εχει ξεφυγει απο το συγκεκριμενο ζητημα που εχει τεθει και μιλαμε πιο γενικα.. -
αστιευεται.....
Σαφώς!!
Με 1100άρι Lancia Y10 είμουν για 5 χρόνια, έβγαζε δεν έβγαζε 45-50 άλογα. Σε καμία περίπτωση δεν κάνω με το cee'd διαδρομές εντός πόλης γρηγορότερα και πως να γίνει άλλωστε? Να περάσω τον μπρόστινο μου σε μονόδρομο από πάνω ή να αρχίσω τις σφήνες σαν κανίβαλος στην Συγγρού, την Ποσειδώνος και όπου υπάρχουν παρόμοιοι δρόμοι?
Είμαι σταθερά στα 25 λεπτά. -
Καλώς ή κακώς 9/10 σήμερα έχουν γραμμένη την ενεργητική ασφάλεια, αν ξέρουν τη σημαίνει δηλαδή ή έκφραση.Επικίνδυνο δεν είναι για μένα κανένα αυτοκίνητο όσο αργό και να είναι.Δε σημαίνει όμως αυτό πως θα προτιμήσω το πιο αργό όταν στα ίδια λεφτά μπορώ να αγοράσω κάτι στην ίδια κατηγορία με τα ίδια χαρακτηριστικά σε εξοπλισμό,άνεση κτλ αλλά με λίγο παραπάνω γκάζι. Τώρα στη συγκεκριμένη περίπτωση ας αγοράσει η κοπέλα το IQ που και trendy είναι και τουότα είναι άρα δεν χαλάει και ας μην κάνει προσπέραση ποτέ.
Υ.Γ 1 Προσωπικά προτιμώ αυτούς που κάνουν μύτη τακούνι ακόμα και για να σταματήσουν στο φανάρι,από τους κλασσικούς δεν τρέχω δεν κάνω κόντρες κτλ άρα μια χαρά είμαι όταν προσπερνάω νταλίκα σε μιάμιση εβδομάδα.
Υ.Γ 2 Κατά την ταπεινή μου άποψη τουλάχιστον το 90% των αγοραστών αυτοκινήτων είτε 1000 είτε 100.000 κυβικά είναι άσχετοι.
-
ετσι απλα για καποιους μετρανε μονο τα αλογα και τα 0-100 και δεν δισταζουν να χαρακτηρισουν χαζους οσους εχουν χιλιαρακι......που;;;;μεσα στην αθηνα!!!!ποσο μαλλον οταν μιλαμε για το γιαρις που ειναι απο τα πιο δυνατα 1,0......
οσον αφορα την ενεργητικη ασφαλεια δεν διαφωνω........αλλα τα θανατιφορα ατυχηματα συνηθως γινονται με δυνατα αυτοκινητα που ο οδηγος υπερεκτιμα τις δυνατοτητες του και η μετωπικη ειναι must.....γιατι απο την αλλη μερια παντα καποιος ερχεται -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ετσι απλα για καποιους μετρανε μονο τα αλογα και τα 0-100 και δεν δισταζουν να χαρακτηρισουν χαζους οσους εχουν χιλιαρακι......που;;;;μεσα στην αθηνα!!!!ποσο μαλλον οταν μιλαμε για το γιαρις που ειναι απο τα πιο δυνατα 1,0......
οσον αφορα την ενεργητικη ασφαλεια δεν διαφωνω........αλλα τα θανατιφορα ατυχηματα συνηθως γινονται με δυνατα αυτοκινητα που ο οδηγος υπερεκτιμα τις δυνατοτητες του και η μετωπικη ειναι must.....γιατι απο την αλλη μερια παντα καποιος ερχεταιΚαταρχάς το 0-100 και τα άλογα είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι της ενεργητικής ασφάλειας. Τώρα για τα θανατηφόρα και το πως γίνονται η λογική σου με βρίσκει 1000 % αντίθετο. Αν ο άλλος υπερεκτιμάει τις δυνατότητές του θα κάνει τη ακόμα και με 10 άλογα.Τουλάχιστον το δυνατό θα τον σώσει.
Δηλαδή επειδή κάποιος κινείται περισσότερο μέσα στην πόλη να αδιαφορήσει που μπορεί με τα ίδια χρήματα να αγοράσει καλύτερη ενεργητική ασφάλεια ??
Καινούργιο αυτοκίνητο μέχρι 13000 ευρώ