-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Έχει γ@μήσει και καλύτερες......
-
Νομίζω η Louise ήταν από τις πιό κουκλίτσες που έχουν περάσει από τα paddocks (μιλώντας πάντα για γυναίκες πιλότων)
-
Οι περισσότεροι από εσάς είστε πολύ μικροί για να έχετε γνωρίσει τους μεγάλους γ@@@κουλές της F1. Δεν συζητάμε τι γινόταν πριν από 40 χρόνια (όπου τα paddocks ήταν πρακτικά υπαίθρια ξενοδοχεία....).
Όταν στην F1 άρχισαν να ρέουν δεκάδες εκατ. $ τα πράγματα λίγο .......
-
Έχει γ@μήσει και καλύτερες...Το φαναρι του κραταγες;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Έχει γ@μήσει και καλύτερες...
Το φαναρι του κραταγες;
+147
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Οι περισσότεροι από εσάς είστε πολύ μικροί για να έχετε γνωρίσει τους μεγάλους γ@@@κουλές της F1. Δεν συζητάμε τι γινόταν πριν από 40 χρόνια (όπου τα paddocks ήταν πρακτικά υπαίθρια ξενοδοχεία....).Όταν στην F1 άρχισαν να ρέουν δεκάδες εκατ. $ τα πράγματα λίγο .......
Είχα μεταφράσει ένα άρθρο στο F1Racing επί του θέματος (2ο τεύχος του ελληνικού F1, Μάιος 2001). Αν διαβάσετε ιστορίες για τον Hunt θα χάσετε τη μπάλα. Όπως και ένας άλλος πρώην μηχανόβιος που οδήγησε F1 και μου διαφεύγει το όνομα του.
Και ο Irvine πάντως δεν είχε κάνει λίγα... Θα ψάξω να βρω το τεύχος γιατί είχα γράψει συμπληρωματικά κάποια κατορθώματα του Irvine. -
Ο χρήστης patro έγραψε:
Phaethon , ωραιο site!βγαλτε το favicon του joomla
Ευχαριστούμε!
Για το favicon, done!
-
. Όπως και ένας άλλος πρώην μηχανόβιος που οδήγησε F1 και μου διαφεύγει το όνομα του.
Και ο Irvine πάντως δεν είχε κάνει λίγα... Θα ψάξω να βρω το τεύχος γιατί είχα γράψει συμπληρωματικά κάποια κατορθώματα του Irvine.Hailwood.
Ο Irvine εντελώς ladies man...
-
εχει δικιο ομως ο Χαντ εχει αφησει εποχη...
-
...Χμ!..... και μετά, μας φταίει η Σταυρούλα!
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
...Χμ!..... και μετά, μας φταίει η Σταυρούλα! -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
. Όπως και ένας άλλος πρώην μηχανόβιος που οδήγησε F1 και μου διαφεύγει το όνομα του.
Και ο Irvine πάντως δεν είχε κάνει λίγα... Θα ψάξω να βρω το τεύχος γιατί είχα γράψει συμπληρωματικά κάποια κατορθώματα του Irvine.Hailwood.
Ο Irvine εντελώς ladies man...
**LUCA BADOER: ΕΙΜΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΦΕΡΡΑΡΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΟ
GIRL: ΜΠΑ ΑΦΟΥ ΔΕ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΕΝΤΙ...... ** -
Βρε τον.. αλητάμπουρα της πιάνει τον
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Βρε τον.. αλητάμπουρα της πιάνει τοντην μεση της πιανει
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
την μεση της πιανει
Η ίδια όμως ψήνεται και πιάνει τον τέτοιον της με προσμονή...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
την μεση της πιανει
Εγώ γιατί πάντα νόμιζα ότι η μέση είναι πιό ψηλά;
Αυτή που έχει βάλει το δάχτυλό της, ή δεν βλέπω καλά; -
Οι περισσότεροι από εσάς είστε πολύ μικροί για να έχετε γνωρίσει τους μεγάλους γ@@@κουλές της F1. Δεν συζητάμε τι γινόταν πριν από 40 χρόνια (όπου τα paddocks ήταν πρακτικά υπαίθρια ξενοδοχεία....).
Όταν στην F1 άρχισαν να ρέουν δεκάδες εκατ. $ τα πράγματα λίγο .......
Είχα μεταφράσει ένα άρθρο στο F1Racing επί του θέματος (2ο τεύχος του ελληνικού F1, Μάιος 2001). Αν διαβάσετε ιστορίες για τον Hunt θα χάσετε τη μπάλα. Όπως και ένας άλλος πρώην μηχανόβιος που οδήγησε F1 και μου διαφεύγει το όνομα του.
Και ο Irvine πάντως δεν είχε κάνει λίγα... Θα ψάξω να βρω το τεύχος γιατί είχα γράψει συμπληρωματικά κάποια κατορθώματα του Irvine.Θα ψαξω να το βρω κι εγω γιατι λογικα το εχω.
Θυμασαι τι εξωφυλλο ειχε μηπως? (Μιας και ηταν το δευτερο μολις) -
Εχω δυο αποριες :
-
Στο προσπερασμα του Lewis μετα την ευθεια εκκινησης (οπου ο Hamilton κανει τρομερο φρεναρισμα και περναει παλι πρωτος) επι του Button, ειναι δικη μου μονο ιδεα οτι ακουμπανε? (βλεποντας το απο εξω φαινεται καποιο ταυτοχρονο τρανταγμα) Δεν προσπαθω να δημιουργησω καταστροφικα σεναρια, ασχετως ομαδας, κρατησα την ανασα μου εκει.
-
Στο σημειο οπου ο Hamilton καθυστερει στα pits πιστευω οτι ο lollipop man καθυστερει να τον απελευθερωσει επειδη απο πισω ερχεται ο Webber και οχι γιατι υπηρχε καποιο προβλημα με τον πισω (δε θυμαμαι ποιον) τροχο οπως ειπε ο Πουρναρακης. Υπαρχει κατι σχετικα με αυτο? Χαρακτηριστικη η αντιδραση του Hamilton οπου κανει να φυγει, αλλα το καταλαβαινει πριν σχεδον το κανει οτι ειναι λαθος, κι ετσι σταματαει σχεδον ακαριαια!
-
-
Ο χρήστης STK έγραψε:
Εχω δυο αποριες :- Στο προσπερασμα του Lewis μετα την ευθεια εκκινησης (οπου ο Hamilton κανει τρομερο φρεναρισμα και περναει παλι πρωτος) επι του Button, ειναι δικη μου μονο ιδεα οτι ακουμπανε? (βλεποντας το απο εξω φαινεται καποιο ταυτοχρονο τρανταγμα) Δεν προσπαθω να δημιουργησω καταστροφικα σεναρια, ασχετως ομαδας, κρατησα την ανασα μου εκει.
Και εγώ αυτό είδα. Περίεργο που ο Τάκαρος δεν το ανέφερε καθόλου.
-
Ο χρήστης STK έγραψε:
Εχω δυο αποριες :- Στο προσπερασμα του Lewis μετα την ευθεια εκκινησης (οπου ο Hamilton κανει τρομερο φρεναρισμα και περναει παλι πρωτος) επι του Button, ειναι δικη μου μονο ιδεα οτι ακουμπανε? (βλεποντας το απο εξω φαινεται καποιο ταυτοχρονο τρανταγμα) Δεν προσπαθω να δημιουργησω καταστροφικα σεναρια, ασχετως ομαδας, κρατησα την ανασα μου εκει.
Αν δεις από onboard Button δε φαίνεται να ακουμπάνε, απλά να σπάει τη γραμμή του ο Jenson νιώθοντας την άλλη McLaren στο πλάι. Δες ΑΚΡΙΒΩΣ στο 0:03-0:04 την ακαριαία αντίδραση του Button. (Εννοείται ότι το θεματάκι πάει για οδηγική ανάλυση στο αντίστοιχο άρθρο προσεχώς... χιχι!)
Youtube Video- Στο σημειο οπου ο Hamilton καθυστερει στα pits πιστευω οτι ο lollipop man καθυστερει να τον απελευθερωσει επειδη απο πισω ερχεται ο Webber και οχι γιατι υπηρχε καποιο προβλημα με τον πισω (δε θυμαμαι ποιον) τροχο οπως ειπε ο Πουρναρακης. Υπαρχει κατι σχετικα με αυτο? Χαρακτηριστικη η αντιδραση του Hamilton οπου κανει να φυγει, αλλα το καταλαβαινει πριν σχεδον το κανει οτι ειναι λαθος, κι ετσι σταματαει σχεδον ακαριαια!
Spot on, σημαντικό point που δεν θίχτηκε ως τώρα, το αναφέρω και στην Ανάλυσή μου στο F1Grip.
Νομίζω υπάρχει θέμα με το ξεκίνημα του Hamilton. Σε κάθε περίπτωση, ήταν κρίσιμο πρόβλημα σίγουρα για τη 2η θέση.
ΘΕΟΣ ο μηχανικός της Red Bull στο 0:03 που έχει κάτσει στην άκρη για να εμποδίσει τον Hamilton και πηδάει πάλι μέσα όταν βλέπει τον Lewis να πλησιάζει. Στο 0:10 πρακτικά οι μηχανικοί της McLaren έχουν τελειώσει και περιμένουν τον πίσω δεξιά. Ο Lewis πάει να φύγει όντως πριν σηκωθεί το lollipop (ή από βιασύνη ή από εντολή στον ασύρματο?) και αναγκάζεται να κομπιάσει. Προφανώς σταματάει λίγο παραπάνω για να σιγουρευτεί ότι όλα είναι ΟΚ ή επειδή του χάλασε η σωστή αλληλουχία κινήσεων με τις ταχύτητες για την εκκίνηση.
Youtube Video
Διάφορα νέα - Μάιος 2010