Jun 2, 2010, 5:46 AM

[quote='APR']

Λοιπον , οντως μετα απ'αυτο το τραγικο και συναμα κουφο , που συνεβει στον φιλο μας τον Λου Μου στα καλα καθουμενα λιγα λεπτα πριν ξεκινησει ο αγωνας ..... σκεπτομουν αληθεια πως ειναι δυνατον αυτος ο ανθρωπος τωρα να μπει μεσα στο μπακετ και να διαβαζει με ηρεμια και αυτοσυγκεντρωση στον πρωταγωνιστη του αγωνα και να ειναι συνεπης ως..... επαγγελματιας !!!

Παιδια , μιλαμε τα νερα ειχαν φτασει και στο σωβρακο , δεν κανω πλακα (περα οτι ειχε γεμισει κι η πλατη κι οι μασχαλες του ακομα αυτα τα ξερα κωλοχορτα που ειχε εκει στο sp ), ειχα σωκαριστει βλεποντας τον να προσπαθει να ξεπερασει το προβλημα οσο πιο αερατα γινοταν , να προλαβει να ξεκινησει τον αγωνα τους ......... μπραβο ρε Λου Μου σε θαυμασα .

ΑΓΑΠΗΤΕ Α-ΠΟΥ-ΡΟΥ,

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ 'ΑΕΡΑΤΑ' ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΡΕΞΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ('ΙΑΒΕΡΗ') ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ 10 + ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ 'ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ'.
ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΜΕ ΛΑΣΠΟΝΕΡΑ ΘΑ ΚΑΜΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ?
ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΡΕΜΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΠΟΔΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΕΝΩ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟ,ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'