-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
γιατι κατι μου λεει οτι τωρα ακομα πιο πολυ θα παει για εκλογες...;
Ασε που ακομα δεν εχουν φαει τιποτα...περιμενουν τα λεφτα του ΔΝΤ
Γι αυτο θα κανουν να εχουν χρονο να τα φανε και αυτα....
εθνικη μελαγχολια...
-
αν κάποιοι δεν πάνε φυλακή άμεσα προβλέπω να παραδίδονται στην λαική οργή με τα αναπόφευκτα αθώα θύματα στη πορεία
τα μέτρα δεν αγγίζουν την πηγή των προβλημάτων και ο κόσμος δεν αντέχει άλλη μια φορά το νηστεία και προσευχή. -
Επειδη προβλεπω να γραφτουν μνημειωδεις παπαριές στα επομενα λεπτά ή ωρες, σας θυμιζω μια φραση του Βικτωρος Ουγκω απο τους Αθλιους: 'ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ'
-
μπραβο για αλλη μια φορα..
-
Κρίμα...μόνο κρίμα έχω να πω. Κρίμα για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους για αυτή την εντελώς ανούσια απεργία.
-
Το μονο ανουσιο ειναι το περιεχομενο του κρανιου σου κατα τα φαινομενα...
-
οριστε τι καταφερατε
σκατα στα μουτρα σας και στις ψυχες σας δολοφονοι
τα ιδια και χειροτερα ευχομαι να παθουν αυτοι και το περιβαλλον οσων τα υποστηριζουν ηθικα ή/και ιδεολογικα ή/και εμπρακτα -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τρεις λέει εδώ http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=131579&cid=4Αν ισχύει είναι τραγικό
Για τρεις λενε
-
-
Στην κατηγορία 'ΚΕΡΑΥΝΟΣ' συμπεριλαμβάνονται και τυχόν συγγενείς των τριών νεκρών που θα αποφασίσουν να αυτοδικήσουν;
-
Ρε greo, πέθαναν 3 άνθρωποι από την ΜΑΛΑΚΙΑ κάποιου ΗΛΙΘΙΟΥ και αντί να τον καταδικάσεις τον υποστηρίζεις κιόλας???
-
Τί ωραία που συνδιαλέγεσαι greo. Βλέπεις το να ειρωνευτείς κάποιον με τον οποίο διαφωνείς προάγει και το διάλογο και λύνει τα προβλήματα.
Άντε χώστα και σε μένα τώρα κατά τη συνήθη πρακτική σου. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Το μονο ανουσιο ειναι το περιεχομενο του κρανιου σου κατα τα φαινομενα... -
Αφου δεν καταλαβαινετε οτι εκει που εφτασε το πραμα ειναι βλακωδες να νομιζετε οτι μπορει να μπει φραγμος ή ελεγχος, τι να προσθεσω εγω...
Δεν ειρωνευομαι κον5. Διαπιστωνω
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Επειδη προβλεπω να γραφτουν μνημειωδεις παπαριές στα επομενα λεπτά ή ωρες, σας θυμιζω μια φραση του Βικτωρος Ουγκω απο τους Αθλιους: 'ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ'οντως εγραψες μνημειωδη μαλακια
-
Έκτακτο δελτίο τώρα στο σκάι, επιβεβαιώνει τους τρεις νέους που έχασαν τη ζωή τους.
-
'ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ'
Ντροπή σου. Τίποτα άλλο δεν έχω να σχολιάσω. Σε είχα για λοβοτομημένο αριστερό αλλά όχι για απάνθρωπο. Ποιός κεραυνός; Εν αιθρία; Τι έφταιγαν ακριβώς οι άνθρωποι και άξιζαν ένα τέτοιο θάνατο; Επειδή δούλευαν σε τράπεζα;
Νομίζω ότι δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό που έγινε. Μόνο σιωπή. Οπότε θα μείνει το σχόλιο σου ως η μόνη (πραγματικά) μνημειώδης παπαριά.
Σοβαρά και χωρίς κανένα ίχνος ειρωνίας, ντροπή.
Θα χει πλάκα να δούμε τι θα κάνει τώρα το Γιωργάκι που βλέπει ότι σφάζονται στην ποδιά του παληκάρια.
Είναι τραγικό σε οποιονδήποτε και να συνέβαινε, διαδηλωτή, αστυνομικό ή εργαζόμενο.edit: με πρόλαβαν άλλοι. Μεγάλε εκτίθεσαι...
-
3 νεκροι απο μολοτωφ σε τραπεζα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Επειδη προβλεπω να γραφτουν μνημειωδεις παπαριές στα επομενα λεπτά ή ωρες, σας θυμιζω μια φραση του Βικτωρος Ουγκω απο τους Αθλιους: 'ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ'
οντως εγραψες μνημειωδη μαλακια
Ο Ουγκω την εγραψε αγραμματε, για αντιστοιχη κατασταση, αλλα τι να ξερει ο σκατογερος μπροστα στους εξυπνακηδες των φορουμ
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Κρίμα για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους για αυτή την εντελώς ανούσια απεργία.Εχασαν τη ζωη τους εξαιτιας της απεργιας;
Κοινωνικές αναταραχές και επιπτώσεις οικονομικών μέτρων